می گم نمی شه دوباره بیاین تو یه ورد با هم بازی کنیم ؟!
من دارم 28 بازی می کنم ولی اصلا حال نمی ده ، هی از این ترایب نوبی میرم به اون ترایب بدتر از این یکی ، هیچ کس هم که نیست.
Printable View
می گم نمی شه دوباره بیاین تو یه ورد با هم بازی کنیم ؟!
من دارم 28 بازی می کنم ولی اصلا حال نمی ده ، هی از این ترایب نوبی میرم به اون ترایب بدتر از این یکی ، هیچ کس هم که نیست.
چیه باز ما نبودیم چی دارید پشت سر من میگید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یه روز سر نمیزنی سریع برات حرف در میارن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شاگرد صفت بد گذاری مثل تورو توی سطل اشغال هم نمیندازم :27:نقل قول:
همش خالی بندیه :21:نقل قول:
کسی میدونه یوزر حسین عادلی توی ورلد 25 چیه ؟
مگه تو نمیگفتی روستای منو می خوای؟نقل قول:
خوب بدو دیگه!
الان لویالیتیش شده 80!
ببین تو آماده باش لویالیتی که رسید زیر 20 بهت میگم حمله کن!
فقط زیاد نیرو واسه پشتیبانی از روستا آماده کن!(احساس می کنم روستای قبلی من بعد از نوبل شدن هم سرش درگیری زیاد هست)
.................................
یوزر این نوب :31: اینه Great Ekbatan
چه اسمم های خوفی دارن این ترایبا !! :دي مخصوصا ویاگرا!! :دي :27::27:نقل قول:
شلام !! :دينقل قول:
بابا کی دعوا کرد ؟؟؟ :دي
من چند وقته به شدت اینترنتم سرعتش کمه !! (حالا فک نکنید تابستون 1 مگ داشتما !! :دي ) الان سرعتم از 24 کیلو بیت بیشتر نمی شه !! تازه اگه اون هم خیلی بخواد حال بده ! قبلا سرعتم 33 بود می شد یه کاریش کرد الان اینترنت هم به زور وصل می شم !! اگه وضع خوب بشه و بقیه هم همکاری کنن حاظرم اسپم ها رو فوران کنم !! :دينقل قول:
راس می گی تو !! الان هر کی مسخرت کرد می تونی بری اوولین پستش رو توی این تایپیک گیر بیاری اون وقت دیگه چیزی بهت نمی گه !! :31::31::31::31::10::10:نقل قول:
( خودت هم کلی بهش می خندی !! :دي )
این یه تیکه رو باهات موافقم 100 در 100 !! مدیرا گیر می دادن شور و هیجانش بیشتر بود !!: دي مخصوصا وقتی می رفتیم توی گروه شایعه می ساختیم !! :31::31::31::27::27::10::10::10:نقل قول: