سلامنقل قول:
آتشنشانی کدام استان، شرایطش چطور بود منظورم اینکه برگه اعزام چه ماهی رو میخواستند؟ اگر میشه کمی بیشتر توضیح بدید راجع به شرایطش
Printable View
سلامنقل قول:
آتشنشانی کدام استان، شرایطش چطور بود منظورم اینکه برگه اعزام چه ماهی رو میخواستند؟ اگر میشه کمی بیشتر توضیح بدید راجع به شرایطش
سلام...من میخوام برای سربازی اقدام کنم....فوق لیسانسم...مدارکی که باید بدم به پلیس+10 چیه؟ از کجا باید بفهمم. ممنون میشم راهنمایی کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر ميخوايد اعزام بشيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان ...
من متولد 73 هستم و پدرم 24 ماه سابقه جبهه داره ... طبق قانونی که گذاشتند هیچ کسری به من تعلق نمیگیره !
الان هم من تو معافیت تحصیلی هستم و مدرک لیسانسم رو گرفتم ... می خاستم بدونم خبری هست که این قانون تغییری کنه ؟
به نظرتون صلاح هست بمونم 5 و 6 ماه دیگه تا ببینم تغییری میکنه یا نه ؟!
فعلا خبرى نيستنقل قول:
شما همين فردا هم دفترچه رو تكميل و ثبت سيستم پليس +١٠ كنى تاريخ اعزامت براى حراقل ٥ تا ٦ ماه اينده است
من شنیدم که دو تا مصوبه تو مجلس تایید شد و برای خبرگان فرستادند ... که گویا خبرگان هم رد نکردن و ایراداتی گرفتند که این ایرادات برطرف شد دوباره برا خبرگان فرستاده شد ... می خاستم بدونم این موضوع چند درصد امکان داره تایید بشه عملیاتی بشه ...نقل قول:
بنده شنیدم با 12 ماه معافیت تعلق میگیره و تو یک بند دیگه با 5 ملیون میشه معافیت خرید ... حداقل چقدر امکان داره شرایط برای متولدین 73 و 72 و 73 یکسان بشه و مثل متولدین 72 به ما 73 ای ها هم چند ما کسری بدند ؟
“به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، مجلس شورای اسلامی هفته آینده از یکشنبه 22 اسفند تا چهارشنبه 25 اسفند جلسات علنی خواهد داشت که بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 96 و همچنین در برنامه ششم توسعه از مواردی است که در دستور کار نمایندگان پارلمان است.”
اين كه چقدر احتمال دارد تا اين طرح تاييد شود نمى دانم اما اين ايده كه با دادن 5 ميليون بتوان معافيت خريد هم دور از تصور است سال قبل براى افراد داراي ديپلم و ٨ سال غيبت نرخ معافيت دائم متفاوت بود خيلى بعيده كه بخواهند معافيت را پولى كنند اما در صورت تاييد كسرى براى متوليدن ٧١ به بالا ميزان معافيت همانند قديم خواهند بودنقل قول:
سلام..برای فوق لیسانس هم همینطوره؟نقل قول: