برای تغییر پارامتر Annex Type نیاز نیست تماس بگیرید خودتون میتونید از تنظیمات مودم بخش DSL Settings تغییرش بدید. annex m سرعت آپلود شمارو بهبود میده و تاثیر مثبتی روی سرعت دانلود نداره.نقل قول:
Printable View
برای تغییر پارامتر Annex Type نیاز نیست تماس بگیرید خودتون میتونید از تنظیمات مودم بخش DSL Settings تغییرش بدید. annex m سرعت آپلود شمارو بهبود میده و تاثیر مثبتی روی سرعت دانلود نداره.نقل قول:
سلام
دوستان روی بستر فیبر (کافوی نوری) میشه از شاتل adsl گرفت؟
میدونم که انحصارش از مخابرات برداشته شده (خودم از اسیاتک و فن اوا سرویس adsl داشتم)
کسی هست کافو باشه و از شاتل سرویس گرفته باشه؟
درود:» خیر منم همین مشکلو داشتم و نمیشد ، میتونید تماس و استعلام بگیرید .نقل قول:
نقل قول:سرعت دانلود و Max Rate دانلود یخورده بیشتر میشه.نقل قول:
دوستان چند روزیه شاتل برداشته تمام پورتها و پراکسیهایی که روی بقیه ارائه دهندههای اینترنت بازه را بسته به خاطر همین هیچ کدوم از فیلترشکنها کانکت نمیشه
این مشکل توی این ایام خاص تقریبا گریبان بیشتر اینترنت ها شده.نقل قول:
سلام
چرا پینگا شده نصفش پکت لاست؟
کسی مشکلو نداره؟
- - - Updated - - -
سلام
چرا پینگا شده نصفش پکت لاست؟
کسی مشکلو نداره؟
جشنواره 6 ماهه شاتل گرفتم
حالا پس از اتمام آیا جشنوراه تمدید هم میزارن؟ پارس آنلاین چند سال بودم همیشه واسه تمدید تخفیف خوبی میداد
آیا شاتل هم همینوطره یا بعد از قرارداد کوچ کنیم یه یه شرکت دیگه؟
چشنواره تمدید نداره اما میتونید بعد پایان سرویس چک کنید شاید باز چشنواره جدیدی اومده باشه اونو بخریدنقل قول:
چند روز است که اتصال اینترنت شاتل من برقرار شده است و از ابتدای متصل شدنم هنوز نتوانسته ام به حتی یک وی پی ان متصل شوم. ( به احتمال زیاد من تقریباً همه ی وی پی ان های شناخته شده تا ناشناس را دارم، مثل اکثر مردم)
در عجبم چرا شاتل اتصال اینترنت می فروشد؟ این چیزی که من خریده ام صرفا اینترانت است.
ای کاش که دوستان در این صفحه درباره ی این موضوع اطلاع رسانی می کردند.
پی نوشت: دوستان من می دونم در کجا زندگی می کنم و انتظار ویژه ای ندارم اما در شرکت های دیگر دست کم به وی پی ان متصل می شدم با وجود نوسان سرعت و قطع و وصل شدن های گاه و بی گاه اما در شاتل اساسا در این چند روز به هیچ روی نمی تونم حتی متصل بشوم. و این چیزی که خریده ام کاملا برای من بی استفاده است.
من شاتل ندارم و مخابراتم . برای من وقتی اینجوری میشه با خاموش و روشن کردن مودم درست میشه ، برای شما هم درست میشه؟نقل قول:
سلام
یک مورد عجیب که من این روزا درگیرش هستم افت سرعت عجیب اینترنتم هست ، نکته عجیب اینه که هر روز ساعت 17:15 اینترنت ریست میشه و سرعت به 10 مگابیت کاهش پیدا میکنه ولی باز از 10 شب تقریبا به بعد به حالت نرمال 16 برمیپرده
مودم و روترم رو ریست کردم و همچنین ریبوت اما مشکل حل نشد
من از adsl شاتل مشهد استفاده میکنم
کس دیگه ای هم هست که به این مشکل بر خورده باشه؟
من دو ماهه این مشکل رو با مخابرات دارم، بین ساعت 2 تا 4 یا 5 بعد از ظهر از 6 مگ به 5 یا 4 یا گاهاً به 3 کاهش پیدا می کنه! شانسیه یه روز 4 میشه یه روز 5نقل قول:
همش نویز و قطعی داره، کلاً مودم زاییده انقدر خاموش روشن می کنیم :thumbsdow
الان شاتل یه جشنواره یک ساله خوبی گذاشته خواستم مخابرات فسخ کنم اما اینجوری که گفتید اینم مثل مخابرات شده...
- - - Updated - - -
من دو ماهه این مشکل رو با مخابرات دارم، بین ساعت 2 تا 4 یا 5 بعد از ظهر از 6 مگ به 5 یا 4 یا گاهاً به 3 کاهش پیدا می کنه! شانسیه یه روز 4 میشه یه روز 5نقل قول:
همش نویز و قطعی داره، کلاً مودم زاییده انقدر خاموش روشن می کنیم :thumbsdow
الان شاتل یه جشنواره یک ساله خوبی گذاشته خواستم مخابرات فسخ کنم اما اینجوری که گفتید اینم مثل مخابرات شده...
حقیقتا که افتضاح تر از مخابرات نمیشه پیدا کرد ، خودم ۲ سالی میشه از مخابرات کوچ کرفتم سمت شاتل و اون موقع مخابرات قطعی های مداوم و مضخزفی داشتنقل قول:
شاتل تا الان خیلی برای خوب بوده مخصوصا سیستم کاهش پینگش ولی این روزا داره بازی درمیاره
شاتل گرفتم یکساله 6 ترا بایت بین الملل که هر ماه پونصد گیگش رو اختصاص میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت ما از شاتل استفاده میکنه قشنگ هفته دو سه ساعت نت نداریم
درود. با توجه به کیفیت خطت چک کردی ببینی شاتل بهت VDSL میده یا حتی مخابرات ؟ کلا اگر کیفیت خط خوب باشه حتما vdsl رو چک کنید چون خیلی سرتر هست و ارزش داره.نقل قول:
نه این سرویس چشنواره هست.نقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکلی با این شاتل دارم
من یه جشنواره خریده بودم که سرعت تا 16 مگ بود
ولی خط من تا 10 مگ اسپورت میکنه
از پارسال مشکلی نداشتم
البته بعضی مواقع سرعت پایین میشد که یبار مودم خاموش روشن میکردم درست میشد
الان تقریبا 1-2 هفته ای میشه که سرعت از 1 الی 2 مگابیت بالاتر نمیره !
قبلا مثلا تو 10 مگ نویز 10 بود ولی الان روی 1 مگ نویز 10 ه :|
از سر خط هم تست کردم / با مودم دیگه هم تست کردم
مود روی gdmt و adsl2 و adsl2+ و ... هم دونه دونه تست کردم ولی درست نمیشه
دیروز یبار درست شد سرعت روی 7 مگ اومد و نویز هم 10
صبح پاشدم مودم رو دوباره روشن کردم دیدم بازم همون 1 مگه با نویز 10 !
کلا همینه
بهشونم زنگ زدم و گفتن که از مخابرات پیگیری میکنیم !(الکی) :|
راه حلی سراغ دارین ؟
درود. اولین کار که باید بکنید اینه که یک برقکار بیارد سیم کشی داخلی رو یک چک بکنه ! اتصالی یا لختی سیم یا غیره تا مطمئن شید مشکل از داخل ساختمان نباشه. اگر که نبود بعد باید به مخابرات پاس بدید.نقل قول:
برای مخابرات هم اعلام خرابی خط بکنید و بگید نویز بسیار زیادی رو خط افتاده و بحث نت شاتل رو وسط نیارید که میگن به ما ربطی نداره !
