این قضیه برداشتن نامحدود چیه؟ نکنه اس ام اس امروز که واسه من اومده (اقدام به پرداخت بدهی) به خاطر دانلود بیش از حد باشه ؟؟؟ :n04:
Printable View
این قضیه برداشتن نامحدود چیه؟ نکنه اس ام اس امروز که واسه من اومده (اقدام به پرداخت بدهی) به خاطر دانلود بیش از حد باشه ؟؟؟ :n04:
فکر نمیکنم ربطی به اون داشته باشه
با شماره ۱۸۱۸ میتونی مشخصات قبض و ریز مکالمات رو بفهمی
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوباره وضعیت اینترنت من برگشت به سال گذشته همین موقع که پینگ رفت روی 300 350 و نه ماه جنگ و دعوا داشتم. تا درست شد.
وقتی قراره اینهمه پورت اضافه کنن چاره ای جز تخلیه نیست فکر کنم پینگ بره رو 600 یعنی شده کارت بخرم دیگه به این مخابرات پول نمی دم
پس یعنی با این کار دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد..
درود
این طرح مصرف منصفانه آخر ما نفهمیدیم اجرایی شده یا خیر من زنگ زدم 2020 میگه خبری نیست هنوز یکی از بچه ها هم زنگ زده گفته دانلود کنید شما مشترک قدیم هستید شامل شما نمیشه!
ملت هم که تو سایت مخابرات استان طهران پیام گذاشتن جوابی نگرفتن! این طرح الان تکلیفش چیه دقیقا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاجعه ای به نام اکانتینگ مخابرات
بالاخره بعد از ۷ روز میزان حجم مصرفی به روز شد. ولی در حالیکه در گزارش ریز مصرف 750 مگ ثبت شده در صفحه اصلی 1.5 گیگ نمایش داده شده. اگر از دوستان کسی به روش محاسبه آن پی برد لطفا راهنمایی کند:n19:
من نمیدونم چرا شماها دارید دنبال مخابرات میدویید؟
این وظیفه خود مخابراته که در سطح وسیع و از چند طریق رسما اطلاع رسانی کنه.
مخابرات نمیتونه برا چند صد هزار مشترک قبض مازاد صادر کنه براش خیلی گرون تموم میشه.
من از روز اول پیگیر قضیه بودم و بعد از بارها زنگ زدن به 2020 و عدم درج اطلاعات در سایت مخابرات به این نتیجه رسیدم که هنوز مصرف منصفانه اجرایی نشدهنقل قول:
نتیجه شکایت در سایت 195 هم این شده
با سلام احتراما عطف به شكوائيه ارسالي جنابعالي باطلاع مي رساند طي پيگيري بعمل امده تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه ودر صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد-
که همون صحبت و حرفهایی هست که اپراتورهای 2020 میگن...
بنظرم میشه با خیال راحت و البته تا زمانی که دوباره یه داستان جدید درست نکردن از اینترنت استفاده کرد
اساسا این متن مشکلی بزرگ داره ، البته صفحات قبل هم مورد بحث بود.ما چیزی بنام" adsl نامحدود تعرفه ای" نداریم ، برای همین شما هر جور هم که متن رو با ایجاد کاما بخوانید باز هم بی معنی استنقل قول:
با سلام احتراما عطف به شكوائيه ارسالي جنابعالي باطلاع مي رساند طي پيگيري بعمل امده تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه ودر صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد-
تغيير ، در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است
تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود ، تعرفه اي است
اما همینطور که شما و دوستان فرمودید و به لحاظ منطقی باید حداقل حداقل سیستم گزارشگیری سایت درست کار میکرد تا بتوان حجم مصرفی رو محاسبه کرد، ولی ما در ایران زندگی میکنیم و هر چیزی حتی "عطف بماسبق شدن قوانین" هم امکانپذیر هست و انجام شده.
نقل قول:
بنظرم هر جوری بخوانید این معنی رو میده که تغییر در وضعیت یه طرح پیشنهادی هست و شما این رو به این مطلب اضافه کن که تمامی اپراتورها دارن روی این قضیه تاکید میکنن و یک مرحله بالاتر سایت مخابراتی که قبض ها ما را به اونجا ارجاع دادن هیچ مطلبی در این مورد کار نکرده
بعد از تغییر کاما گذاشتن کلا جمله را بی معنی میکنه
بعد از این حرف و حدیث ها کسی جدیدا سرویس نامحدود گرفته؟ یا کلا دیگه نامحدود ارائه نمیکنن؟
دوستان اینا هنوزم میگن ممکنه این طرح تغییر کنه :
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ١٤/٢/٩٤
اين واحد بر حسب وظيفه اعتراضات و انتقادات را به واحد مربوطه ارسال انشالله به زودي تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد درحال هم حاضر قوانين پابرجاست .روابط عمومي
در مورد اون حجم ماهانه تشویقی برای طرح شگفت انگیز هم منظورشون همش 1 گیگ بود ...:n19: خدا زیاد کنه واقعا ....
ساعتشم همون 1 تا 6 صبح هست ...
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ١٤/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي ساعت دانلود شبانه براي شما ١شب تا ٦صبح مي باشد درضمن يك گيگ به عنوان تشويقي مي باشد در صورتيكه تا اين لحظه سرويس اي دي اس ال نداشته ايد از طريق تماس با٢٠٢٠ و يا سايت مخابرات ثبت نام نماييد در غير اينصورت مي بايست به مركز مراجعه نماييد.روابط عمومي
اون وقت الان این شگفت انگیز که مثلا طرح جدیدشون بود چه فرقی با بهاره داره ...
توی سرعت 2 مگ اون ماهی 10 گیگ حجمش بود این با 1 گیگ تشویقی میشه ماهی 8 گیگ
ساعت دانلودشم که همونه ... در مورد مدت قرار دادشونم که چیزی نگفتن که چند وقتست ...
شما فرق دیگه ایی توی این دو تا طرح برای سرعت 2 مگ دیدن ؟
فرقش در سرعتش برای 2مگ نامحدود در شگفت انگیز 5 یا 10 مگ می تونید انتخاب کنید ولی در بهاره حداکثر 2 مگ هستنقل قول:
امروز از بازرسی سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن گفتن که در مورد جمله پشت قبض حق با شماست و درست اطلاع رسانی نکردن در کل هم گفتن که این طرح اختیاری هست و هرکس دوست داشته باشه میتونه به اون طرح شگفت انگیز کوچ کنه و شما هم میتونید رو همین تعرفه بمونید اگر هم یه وقت صورت حسابتون زیاد شد دوباره شکایت کنید ما حتما پیگیری میکنیم
ببین به صحبتهای این روابط عمومی اصلا نمیشه اعتماد کرد ، تا حالا بارها حرفش تغییر کرده ، فکر میکنم اینا میخوان زمان بخرن تا این وضعیت جدید برای مشترکین جا بیفته ، بازگرداندن نامحدود که هیچ من حتی فکر میکنم محدوده حجمی رو برای مثلا 512 ، به 50-60 گیگ هم نرسونند.من که دو هفته از یک ماهی که منتظر تعیین وضعیت بودم رو رد کردم ، دو هفته دیگه مشخص نشه رفتم یک شرکت دیگه.حتی اگه نامحدودش ، محدود باشه . 20 گیگ چیزی نیست که باهاش بشه سر کرد.نقل قول:
دوستان اینا هنوزم میگن ممکنه این طرح تغییر کنه :
بهش می گفتی آقا اگر حسابمون زیاد بشه تو میای پرداخت کنی ؟نقل قول:
حتما باید بلا سرمون بیاد بعد تازه 2 برابر خرج کنیم بریم شکایت کشی
اینها مردم گذاشتن سر کار آخه طرح شگفت انگیز به مصرف منصفانه چه مربوطه؟ مصرف ظالمانه وقتی اعمال می شه که شما روی طرح نامحدودت بمونی
نقل قول:
برای ما که الان 512 هستیم در هر دو طرح نمیتونیم بیشتر از 2 مگ بگیریم ...
منتها بهاره با حجم 10 گیگ و شگفت انگیز با حجم 8 گیگ ماهانه ... اومدن ابرو درست کنن زدن چشمشم درآوردن ...
زیادم به اون سرعت 5 مگ و 10 مگ دل خوش نکنید ... سر موقعش یه کاری می کنن طرف خودش یره بگه آقا ما نخواستیم سرعت 10 مگ ارزونی خودتون ...
بین وضعیت نت ما دقیقا شده عین پادگان که آدم روز شماری میکرد برای هر چه زودتر آزادی :دینقل قول:
ببین به صحبتهای این روابط عمومی اصلا نمیشه اعتماد کرد ، تا حالا بارها حرفش تغییر کرده ، فکر میکنم اینا میخوان زمان بخرن تا این وضعیت جدید برای مشترکین جا بیفته ، بازگرداندن نامحدود که هیچ من حتی فکر میکنم محدوده حجمی رو برای مثلا 512 ، به 50-60 گیگ هم نرسونند.من که دو هفته از یک ماهی که منتظر تعیین وضعیت بودم رو رد کردم ، دو هفته دیگه مشخص نشه رفتم یک شرکت دیگه.حتی اگه نامحدودش ، محدود باشه . 20 گیگ چیزی نیست که باهاش بشه سر کرد.
برای منم به 15 گیگ رسید خیلی وقته واقعا اصلا هیچ دانلودی ندارم ... تا ببینیم خدا چی میخواد بالاخره از دست نت منصفانه آزاد میشیم یا باید با پرداخت یه قبض چند صد هزارتومنی جام شهادت سر بکشیم :n28:
دقیقا از روی همین طز جدیدشون که طرح شگفت انگیز بود مشخص شد فکر میکنن با بچه طرفا ...نقل قول:
اینها مردم گذاشتن سر کار آخه طرح شگفت انگیز به مصرف منصفانه چه مربوطه؟
همچین گفتن حجم تشویقی ما گفتیم چقدر هست ... شایدم 1 گیگ خیلی زیاده منتهی هنوز کاربرهای فوق پیشرفته ما خبر دار نشدن :n13:
بدبین نباشید اینقدر
اعتراضات و شکایات و پیگیری های ما کارو به اینجا رسوند اینو مطمئن باشید
مخابرات معظم هم الان اومده یه ترفندی زده یه طرح پیشنهادی اختیاری برای کم کردن مشترکان نامحدود همین
اگر دوست دارید برید ندارید میمونید رو همین نامحدود واقعی!
ممکنه این طرح در آینده پیش زمینه ای باشه برای کوچکتر کردن جمعیت نامحدودها تا راحتتر بتونن هر کاری میخوان بکنن!
الان چیزی که مشخص مصرف منصفانه مالیدست و فهمیدن که ملت کی هستن و مسجد جای فیلان نیست!
طرح پیشنهادی اختیاری !! اگر اختیاری بود که این همه ادم علاف روابط عمومی سایت مخابرات و تماس با 2020 و شکایت و ... نمیشدند.فعلا هم اخرین چیزی که روابط عمومی گذاشته و دوستمون در تاپیک قرار دادند ، گفته بود قوانین مصرف منصفانه پا برجاست.اگر اختیاری بود که الان همه با خیال راحت میتونستند چیزی که میخواستند رو دانلود کنند.نقل قول:
مخابرات معظم هم الان اومده یه ترفندی زده یه طرح پیشنهادی اختیاری برای کم کردن مشترکان نامحدود همین
اگر دوست دارید برید ندارید میمونید رو همین نامحدود واقعی!
ممکنه این طرح در آینده پیش زمینه ای باشه برای کوچکتر کردن جمعیت نامحدودها تا راحتتر بتونن هر کاری میخوان بکنن!
الان چیزی که مشخص مصرف منصفانه مالیدست و فهمیدن که ملت کی هستن و مسجد جای فیلان نیست!
چیزی که مشخصه نه مصرف منصفانه مالیده هست و نه اطمینان از اجراش داریم!
دوست عزیز من تمام پست های شما را خوندم نمی دونم چرا همش حرف از نمیشه و دانلود نکنبد و یک سری از کاربرا سو استفاده می کنند از این حرفهای می زنید که من را به فکر انداختید که نکنه از طرف مخابرات هستی که انقدر سنگشو به سینت می زنینقل قول:
جدی میگم دوستان پست های این دوستمون را بخوانید متوجه میشید.
آره دوست عزیز پشت قبض خانه ما و روابط عمومی مخابرات هم مال این بنده خداست گرفتی ما رو ؟نقل قول:
این از خدا بی خبرا با طرح شگفت انگیز وبهاره و اینها فقط می خوان نامحدود ها رو جمع کنن تا اینترنت رو به 100 نفر بفروشند اون یک میلیون چهارصد هزار تا پورت هم از همین جا جور می شه و گرنه شگفت انگیز جیب حضرات که پر هنوز نشده
شما یک نگاه به امضاء بنده بندازید متوجه میشید چه طرز فکری دارم.شما اگر تمام پستهای بنده رو میخوندید همچین حرفی نمیزدید.از یک طرف میگید یک سری از کاربرا سو استفاده میکنند از طرف دیگه میگید از طرف مخابرات هستم! یعنی یا چشم هات مشکل بینایی داره که پستهای من رو چپه میخونی یا ذهنت که ننمیگیره دارم از مخابرات انتقاد میکنم یا طرفداری !نقل قول:
وست عزیز من تمام پست های شما را خوندم نمی دونم چرا همش حرف از نمیشه و دانلود نکنبد و یک سری از کاربرا سو استفاده می کنند از این حرفهای می زنید که من را به فکر انداختید که نکنه از طرف مخابرات هستی که انقدر سنگشو به سینت می زنی
جدی میگم دوستان پست های این دوستمون را بخوانید متوجه میشید.
شما دانلودت بکن.
اخر ماه یک قبض تپل برای اونایی که میگن مصرف منصفانه اجرا نشده و با خیال راحت دانلود میکنند میاد دم در خونشون.نقل قول:
١٥/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي ودر ازاي استفاده از١ تا ٥ گيگ هر گيگ ٣٦٠٠ تومان ٥تا١٠ گيگ ٢٦٠٠ واز ١٠گيگ به بالا هر گيگ ١٦٠٠ تومان محاسبه مي شود.روابط عمومي
دیشب ساعت 12 تو 195 درخواست تجدیدنظر زدم و تو متنش گفتم که اختیاریه این طرحتون یا اجباری؟ اگه اختیاریه چرا تو قبض و تو بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات تهران گفته که این طرح از اول اردیبهشت درحال اجراست ؟!؟ لینک اون تالار مخابرات هم دادم.
امروز کله صبح ساعت 9 از بازرسی زنگ زدن. گفت اصلا اجباری در کار نیست و اختیاریه. اگه بخوای میتونی حضوری بری مرکز و نامحدودت رو تبدیل به این طرح شگفت انگیز و.... بکنی. میخواستم بگم مگه مغز خر خوردم ؟؟!؟!!؟
تنها امتیازش هم اینه که سرعتت چندبرابر میشه. گفتم پس چرا تو سایت مخابرات هر روز یه چیزی جواب میدن و میگن در حال اجراس؟ گفت اصلا همچین چیزی نیست. متاسفانه اطلاع رسانیشون مشکل داره. قبضهای تلفن شده مثل روزنامه و .... باعث شده که کاربرا هم ناراضی بشن و شکایت کنن ....... خلاصه گفت خیالت راحت.
من که تقریبا 95 درصد مطمئن شدم اختیاریه. به نظرم حرفهای این بازرسی خیلی معتبرتر از اون اپراتورای بی خبر مخابراته که هر روز یه چیزی میگن!!!!
همه میدونیم که این طرح اختیاریه! و ایشون هم بدیهیات را تایید کرده. مشکل اینجاست که در صورت اختیار به حفظ شرایط فعلی مصرف منصفانه شامل حال افراد میشه. چیزی که در پرسش و پاسخ ها سعی میشه از اشاره به اون اجتناب بشه. مشکل رفتن به کمپین یا نرفتن نیست. مشکل مصرف منصفانست که چون همه شرکت ها اعمال میکنند پس مخابرات هم به راحتی اعمالش خواهد کرد احتمالا. تنها موردی که از سمت کاربران روش میشه مانور داد شیوه ی ادامه ی بعد از اتمام مصرف منصفانست. به علت شکایت کاربران اینترنت موبایل سازمان تنظیم طرحی را اماده کرده مبنی بر اعلام اتمام حجم بسته های افزایشی به کاربران تا حقشون ضایع نشه بعد از اتمام حجم و سوئیچ به حالت عادی. حالا اگر مخابرات بخواد سیستم فعلی اتمام حجم و بعد گیگی 3600 را پیاده کنه یقینا یک ظلم . کاسبی بزرگ نسبت به کاربران هست که با مصوبه ی اخیز سازمان لااقل مجبور خواهد بود شیوش را عوض کنه.
ملی شده نتم ، فقط سایتای ایرانی باز میشه :n37:
فکر کنم موقتی باشه ، چون برای من هم یک ربع اینطوری بود درست شد
من که بعید میدونم این طرح فعلاً اجرا بشه. مگه چند نفر پشت قبض رو با دقت نگاه میکنن که ببینن چی نوشته؟ یا چند نفر توی فروم ها دنبال اخبار این قضیه میگردن؟ یعنی اگه انقدر سریع این اتفاق بیفته، خیلی ها که بی خبر بودن با قبض های چند صدهزار تومنی روبرو میشن و اوضاع بدجوری بهم میریزه و اعتراضات خیلی بالا میره. اون هم نه اعتراض چند نفر، بلکه ده هزار نفر.
البته با همه اینا من این ماه دارم صرفه جویی میکنم و نمیخوام الکی ریسک کنم و منتظرم ببینم آخرش چی میشه.
حالا اگه همچین قضیه ای اتفاق بیفته، نحوه محاسبه حجم اضافه دقیقاً چطوریه؟ یعنی وقتی نوشتهبالای 10 گیگ میشه هر گیگ 1600 تومن، منظور اینه که مثلاً اگه 20 گیگ اضافه دانلود کنیم میشه 32000 تومن دیگه؟
نه اینکه 5 گیگ اول ضربدر 3600 بشه 18000 تومن. 5 گیگ بعدی ضربدر 2600 بشه 13000 تومن و 10 گیگ بعدی ضربدر 1600 بشه 16000 تومن، یعنی مجموعش بشه 47000 تومن! این طوری که نیست؟!
یعنی مثلاً اگه 11 گیگ اضافه دانلود کنیم، ارزون تر از 5 گیگ اضافه میشه؟
منم درخواست تجدید نظر دادم و 10 دقیقه بعد به من زنگ زدندنقل قول:
دقیقاً همین صحبتها شد و گفت این داستان برمیگرده به برج 11 پارسال ولی هنوز اجرای نشده و اگر قرار بر اجرا باشه اطلاع رسانی خواهد شد
بهش گفتم نکنه الام ما استفاده بکنیم و آخر ماه برامون قبض میلیونی باید؟ گفت خیالتون راحت.این طرح فقط برای کسایی ارجا میشه که به مرکز مراجعه میکنند و درخواست تغییر اینترنت نامحدود به محدود میکنند و برای کسی که درخواست نکنه فعلا اجرا نمیشه.
حالا باز اگه دوستان شک دارن میتونن خودشون به 195 شکایت کنن و نتیجه را ببین
حداقل من به شخصه خیالم راحته که سند و مدرک دارم و اگر قبض میلیونی :n02: اومد بتونم به مراجع بالاتر شکایت کنم
دوستان برای منم جواب دادن که اون طرح یه امتیاز و از این حرف ها منم دیدم انگار اصلا تو باغ نیستن یا دارن خودشون رو به اون راه میزنن نمیدونم واقعا ...
این و براشون فرستادم :
نقل قول:
با سلام مجدد
ببخشید اینکه اومدن برای نت نامحدودی که از لحاظ حجم دانلود داشتیم اعمال محدودیت به اسم مصرف منصفانه کردن و بعد گفتن میتونین از سایر طرح ها استفاده کنید اسمش رو میزارید امتیاز ... خوب من نیازی به این امتیاز و هیچ نوع طرح تشوبقی و اختیاری دیگه ندارم و میخوام با همین نت نامحدودی که داشتم طبق روال گذشته مصرف نامحدود داشته باشم
ضمنا انگاری شما احتمالا از طرحی که مخابرات به صورت اجباری درحال اجرا برای مشترکین نامحدود گذاشته که هم پشت قبض تلفن مشترکین نت نامحدود گفته از اول اردیبهشت این طرح اجرا میشه و هم توی سایت خودشون گفتن که برای نت نامحدودی که تا قبل از این داشتیم چنانچه از حدی که معین کردن رد بشیم (سقف دانلود تعیین کردن) باید هزینه اضافه پرداخت کنیم که احتمالا انگاری شما در جریان نیستین و ما مشکلمون اینکه اگر این ماه قبض چند صد هزار تومنی برامون فرستادن شما میرید جوابشون رو میدین یا ما خودمون بریم مخابرات رو سرشون خراب کنیم ؟
این لینکی که براتون میزارم یک نگاهی کنید سوال یکی از مشترکین نامحدود در مورد اینکه اگر از حجم
مورد نظری که ( برای نت نامحدود) تعیین کردن عبور کنیم چی میشه و به جواب مخابرات نگاه کنید تا بهتر متوجه مشکل ما بشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد میزان مصرف بنده هم که فرمودین درست اعمال شده اصلا بنده اشتباه کردم اون حرف و زدم من نتم نامحدود هست طبق قرار داد قبلی و مهم نیست چقدر دانلود داشته باشم اگر شما رسیدگی کنید و اگر قبلا مشترک نت نامحدود شدم به خاطر این بود که دائم نگران تموم شدن حجم نتم نباشم طرح تشویقی و جایزه هم نمیخوام شما فقط پی گیر باشید که بعدا نگن میزان مورد نظر ما رو رد کردی باید پول بیشتر بدی تا لازم هم نباشه ما خودمون بریم مخابرات و باهاشون درگیر بشم
امیدوارم رسیدگی کنید
ممنون از شما
سوال درست رو شما پرسیدید ببین من فکر می کنم با توجه به شواهد و تجربه این طرح داره اجرا می شه ولی احتمال داره با توجه به شکایات اگر قبضی صادر بشه تخفیفی یا چیزی در نظر بگیرن ولی فکر نمی کنم دیگه برای خرداد بهانه ای باشه این 195 کلا تو جریان نیست یک هزار پیچی درست کرده برای ملت طرح هایی رو که بهم ربط ندارن بهم مربوط کرده باور کن اصلا فکر نکنم زحمت پیگیری رو به خودشون بدن فردا یک قبض صادر بشه به ما می گن به ما ربطی نداره حالا به نظرم این یک ماه رو صبر کنید زیاد دانلود نکنید اگر طرح اجرا نشد ماه دیگه از خجالتشون در می آییم:n25:نقل قول:
برایند صحبت های دوستان و گزارشاتشون از مکالمه با بازرسی سازمان تنظیم این هست که این طرح اختیاریه و هنوز طرح اصلی اجرایی نشده
چیزی که روشنه مثل روز اینه که میخوان تعداد مشترکین نامحدود خودشون کاهش بدن و برای این هدف از این طرحای بزک کرده استفاده میکنن اگر کسی استقبال نکنه مطمئنن پشیمون میشن اگر هم که ببینن دارن با اینکار جواب میگیرن چند ماه دیگه همین نامحدود جمع میکنن میکنن محدود همونجوری که اعلام کردن رو تالارشون
یه نکته خیلی خیلی جالبی که داره اینه که این کمپین شگفت انگیز مثلا شما میری با نامحدود 1 مگ درخواست تبدیل به 5 مگ محدود میدی و از ساعت 1 تا 6 صبح هم دانلود رایگان میدن بهت که تو این 5 ساعت شما میتونید با سرعت 5 مگ حدود10 گیگ دانلود کنید(دوستان محاسبه کنید با 1 مگ ساعتی 400 مگ دانلود میشه پس با 5 مگ ساعتی 2 گیگ میشه که 5 ساعتش همین عدد میشه) که دذر یک ماه میشه 300 گیگ!!!!
خب ما که الان داریم 250 گیگ با همین 1مگ دانلود میکنیم اینا چرا میخوان این دیونه بازی در بیارن؟احتمال زیاد اینه که بار شبکه به شب منتقل بشه
روبط عمومی که قطعا آگاه تر هست از 195 می گه طرح داره اجرا می شه ولی هنوز شانس عوض شدن طرح هستنقل قول:
اما در مورد شگفت انگیز دوست عزیز اون جشنواره هست یعنی زمان محدود داره دائمی نیست عملا وقتی بری نامحدود رو برای همیشه از دست دادی ولی اگر طرح منصفانه قطعی بشه برای تسویه حساب با مخابرات طرح خوبی من 2 مگ نامحدود دارم می برم رو 10 مگ هارد 4 ترا هم هست از خجالتشون تا پایان جشنواره در می آیم:n31:
نقل قول:
حداقل من به شخصه خیالم راحته که سند و مدرک دارم و اگر قبض میلیونی:n02:اومد بتونم به مراجع بالاتر شکایت کنم
البته فکر نکنم قضیه انقدر جنایی باشه در حد میلیون و این حرفا ولی صد در صد حرفتون درسته اینا نگاه کردن ببینن رفتار یوزرها چی هست اگر کوتاه میومدیم همون اول مطمئنا اینام با خیال راحت نت رو منصفانه میکردن از این حرفا ...
یکی از ترفند هاشون همیشه اینکه کم کم که ذهنتون اماده شد برای مثلا محدود شدن نت بعدش بیان با یه طرحی مثل شگفت انگیز و بهاره به ملت حال بدن که همینم از دستتون میره که دیدن خیلی هام سریع رفتن تغییر دادن از نامحدود به طرح های جدید ولی خوب چون در مورد همه کارساز نبود و خیلی ها مثل ما شکایت کردن شاید مجبور بشن کم کم حداقل در برابر ما کوتاه بیان ...
تو ادامه صحبت بالا اگر دو روز دیگه بیان دانلود رایگان شبانه رو جمع کنن یا هزار جور فیلم دیگه در بیارن کسی نمیتونه اعتراضی کنه ولی اونی که مونده تو نامحدود به شرط اینکه نتونن طرح منصفانه رو اجرا کنن دیگه بعدا هم نمیتونن باز فیلم جدید براش پیاده کنن ...نقل قول:
یه نکته خیلی خیلی جالبی که داره اینه که این کمپین شگفت انگیز مثلا شما میری با نامحدود 1 مگ درخواست تبدیل به 5 مگ محدود میدی و از سا
عت 1 تا 6 صبح هم دانلود رایگان میدن بهت که تو این 5 ساعت شما میتونید با سرعت 5 مگ حدود10 گیگ دانلود کنید(دوستان محاسبه کنید با 1 مگ ساعتی 400 مگ دانلود میشه پس با 5 مگ ساعتی 2 گیگ میشه که 5 ساعتش همین عدد میشه) که دذر یک ماه میشه 300 گیگ!!!!
خب ما که الان داریم 250 گیگ با همین 1مگ دانلود میکنیم اینا چرا میخوان این دیونه بازی در بیارن؟احتمال زیاد اینه که بار شبکه به شب منتقل بشه
=========
اگر به منم زنگ بزنن بگن با خیال راحت دانلود کن از امشب میندازم زیر دانلود و دوست دارم فقط قبض بیشتر از قیمت همیشگی بیاد ...
اون وقته که ... :n24:
نمی دونم چرا بعضی ها الکی شلوغش می کنند ؟
در حال حاضر برای نامحدودها اصلا محدودیتی اعمال نشده و تمام سعی بر این است که نامحدودها را با طرح های تشویقی به سوی طرحهای محدود سوق دهند . پس فعلا نگران نباشید .
250گیگ در ماه چی دانلود میکنید؟؟؟ ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
من پریروز ظهر رفتم درخواست جمعآوری دادم مرکز مخابرات هجرت،ساعت 4 نتم قطع شد و جمع شد! حالا بدیش اینه هیچ پورت خالی وجود نداره تا من از جای دیگه بتونم سرویس بگیرم!الکی نبود طرف پرسید مطمئنی؟گفتم آره!:n36:
نه دوست من, احتمال زیاد اینه که بعد از انتقال تمام نامحدودها به محدود (کمپین و حجمی و ...) اون وقت مثل حالا میگن دانلود رایگان شبانه یه امتیاز بوده که اون موقع عشق مون کشید بهتون دادیم الان دیگه نمیدیم.نقل قول:
درود.
شاید اگر در حالت عادی میبود، میگذاشتم پست ها باشه ولی وقتی دیگه کار به دعوا و بی احترامی به همدیگه میرسه، شرایط قابل تحمل نیست.
کلیه ی پست های اینچنینی و نقل قول ها حذف شدند، دوستان لطفا رعایت کنند و با لحن دوستانه و مودبانه تری با همدیگه صحبت کنند.
تاپیک پاکسازی شد.
:n16:
شاد و پیروز و سربلند باشید.