سلامنقل قول:
ارتش تا جایی که یادم باشه دکترا زیاد میگرفت ، اگر پزشک هم باشید که خیلی خوبه
کلا غیر از نیرو انتظامی هرجا بیفتید خدمت راحتی دارید
Printable View
سلامنقل قول:
ارتش تا جایی که یادم باشه دکترا زیاد میگرفت ، اگر پزشک هم باشید که خیلی خوبه
کلا غیر از نیرو انتظامی هرجا بیفتید خدمت راحتی دارید
پرندک 33 توپخانه..پنجشنبه ها تعطیله؟؟؟؟؟؟؟
اموزشی اونجا دیپلم و زیر دیپلم میگیره یا تحصیل کرده؟؟
توپخانه سخته؟
من الان دوره کد هستم تو 02 تهران (افسریه) آره اینجا تعطیل شده اما واسه آموزشیا مثل سابقه فعلا.نقل قول:
شهر خودمم که نزدیکه کرجه و امادگاه و هوانیروز داره پنجشنبه هاش تعطیل شده با بچه های پدافند و نیرو هوایی که صحبت کردم واسه اونا تعطیل نشده ظاهرا فقط نیرو زمینی تعطیل کرده.
هر چی هست ما که تو دوره کد خیلی برامون خوب شده آموزشی هم که مرخصیه فوق العاده ای دادن خلاصه خدا هوامون رو خیلی داشته.
خداروشکر
میلاد جان من شنیده بودم 10 تا 15 روزی مرخصی پایان دوره میدن (شیراز 20 روز) ولی انگار به شما 7 روز دادن فقط.نقل قول:
راستی میلاد شما کارورزی و این برنامه هام داشتین؟
تقسیماتتون چطور بود واسه یگان؟
شرایط داراتون افتادن شهر خودشون؟
من شرایط پدر نظامی دارم.
امتحان آخر دوره هم مثل اموزشی چرته یا تاثیر داره تو تقسیمات؟
به هر نفر چند بار پاسداری میخوره تو کل دوره؟
دوستان کسی آماری ازقلعه حسن گرگان داره ؟ !!! من فعلن تو پدافند گنبدم نیرو زمینیش شاید برم قلعه حسن کسی اگه آماری داره بگه چطور جایه ؟:n04:
سلام دوستان
یه موردی هست که دو تا برادرن و پدر ماردشون فوت کرده .داداش بزرگش به خاطر سرپرست بودن داداش کوچیکه از خدمت معاف شد و الانم ازدواج کرده.حالا این سوال مطرحه که داداش کوچیکه که تنها زندگی می کنه چطور می تونه معاف شه؟!
ممنون می شم کسی ج بده.ثواب داره:n12:
سلام . بالاخره وارد دوره كد ليسانس وظيفه شدم . سه شنبه رفتم خودمو معرفي كردم . رسته آماد در مركز آموزش پشتيباني لويزان:n26: . ولي جاي خيلي گندي هست . يا اي طور كه معلومه يا بايد علف بكنيم يا بايد نگهباني بديم . تازه پاسداري هم داره . :n03: . آخه مگه ليسانس بايد بره رو برجك :n03: . به اميد اينكه حداقل بعد از دوره كد يگان خوبي بيفتم .
اره به ما فقط 7 روز دادن....
کارورزیش رو نمیدونم ولی یه جور سر گرم کردنه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!
امتحانش چرته..
فکر کنم نفری یه بار پاسداری میخوره
اکثر شرایط دارا افتادن نزدیک شهرشون
یگان هم که گروهان ما فعلا جاهای دور زیاد داشت..
من افتادم پرندک...میگن جای تبعیدی هاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم چجوری باید برم اونجا..بلد نیستم:n03:
بچه ها دوره آموزشی دو ماه هست یا 45 روز؟
بعد اگه یکی تو آموزشی بخواد معافیت پزشکی بگیره. چجوریه؟ بهش مرخصی می دن بابت این قضیه؟ حالا اگه معاف نشه تجدید دوره می شه؟
سلامنقل قول:
در اصل 60 روز ولی با مرخصی ها و ... بین 40 تا 50 روز میشه
باید به بهداری پادگان آموزشی درخواست بدید
بله اگر مورد مستند باشه مرخصی میدن و فرضا 3-4 روز هم نباشی مهم نیست.تجدید دوره برای مرخصی رفتن؟؟؟؟ :n02:
سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید دوستان یه سوال فنی
من در حال حاضر تصمیمی واسه رفتن به سربازی ندارم ولی در مورد امریه سوال داشتم
آیا امکانش هست کسی با مدرک کارشناسی بهش امریه بدن ؟؟ یا فقط واسه مدارک ارشد به بالا امریه میدن ؟؟
من دانشجوی کارشناسی برق قدرت هستم
میخاستم ببینم واسه مدارک کارشناسی احتمال اینکه امریه بدن وجود داره یا نه ؟؟
با تشکر
سلام بله امریه به کارشناسی هم میدهند. فقط باید جاشو پیدا کنی و اقدام کنی.نقل قول:
در لینک ایسنا مطالب سربازا جالب بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند مورد دیدم نوشتن که چرا همه بندها قانون جدید خدمت مثل افزایش خدمت، لغو کسری ها و معافیتها و .. اجرا شد ولی بحث تناسب حقوق سربازان با کادری ها اجرا نشد
حالا قانون چیه؟
خیلی قانون جالبیه
نقل قول:
ماده 38 ـ ماده (49) به شرح زير اصلاح مي گردد:
-ماده 49 ـ حقوق سربازان وظيفه حداقل شصت درصد (60%) و حداكثر نود درصد (90%) حداقل حقوق كاركنان نيروهاي مسلح مبتني بر قانون مديريت خدمات كشوري است كه با توجه به تحصيلات و درجات آنان توسط ستاد كل تهيه ميشود و به تصويب فرماندهي كل ميرسد.
تبصره 1 ـ به كاركنان وظيفۀ متأهل يا سرپرست خانواده معادل صددرصد (100%) حق عائله مندي كاركنان پايور نيروهاي مسلح پرداخت مي گردد.
تبصره 2 ـ حقوق كاركنان وظيفه در دوران آموزش و قبل از دريافت درجه يا سردوشي به ميزان پنجاه درصد (50%) حقوق اولين ماه دوران خدمت آنان است.
تبصره 3 ـ به كاركنان وظيفه در خاتمه خدمت دوره ضرورت معادل يك ماه حقوق به عنوان پاداش پرداخت مي گردد.
تبصره 4 ـ حق بازنشستگي و حقوق اولين ماه خدمت از حقوق ماهانه كاركنان وظيفه كسر نمي گردد.
حداقل حقوق سال 92 تعیین شده: 4,705,800 ریال
طبق این قانون کف حقوق سربازان 2,823,480 ریال میشه.......!!!!
به نظر میاد هدف از گنجاندن این بند پیرامون حقوق، فقط توجیه کردن افزایش خدمت و حذف کسری ها بوده... الان بیش از 1 سال از تصویب این قانون میگذره و البته به همه بندهاش هم عمل شده جز بحث حقوق!!!
امروز این ماجرا انجام شد در نظام وظیفه. سه نفر بودن و یکی دیگه هم با لباس نظامی که نمیدونم سرهنگ بود یا سرگرد! اونی که پرونده من زیر دستش بود گفت "به نظر من معافه". یکی هم داشت تو آیین نامه پزشکی میگشت دنبال عنوان مشکلم و بعد پا شد و دوباره خودش منو معاینه کرد که مطمئن بشه و بعد هم یواشکی گفت: "آره معافی که معافه ولی..!!" نفر سوم چیزی نگفت یا من نشنیدم. آخرش هم محترمانه پرتم کردن بیرون!! و گفتن صبح دوشنبه بیا برا جواب نهایینقل قول:
به نظرتون من میتونم امیدوار باشم؟ مگه نباید همین امروز به من جواب میدادن؟
ممنون
سوال دوم: داشتن سابقه عمل جراحی، برای گرفتن معافی خوبه یا بد؟
بعضی نظرات هم زیرش هست آدم رو کلا از زندگی ساقط میکنهنقل قول:
در لینک ایسنا مطالب سربازا جالب بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند مورد دیدم نوشتن که چرا همه بندها قانون جدید خدمت مثل افزایش خدمت، لغو کسری ها و معافیتها و .. اجرا شد ولی بحث تناسب حقوق سربازان با کادری ها اجرا نشد
توجه شما رو به دو تا از مهمترین مشکلات سربازان جلب میکنم
نقل قول:
اضافه شدن میوه و دسر به غذای سربازان از یبوثت و ناراحتی معده جلوگیری می کند - اگر برایتان مقدور است یک سیب و یک خیار به سربازان بدهید.
