از سوکس استفاده کنید اونو نمی تونند محدود کنندنقل قول:
Printable View
از سوکس استفاده کنید اونو نمی تونند محدود کنندنقل قول:
ببخشید من درست نفهمیدم آوانس یعنی چی ؟نقل قول:
تو اون 10 روز اینترنت دارم یا نه؟
یعنی علاوه بر 15 روز 10 روز دیگه مهلت میدن بهتوننقل قول:
فکر نکنم
خانم پشتیبانی جواب باید بدن.
سلام من زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفتم شما تو شرکتوتون قانون fair use policy دارین؟ گفت :نه گفتم :پس چرا بخش فروش میگه داریم گفت: این قانون برداشته شده بهد گفتم میشه توضیح بدید دقیقا چیه ؟گفت:شما اگر درست استفاده کنی یعنی فایل های حجیم دانلود نکنی و به صورت مداوم مصرفت زیاد نباشه شاتل شما رو کاری نداره بعد گفتم یعنی سقف 18 گیگ دانلود رو نداری گفت نه کی گفته البته خیلی محترمانه حرف میزد فقط آیا سرویس art1 شبها مصرفش حساب میشه یا نه لطفا یکی پاسخ بده مرسی.
الکی میگه یا نمیدونه یا میخواد گولت بزنه. این قانون رو دارن و شدیدا هم چون پهنای باند گلیشون کمه اجراش میکنن. بخش فروش درست گفته. توی سایت هم زده.نقل قول:
سرعت art1 چنده؟
من eco128 دارم مصرفم بیشتر روزهاست و اصلا نمی صرفه.
سلام لوس س س س :)نقل قول:
:31:
نه دوستم اینترنت نداری اون 10روز بخاطر اینکه اگر پشیمان شدی اگر نبودی و دسترسی به پرداخت نداشتی تو این چند روز بتونی همین ....
موفق باشی
ما که آخر نفهمیدیم که شاتل سرویساش نامحدودن یا محدود
شاتل چیزی به اسم نا محدود ندارهنقل قول:
اون سرویس هایی که نوشته نامحدود (art) همشون یه میزان مشخص می تونی دانلود کنی ، کلاه برداری دیگه
فقط اون دوران که من استفاده می کردم برای آرت 1 محدودیتش 28 گیگ بود یعنی تا 23 گیگ سرعت 100 بود و بین 23 گیگ تا 27 سرعت 50 می شد و بعد 16 و بالای 28 گیگ دیگه سرعتت 4 میشد، اما ظاهراً اون رو هم الان کم کردن و تبدیل به 18 گیگ کردن!!!!!!
یه مشت دزدن دیگه، البته تمام سرویس دهنده های اینترنت تو ایران به نوعی دزدی و کلاه برداری از کاربرا می کنن
سرویس محدود را به اسم نامحدود میندازن به ملتنقل قول: