منم خیلی دوس داشتم این کارو بکنم ولی متاسفانه این قدر نیوک موجود نیست !! :دينقل قول:
Printable View
منم خیلی دوس داشتم این کارو بکنم ولی متاسفانه این قدر نیوک موجود نیست !! :دينقل قول:
هر موقع مثل مصطفی یه 500 تا ویلیج داشتی !! به ارزوت میرسی :21::27:نقل قول:
نه می شه یه کاریش کردا !! من یه 20 تا روستا دیگه بگیرم می تونم یه 80 تایی بفرستم !!( البته الان نمی دونم چند تا دارم ! ) مصطفی خیلی دفاعی بازی می کنه ! برعکسش من ! روستاهام کلا حجومیه !! :دي همیشه هم شانس اووردم ! :دي الان بین روستاهای خودم 70 درصدش حجومیه ! ولی مصطفی 1 به 3 عمل می کنه !! :دي منظورم رو که گرفتی ! :دينقل قول:
هر موقع مثل مصطفی یه 500 تا ویلیج داشتی !! به ارزوت میرسی
اگه او دیم رو هم نگاه کنی بیشترش برای حمله بوده ! برای دفاع هم از دفاعی های هم ترایبی هام استفاده کردم یا نیروی حجومی خودم !! :دي
( چون هر وقت می رسیدم می دیدم تا 2 ساعت دیگه یه نوبل ترین می اد و چاره ای جز این کار نداشتم !!: دي )
منظورت همون هجومی بود دیگه !!!!!!!!!!!:27::27::27:نقل قول:
اگه پایه باشین برای پست 40 کیلو (همون هزار!!!!) مسابقه میدیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! lolنقل قول:
واقعا این جا سوت و کور شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من سرعت دانلودم از 100 به 15 افت کرده هنوز اینجام
الان چنتا ورلد داریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست نمیدونم ولی زیاد !!! حدودا 28 تا
ورلد دیگه چیه؟ ؟؟!!؟!نقل قول:
بروبچ عزیز قدیمی حال همگی ایشالا که خوبه؟
من تقریبا تو ورد 22 تموم شدم یه چند وقتی دست اکانتم دست یکی از بچه ها بود چیزش کرد دیگه :-?
ورلد همونیه که چندتا کا داره!!!