نقل قول:
سلام منم سه هفته میشه نت منزل نابود شده قبلنا تا 17 مگ باز بود و snr روی 12 بود الان تا 10 مگ بازه و snr روی 10 هستش تازه با این نویز خط پرش لینک متناوب هم دارم
منزل کنار مرکز تلفنه
اینترنت مخابرات 16 مگ دارم یک بار هم رفتم مرکز.... تلفن رو قطع کرد و از داخل مرکز مودم گذاشت . گفت مشکلی نداری
ولی هر گندی هست زدن چون خط منزل ما رو کسی دست نزده
من فکر میکنم پهنای باند خیلی کم اوردن
اگر کسی راه حلی براش پیدا کرد لطفا به بقیه هم بگه با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام منم سه هفته میشه نت منزل نابود شده قبلنا تا 17 مگ باز بود و snr روی 12 بود الان تا 10 مگ بازه و snr روی 10 هستش تازه با این نویز خط پرش لینک متناوب هم دارم
منزل کنار مرکز تلفنه
اینترنت مخابرات 16 مگ دارم یک بار هم رفتم مرکز.... تلفن رو قطع کرد و از داخل مرکز مودم گذاشت . گفت مشکلی نداری
ولی هر گندی هست زدن چون خط منزل ما رو کسی دست نزده
من فکر میکنم پهنای باند خیلی کم اوردن
اگر کسی راه حلی براش پیدا کرد لطفا به بقیه هم بگه با تشکر
دوستان من یک سرویس شاتل 16 گرفتم و پینگ داخلیم 21 هست بعد رفتم پروفایل گیم رو فعال کردم پینگ داخلیم شد 6 ولی هر دقیقه چند بار قطع و وصل میشه
این یعنی خط 16 رو جواب نمیده ؟
درود. پارامترهای کیفیت خط تو مدم (SNR دانلود و اپلود) چند هست ؟ کلا زیر 10 نباید باشه .نقل قول:
من بیشتر از ۱۰ سال هست مشترک شاتل هستم ولی چند وقتیه مشکوک شدم که شاتل وقتی به چیلترشکن وصلی مصرف رو سوبله حساب میکنه! خیلی بیشتر از ایرانسل یا همراه اول. واسه شما هم اینجوریه؟ بنظرتون آسیاتک منصفتر نیست؟
سلام اردات، یه گزارش مصرف بگیر از پنلت چک کن اگر واقعا دوبله سوبله حساب میکنه زنگ بزن پشتیبانینقل قول:
- - - Updated - - -
سلام اردات، یه گزارش مصرف بگیر از پنلت چک کن اگر واقعا دوبله سوبله حساب میکنه زنگ بزن پشتیبانینقل قول:
درود دوستان
طی چندوقت اخیر شاتل فکر میکنم از DNS شخصی روی سرویس هاش استفاده میکرد چون به این واسطه سرویس هایی که تحریم بودند میشد به سادگی استفاده کرد مثل اسپاتیفای ، جمنای، چت جی پی تی ، اندروید استودیو و ...
ولی از امروز این سرویس قطع شده و در حال حاضر این امکان وجود نداره میخواستم ببینم شما هم متوجه این قضیه شده بودید
من از سرویس adsl و شاتل موبایل استفاده میکردم که روی هر دو کار میکرد امیدوارم دوباره این قضیه رو برگردونند
سلام دوستان من میخام سرویس جدید بگیرم
توی جشنواره سرویس های ۶ ماهه و یکساله گذاشتن که خیلی به صرفه هست
ولی من شنیدم که اگر اشتراک بلند مدت بگیری سرویس خوبی بهت نمیدم چون میدونن تا ۱ سال گیری
من هم بیشتر کیفیت برام مهمه حجم خیلی زیادی مصرف نمیکنم
نظر شما چیه؟
شاتل واقعا دیگه به صرفه نیست باز دوباره تعرفه هاشو نجومی بالا برده با اینکه نه تغییری تو کیفیت داده نه سرعت 8 مگابیت داغون و با ترافیک 205گیگ فاکتور کرده حدود 400 تومن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی خط دیگم از مخابرات سرویس 16 مگابیت و میدم حدود 354 تومن 420 گیگ!
با اینکه کلا کیفیت adsl2+ داغونه به شخصه طرفداری سرویس دهنده خاصی و نمیکنم ولی این دیگه اخرشه شاتل واقعا تو قیمت گذاری تا جایی جا داشته فرو کرده :worried: تو پروسه جمع اوری خطم
کسی از شاتل بسته شبانه داره؟ چطوره؟
نوشته ترافیک تضمین شده 10 گیگ یعنی بعد اون سرعت محدود میشه ؟
از پشتیبانی پرسیدم جواب درست حسابی نمیده
ارزشش رو داره؟
شاتل این اواخر افتضاح تر شده واقعا