صبر کن تا خودش بیاد ... :n02:نقل قول:
Printable View
صبر کن تا خودش بیاد ... :n02:نقل قول:
مرسی. والا DNS نمیدونم چیه. : دی
داداش من پردیس گرفته سرعت دانلودش با گوشی 7-8 کیلوبایته . 512 هستش مثلا ! حتی از وایمکس 512 خودم داغون تره. به نظرتون مشکل از چیه؟؟
هنوز معلوم نیست که برمیگردن یا نه ولی اگر آشنایی داشته باشی تو همین پست بانک ها یا کافی نت ها که نمایندگی دارن میتونن نامحدود واست تمدید کنننقل قول:
فرشاد خان شما کارمند مخابراتی؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
قطع وصل زیااااااااااااااااااااااا اااد. واسه شما هم همینطوره؟؟؟؟
خیرنقل قول:
نمیدونم شاید کارمند مخابراتم و خودم خبر ندارم!:n02:
نه برا من خوبه الان هم روی گیت وی 49عالیهنقل قول:
از روزی که نت قطع شد و دوباره وصل شد مشکل لینک پرونی وجود داره هر نیم ساعت 1 بار لینک قطع میشه تا روشن خاموش نکنی ایپی نمیگیره اینم یه مشکل دیگشون
برا من فقط همون چند روز که بعد از چند دقیقه قطع و وصل میشد خراب بود از اون روز که ibs درست شد همه چی درست شد و دیگه قطعی ندارمنقل قول:
برای من مشکل داره لینک نمگیره باید روشن خاموش کنم هر نیم ساعت یکبار این جوریاست البته دیروز کمی بهتر بود الان دقایقی هستش بازم اینجوریاستنقل قول:
نقل قول:
شاید از مودمه؟
مودمم همون قبلیست دیروز مشکل کمتر بود من فکر میکنم از خودشون باشه چون مودمم قبل از قطعی هاشون مشکلی نداشت بعضی از موقع ها ایپی میگیره ولی چیزی باز نمیکنه تایم اوته هی روشن خاموش ....نقل قول:
هنوز قطعی هست
برا من دو هفته هست قطعی داره . اعصابم خورد شده، 1 ساعت کار میکنی ،23 ساعت قطعه!!!!
حالا من از حجم دانلودم مونده ، 1 شهریورهم تموم میشه ، شکایتم نمیشه کرد ک شما پول گرفتید ،2هفتس خدماتتون قطعه :(
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
من اصلا قطعی ندارم اینم سرعتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی حیف که دانلودی ندارم نمیدونم چی دانلود کنم
درود به چیز پی ان :n02:نقل قول:
دیشب سرعت خوب بود.با تغییر ورژن IBsng احساس میکنم شارژ درستر کم میکنه
سلام دوستان
من چند وقتیه از مخابرات دانلود شبانم محدود شده
محدودیت به این صورته که فقط 2 برابر حجم خریداری شده میتونم شبانه دانلود کنم
مثلا اگه 5 گیگ حجم خریدم میتونم 10 گیگ شبانه دانلود کنم
واسه شما همچین چیزی پیش اومده؟؟ این محدودیت کی رفع میشه؟؟
دیروز نگاه کردم 200 مگ ازم کردنقل قول:
کمی بهتر شده اما بازم 200 مگ زیاده
دوستان من بشتر مواقع چندتا سایت مشخص رو نمی تونم واردشون بشم و حتما باید فیلتر شکن روشن کنم بعد وارد میشه..مشکل از کجاست باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dns ات را عوض کن!:n06:نقل قول:
چطوری؟؟؟نقل قول:
.........
یه سوال الان مخابراط پینگش چطوره ماله شاتل توی اهواز افتضاحه(250) و قطعی توی بازی خیلی داره مخابراط خوبه؟2 مگ سرعته دانلودش چقدره؟قطعی داره؟
حقیقتا تا به امروز من قعطی نداشتم
پینگمم با سرور های تهران 80
سرعت دانلود ام هم 2مگ 250
اما خیلی حجم خوری دارم
+دوستان ظاهرا قعطی زیاد دارن
داغون تر از مخابرات مگر هست! چند روزه خونه داداشم هستم استفاده میکنم از وایمکس ایرانسلم خودم بدتره. پینگم خیلی بالاست
نقل قول::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410943&highlight=dns
بچه ها واسه من الکی هر 10 دقیقه یبار گیت وی عوض میکنه و dc میشه بعد وصل میشه چرا؟اعصابمو خورد کرده
برا من که عالیه حتی 1 روز هم روشن بمونه ip عوض نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مخابرات را دوست دارم:n12:
خب توی روز اصلا نباید استفاده شه وگرنه شارژت خالی میشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
سلام دوستان اخرین اوضاع اینترنت مخابرات به شرح زیر می باشد
1-قطعی های پی در پی
2-سرعت پایین
3-احتمال بازگشت اینترنت نامحدود درمهر ماه وجود دارد
4-امکان افزایش قیمت وجود دارد
5-بعضی از نمایندگی ها اینترنت نامحدود میفروشن
6-طبق وعده ای که دادن 1 هفته قطعی رو قرار بود جبران کنند ولی تا الان این اتفاق نیوفتاد.
از کجا میدونی تو مهر نامحدودا برمیگردن ؟ همینطوری حدس زدی یا منبع موثق داری داداش ؟نقل قول:
خوب من ساعت 11 شب نشده لا لا میکنم تکلیف چیه ؟ نمیتونم تا 2 نصف شب برای 2 تا دانلود بیدار بمونم ! پس بفرما اینترنت شبانه هست و باید با جغد ها هماهنگ شد :n02: :n26:نقل قول:
بعضی ها از نمایندگی ها منظور چیه ( مثلا ضحی ، اکسین و ... ) ؟ بعد از کجا میدونی مهر قراره نامحدود برگرده ! ؟؟ :n24::n02:نقل قول:
از نمایندگی پرسیدم قیمت هاش احتمالا بیشتر میشهنقل قول:
مثلا 512 بشه 100 تومن :n19: به به :n26:نقل قول:
بله میفروشن اونهایی که دسترسی به IBS دارندنقل قول:
مشکل قطعی برگشته
نمایندگی های اصلی مثل ضحی-ماناماد-پردیس-اکسین که میتونن نامحدود تمدید کنن منظور نمایندگی های متفرقه مثل کافی نت ها-پست بانکها که به ibs دسترسی دارند میباشدنقل قول: