VPI/VCI به ترتیب 0/59 و User/Pass هم که بهتون میدن ؛ برای من 5 روز طول کشید .نقل قول:
Printable View
VPI/VCI به ترتیب 0/59 و User/Pass هم که بهتون میدن ؛ برای من 5 روز طول کشید .نقل قول:
چی میگی؟ من یه ساله دارم از همین سرویس استفاده میکنم. گاهی سرعت میاد پایین اما با یکم دستکاری مودم حل میشه.نقل قول:
چجوری دست کاری میکنی؟ اگه نمیخوای اینجا بگی پ.خ کن برام:n02:نقل قول:
کانفیگ که چیز خاصی نداره یه vpi vci و یوزر پس ولی اگه خودشون بیان پول میگیرننقل قول:
من پورتم صبانت بود حدود 11 روز طول کشید تخلیه شد حدود سه روز هم طول کشید تا دوباره رانژه شد و همون جا زنگ میزنی یوزر پس رو میگیری
واقعا خسته شدم الان چندیمن بار شب ها حجم کاسته میشه هر چی میگی فایده نداره میخوام دیگه عوض کنم تا الان موندم فقط بخاطر پینگ بود
چی کار کنم برم صبا نت یا مخابرات ؟! نظرتون چی ؟!
512 - 30 گیگ
*2 روز سرعت صبح و شب شده اسمی
*سرعت افتضاح هست
* زنگ زدم پشتیبانی می گه مرکز مخابراتی تون مشکل پهنای باند نداره - خطتون هم مشکلی نداره - سرویستون هم 512 الان دارید 100k می گیرید پس مشکلی نداره کاری از دست من بر نمی اد خداحافظ :)) یعنی ....دم تو این کارشناس های لایه 1 تهرانشون .
از پارس انلاین فرار کنید شده افلاین .!!! >>>>
پارس انلاین در سایتش زده 16 مگ ای دی اس ال می خواد بده...............امکان پذیره؟ نویز خط رو چکار می شه کرد؟
تو همین 9 مگش مونده گول این حرف هاشو نخور یک مشت ادم نفهم تو این شرکت کار می کنن که فقط ادعا دارن .نقل قول:
دوسته عزیزنقل قول:
ایشون یه حرفی خواست بزنه !
شما هر چقدر هم مقادیر رو جا به جا کنی سرعت چندان افزایش پیدا نمی کنه !
همه شرکتها مثل هم هستند من مخابرات بودم رفتم صبا 6 ماه خوب بود 2 ماه خراب الانم اومدم پارس آنلاین ولی فکر کنم شبانه صبانت بهتر بود
شاتل هم که کلا دزده
در کل زیاد فرقی نمیکنه کدوم شرکت باشید