من که دوشب گذاشتم از ساعت 2 تا 6 حجم از من کم نکرده
Printable View
من که دوشب گذاشتم از ساعت 2 تا 6 حجم از من کم نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات گفته ۰۶/۱۲/۹۳ هیچ مشکلی نداشته.
یعنی الآن این جوابه که داده
من بخوام تجدید نظر کنند چیکار کنم.بخوام عدله بیارم باید چیکار کنم.چقدر مخابرات نامرده و دله دزده.
بر........................................
دانلود شبانش به مشکل بخوره دیگه می کشم بیرون از مخابرات.حداقلش اینه که عصابم آرومه.
البته برای اینکه فردا روز از دست خودم ناراحت نباشم تا مخابرات مرکزی هم میرم.هرچند می دونم که دارم میرم با دم روباه آشنا بشم ولی سعیمو میکنم.
میدونم حق بامنه هرچند نتونم اثباتش کنم.
ترافیک طرحم منفی شده بود و زنگ زدم مخابرات ا\راتور میگه مشکل از سیستم میگم تنهایی فکر کردی.مشکل حل کنید.میگه شما شارژ کن.اون منفی الکیه.
بهش میگم شما مطمپنی.برو بپرس بعد بگو.رفته دیده که بله کم می کنه.
برگشم میگم من باید چیکار کنم و با کجا باید صحبت کنم تا این منفی شدنه دیگه اتفاق نیوفته.میگه مخابرات بهتون لطف کرده و دیده کار دارین به تون اجازه استفاده داده.
مخابراتی که برای تغییر پنلش و مشکلاتی که خودشم میدونسته امکان داره پیش بیاد از سود یک روزشم نگذشته و همیشه در حال محاسبه ی ترافیک بوده بعد اومده به من لطف کرده
خلاصه من اون 800 مگ زور دادم.یعنی ۱ گیگ شارژ کردم و ۸۰۰ مگ ازم کم شد.
تف به .........................
فعلا 3 گیک از من دزدیدن !!!!!!!!
دوستان پیگیری فراوان کنید خواهشن خواهشن خواهشن یک شکایت 5 دقیقه طول می کشه
تا وقتی هم که این شکایت ها به جواب برسه فعلا از 2 تا 6 دانلود کنید
دیگه چی بگم دوستان شکایت کنید زیاد من خودم هم توی سایت و هم توی 195 شکایت کردم
سلامنقل قول:
طرحتون چیه ؟؟
یعنی از سر شب هم ، یک ساعت زدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه وضعشه.
خواهشا دوستان یه فکری بکنند .
دیگه دارم منم کلافه میشم .
راه جایگزینی داریم که حداقل اعصابمون راحت باشه !!
سلام
دوستان ممکنه راهنمایی کنن برای ورود به صفحه مشترکین و مشاهده ریز کارکرد از کجا باید وارد شد من که هر چی ادرس توی صفحه مخابرات رضوی بود زدم با هیچکدوم نشد برم مثلا این ادرس ها :
2020.tci-khorasan.ir/Pages/Login.aspx
با تشکر
شبانه رو روی یک مگ بستن، من امتحان کردم.به غیر از اون تو این سامانه می تونی ببینی پورتت روی چند بسته شده.نقل قول:
اگه تونستی تغییرش بدی یه خبرم به ما بده.نقل قول:
خط تلفنتون فیبر نوریه یا مسی؟نقل قول:
برای من پاییزه طلایی (معنی طلایی رو هم فهمیدیم) فعلا از یک تا 6 چیزی کم نمیکنه. سرور خارجی و داخلی (وی پی اس شخصی ) 247 دان میده
مال من مسی هست ولی بازم رو یک مگ بستن!نقل قول:
سلام
من 1:10 صبح تا ساعت 6:50 دانلود میکنم چیزی کم نکرد خداروشکر...
سلامنقل قول:
من از سایت d o w n l o a d , i rدانلود میکنم تقریبا همه فایلا از همین سایت هست ولی بازم همون 2.2 دان میکنه
طرحم نمیدونم چیه اسمش
فقط میدونم یکساله با مودم رایگان ماهی 5 گیگ
از منم 3 گیگ خورده بعد پیگیری گفتن منتقل میشه
توی سایت هم هروقت میرم بالا مینویسه که در صورت نیاز منتقل میشه
راستی دوستانی که مشکل دارن نمیتونن برن توی سایت پارتاک باید همون پسوردی رو بزنن که اولین بار یا اخرین باری که قبل از اینکه این سایت راه بیفته استفاده میکردن استفاده کنن
مثلا من رمزم 123456 بوده اطلاعاتم منتقل شده به این سایت .اگه من الان رمزمو عوض کنم مثلا بزارم654321 پسوردم تغییر میکنه یعنی برم توی سایت نوشته رمزم 654321 ولی برای ورود به سایت باید 123456 بزنم
امروز بالاخره تونستم از یک اوپراتور عاقل تر یک جواب قانع کننده درباره ی حجم عظیم دزدیده شده در سیستم جدید پارتک که از 93.12.8 فعال شد بگیرم
گفت هنوز دسترسی به اطلاعات سامانه ی سابق گلدنت ندارند و حجمهای گمشده ی کاربران که عمدتا مربوط به 2 گیگ هدیه ی ماهانه هست بعد از دسترسی به گلدنت و حداکثر طی دو هفته برخواهد گشت
بعبارتی کسانیکه که بسته ی یکساله ی پیش پرداخت 3 گیگ ماهانه + 2 گیگ هدیه (در عوض مودم رایگان) تهیه کردند وضعیتشون اینجوریه :
برای یکسال 36 گیگ + 24 گیگ هدیه = 60 گیگ کل
اون 24 گیگ هنوز در سامانه ی جدید پارتک اعمال نشده
اوپراتور بمن گفت از شروع دوره تا حالا من 20 گیگ استفاده داشتم.
پس مهر تاییدی زد بر صحبتام که همیشه گفتم 40 گیگ باقیمانده داشتم در حالیکه 26 گیگ داره نشون میده
پس کسانیکه هدیه شون اعمال نشده حداکثر دو هفته صبر کنند تا ببینند برمیگرده یا بازم بهانه میخوان بیارن
احتمال داره اونایی که به صورت پس پرداخت خریدن شبانشون رو 1 مگهنقل قول:
شما نقدی پول دادی یا پس پرداخت ؟
شما مگه طرح پاییزه طلایی نداری ؟ خب چرا برای همون طرح ترافیک نمیخری ؟نقل قول:
من پس پرداخت خریدم این طرحو ولی بعید میدونم ربطی داشته باشه به این چیزا ، اما به هرحال مخابراته! همه چیش براساس شانسه و باید ریسک کنی ! نمونش >> همون زمانی که دوستان شبانشون نهایت 2مگ بود شما خطت تا 6مگ شبانرو جواب میداد ! اینم ممکنه بگیری سرعتت باز برخلاف اکثریت روی 2مگ بسته شده باشه .
با اینکه کلان هرچی خط داشتم از مخابرات خالی کردم ولی نمیدونم چرا وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشم و چشم میفته روی (ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی) و یاده 2020 میفتم
:n08:
والا من فقط این چند سالی که مخابرات داشتم دو چیزیش واسه من سوال بود که ایا این اپراتور هایی که تو 2020 هستن چه شکلین و مورد دوم میگفتن اپراتور 353 بعد دوباره زنگ میزدی میگفتن اپراتور 950 یعنی اون همه اپراتور :n02:دارن که 45 دقیقه تو صف میمونی . البته 2 حالت داره یا انقدر کیفیت پایینه که همه مشکل دارن یا کلا 5 نفر دوره همی نشستن دارن نم نم کارشونو میکنن
خط من فیبر نوری هست.نقل قول:
نقل قول:
ربطی هم به پس پرداخت و اینا نداره. من خودم پیش پرداخت کردم و سرعت شبانه م روی 1 مگ هستش.
چرا اینترنت اینطوری شده؟؟
باید آدرس یک سایت رو چند بار رفرش کنی تا باز بشه.
بعضی هام که کلا باید بری یه چایی بخوری بیای تا باز بشه.
نمونش بلاگفا هست.
کسی این مشکل رو داره؟؟
این مخابرات هم که قشنگ ماییده گاره!!!
طرح من کمپین تابستانه توی 3 روز 5 گیگ شارژ کردم اندازه 200 مگ هم استفاده نکردم تموم شده بود!!!
زنگ میزنی اپراتور بعد 40 دقیقه معطلی یک نفر گوشی رو ور میداره اصن حالیش نیست چی به چیه!