نه خداوکیلی مشکل ما خیاره؟نقل قول:
تخفیف بلیط مترو برای سربازان وظیفه در نظر گرفته شود
تو تابستان به ما هندوانه و خربزهنقل قول:
و زمستان پرتغال و سیب میدادن ولی فکر نکنم کسی اهمیت بده...
سلام..
یه سوال..
این که میگن یه سال وقت داری، یعنی اینکه یک سال وقت داری دفترچه رو بدی بره یا اینکه یک سال وقت داری اعزام شی ؟
مثلا من اگه 6ماه وقت داشته باشم، اون روز آخره آخر برم دفترچه رو پست کنم سنوات میخورم ؟مرسی
سلامنقل قول:
یک سال وقت داری دفترچه رو پست کنی
سلا م/ اینکه شما یک سال وقت دارید یعنی برای مثال اگه 25/11/1391 فاغ التحصیل شوید شما تا تاریخ 30/11/1392 وقت داری که وضعیت خدمت خود را مشخص کنی یعنی تا آخر ماه سال بعداز فارغ التحصیلی فرصت دارید. مثلا اگه روز آخر بفرستی غیبت نمیخوری ولی چون جواب درخواستت حداقل 24ساعت بعد میاد پس باید حداقل دو سه روز قبل از آخرین روز فرصتت دفترچه راپست کنی./ این فرصت به معنای روشن شدن وضعیت خدمت شماست مثلا اگه روز آخر وضعیت خدمتتون مشخص بشه دیگه غیبت نمیخورید حتی اگه تاریخ اعزامتون چند ماه بعد از فرصت یکسالتون باشه ولی به شرطی که دفترچه را قبل از پایان فرصت ارسال کرده باشین.نقل قول:
سلام چنتا سوال داشتم
اول اینکه آخرش این خدمت سربازی چند ماه شد!؟
دویم اینکه من یک بار سال 88 دفترچه فرستادم حتی کد آموزشیم هم یک دراومد ولی کارشناسی قبول شدم از معافیت تحصیلی استفاده کردم سنوات تحصیلیم تموم شده بود که دوباره اقدام کردم تا تاریخ 92/6/30 فکر کنم بهم فرصت دادند الآن دوره کارشناسیم تموم شده فردا پس فردا میرم که دوباره دفترچه رو بفرستم این پروسه که گفتم فرقی به حال من میکنه آیا!؟ منظورم دوبار فرستادن دفترچه !؟ یا مثلا دوره خدمتم مثل سربازای سال 88 حساب بشه!؟
سیوم اینکه میتونم از کارت ایثارگری پدرم واسه کسری کمک یگیرم!؟ چون 24 ماه تو جبهه بوده!؟
سلام /سربازی در حال حاضر 21 ماه درحالت عادی می باشدنقل قول:
شما اگه سال 88 حتی یک روز هم رفتید خدمت باید دوباره برید همونجا ولی اگه اعزام نشدید الان دوباره از اول دفترچه پست می کنید و دوباره برای شما کد میخوره و خدمت شما طبق قوانین زمان اعزام براتون حساب میشه که شما باید 21 ماه خدمت کنین البته اگه تغییر نکنه و قوانین سالهای قبل شامل شما نمی شود / شما برای کسری خدمت نمیتونید از ایثارگری و جبهه پدرتون استفاده کنید چون این قانون کسری لغو شده و اگر پدرتون 30 ماه سابقه جبهه داشت معاف میشدید ولی اگه حتی یک روز هم کمتر از 30 ماه باشه نه معاف میشید نه بهتون کسری میدن/ موفق باشید
اقا من یه سوال داشتم این داستان تعویض کارت فقط مخصوص کارتهای معافیت هست یا ما که خدمت رفتیم و کارت پایان خدمت داریم هم باید بریم داستان چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله.باید تعویض کنید.میتونید با در دست داشتن مدارک شناستایی و کارت پایان خدمت قدیمی با مراجعه به پلیس 10+ اینکار رو انجام بدید.نقل قول:
دوست عزیز تا جایی که من میدونم فقط کارت افرادی که کارت پایان خدمت آنها بعد از سال 85 صادر شده باید برای تعویض اقدام کنند و افرادی که قبل از 85 کارت گرفته اند فعلا لازم نیست تعویض کنند.نقل قول:
خر ما بچگی چلاق بود :n03:
یه سوال دیگه اینکه تو دوره ی خدمت گواهینامه بدرد میخوره؟ مال من ب1 هستش اگه برم ب2 هم بگیرم (واسه روندن ون) تفاوتی قائل میشن؟
اگر دیپلم و زیرش باشی یه مقدار ممکنه به کارت بیاد
البته بالاتر هم بستگی به جات به درد میخوره
راننده شدن هم دردسرهای خودش رو داره بعضی اوقات هم خدمتی هات ساعت 2 تموم میشه تو باید تا ساعت 5-6 الاف باشی مسئولیت هم کم نداره
سلام بعضی از دوستان گفتند که مناطق بد آب و هوا برای افراد بومی 20 ماه هست آیا این چیزی که گفته شده واقعاً صحت داره و برای دوستان اعمال شده و اینکه کسی ابلاغیه اون رو جایی سراغ نداره؟
بچه ها يه سوال خيلي خيلي مهم
بچه ها نظرتون درباره معافيت پزشکي چيه؟ خوبه؟ ارزش داره؟
معايبش چيه؟
واسه استخدام شدن بعدا جايي گير نميدن؟
شما باشين ميگيرين؟
دوستان دو تا سوال راجع به بسیج داشتم ، اولیش اینکه کسری بسیج فعال مثل سالهای قبل سالی 45 روزه یا شده سالی 30 روز؟ دومیش اینکه روزای خدمتم جز سابقه فعالیت بسیج حساب میشه یا نه؟ یعنی میشه بعد ماه 12 واسه کسری اقدام کرد تا بابت اون یه سالم کسری به ما تعلق بگیره؟!
هرسال فقط 30 روز کسری داره و حداکثر کسری بسیج 6ماه هست( مثلا شما 6سال سابقه فعال + برگه سبز کفالت از آموزش را داشته باشین بازم 6ماه بهتون کسری میخوره و با فرض اینکه تو سپاه خدمت کنین 2ماه آموزشیتون + 4ماه آخر خدمتتون میپره)نقل قول:
دقیقا تاریخ اعزام به خدمت شما مصادف میشه با راکد شدن پرونده شما در بسیج ( چون میگن ایشون سرباز وظبفه هست و هیچ فعالیتی نمیتونه برای پایگاه ما بکنه البته این قانونه و حتی اگه تو شهر خودتونم خدمت کنین نمیتونن در دوران خدمت برای شما فعالی بزنن)
یا حق
درسته و من یکی از دوستام داره تموم میشه و بهم گفته هم برای شرایط بد آب و هوا و هم غیر بومی 2ماه کسر کردننقل قول:
یا حق
یه سوال داشتم که یه جورای هم به سربازی ربط داره
من کارشناسیم تموم شده ولی هنوز مدرک کاردانی خودمو از دانشگاه قبلیم برای این دانشگاهم نیوردم
حالا من سربازی هم نرفتم حالا من باید چیکار کنم به من مدرک کاردانی میدن، ریز نمرات میدن، باید نامه از این دانشگام ببرم برای اون دانشگاه
چیکار کنم
بچه ها معافیت جراحی ستون فقرات اشکالی نداره بگیرم؟ بعدا جایی استخدامم میکنن؟
برادر ما که سالم رفتیم و سالم برگشتیم جایی استخداممون نمیکنن نگران این هستی ؟نقل قول:
بگیر معافی تو الان تنها فاکتور مهم تو استخدام آشنای گردن کلفت هست ولاغیر
اقا من که تهرانم و تک پسر شنیدم که حتما تو تهران میوفتم درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما اگه مدرک کاردانیتون رو واسه دانشگاهی که توش کارشناسی خوندین نبرین ، نمیتونین تسویه کنید
دو سه ماه قبل از اینکه درستون تموم بشه و تسویه کنید باید به دبیرخونه دانشگاه برید و آدرس و مشخصات دانشگاه کاردانیتون رو بدین تا خودشون درخواست بدن و مدرکتون بیاد ، البته اینجوری مدت زمان بیشتری طول میکشه ، راه حل دوم اینه که یه نامه از دبیرخونه بگیرید و خودتون برید دنبالش مدرکتون رو بیارید...
به احتمال 95 درصد تهران میافتیننقل قول:
اقا من که تهرانم و تک پسر شنیدم که حتما تو تهران میوفتم درسته ؟
بابام کارت ایثار گری داره تخفیف تو مدت خدمت داره ؟:n27:نقل قول:
البته من 86 کارت گرفتم ولی کلا هیچ جا نه دیدن نه بدردم خورد تا حالا :n02:نقل قول:
بگیر! شما معافیت اعصاب و روان برا من بیار اگه نگرفتم :n02:نقل قول:
یکی از دوستام واسه این که از خدمت فرار کنه گفته بود من ایدز دارم :دینقل قول: