چى؟ تاريخ اعزام؟نقل قول:
Printable View
چى؟ تاريخ اعزام؟نقل قول:
سلام رفتم نظام وظیفه و قبول کردن دوباره پرونده تشکیل بدم برای کفالت پدر مراقبت نیازمند اگر این دفعه هم خدایی نکرده قبول نکردن فرمودید برم شورای پرزشکی ! دقیقاً کجا هست ؟ مربوط به نظام وظیفه تهران میشه ؟نقل قول:
آره............نقل قول:
سلام-من 18ماهه دارم تو ارتش خدمت میکنم -باور کن سختی که ارتش داره هیج ارگانی نداره -ارتش از چوب خشمک هم سرباز میسازه-ارتش کلا توپادگانه زندگی کردنه -زندگی تو پادگان مثل زندگی تو زندان وسیاه چاله است--ارتش نیا دیونه میشی -دیگه تا اخر عمرت اثراتش تو ذهن وروانت میمونه-ارتش ازت یه رباط می خواد که نه توکار نیاری-ارتش یعنی سرو کله زدن با ادمایی که به برادر خودشون رحم نمی کنن-ارتش یعنی فرماندت خداته------------------ نمی خوام طولش بدم ولی بدون ارتش چرا نداره چون خدا نداره------------ نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا...................
سلام-من 18ماهه دارم تو ارتش خدمت میکنم -باور کن سختی که ارتش داره هیج ارگانی نداره -ارتش از چوب خشمک هم سرباز میسازه-ارتش کلا توپادگانه زندگی کردنه -زندگی تو پادگان مثل زندگی تو زندان وسیاه چاله است--ارتش نیا دیونه میشی -دیگه تا اخر عمرت اثراتش تو ذهن وروانت میمونه-ارتش ازت یه رباط می خواد که نه توکار نیاری-ارتش یعنی سرو کله زدن با ادمایی که به برادر خودشون رحم نمی کنن-ارتش یعنی فرماندت خداته------------------ نمی خوام طولش بدم ولی بدون ارتش چرا نداره چون خدا نداره------------ نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا نیا...................نقل قول:
سلام. رفقا آخر فروردین دفترچه بفرستم واسه کی تاریخ اعزام میخورم؟ با فوق لیسانس
چرا از الان نمیفرستی؟نقل قول:
بله ، بايد درخواست بديد البته با دلاليل و مدارك قابل قبولنقل قول:
تاريخ اعزام ليسانس و فوق مانند هم است و چون حجم اعزام زياده شما حداقل ٦ ماه پس از ارسال دفترجه تاريخ اعزام رو حساب كن البته مى ترانيد درخواست تعجيل بزنيدنقل قول:
من خودم در ارتش خدمت كردم و از سختى ان خبر دارم ، اما شرايط در ارتش براى تحصيل كرده متفاوت تر است از ناجا، در نيروى انتظامى خدمت ستادى است يعنى ممكنه يك ليسانس يا فوق ليسانس با اينكه در شهر خودش باشد اما هر چند روز بتواند برود خانه ، در روزهاى تعطيل رسمى و غير رسمى كه افسرها و گروهبان هاى وظيفه ارتش تعطيلند انها سر خدمت هستند در ناجا بيشتر اوقات اماده باش دارند، در پليس راهور يك تحصيلكرده بايد ١٠ تا ١٢ ساعت سر چهاره راه يا ميدان ها روى پا بياستيد زير افتاب گرم يا هواى سرد زمستان يا در جاده باشد در مرزبانى به خصوص شرق كشور يك كلاشينكف با يك مسلسل مى دن در يك چادر با غذاى كنسروى ، اگر حمله انجام شود و وظيه ها در جهت حفظ و امنيت تير اندازى كنند به ازاى هر گلوله مسؤل هستند و از ديد فرماندهان بايد جنازه قاچاق چى رو تحويل دهند و گرنه جريمه يا بازداشت مى شوند چون فرمانده يا درجه دار بالاتر فكر مى كنند كه وظيفه ها از سر تفريح تيراندازى كردند در ارتش يك وظيفه رده پايين يعنى سرباز صفر با تايم ادارى وظيفه اش تمام مى شود مگر اينكه نگهبانى يا راننده باشدنقل قول:
سلامنقل قول:
اینکه میگید تحصیل کرده یعنی من که 90 تا واحد پاس کردم فوق دیپلم گرفتم با اوت که 130 تا پاس کرده لیساتس گرفته من جزو دیپلم ها حساب میشم ؟ شنیدم که فوق دیپلم ارزش نداره واقعاً 90 تا واحد 3 سال زندگیت رو پاش بزاری کمه ؟ این همه درس خوندیم که حساب نشیم ؟
سلام دوستان...برای ملاقات مردمی باید چطور اقدام کنم؟ واسه الان نمیخوام....به طور کلی میخوام بدونم چطوریه. ممنون میشم راهنماییم کنین...