سلام دوستان. من میخوام کوچ کنم به یه ISP جدید خواستم بدونم اوضاع های وب چجوریه ساعات رایگان شبانه داره؟ رو سایتش سرویسی با این مشخصات پیدا نکردم... اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم جواب بدید فقط اگه ممکنه زودتر جواب بدین عجله اییه
Printable View
سلام دوستان. من میخوام کوچ کنم به یه ISP جدید خواستم بدونم اوضاع های وب چجوریه ساعات رایگان شبانه داره؟ رو سایتش سرویسی با این مشخصات پیدا نکردم... اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم جواب بدید فقط اگه ممکنه زودتر جواب بدین عجله اییه
دوستان کسی تو اهواز مرکز چمران های وب داره یه تست سرعت از سرور خارج و داخل + پینگ برام بگیره ممنون میشم چون برای استریم کیفیت 720 میخوام از شاتل تغییر بدم های وب :n01:
بالاخره فردا درخواست جم اورى از شاتل مى کنم و ميام هاى وب
سه ماهه 6 گيگ + فشفشه70 گيگ + نيترو5 روزه که اون دو ماهه بعد رو فشفشه بخرم
اميدوارم پشيمون نشم :n01:
بشدت پشیمون خواهی شد و افسردگی میگیری.:n08:نقل قول:
شوخی کردم امیدوارم که پشیمون نشی!:n31:
من پنج ساله اینترنتمو عوض نکردم و حوصله جاب جايى هم نداشتم و الانم ندارم!!! اما دگه واقعا شورشو دراوردن من هر سرويسى از ارت مى گيرم ى هفته ده روز بعد محدود مى کنن.. حالا اگه دانلود باز بودم دلم نمى سوخت اين دوره اخر ک شصد و هشت تومن پول نت دادم الانم محدود شدمنقل قول:
سلام دوستان ، يه سؤال :
هفته پيش يه پيامک و ايميل از هاي وب دريافت کردم که :
هدیه ویژه "های وب" به مناسبت تولد شما یک فشفشه 100 گیگ یک روزه می باشد. شما می توانید از این تاریخ بمدت یکماه با مراجعه به پنل کاربری خود از این هدیه استفاده نمایید.
ولي من هر چي توي پنلم گشتم پيدا نکردم!
يکي از رفقا هم گفت که بايد همون روز ميرفتي هديه رو دريافت ميکردي!
اينجوريه عايا ؟
نیترو نیازی نیست بخرینقل قول:
مصرفت یه روزتو اندازه دو روز کن ی روز واس خودت بخر مفتی ۵ هزار دیگ پول نده
ن یه ماه اون بالا تو تب هدایا میمونهنقل قول:
احتمالا دریافت نکردیش؟
ببخش متوجه نشدم يعنى فشفشه رو اگه تا 31 روز داشته باشم دگه نياز ل نيترو نيس؟نقل قول:
آقا ساسان مگه به فرض 3 ماه 90 گیگ نمیگیری بهتون یک بازه زمانی 90 روزه میده بعد از اون سه تا فشفشه 30 گیگ که خودتون فعالش میکنید حالا توی ماه دوم طوری حجم باقیمونده تون رو مصرف میکنید که یکی دو روز که مونده برسید به ماه سوم حجمتون تموم بشه اینطوری میرید توی کدهای تخفیفتون و سومین فشفشه 30 گیگ رو فعال میکنید از لحاظ بازه زمانی هم به مشکل نمیخورید چون بجای 30 روز مثلا 31 یا 32 روز واستون باقی مونده امیدوارم متوجه شده باشیدنقل قول:
ببخش متوجه نشدم يعنى فشفشه رو اگه تا 31 روز داشته باشم دگه نياز ل نيترو نيس؟
نقل قول:
ممنون از توضيحاتتون، لطف کرديد
سلام من میخواستم بسته ویژه یه ساله بگیرم میخواستم ببینم باید کنارش سرویس حجمی هم باید بخرم یا نه؟؟
ن عزیز نیازی ب خرید سرویس حجمی نیستنقل قول:
خودش ۱ سال تایم داره ک میتونید ۱۲ تا فشفه دریافتی تون رو روش فعال کنید
دوستان از فشفشه ماه قبل مونده باشه به ماه بعدی منتقل میشه؟
خیر هر چی بمونه صفر میشهنقل قول:
ممنون. نه هیچ چی نیست.نقل قول:
البته اینم بگم قبل عید نوروز یه فشفشه 100 گیگ هدیه دادند که اونم هدیه تولد بود! ( در حالی که اصلا تولد من اون روزها نبود )
به نظرتون همون رو حساب کردن ؟
همونه داداش :n02:نقل قول:
اون روزام میگفتن مدارک اپ کنین فشفشتون رو زدوتر بگیرین اونایی ک نگرفته بودن
در حال واس منم ۱۲ فروردین بود ۲۵ اسفند داد فک کردم جایزه ای به همه داده اخه تو اینستاشون کلا بحث هدیه اینا بود
قابل توجه اون دوستمون ک میگفت نمیشه استریم وفلان ازین حرفا ببینه با یه سنگ شکن معمولی ۱۰۸۰ هم میشه دید شایدم کواد اچدی هم بشه دید
با ۴۸۰ تا سرعت راحت ۱۰۸۰ میشه دید
دوست عزیز
من برای ایپی تی وی میخوام تغییر بدم
لایو استریم پخشش با یه فایل ذخیره شده رو سرور و استریم کردنش فرق داره
اگه امکانش هست تست یه پخش لایو 720 از سایت twitch یا یوتیوب بگیرید.
نقل قول:
ساعت ۱ نیم صبح ، شاید بشه با یکم بافر کردن کلیپ ها رو دید ، اما طی روز ساعات شلوغی گاهی اوقات ۴۸۰ ام رو میشه به زور دید ، جدای اینها کیفیت پخش یوتیوب استثنا هست (یوتیوب برای ویدیوهای کیفیت بالا از کد اختصاصی خودش VP9 که حجم ها ویدیو ها رو به نصف کاهش میده ، استفاده میکنه ، VP9 رقیب H.265 هست) ، شما الان برو برنامه Kodi با اینترنت های وب ، شبکه های HD رو محاله بتونی بدون هر ۲ دقیقه بافر شدن ببینی .
والا برای من که اصلا نمیشه !نقل قول:
از این سایتتی که الان داری میبینی با قند ش.کن من نهایت میتونم 480 ببینم !
شاید از اپارات خودمون 1080 بشه :n02:
آهاننقل قول:
الآن هم زنگ زدم جواب دادند که همون بوده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 200 سایت داخلی که ترافیکشون نیم بهاست های وب هم ساپورتشون می کنه؟
مثلا اگر فشفشه 70 گیگ بخریم و تو اون سایت ها بچرخیم و دانلود کنیم اندازه 140 گیگ مصرف کنیم فشفشه تموم میشه؟
لیست 214 سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببنیدنقل قول:
در مورد سوالتون اگ تبادل دیتا فقط با ایپی های داده شده صورت فقط بگیره اونوقت شما نه 140 گیگ بلکه کمتر با احتساب اپلود میتونید استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت گند از ظهر دیروز
احتمالا بخاطر حملات دارن کنترل میکنن بقیه بچه ها کمبود ندارن؟
منم برای استفاده کودی میخواستم بیام های وب ولی دوستمون رفت YT تست کرد نه لایو
نقل قول:
اینترنت به حالت اغما و کما رفته سرعت بنده هم بشدت افت کرده پینگ داخل هم نزدیک 100 شده اتفاقات دیروز خوب بهونه ای شد از این به بعد واسه داغون کردن اینترنت و محدودیت ها
هاى وب چند روزه وصل مى کنه!؟ شنبه براى ثبت نام مى رم
زمانی که من ثبت نام کردم ساعت 10 صبح نمایندگی ثبت نام کردم و ساعت 3 عصر اینترنت های وب فعال شد.نقل قول:
کلا 1 روزه رانژه انجام میشه مگر مرکز مخابراتی تنبل باشه یا شلوغ!
(فقط خواستی نمایندگی ثبت نام کنی کارت ملی و اخرین قبض پرداختی خط همراه داشته باش که ثبت نام کامل بشه و برای هدیه روز تولد بهانه نیارن که مدارک ثبت نشده)
واسه چی نمایندگی احتیاجی نیست بیخودی یه پولی هم بریزی جیب اونا خودت برو از داخل سایت درخواست بده مدارکی رو که میخواد با گوشیت واضح و خوانا با حجمی که معین کرده عکس بگیر واسشون بفرست آپلود کن هزینه رو پرداخت کن بعد وصل میکنن واست تنظیمات مودم هم VPI/VCI رو بذار روی 0 و 35نقل قول:
نمایندگی هزینه اضافه نمیگیره و همون قیمت مصوب های وب دریافت میکنه!نقل قول:
البته انلاین هم میشه! ولی انلاین باید اول مدارک شما تایید بشه بعد رانژه انجام میشه ولی نمایندگی چون نمانده خودشون مدارک چک میکنه مستقیم میره برای رانژه!
خلاصه هر 2 راه خوبه:n01:
آنلاین ثبت نام کردم مدارک هم عکسشو آپلود کردم فرستادم هزینه سرویس پرداخت کردم بعد 3 روز وصل شد!سرعتش عالیه تا 1.7MB هم میرسه!فشفشه هم قیمتاش و حجماش خیلی به صرفس!منکه خیلی راضیم!بالاخره از دست شاتل راحت شدم
مرسى رفقا که جواب داديد
خودم حضورى برم بهتره مسير هرروزه من هست
نماینده مدارک رو چک نمیکنه پنل مخصوص دارن و از طریق اون ثبت میکنن که هم ی سهمی تو سود داشته باشن همم اینکه پشتیبان داشته باشن های وب مثل بقیه شرکتا اونچنان نمایندگی نداره فقط تو شهر های هر استان ی نماینده دکوری دارهنقل قول:
کارت ملی رو هم برای رانژه نمیخوان برای فشفشه هدیه و .. ازین جور دسته ها میخوان بدون کارت ملی هم میشه ثبت کرد فقط از فشفشه هدیه خبری نیست دیگ
شما خودتون اطلاعات خط رو میدید به شرکت شرکت میفرسته واسه مخابرات اونجا خودش تطابق میده بعد مخابرات رانژه میکنه رو صبانت اصلا کپی ن کارت ملی خواست ن هیچی همه رو با نماینده تلفنی و پول وکارت به کارت میکردم انجام میداد
اصن واسه رانژه خط وقتی خط در اختیار pap دیگه ای نباشه خط خالی باشه و شرکت هایی مثل های وب و ...چون پیش پرداختن کسی بجز صاحب خط که اطلاعات خط رو فقط خودش داره نمیاد ک پرداخت کنه نت بندازه رو خط تلفن ی بنده خدا دیگ مثل مخابرات نیست پس پرداخت داشته باشه صاحب خط حتما بره مرکز مخابراتی
دوستان رانژه خط رو های وب 1 روز کاری زمان داره ساعت 8 نامه رانژه ارسال میشه و 11 خطتون رانژه میشه لینک گرفتید به 1545 تماس بگیرید و به اپراتور پشتیبانی و بگید مودم رو خودتون تنظیم کردید همه چی مهیاس و نت رو براتون فعال میکنن همون روز
درصورت تماس نگرفتن بطور خودکار خودش فعال میشه این تایم هم واسه اینه ک منتظر میمونن درخواست بدید برای تنظیم اینترنت توسط کارشناسای شرکت و پاسخ مخابرات و نتیجه رانژه برسه به دستتشون
من میخوام کوچ کنم به هایوب. کیفیتش چطوره کلا؟ سرعت و بقیه چیزها.
مصرف منصفانه و اینجور چرت و پرت ها که نداره؟
بسته ی قرمز ۶۰۰ گیگی یا ۸۴۰ گیگی میخوام بگیرم. نکته و ایراد بخصوصی که نداره این بسته ها/ فشفشه ها؟
بهترین راه ثبت نام چیه؟ نمیدونم دفترش تو شهرم کجاست.
این مسی بودن خط رو چگونه مطمئن بشم؟
زنگ میزنم هایبوب میگه از مخابرات بپرس. مخابرات هم میگه فقط به شرکت هایبوب میگیم.
های وب = 1_ پینگ بالا اکثراً 160 تا 180 که برای بازی انلاین مناسب نیست 2_ اصلا ثبات نداره یعنی صبح با یک سرعت ظهر با یک سرعت و شب با یک سرعت دانلود داری 3_ از ساعت 6 عصر تا 1 شب داغون میشه نتنقل قول:
حالا خوبی: اینترنت ارزان = 70 گیگ 40 هزار تومان
این تجربه من هست!
رفقا ى سرويس س ماهه بگيرم و مصرفمم حدود هفتاد گيگه... نمى دونم س ماه سى گيگ 90 تومن رو بگيرم يا س ماه 6 گيگ 35 تومن!!
والا کیفیت فرق میکنه بعضیا تو همین تاپیک هم خیلی راضین بعضیا نهنقل قول:
ولی چیزی که برای من مشخصه کیفیت کلیش به نسبت 1 سال پیش حداقل برای من بهتر شده
نه چیزی به عنوان مصرف منصفانه نداره چون کلا مصرف منصفانه برای سرویس هایی هست که شبانه دارن یا نا محدود هستن ، های وب حجمی هست
به نظر من شما چون اولین باره میخوای بیای ، بسته 1 ماهه یا 3 ماهه رو بگیر اگه راضی بودی بسته های گرون رو بخر
من تا حالا 2 باز اینترنتی ثبت نام کردم به سرعت هم وصل شده
به نظر من همون 3 ماهه 35 تومنی رو بگیر بعدش فشفشه 70 گیگ بخرنقل قول:
این مشکل ندونستن مسی بودن یا نبودن رو چگونه رفع کنم؟ نه مخابرات بهم میگه نه های وب که خطم آیا مسی هست یا فیبری. هایوب فقط میگه مرکزتون رو پشتیبانی میکنیم.نقل قول:
بعد مراحلش چجوریه؟ اول خط فعلیم که اینترنت مخابراته رو تخلیه کنم بعد ثبت نام یا طور دیگری هم میشه؟