من این طرح رو خیر سرم بخاطر شبانه اش گرفتم دیشب زدم دانلود کل جحمم رو گرفت!
من الان باید کجا زنگ بزنم؟ یقه کی رو بگیرم؟
از ساعت چند تا چند دانلود کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من چند وقته دارم پیگیری میکنم و دست آخر یکی رو که خیلی اذیتش کردم بعد از 11 دقیقه گفت من براتون ثبت میکنم تا ترافیکتون ساعت به ساعت چک کنند.
یعنی وقتی من از ساعت 22 تا 2:300 دقیقه وصل بودم و ازم 2 گیگ کسر شده با این کارشون یک گزارش ساعتی می تونند تهیه کنند که ساعت 22 چقدر و ساعت 23،00،1،2.
اینجوری می فهمند که شبانشون مشکل داره اما هنوز جوابی نگرفتم از این نامردا.
در ضمن من امیدی ندارم که اینا بتونند از این کارا بکنند و بتونند ترافیک حتی به صورت بازه های یک ساعت یک ساعت ببینند.
اینا کلا سواد این موارد تحلیلی رو ندارن والا این سیستمشون بعد از چندین بار تغییر پنل طی این سالیان دراز باید الآن در بهترین حالت می بود ولی چه کنیم که اینا فقط می گن پنل مفت باشه هی چی باشه.
یک مسئله ی دیگه این سیستم IBSng هم اپن سورس و مثل سیستم ایمیل ملی که یک نرم افزار اپن سورس بود و محدودیت داشت و نمی تونست بیشتر از یک حد کاربر قبول کنه،هست
این سیستم هم مثل همون ایمیل ملی.
آخر هم به مشکل می خوره و ما می مونیم این بی............
دوست عزیز ، تقصیر از خودمونه ...نقل قول:
چرا فقط توی اینترنت و فروم داریم گله و شکایت میکنیم ...
چرا به اندازه 50 نفر جمع نمیشیم و دسته جمعی بریم داد و قال کنیم ...
قدیمی ها میگن یه دست صدا نداره ولی چند تا دست ...
با گزارش 5 هم هماهنگ میکنیم...
اونایی که الان اینترنتشون هم درسته ، پایه کار بشن چون ممکنه فردا روز همین بلا سر همونام بیاد ...
قرارمون کجا؟؟
دوستان دست به دست هم بدیم...
شما که مخابرات رو سه طلاقه کردی ولی هی بازم میای سراغش معلومه خودآزاری داری! اینم یکی از شاخه های سادیسمه:16:نقل قول:
دارم کلافه میشم.
چرا فقط یه سری سایت خاص باز میشن و کلی دیگه تعطیلن و اصلا بالا نمیان!!!!
هر چی آدم مردم آزاره رو خدا ... کنه.
دوستان من با این جواب موافق هستم یک دست صدا نداره اگر صدامون در بیاد به گوش مسئول بازرس برسه شاید فکری به حال اون دسته از عزیزانی بکنن که خط سرویس شون ایراد داره پیگیری نمیکنننقل قول:
من خودم از مرکز مطهری سرویس میگریم دوستان اگر کسی هست اعلام کنه سر جمع شیم یک پیگیری اساسی کنیم تا بفهمن ملت نمیشه اسکول کرد
منم موافقم، اگه كسي آشنا داره مي تونه گزارش 5 رو هم مطلع كنه با هم بريم كه عالي ميشه.نقل قول:
آخه اين چه وضعيه 2 سال يا بيشتره كه همش ميايم اينجا غرغر مي كنيم، بعدشم هیچی به هیچی :n41:
اگر بخوان که می تونن اینکار را بکنند ولی کجاست کسی که دلش برای مردم بسوزه!نقل قول:
IBSng هم یک نرم افزار اپن سورس نیست (یک نسخه اولیه این نرم افزار مربوطه به سالیان قبل اپن سورس بوده و کلی مشکل داره که معمولا توسط شرکت ها استفاده نمیشه) و نسخه فعلی بسیار قدرتمند بوده و شاید بشه گفت بهترین اکانتینگ موجود است .
قیمت خرید همین IBSng سر به فلک میزاره اونم برای مشترکینی با این تعداد که مخابرات داره و این هزینه از جیب من و شما پرداخت شده فعلا و امیدوارم افرادی که قراره باهاش کار کنند دانشش رو بدست بیارن توی مخابرات!
من زنگ زدم گفتم که ریز کارکرد ساعتی منو نگاه کنید گفتن چنین چیزی نداریم:n19::n19::n25:
احتمال زیاد اونایی که طرح 2 مگ خریدن ولی سرعت شبانشون رو 1 مگه به خاطر اینه که به صورت پس پرداخت خریدن
فکر نکنم مشکل از isp باشه چون برای دیگران چنین مشکلی نیستنقل قول:
کدوم آدرسها برای شما مشکل داره؟
برای اطمینان، با گوشی یا یک دستگاه دیگه هم به adslتون وصل بشید ببینید همون وبسایتها بازم مشکل داره
اگر مشکلی نبود، معلومه باید تنظیمات ویندوز رو اصلاح کنید مثلا تغییر dns ip ، خالی کردن کردن کش dns با دستورات زیر در خط فرمان و سپس ریستارت. احتمالا باید درست بشه
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
زنگ زدم به مخابرات میگم چند ساعت پیش نتم قطع شد چراغ اینترنت قرمزه اقاهه بعد یه ساعت برسی میگه پورت سمت سمت شما درسته مودم رو دوباره تنظیم کنین درست میشه!!!!!!!!!!! تازه دیروزم چند ساعت قطع بود البته موجهه چون وضعیت جوی جالب نبود[emoji33] [emoji38]
اقایون الان شبانه دار فقط یه ساله هست؟ طرحای قدیمی دیگه هیچ راهی نداره برای تمدید ماهیانه؟ تورو خدا بگین[emoji20] [emoji20] [emoji20]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
آدم گوشی Xperia Z1 - THE BEST OF SONY داشته باشه بازم بره سراغ adsl نفتی مخابرات عجیبه. بابا بسته 3g بردار خودت رو انقدر شکنجه نده
Z1 حتی در مدل 3g تا سرعت 42 مگابیت میتونه دانلود کنه! دستکمی از LTE نداره!
نقل قول:نقل قول:سلام دوستان من حدود 1 ماه درگیر شکایت کردن به 195 و رفتن حضوری و پیگیری شدید و ...... بودم هیچ کاری انجام نشد:n03: تازه توی پرتابل 195 من هم مقصر شدم:n38: دوباره شکایت کردم دیگه جوابی نگرفتمنقل قول:
فکر کنم انقدر مخابرات قوی هست که 195 هم هیچ کاری از دستش بر نمیاد من هم بی خیال adsl شدم رفتم یک مودم 3g گرفتم !:n41: من مشکل پینگ تایم داشتم خطم هم فیبر نوری هست!:n28:
به نظر من شکایت کردن فایده ای نداره :n36: باید adsl مخابرات رو استفاده نکنیم یکی از دلیلاش هم همین دزدی حجم:n14:
قطعا اپراتور های 2020 چنین دسترسی هایی ندارند . باید پشتیبانی اصلی را پیدا کرد و یک روش تماس با آنها (قبلا راحت میشد با شرکت گلد نت تماس گرفت ولی الان معلوم نیست دست کی هست!)نقل قول:
نه . ظاهرا به شما بدجور برخورده . گفتم واسه اون عده دوستانی که میان میگن من میخام مخابرات بگیرم و طرح کمپنگ .........نقل قول:
خلاصه در جریان باشن
برای شبانه مودم رو خاموش ، روشن کنین درست میشه
من اول ساعت 1 دیشب زدم دانلود با سرعت 600/700 تا میگرفت تو یک دقیقه رفتم چک کردم دیدم حدود 20/30 مگابایت از حجمم کم شده... مودم رو خاموش روشن کردم زدم دانلود با سرعت حول هوش 300 تا میگرفت تا صب چیزی کم نکرد
دوست عزیز من پیش پرداخت کردم و همین مشکلو دارم، شما سرعت شبانه ات 2 مگ هست؟نقل قول:
بابا بخدا از این خونه داریم میریم تا دو سه ماه دیگه برم یه جا دیگه؟نقل قول:
این 3g ایرانسل شبانش قیمتش گرون نیس؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ممنون دوست عزیز:n40:نقل قول:
کلافه کنندست ، گاهی اوقات پیش میاد.
سیستمم رو یه چک میکنم.
سلام هفته ای 10 هزار تومان به با این سرعت دانلود تقریبا قیمت خوبی دارهنقل قول: