اینایی که خوب بازی میکنن بالاخره یه روزی میان بالا
اسم دیویژن اصلا مهم نیست مهم اینه که مثله دوست Pharm از یکی که دیویژن بالا تری داره بتونید ببرین لاینتون رو :V1:
Printable View
اینایی که خوب بازی میکنن بالاخره یه روزی میان بالا
اسم دیویژن اصلا مهم نیست مهم اینه که مثله دوست Pharm از یکی که دیویژن بالا تری داره بتونید ببرین لاینتون رو :V1:
من سیزن 4 اوایلش تو برونز 5 انداخت من رو با 6 تا بردنقل قول:
داری هدر میری تو تو برونز
من یه وین رو باهاش رفتم برونزه 5 بود ADC ی gold رو زد چقدر قشنگ میخواستم گریه کنم برا این دوستمون خودش خیلی حرفه ای ولی تو bronze مگه میشه رفت بالا
ولی بعد از اینکه 30 پروموشن رو بردم شدم سیلور 5
دلیلش این بود که اون موقع تو پروموشن های من افک ترول بود هی بین دیویژنهای برونز جا به جا میشدم.
پس این دوستتون هم خوب باشه به زودی بالا میان
مگر اینکه مثل این اروپایی نوب باشه فید بده مثلا باشه 1 10 بد به بقیه بگه نوب یا مثلا بگه جنگل نوبه گنگ نکرده از این خزولات
جلل خالق
داشتم بازی می کردم
اهری که قید بود وسط
ولی خودم داشتم کرری می کردم. البته بوت بالا خوب بودن
بعد یکدفعه اتمپ ریکانکت اومد
بعد 4 بار دی سی و 4 بار ریلوگین کردم که برو تو بازی. تو ریکانکت که میزم نمیرفت تو همینجور نگاه می کرد
بعد خلاصه دفعه 4روم رفت تو بازی
یعنی بازی تموم شده بود. انگار دشمن سارند داده بودند. ولی
حالت قسمت جالبش
تو مچ هیستوری که میرم. نه لیو خوردم نه برودم نه باختم
اصلا بازی ای که بازی کردم نیست
غیب شده این بازی
لاسته؟ :n04: امیتازم هم همون 47 تا هستش
و خداوند جلل خالق رو افرید
بخدا نمیشه یه بازی کرد بدون afk .. troll .. polish ... kid من سیزن قبلی سیلور 1 بودم .. الان 3 بار تا برونز1 اومدم دوباره افتادم پایین با این ترول بازیا ...
تازه خبر نداری . این که من گفتم تو آمریکا بود و اونجا سطح بازی کنها بالاتره و سخت تر میشه اومد بالا. من تو امریکا خودم رو کشتم سیلور 4 شدم دوباره برگشتم سیلور 5نقل قول:
بخدا نمیشه یه بازی کرد بدون afk .. troll .. polish ... kid من سیزن قبلی سیلور 1 بودم .. الان 3 بار تا برونز1 اومدم دوباره افتادم پایین با این ترول بازیا ...
ولی تو اروپا از سیلور 4 تا سیلور 2 رو راحت رفتم بعد به خاطر 2 هفته ترول افک دی سی صبانت این حرفها شدیم سیلور 5 به سلامتی. البته با کمک خدا انشالا به زودی میشم گلد :n05:
بازیت نمیدونم چه جوریه ولی زور بزن می تونی بیای بالا
سعی کن ساعت 8 شب به بعد تا ساعت 11 بازی کنی. این 3 ساعت احتمال برد بیشتر هستش. و روزی های شنبه 1 شنبه و مخصوصا دوشنبه اصلا بازی نکن رنک که نیای پایین
:n22:
امکان جدید سایت لول کینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرچ کردن برای ریپلی دلخواه برید حالشو ببرید
اقا تو lolskills که برید یک قسمتی هست به اسم toplist بعد مثلا شما میگی امو تو همه سرورها
ببینی که اول هستش تا 1000 تا
بعد مثلا من میبینم امو یک ایتمی خریدن به اسم enchanted jagumnet که 500 تا هلس میده و 10 درصد کلدان
این ایتم قدیمی هستش الان نیست
ولی تو لول اسکیل زده یارو 1 روز پیش بازی کرده و این ایتم رو خریده
جلل خالق:n25:
خیلی آیتما hp و cdr میدن ولی اینکه میگی face of the mountain آیتم ساپورته
والا دقیقا اتیمش ماله جنگله. فکر کنم لول اسکیل قاطی کرده
اسمش هم همون هستش که گفتم
شما این اینک رو ببین ایتمش رو
lolskill.net/summoner/KR/%EA%B9%80%EC%9E%AC%ED%82%A4/matches
آره الان متوجه شدم. آیتم جنگل قبل 5.5 بود. بعدش با انچنت Cinderhulk عوض شد.
من اینطور شنیدم که کره ای ها سرور گرنا مخصوص خودشون دارن و حتی یه سری skin مخصوص خودشونم دارن. شاید آپدیتا هم واسه اینا فرق میکنه
اقا یک سوالی
برنامه چیزی هستش که بشه مثلا ریپلی بازی ها رو دانلود کرد و افلاین دید؟
من برنامه lol replay رو دانلود کردم بعد مثلا یک ریپلی رو دانلود کردم 7 مگ
بعد میزنم بعد یس نه کنسل میاد یس رو که میزنم میره تو بازی لول
توی لود اسکرین گیر می کنه و چمپ ها هم حتی عکسشون نمیاد. جریان چیه؟
دوستان یکی از مسئله های مهمی که خود من گاهی رعایت نمی کنم و شما هم همیشه رعایت نمی کنید و اینکه چرا تو تیم شما ترول افک فیدر میفته و مثل اینها
این هستش که شما به این بازی حساسیت دارید. تو بازی همش روی لنه ها دیگه نگاه می کنید. به هم تیمی هاتون میگید play safe . حالا ممکنه فلیم هم بکنید. و مثل اینها
طبق قانون جذب هرچی بیشتر به یک چیزی اهمیت بدید بیشتر اون چیز رو جذب می کنید
قبل از عید من رنک بن شدم. 2 3 هفته ای شد به زور تونستم تموم کنم. از بس تو تیم من ترول می افتاد.
حالا
مثلا من تو عیدی 38 بازی رنک بن شدم. دقیقا به خاطر نت و اتمپ ریکانکت دی سی میشدم و 20 دقیقه هم باید تو نوبت می ایستادم.
ولی اصلا اصلا تو عیدی اهمیت ندادم و فقط جملات تاکیدی گفتم و سعی کردم نزارم این قضیه 20 دقیقه تو نوبت یا باخت ناراحتم کنه
نتیجش چی شد؟ تو 9 روز 38 بازی رنک بن رو تموم کردم ( تازه زودتر هم میتونستم. چندین بازی ترول کردم )
پس ببینید نتیجه چیه؟ وقتی من تو عید نزاشتم دی سی شدن یا ریپورت شدن یا باختن ناراحتم کنه و حساسیت نشون ندادم و جملات تاکیدم رو گفتم باعث شد راحت ببرم
مثلا داداش کوچیک من به این بازی خیلی اهمیت میداد و بدتز از من کلی عصبانی میشد وقتی میباخت. از روزی که اهمیت دادن رو گزاشت کنار. گلد شد =))
قبلش برونز بود. بازیش هم خوبه.
حالا شما تا الان
همش اعصباتون رو خورد کردید. همش فلیم کردید. همش روی لنه های دیگه نگاه کردید. همش گفتید پلی سیف و مثل این حرکت ها
تا الان هم تو دیویژنتون موندید
حالا 1 2 ماه امتحان کنید
برید تو بازی. همه تیم خودتون رو میوت کنید
اصلا اصلا تایپ نکنید. نگید پلی سیف. یا فلانی فید داده. یا باختیم. یا مثلا ساررند.
به جاش همش تایپ کنید ما می تونیم ببریم
we can win guyz. never give up
repeat it guyz we can win
خودتون هم تسلیم نشید. خوب بازی کنید. حتی اگر باختید به خودتون بگید بردم. درسته یکمی سخته. خود گول زدن هستش. ولی اینطوری بگید. اصلا اصلا اصلا به باخت اهمیت ندید. و جملات رو تاکید کنید.تکرار کنید. سخته یکمی ولی بعد از یک مدت نتیجه و تغییر رو میبینید. شما که روش قر زدن این حرفها رو امتحان کردید نتیجه نداده
تو زندگیتون هم همینطور. مثلا میگید
تقصیر فلانیه ما وضعمون اینه. یا خدا فلانی رو لعنت کنه. یا تقصیر اونه. یا من پولش رو ندارم. من نمی تونم. این ها رو 20 سال یا بیشتر انجام دادید به هیچ جا هم نرسیدید تو زندگی
حالا 3 4 ماه بیاید روشی که من گفتم و مستند راز و کتاب هایی که گفتم و سخنرانی های دکتر فرهنگ رو تماشا کنید. 20 سال یا بیشتر اون طوری زندگی کردی. به هیچ جا که نرسیدی. حالا 3 4 ما هم روش من رو امتحان کن. یک تنوعی هم تو زندگیتون میشه.
موفق باشید :)
بالاخره بعد از مدت ها رفتم لیگ بالاتر .. با اینکه 4 نفر بودیم ... پینگ 400 ... Never give up .. Never surrend !!
ببن من یک توصیه بهت می کنمنقل قول:
بالاخره بعد از مدت ها رفتم لیگ بالاتر .. با اینکه 4 نفر بودیم ... پینگ 400 ... Never give up .. Never surrend !!
اون فروزن ایس اشغاله برای تو
تو رادیوس امن بگیر
500 تا اچ پی میده
70 تا ارمور میده
دشمن رو اسلو می کنی
کلدان رو هم میده
یعنی 30 تا ارمر کمتر به جاش اج پی میگیری تانکی میشی. دشمن رو هم اسلو می کنی که فرار نکنه.مخصوصا بعدش تورنمیل میگیری خوبه. چون هلست زیاده به این زودیا نمیمیری اقلا یک دمیجی بزنه اون تورنمیل.
جذب میخوای من
داشتم بازی میکردم جالبه همه تیم من داشتند اتمپ ریکانکت میشدن. دشمن هم میشد ولی ما بیشتر
به لطف خدا بعد از 4 5 با ریلوگین بازی رو بردیم
بعد اسکیپ اسکور رو زدم
حالا بازی با اینکه تموم شده میخواد ریکانکت بشه به بازی :n04:
4 5 بار هم ریلوگین کردم. میخواد بره تو بازی ای که تموم شده
حتی سرور رو هم عوض کردم درست نشد
حالا خوبه بهم امتیاز برد رو هم نده
به این میگن جذب سگی
آقا نمیشه که نمیشه!
60-80% بازی ها یا Leaver دارم یا ترال
همه اینایی که گفتی رو هم می کنم.
مثلا دست آخر لئوان برداشتم 4/0 بودم ، jungler دو بار از مینیون ها خورد ، مرد ،Leave داد ، بعد kata یکی دو بار فید داد به Zed اونم رفت بیرون! 3 به 5 تا چندین دقیقه دووم آوردیم اما باختیم.
فکر می کنم Riot با بعضی ها لج میشه این طوری می کنه.
آقا نمیشه که نمیشه!
مثلا دست آخر لئوان برداشتم 4/0 بودم ، jungler دو بار از مینیون ها خورد ، مرد ،Leave داد ، بعد kata یکی دو بار فید داد به Zed اونم رفت بیرون! 3 به 5 تا چندین دقیقه دووم آوردیم اما باختیم.
ببیننقل قول:
آقا نمیشه که نمیشه!
من بهت گفتم. زمانی این چیزا کار می کنه کا باور داشته باشی . جادو که نیست بگی. باید یک مدت صبر کنی حتی اگر همه بازی هات ترول تو تیمت بودند
هر چی در مورد این چیزها بیشتر صحبت کنی. شکایت کنی. یا بیشتر با احساساتت تنفر باشی یا کلا عصبانی شی یا مثل اینها. بیشتر از این ها جذب می کنی
مثلا من چند روز تو تیمم ساپورت میفته هرچی میگم سای استون بگیر. نمیگیره میبازم. ولی اصلا به اونجا هم حساب نمی کنم.
باید یک مدت خودت رو به بیخیالی بزنی. میبازی طوری رفتار کنی انگار بردی. مثلا بازی بعدیش بگو همان طور که بازی قبلی رو بردم این بازی رو هم میبرم و خدا رو شکر گزارم
شما انشالا مستند راز 1 رو 10 15 دفعه ای تماشا کن اون کتاب ها رو هم بگیر. که قشنگ به این جمله ها و طرز گفتنش و ... ایمان بیاری. بعد ببین زندگیت چه شکلی میشه. حتی ممکنه چندین هفته یا ماه اتفاقی نیافته. ولی هیچ وقت تسلیم نشو
هرچی بیشتر اعصبانی بشی ناراحت بشی = افک ترول فیدر
هر چی تو بازی به یارو بگی اقا پلی سیف دونت فید فلیم کنی یا بگی چرا تنها میری مثل اینها = باخت بیشتر
باید فقط فقط فقط رو بازی خودت تمرکز کنی
الان مثلا خودت؟ 70 سی اس داری 10 دقیقه؟
الان خودت وارد میگیری؟
الان خودت مپ اوارنس داری؟ کنگ نشی؟
الان خودت سیف بازی می کنی؟
الان مثلا لنه های دیگه هم خوب هستی؟ یا فقط مثلا تاپ بلدی بازی کنی؟
اگر واقعا این شرایط رو دازی. پس بازی کن خوبی هستی.ولی به خاطر اینکه خودت رو بدشانس میدونی و باور داری که قراره تو تیم تو همیشه ترول این چیزها بیفته همین رو هم جذب می کنی
باید باورت رو تغییر بدی
مثلا اگر باور داری که ترول افک این چیزها همیشه تو تیم تو هستند
بشین هر روز اینجوری بنویس
به لطف خدا همیشه فقط بازی کن های خوب و حرفه ای تو تیم من هستند.
خوب این رو مثلا روزی 30 40 بار حداقل بنویس
حالا برای اینکه روی ضمیر ناخوداگاهت عمل کنه ممکنه 1 ماه بکشه. ممکنه 10 ماه بکشه
ولی نتیجش 100% کار می کنه
وقتی به اون باور برسی. اصلا وقتی میری تو بازی دیگه کاری نداری که چه جوری بازی می کنه یا مثلا خوب بالا که فیده وسط فیده پایین همفیده خوب باختیم
باورت نمیشه من بازی هیی رو بردم که مثلا 20 5 بودیم نتیجه بازی
بعد همه دشمن فید بوده
من مثلا جینکس بودم
بازی رو بردیم
شما فقط به نظر من جینکس تمرین کن بازی کن. این جینکس اپی ترین ای دی سی این بازی هستش به نظر من
فقط و فقط یک تانک نیاز دارید
بره جلو. ملت برونز سیلور مثل گوساله روش فوکوس می کنند
تو بزار روی ار پی جیش
فقط نگاه کن که ملت کتلت میشن به قول بچه ها :n19:
برو با جینکس تمرین کن. قول میدم به زودی میری گلد. اگر شرایط بالا رو رعایت کنی.خودم هم جدیدا دارم جینکس بازی می کنم. با اینکه ای دی سیم خیلی خبری نیست نسبت به لنه های دیگم ولی داره بهتر میشه. معمولا بیشتر بازی هام رو با جینکس بردم
حالا مثلا طرف میگه فلانی ای دی سی رو میدی به من؟
اولا برو
op.gg
ببین اگر خوبه بهش بده. ببین اگر خبری نیست عمرا بهش نده. اصلا به نظرم ندی بهتره. من که هر وقت جنگل رو به کسی دادم 90% باختم. بارو گفته بده. ما هم گفتیم بدیم که نرینه لنه ها دیگه :n20:
گرفتی چی شد؟ فقط جینکس. من اسمورف های زیادی رو دیدم که اکانت کری می کنند. معمولا یا با نیسووس بازی می کنن. ( باید تو تایم 20 400 تا استک داشته باشی )
یا فیر جنگل که کار شما نیست
یا جینکس ای دی سی
ببین منم یک موقع نا امید شدم. ولی میگم.جادو گری نیست. جمله تاکیدی بگی و ببری. شما ذهنت نه شما فقط کل ایران منفیه.الان با خودت بگو مثلا میخوای فلان کار رو بزنی. سریع تو ذهنت میشنوی نه بابا تو که بلد نیستی سرمایش رو نداری عرضش رو نداری برشکسته میشی. ببین همه برشکسته شدن مینالند؟
برای اینکه این ذهنت رو مثبت کنی باید کتاب هایی که گفتم و مستند راز و همچنین سخنرانی های موفقیت دکتر فرهنگ رو ببینی. یواش یواش این مخت از منفی میاد به مثبت. یک شبه که نمیشه. چند ماه طول میکشه. مخت که مثبت شد. نه تنها بازی رو میبری. زندگیت رو میبری. میگم یکمی با توجه به فکر منفی و اطرافیان منفی و ماشالا اخبار منفی و جملات منفی حتی به شوخی من که عرضه ندارم. من بد شانسم. همش ترول ها با من هستند. همیشه تنوب ها تو تیم من هستند. با اینها زندگیت همینی خواهد بود که مبینی. تازه از این بدتر و بدشانسی بیشتری هم خواهی اورد
شما من رو نگاه کن؟ یک مدت میومدم همش میگفتم بابا صبا دزده. بابا نت قطع شد باختم.گزارش می کردم.
الان باورت نمیشه. هم نت یک موقع قطع میشه. هم 5 تا بازی افک میخورم یعنی باید هر بازی 20 دقیقه صبر کنم. یا مثلا ترول فید میفته تو تیمم. ولی این چند وقته دیدی من شکایت کنم. دروغ چرا چند روز پیش یک پست شکایت کردم خودم سریع ویرایشش کردم
منم گاهی نا امید میشم. این بازی که هیچی تو زندگی حتی. ولی میگم شما باید به زندگی جور دیگه ای نگاه کنی.مثلا تو زندگی میگی خوب درامد من 1 میلیون تومانه. چند سال دیگه اگر هیچی نخورم و نپوشم میتونم یک بی ام و بخرم؟ خوب مثلا 20 ساله دیگه
البته 20 ساله دیگه قیسمت بی ام و 200 میلیون نیست . 200 میلیارده. پس تو هیچ وقت نمی تونی بخری
پس نقش خدا چی شد این وسط؟ میبینی؟ این روشی که مردم دارند زندگی می کنند. حالا شما اون کتاب بساطی که گفتم رو بخونی و ببینی. یواش یواش میفهمی علت بدشانسی و بد بختی مردم فقط فقط خودشون هستند
باورش سخته ولی واقعیت اینه.
سعی کن اهمیت ندی به این بازی رفیق. هر چی بیشتر اهمیت بدی. بیشتر میبازی. شما وقت بزار اون کتاب اینا رو بخون. یک بار تو زندگیت به حرف ما گوش کن. من کلی کتاب خریدم انداختم دور. از بس اشغال بوده. دارم تجربه 10 ساله رو یک روزه در اخیتار شما دوستان میزارم.
بازم خودتون میدونید
ببینم چی کار می کنیا
یک مدت هم سعی کن به جای اینکه بازی کنی بیشتر اسپک کنی
حالا چی اسپک کنی؟
اول برنامه لول سامانر اینفو رو دانلود می کنی
بعد میزاری روی سرور امریکا کره لن و ایو وست در اخر
بعد بالا بازی رایون جکس جینار داریوش پنت ایرالا فیورا تریندمر. ببین با کدوم اینها بلدی و می تونی بازی کنی. مثلا رایون جکس جینار این 3تا خیلی عالی هستند به این راحتی ها هم کانترشون نمیشه کرد. اپی هستند . فیورا هم خیلی عالیه. با تریندر هم معمولا بالا رو هی اسپلیت می کنند میزن جلو روش بیا قوست می کنه د فرار. اکر هم اتکش کنن التی میزنه فرار می کنه.
وسط کاتارینا زیگز اهری لیساندرا فیز تو این مایه ها. مثلا کت که حرف نداره. زیگز هم خوبه. لیساندرا هم خوبه . راستی ویگار که یاد بگیری که دیگه هیچی. اونم خوبه
جنگل یی وی امو پنت این 4تا هم راحت یاد میگیری و هم اپی هستند میتونی کرری کنی.
ای دی سی. فقط فقط جینکس. بقیه رو هم بنداز دور. وین خوبه ولی کار شما نیست. کیت بقیه هم مالی نیستند. جینگس ار پی جیش = 100 برد
ساپورت هم فقط تانکی. لئونا باروم بیلیتز ترش علی سونا مخصوصا لئونا یا بیلیتز. چون روی لئونا مثل احمق ها فوکوس می کنند. و بیلیتز هم راحت میکشی چون اگرسیو بازی می کنند
در کل چنکس ای دی سی و بالا تریند چمپ هایی هستش که باهاشون میشه رنک بالاتر رفت.
حالا شما مثلا میگی نه من ای دی سی مثلا میس فرچون دوست دارم. ببین من خودم از میس فورچون بییشتر ازبقیه خوشم میاد ولی باهاش کرری نمی تونی بکنی. جینگس ولی ار پی جی = برد گفتم یکدفعه
یعنی شما چمپی که دوست داری رو بزار کنار. اونا رو تو نرمال بازی کن. چمپ هایی که گفتم ببین با کدوما راحت تری .بهتر می تونی بازی کنی. سعی کن بازی ازشون اسپک کنی.
مثلا ما یک زمانی کانتر تو گیم نت بازی می کردیم
بعد اونایی که حرفه ای بازی می کردند می دوند یک مو وی هایی بود مثلا از تیم اسکای. که میومد یک اهنگی میزاشت بعد از صحنه های مسابقه این ها و کشتنشون فیلم نشون میداد. ما این رو میدیدم بازی که میگردیم سگی هد شات میکردیم. یعنی کلی به ادم انرژی میداد
شما وقتی بازی رنک بالایی ها رو زیاد اسپک کنی. یواش یواش روی ضمیر نا خود اگاهت اثر می کنه. بعد نا خوداگاه بازیت بهتر میشه و حرکت های خفن میزنی. مثلا فلش های جالب یا حرکت های حرفه ای.
مثلا رانندگی رو در نظر بگیر
روز اول که گواهینامه میگیری. وقتی میشینی پشت ماشین اگر کسی حرف بزنه باهات. میگی حرف نزننننننننننننننن الان تصادف می کنم
بعد ولی چند ماهیی که میگزره. میشنی تو ماشین چایی میخوری. تخمه میشکنی . تو سر رفیقت صندلی عقب میزنی. موبایل صحبت می کنی. ماشین هم خودش داره میره. یعنی پاهات و چشمات و دستت خودکار رانندگی می کنند.
یا مثلا تایپ کردن. روز اول دنبال دکمه ها میگردی. بعد از یک مدت بدون نگاه کردن به کیبورد دستت خودکار دکمه مورد نظر رو روی کیبورد فشار میده. مثل الان من که نگاه نمی کنم دارم این نامه رو مینویسم.
پس هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ کجای زندگیت تسلیم نشو. این که بازیه بابا.
کارهایی که گفتم رو انجام بده. چندین ماه هم صبر داشته باش. ولی همه کارهایی که گفتم. نه فقط جمله رو بگی. بعد بگی ای بابا چرا هیچی نشد :n18:
راستی کامرون تو گفتی 10 ساله که کتاب خوندی فلان. چرا خودت سیلوری پس ؟
سوال قشنگی اشاره کردی. من یک کتاب فروشی هست میرم. بعد میبینم طرف خیلی به خاطر مشکلات خستس. ناراحته. چرا این اینطوریه؟ وقتی دور تا دورش طلا خوابیده؟ چون خودش این کتابها رو نمیخونه
حالا چرا من تو این بازی مثلا چلنچر نیستم؟ چون من خودم بعد از 10 سال تازه فهمیدم که این ها رو خوندم ولی 100% و درست اجرا نکردم.
تازه شروع کردم به اجرای درستش
و نتیجش رو به زودی تو کل زندگیم میبینم. مثلا من همیشه از خدا میلیاردی میخوام . خوب این رو به هر ادم مذهبی غیر مذهبی بگی بهت میخنده. تازه اگر مبلغی ر
نقل قول:
:eh::eh::eh:
راستی دوست من
من داشتم ریشم رو میزدم یک چیزی به ذهنم اومد
شما یک کاری هم می تونی بکنی
ببین از نظر بازی خوب اروپای غرب چندین برابر بهتر از این نوردیک هستند
حالا شما یک کاری هم می تونی بکنی
در حینی که صحبت های بالا رو کامل نه فقط اونهایی که دوست داری رو انجام میدی
می تونی یک کاری هم بکنی
شما بیا سرورو اروپای غرب یک اکانت بساز. اینجا بچه ها هم بیشتر هستند. خدا رو چی دیدی یکدفعه اومدی اینجا یا خودت انشالا گلد چیزی شدی یا یکی از بچه ها برات کرری کرد.
و اینکه بازی کن ها احتمالا اینجا بهتر باشند تا اونجا
خوب در نگاه اول میگی بروبابا کی حوصله داره اکانت 30 کنه
ببین من خودم اکانتم تو امریکا بود. چون صبانت پینگش داغون شد مجبور شدم بیام اروپا و تو چند ماه 30 کردم. شما خوبیش این هستش که تا این اکانت جدیدت بخواد 30 بشه اون روش نوشتن رو چنیدن ماه انجام دادی فکر کنم تا خود گلد دیگه موشکی بری
نظرت چیه؟ حالا هوس رنک کردی با اون اکانت بازی میکنی. ولی روی این یکی اکانت فوکوس کن
البته با روش ها بالا و کامل انجام دادنش همونجا هم می تونی بیای بالا. ولی کلی گفتم. روش فکر کن. تنبلی رو هم بزار کنار :n18:
اقا 2تا نکته یادم اومد
من یک عمره میرم جنگل و خوب هم هستم خوب
الان داشتم یک بازی اسپک می کردم. بعد یک چیزی یادم افتاد
من معمولا هی به تمم میگم بابا دنت پوش دنت پوش. اینا هم پوش میدن .بعد من میگم نمی تونم گنک کنم. الان دیدم مثلا یارو به جای اینکه از رودخونه بره از باش رفت. باش هر لنه منظورمه
خوب این یک چیز بسیاز سادس
ولی تکتش این هستش. به خاطر حساسیتی که من دارم. هم این رو حذب می کنم که تیمم پوش بده. و هم مخم از کار افتاده بود این همه وقت که می تونم از اونجا برم
مثلا دیدی میگی کلیدا کجاست نمی تونم پیدا کنم. بعد یکنفر میگه جلوته. میگی اااااااااااااااااااا من دیدم اینجا رو ولی نبود :n04:
یعنی یک موقع شما یک نکته هایی رو به خاطر حساسیت بالا یادت میره
حالا ببین. همین اسپکتی که کردم این نکته رو که چند هفتس یادم رفته یادم انداخت. حالا من هی برم بازی کنم بگم چرا پش میددید این حرفا
نکته دوم اینکه مثلا 10 ساله پیش من یک کاری رو میخواستم انجام بدم. روزی باورتون نمیشه 7 8 ساعت شاید بیشتر وقت میزاشتم. هر کاری می کردم نمیشد. جور نمیشد.
بعد کتاب 4 اثر رو که خوندم و سی دی راز رو دیدم. جملات تاکیدی گفتم مثلا
گفتم من امرزو فلان کار رو می کنم. این رو مثلا شاید 1000 بار گفتم
بعد باورتون نمیشه کاری که 2 سال خودم رو پاره کردم نتونستم انجام بدم. تو یک روز 4 5 بار انجام شد.
رفتم گشتم از پست های قدیمت یوزرت رو پیدا کردم Madmaster CG ...
میخواستم باور کنم که این حرفایی که میزنی واقعیه یا نه فکر میکردم با دعا کردن الان دیاموندی چیزی هستی.....
یعنی آیا واقعا خودت فکر میکنی همه چی با تلقین کردن و دعا کردن درست میشه ؟ :n31:
خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــی فکر احمقانه ای میکنی که فکر میکنی اگه روزی 1000 بار بگی مثلا من میبرم واقعا بتونی ببری .
قبل گیم بشینی دو زانو دستا رو به سمت آسمان دراز کنی و دعا کنی بگی کمک ام کن من ببرم و تیم خوب واسم بیاد:n19::n31:... عمرا همچین اتفاقی نمیافته ! مگه عنه ؟ :n31:
یا مثلا رو کاغذ بنویسی من میبرم من میبرم من میبرم و باور کنی حرفت رو... الان سوال من اینه پس چرا نمیبری پس :n27::n27::n27::n27:
آقا اینا همش خرافاته :n02: پولت رو ریختی تو چاه دیگه ازین کتابا نخر
بجاش پولت رو بده به یه نفر ( من ) یعنی کسی که تو کاره بوست کردنه اکانته :n39:
با دعا کردن و من میبرم نوشتن و تیم خوب و شانس این چیزا نمیتونین بیاین بالا یعنی شاید بتونین بیاین ولی یا همون سیزن یا سیزن بعد برمیگردین جایگاه اصلیتون اگه بازم شانس بیارین میرین بالا اگه نیارین تا وقتی که بازیتون رو بهتر نکنین نمیتونین بیاین بالا و دوباره به امید شانس بازی میکنین :n03:
پس اگه نمیتونین برسین به دیویژن بالا تر باید روش بازیتون رو عوض کنید بهترین کاری هم که میتونین بکنین برین بازی پلیر های پرو رو نگاه کنید
با دعا کردن نمیتونین پیشرفت کنین
مثله اینه که مثلا یکی داره کتکتون میزنه بعد شما بجای اینکه از خودتون دفاع کنین وایستین نفرینش کنین ...
:n16:
ههههههنقل قول:
رفتم گشتم از پست های قدیمت یوزرت رو پیدا کردم Madmaster CG ...
میخواستم باور کنم که این حرفایی که میزنی واقعیه یا نه فکر میکردم با دعا کردن الان دیاموندی چیزی هستی.....
یعنی آیا واقعا خودت فکر میکنی همه چی با تلقین کردن و دعا کردن درست میشه ؟ :n31:
خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــی فکر احمقانه ای میکنی که فکر میکنی اگه روزی 1000 بار بگی مثلا من میبرم واقعا بتونی ببری .
قبل گیم بشینی دو زانو دستا رو به سمت آسمان دراز کنی و دعا کنی بگی کمک ام کن من ببرم و تیم خوب واسم بیاد:n19::n31:... عمرا همچین اتفاقی نمیافته ! مگه عنه ؟ :n31:
یا مثلا رو کاغذ بنویسی من میبرم من میبرم من میبرم و باور کنی حرفت رو... الان سوال من اینه پس چرا نمیبری پس :n27::n27::n27::n27:
آقا اینا همش خرافاته :n02: پولت رو ریختی تو چاه دیگه ازین کتابا نخر
بجاش پولت رو بده به یه نفر ( من ) یعنی کسی که تو کاره بوست کردنه اکانته :n39:
با دعا کردن و من میبرم نوشتن و تیم خوب و شانس این چیزا نمیتونین بیاین بالا یعنی شاید بتونین بیاین ولی یا همون سیزن یا سیزن بعد برمیگردین جایگاه اصلیتون اگه بازم شانس بیارین میرین بالا اگه نیارین تا وقتی که بازیتون رو بهتر نکنین نمیتونین بیاین بالا و دوباره به امید شانس بازی میکنین :n03:
پس اگه نمیتونین برسین به دیویژن بالا تر باید روش بازیتون رو عوض کنید بهترین کاری هم که میتونین بکنین برین بازی پلیر های پرو رو نگاه کنید
با دعا کردن نمیتونین پیشرفت کنین
مثله اینه که مثلا یکی داره کتکتون میزنه بعد شما بجای اینکه از خودتون دفاع کنین وایستین نفرینش کنین ...
:n16:
تو چرا رفتی پست های قدیم من؟ من خودم تو همین پست های اخیر گفتم .
شما اولا که یادت هستش من همش میومدم اسپام میکردم که صبا نت قطع شد یا فلان
الان ببین سالی یکبار اونم برای خنده شاید بگم
تازه شما اسم انتونی رابینز رو شنیدی؟ ایشون کسی هستند که تو دنیا در مورد موفقیت صحبت می کنند. تو کل جهان سمیناز میزارن و کلی ازش مشاوره میگیرن.حالا میدونی مدرک تحصیلی ایشون چیه؟ دیپلم
یعنی چون ایشون دیپلم هستند حرفاش دیگه به درد نمی خوره؟
دوما. شما مثلا تو لول میای پول میدی که یکی برات بوست کنه
حالا بگو ببینم؟ پس فردا مثلا می خوای پول بدی تا یک زن خوشگل به درد بخور گیرت بیاد؟ یا مثلا می خوای پول بدی بی ام و بخری؟ شما اولا با پول نمی تونی همه چیز رو بخری. ممکنه با پول یک بی ام و بخری و از نظر امنییت این ماشین خیلی امنیت خوبی داره. ولی ایا تو دنیا کسی با این ماشین تصادف نمی کنه و نمیمیره؟ بعنی پس پول اینجا هم به کارت نیومده. ولی یک دعا می تونه جونت رو حفظ کنه. فرض کن یک زن خوشگل هم بگیری. ولی این تضمین نمی کنه عشق رو هم بخری. اون برای پولت اومده جلو نه خودت
شما می تونی مثلا یک خونه بزرگ بخری و با زن بچه زندگی کنی. ولی پول تضمین می کنه که بچت سلامت باشه؟ مثلا اگر بچت سرطلان بگیری. تو فکر کردی می تونی درمانش کنی با پول؟ حتما میگی میبرمش خارج و ... ولی اونجا هم تمی تونن درمانش کنن. همین زن دایی من وضعشون خوبه تو بالاشهر تهران هستند. خدا بیامرز همین چند وقت پیش مرد. یکمی بعدش خواهرش از سرطان مرد. تازه یکی از خواهرای دیگش هم بین این دنیا اون دنیاست
خوب میبینی؟ پول تضمین نمی کنه که شما خوشبحت باشی. قبول دارم بی پولی بدبختی میاره. ولی پول هم خوشبختی برای شما نمیاره
همه چیز این دنیا که با پول حل نمیشه دوست من. همین سخنرانی های دکتر فرهنگ رو داشتم میدیدم. یک داستان خیلی جالب توش تعریف کرد
گفت یک خانمی میره پارک روی یک صندلی سفت میشینه. بعد نگاهش به یک تابلویی میفته که مثلا اقای فرهنگ در مورد موفقیت میخواد صحبت کنه. رایگان
خوب این میگه من برم اونجا اقلا صندلی هاش سفت نیست. افتاب هم نیست. خنک تره
میره اونجا و وقتی فرهنگ صحبت می کرده این میگفته این داره شر میگه
بعد مادر همین خانم سرطان داشته و دکترها هم جوابش کردند.
بعد این خانم میگه بزار صحبت های این دکتر فرهنگ رو ضبط کنم ببرم مادرم گوش کنه امید بگیره. مادرم که بیسواده شاید این حرفها خوشش بیاد بخنده. حرفاش خنده داره دکتر فرهنگ
خلاصه هر جلسه میره ضبط می کنه میبره مادرش گوش می کنه
جالبه که مادرش بعد از یک مدت میره دکتر و دکتر به مادرش میگه سرطان غیب شده. چی کار کردید؟
بعد این خانمه خودش میاد به فرهنگ داستان رو میگه و میگه بگو کی قرار کلاس جدیدت شروع بشه که من بیام گوش کنم ببینم مادرم چی کار کرد خوب شد
دکتر فرهنگ بهش میگه خوب برو همونا که ضبط کردی رو گوش کن. میگه اونهایی که ضبط می کردم مادرم که گوش می کرد نوار رو دوباره روش جدیدا رو ضبط می کردم
ببین دوست من. این صبحت از دعا و انرژی مثبت و این کتاب هایی که من گفتم. چیزهایی هستند که ملت موفق دنیا دارند انجام میدند و زندگیشون 180 درجه عوض شده
و همین دعا و انرژی مثبت حتی از نظر علمی هم ثابت شده.
حالا شما این حرف ها رو قبول نداری نداشته باش. من بهترین پولی که تو زندگیم خرج کردم همین پولی بوده که بابت این کتاب ها و مستند راز و فرهنگ دادم. اگر همین کتاب ها رو نخونده بودم و راز رو ندیده بودم مطمئن هستم تا حالا 1000000 بار خودگشی کرده بودم. خواست خدا بود که این ها رو ببینم و زندگیم عوض بشه
حالا در مورد این تحقیق شما
بنده خودم به سیلور 5 دموت شدم. و علت اینکه سیلور 5 هستم این هستش که مغز من این باور رو داره که همیشه اسمورف تو تیم دشمن هستش. همیشه هرچی نوب ترول هستش تو تیم من هستش.
خوب نتیجه بازی هم معلومه میبازم. ولی دارم رو خودم کار می کنم و یکمی زمان میبره.
حالا میگی پس دعا این حرفها چی شد؟
اولا که گفتم. شما باید به این چیزا اعتفاد داشته باشی تا اتفاق بیفته
دوما من خودم تازه شروع کردم این قضیه دعا کردن رو . جادو نیست. شما مطمئن باش من چند وقته دیگه گلد میشم. میام اینجا به همه هم میگم
تازه مثلا اگر من هم گلد نشم. دلیل نمیشه این دعا یا انرژی مثبت نیست. بابا ممکنه ایراد از منه. یا اینکه من باور ندارم فقط شعارش رو دادم. یا اینکه صلاح نبوده گلد بشم. و دلایل دیگه
خلاصه یک نگاهی به دور وردت بکن؟ همه ملت کشور ما انرژی منفی فکر منفی. دعا نمی کنند. دقیقا حرف های شما رو میزنن. .وضعشون رو ببین؟ صبح تا شب میدوند هیچی هم ندارند. مگه نمیگن تلاش کنید موفق مشیشد . کو ؟ این بد بختا که 12 ساعت کار می کنن یک خونه هم ندارن ختی.؟؟
علتش برمیگیرده به طرز فکرشون و دلایل دیگه
که میگم اگر اهل کتاب نیسیتند که اشتباه می کنید. بیاید مستند راز و فرهنگ رو تماشا کنید. ببینید چقدر تو زندگی تا الان اشتباه می کردید
یک روزه که نیست. من بنویسم به لطف خدا به زودی گلد میشم. ( وقتی مغزت باورش این هستش که نه این روش عمل نمی کنه خوب عمل هم نمی کنه ) شما باید اینقدر بنویسی. 1 ماه 10 ماه 1 سال تا این مغزت قبول کنه که این روش عمل می کنه
بعد گلد که سحله شما چلنجر هم می تونی بشی.
الان شما مثلا تو همین نت سرچ کن. داستان های قانون جذب
جه ایرانی چه خارجی اومدن داستانشون رو گفتند که چه جوری زندگیشون تغیز کرده. تو این کتابها این همه داستان گفته
از نظر علمی از نظر علم فیزیک کوانتوم از نظر روانشانسی تائید شده
تو همین راز همه کسانی که میان صحبت می کنند دکتر یا پروفسور روانشناسی یا ماورالطبیعه یا فیزیک کوانتوم هستند
یعنی شمایی که فکر نمی کنم لیسانس هم داشته باشی؟ اون لیسانس دانشگاه های ایران؟ از این اقایون بهتر میفهمی دوست من؟
ترولمون کردی یا جدی هستش؟ اگر جدی هستی من برات متاسفم. به خودت رحم کن. چون در آینده نزدیک بیچاره میشی.
دوستان قبلا گفتم بازم میگم. 20 سال 30 سال روش خودتون زندگی کردید به هیچ جا نرسیدید. نه تو بازی نه تو زندگی واقعی. بیاید این حرفهای من رو 3 4 ماه تست کنید. ببینید چه تغییر می کنه زندگیتون.
خود من مثلا 10 سال این چیزا رو فهمیدم. ولی علت اینکه به بعضی از خواسته هام رسیدم به بعضی ها نرسیدم علتش رو تازه فهمیدم. یعنی قبلا تو راز هم شنیده بودم ولی گوش نکرده بودم
1. حساسیت هستش. گفتم وقتی شما به ترول افک این قطعی اینترنت این چیزا مثلا حساسیت نشون میدید. طبق فیزیک کوانتوم بیشتر این چیزا ها و مثل این ها رو جذب می کنید.اگر به جای این فکر که همیشه ترول ها تو تیم هستند به این باورت برسید که همیشه بازی کن هار حرفه ای تو تیم من هستند. مطمئن باش حتی اگر نوب باشی تا خود چلنچر میری
من گفتم گلد که نزدیک باشه خیلی حول نکنی بگی نه بابا نمیشه.
البته جمله تاکیدی باید چیزی باشه که شما هم ضمیر نا خود اگاه و نا خود اگاهت قبول کنه
یعنی مثلا اگر جمله تاکیدی بگی مثلا من گلد هستم ( حالا برنز هستی )
ضمیر نا خود اگاهت می که تو گلد هستی. تو گلد هستی. تو گلد هستی
ضمیر خود اگاهت میکه نه من منطقی هستم. تو برونز هستی خودت رو گول نزن
این دوتا با هم دعواشون میشه. معمولا توجه کن معمولا ضمیر ناخودآگاه میبره
حالا چه کار کنیم که هم ضمیر نا خود آگاه و هم نا خودآکاه دعواشون نشه و با هم دوست باشن. اینطوری عملکرد مغز ضربدر 2 میشه
این رو بگو. منم خودم هم جدیدا دارم این رو میگم ( البته جملات تاکیدی رو تا رسیدن با خواستتون عوض نکنید )
مثلا بگو به لطف به زودی گلد میشم و خدا رو شکر گزارم
خوب ضمیر نا خود اگاهت که هرچی بگی قبول می کنه
ضمیر خود اگاهت که منطقی هستش میگه اشکالی نداره تو قراره به زودی گلد بشی. خوب بشو به من چه.
این طوری جفتشون قبول می کنند و عملکرد مغزت ضربدر 2 میشه. یعنی زودتر به خواستت میرسی
اینهایی که دارم میگم همه از نظر روانشانسی و علمی هستشا؟
دکتر فرهنگ
مدرس مهارتهای زندگی با بیش از 11 هزار ساعت سخنرانی در سراسر جهان
لیسانس روانشناسی
فوق لیسانس علوم اجتماعی
فوق لیسانس پژوهشگری
دکترای روانشناسی از دانشگاه ییل آمریکا
حالا اگر تو مدرکی و علمی که داری از این اقا و کسانی که اون کتاب ها رو نوشتند یا کسانی که تو مستند راز صحبت می کنند و 10000000 نفر دیگه تو دنیا که در این مورد صحبت می کنند بیشتر هستش. بگو ما هم استفاده کنیم.
شما دوست من اگر این غرورت رو کناز نزاری ضربه می خوریا. اصلا بیا اینجا بر علیه من یا حرف های من بگو ولی خواهشا برو اون کتابها و مستند و سخنرانی ها دکتر فرهنگ رو ببین . حتی اگر قبول هم کردی. بازم بیا اینجا با من مخالفت کن دلت خنک شه. ولی به فکر زندگیت باش.
خودتون میدونید دوستان.من کلی مثال زدم. کلی حرف زدم که شما زندگیتون رو تغییز بدید. حالا اگر قرار به حرفه این ترول گوش بدید. پس من بیخودی این همه وقت گزاشتم
بازم میگم من تازه فهمیدم مثل این آخوندا که میگن مثلا فلان دعا رو بکنید بعد خودشون نمی کنند فقط علمش رو دارند. مثل اونها بودم. یعنی به همه راهنمایی میدادم خودم عمل نمی کردم. خودم تازه شروع کردم به عملش و حساسیت و ناراحتی نشون ندادند. مطمئنم همین امسال انشالا به بقیه خواسته هام میرسم. امیدوارم شما هم برسید.
تسلیم نشید . اگر قرار باشه تو یک بازی چسکی تسلیم بشید. پس فردا تو زندگی فاتحه تون خوندس.
موفق باشید :n20:
می خوام این رو یزنم برای Riot
ببینید چطوره :The Weak Points Of League Of Legends Ranked System and How To Improve Them
Most of players that is playing League Of Legends Believe that the ranked system needs improvment , and it is natural because almost any created system needs feedback to be improved. I don't want to talk about champions and want to talk about weak points that concerned specially to ranked system.
First of all I want to talk about ..... matches at the beginning of season or at the beginning of ranked play. Any one that played ranked knows that 10 matches can not identify how much you are good. I had experienced 7-8 (and more) losses' or 7-8 (and more) wins in a row , then how .... match's can find that am i pro or not? It is also dependant to teams that you are playing in ranked and how much pro u are and how to communicate with them. For example a ranked team made from several gold/plat players may lose to team made from 5 silver players that work together because it is team based game.
Another weak point is the point that you lose your place at the start of the season. I know that there maybe faults , like .... system that caused players to rank up more while they are not good , but why not to solve the problem instead of erasing it? For example I did near 200 Ranked games at season 3 to reach the silver and lost my place to bronze at the start of the season.
How To Solve The Problems :
I have some suggestion that I believe they will improve the game ranked system a lot and help people have better gaming experience.
· The .... matches must be removed from the game and ranked position must be earned by improved ranking system.
· We need a new teambuilder for ranked games that will decrease the chance of having trolls and also will make teams more orchestrate.I will fully describe that below.
· Some times we have Afkers/Leavers in game that can make game ruined, in this case Riot must not decrease the ranked score of the players that have leaver in their team
· We must have an option for people that see the team is going wrong in champion select menu to leave game selection panel without score penalty. To limit that and prevent people from doing that again and again we can have a maximum number like what we have in Aram "reroll" option that will be increased every game done.
· To encourage people to have better behavior in game, we can have an option that people with good behavior in only ranked games have more score on wins and people with bad behavior have more score loss on lose's. other player in teams can vote and the votes in limited games before will effect that.
New Ranked Team Builder :
The main problem of the current ranked matchmaking system is that people with different thinking and gameplay style. Sometimes we see people arguing about "Mid or troll"! , yes ! some people have special role that they know how to play it well ,but we throw people with same choice to a game that forces them to play another role and this make them nervous, while the other team can have better team.
To solve the problem , game needs a new team builder with these features:
· At the first screen the player chooses the role that he can play, if he choose several roles , he can find matches faster, and if he choose certain role , he must wait more to find suitable game. He must have option to change chosen roles while finding the game without restarting team builder.
· System finds people with complementary roles and suitable elo.
· players can change their roles in champion select screen every time they want and can change their chosen champions after selecting them.
· Having problem finding tanks! to solve this problem we can have an option in teambuilder's first screen that player can choose that they can play tank or not. If one or all of the players that chosen this option don't choose a suitable tank , they will have behavior penalty (as described above) .
· We can have something like the last item described about choosing troll champions in lanes.
Role/Champion Ranked Elo:
Some commoners may prefer some special champions/roles in the game. We can have a ranked elo for them. for example some one may player supports very well , while he can not play ADC as good as support. So he can have a good elo as supported (that can effect matchmaking) and low elo as ADC.
سلام
در مورد بهتر شدن بازی خوب حرفی ندارم
من سیزن 3 شروع کردم و همون موقع با این که از وسط سیزن رد شده بود حدود 300 تا رنک رفتم و بعد 200 تا سیلور شدم.اون هم وقتی که ترقوه ام شکسته بود و 30% توانم از بین رفته بود.
اوایل Top میرفتم ، اما اجازه نمی دادند برم Top ، مجبور شدم برم Sup ، انصافا هم خوب می رفتم ، Nami بر می داشتم و خوب CC می گرفتم، ولی نمی تونستم کری کنم ، وین ریتم به زور بالای 50 می رفت ، تا این که زدم تو کار Fiddle ، اصلا همون اولای بازی چند تاSilenct می نداختم ADC و Sup حریف نزدیک مرگ می شدند ، با این که تازه کار بودم ، اما همون اوایل 7 تا بازی باهاش پشت سرم هم بردم و آخر فصل Winrate ام شد 70 و خورده ای ، تا این که Fiddle رو نرف کردند و مجبور شدم بزنم تو کار یک چمپ Aggressive ، با تانک بازی کردم جواب نداد ، اما انصافا با Morgana عجیب بازی می کردم ، همین الآن هم باهاش عالی می رم ، حتی بازی MasterTier رو spectate کردم ، دیدم ازش کم ندارم ، حتی باهاش تانک هم می رم (تا بهتر Ult بکنم) و جواب می ده ، اما امان از شانس بد.
البته Top هم وقتی با Singed قسمت می شه می رم ، این احمقای برنز نمی فهمند نباید روی Q سینجد راه برن ، Counter کردن هم بلد نیستند ، lane رو می برم ، اما خوب کم قسمت میشه برم Top و عجیب از Counter می ترسم ، چون سینجد اگر Counter بشه و روش CC بگذارند زیاد کاری نمی تونه بکنه.
jungle هم گهگاه میرم ، با Sejuani یا nautilus ِ یا Warwick ، بقیه رو هم دارم اما اینا بهتر جواب داده و تجربه دارم ، اما خوب gank کردنم خوب نیست.
mid هم با fiddle بدک نیستم ، اما خوب تجربم توی last hit کمه و با این که lane خوب می رم توی بازی خوب نمی رم نمی دونم چرا
ADC هم مشکل last hit دارم و هنوز ترس دارم از Gank شدن.
دوست من الان توقع داری چی کار کنه؟نقل قول:
سلام
در مورد بهتر شدن بازی خوب حرفی ندارم
من سیزن 3 شروع کردم و همون موقع با این که از وسط سیزن رد شده بود حدود 300 تا رنک رفتم و بعد 200 تا سیلور شدم.اون هم وقتی که ترقوه ام شکسته بود و 30% توانم از بین رفته بود.
اوایل Top میرفتم ، اما اجازه نمی دادند برم Top ، مجبور شدم برم Sup ، انصافا هم خوب می رفتم ، Nami بر می داشتم و خوب CC می گرفتم، ولی نمی تونستم کری کنم ، وین ریتم به زور بالای 50 می رفت ، تا این که زدم تو کار Fiddle ، اصلا همون اولای بازی چند تاSilenct می نداختم ADC و Sup حریف نزدیک مرگ می شدند ، با این که تازه کار بودم ، اما همون اوایل 7 تا بازی باهاش پشت سرم هم بردم و آخر فصل Winrate ام شد 70 و خورده ای ، تا این که Fiddle رو نرف کردند و مجبور شدم بزنم تو کار یک چمپ Aggressive ، با تانک بازی کردم جواب نداد ، اما انصافا با Morgana عجیب بازی می کردم ، همین الآن هم باهاش عالی می رم ، حتی بازی MasterTier رو spectate کردم ، دیدم ازش کم ندارم ، حتی باهاش تانک هم می رم (تا بهتر Ult بکنم) و جواب می ده ، اما امان از شانس بد.
البته Top هم وقتی با Singed قسمت می شه می رم ، این احمقای برنز نمی فهمند نباید روی Q سینجد راه برن ، Counter کردن هم بلد نیستند ، lane رو می برم ، اما خوب کم قسمت میشه برم Top و عجیب از Counter می ترسم ، چون سینجد اگر Counter بشه و روش CC بگذارند زیاد کاری نمی تونه بکنه.
jungle هم گهگاه میرم ، با Sejuani یا nautilus ِ یا Warwick ، بقیه رو هم دارم اما اینا بهتر جواب داده و تجربه دارم ، اما خوب gank کردنم خوب نیست.
mid هم با fiddle بدک نیستم ، اما خوب تجربم توی last hit کمه و با این که lane خوب می رم توی بازی خوب نمی رم نمی دونم چرا
ADC هم مشکل last hit دارم و هنوز ترس دارم از Gank شدن.
من خیلی آدم مثبت اندیشی هستم ولی ریوت اصلا اصلا به رنک پایینی ها اهمیت نمیده
فقط به فروش اسکین و برگزاری مسابقات رنک بالایی ها اهمیت میده
شما چند تا انتخاب داری
1. بیای ایو وست اکانت بسازی
2. روش هایی که گفتم و کارهایی که گفتم رو 100% انجام بدی. همه چیز مفتی که نیست. باید یکمی وقت بزاری بخونی ببینی پول خرج کنی
3.همین رنک بمونی و هی قر بزنی یا نامه به ریوت بزنی
4.اسمورف پیدا کنی برات کرری کنه
اینو خیلی موافقم 1. بیای ایو وست اکانت بسازینقل قول:
اصلا رنک بالا رفتن تو eune فقط به شانسه
دوستان
من حتی اگر پولدار هم بشم که به زودی میشم انشالا
زورم میاد پول بابت اسکین بدم
از دیروز تصمیم گرفتم تو بازی
به تمم بگم اگر کسی ار پی اضافه داره اسکین جنیکس جدیده رو برام گیفت کنه یا چند تا اسکین دیگه
تو 4 5 بازی این رو گفتم فکر کنم. امروز گفتم. بعد با جینکس خوب بازی کردم و بردم
( البته این دو روز گفتم به لطف خدا به زودی یک نفر اسکین هایی رو که دوست دارم برام میفرسته )
خلاصه
امروز رفتم تو بازی و همین حرفها رو زدم
بعد یک لئنا ( که ساپورتم بود ) گفت من 10کیلو ار پی دارم
میخواستم بگم فخر میفروشی
هم انگیلیسیش رو بلد نبودم و هم جت بن بودم
خلاصه بازی رو کرری کردم بردیم
بعد از بازی با لئنا گفتم where is my skin leona
دیدم اسکین جدیده جینکس رو برام گیفت کرد
=))
خدایا خیلی نوکرم
الان اونجام عروسیه
حالا شاید شما بگید با یک اسکین چقدر ذوق کرده. ولی بحث این هستش که این جملات تاکیدی کار می کنه و بیشتر به من انرژی میده تا چیزهای بزرگتر و بهتر تو زندگیم داشته باشم.
حالا من میگم بیاید جمله بگید کتاب بخونید این اقا میگه پول ریختی تو چاه
:n10:
یکدفعه دیدم یک جیزی داره میاد گفتم بابا بازی نرماله رنک رفتیم بالا؟
آقا باشه ، میرم Eu west ، فقط ترنسفرش چند میشه اگر نخوام همین جوری برم؟
بعدم نگفتین متن انگلیسی که نوشتم برای Riot چطوره؟
رفتم 2 3 بازی دیگه نرمال بازی کردم
بعد یک فیر تو تیم ما بود. بهش گفتم به اون طرفی ها بگو اگر کسی به خدا اعتقاد داره و ار پی اضافی داره اسکین سند استورم رو بفرسته. فیزه گفت این همچین حرفی میزنه و فیزه گفت به اون هم اسکین سکرت زین رو بده
بعد یارو نوتالوس گفت من اعتقاد دارم
بعد بعد از بازی که باختیم. بهش گفتم گیفت می اسکین کاتارینا و ... خلاصه افک بود. رفتم این حاشیه بی نمک رو دیدم. بعد برگشتم دیدم اسکین کاتارینا سند استورم رو برام گیفت کرده
یارو این رو هم گفت
[9:51] : i cant gift your freind cause he has to be playing the champion at the time
فکر کنم منظورش این بود که یارو فیزه زین بازی نمی کرد. نمی دونم منظورش دقیقا چی بود. یا شاید چیزی دیگه بوده. :n08:
تو یک روز 2 تا اسکین مجانی گرفتم. خدا وکیلی دروغ نمی گم
فقط گفتم به لطف خدا امروز یک نفر چند تا از اسکین هایی که دوست دارم رو برام میفرسته. یک چیزی تو همین مایه ها. هی تکرار می کردم تو بازی. :n20:
لطفا یکی راهنمایی کنه چجوری از برنز نجات پیدا کنم،
یک بازی در میون ،Troll یا Afk داریم هر کاری میکنم در جا میزنم
سرور Eune
یه نمونش:
همین مشکل رو دوستمون لردهانتر هم دارندنقل قول:
لطفا یکی راهنمایی کنه چجوری از برنز نجات پیدا کنم،
یک بازی در میون ،Troll یا Afk داریم هر کاری میکنم در جا میزنم
سرور Eune
یه نمونش:
بنده تو 5 6 صفحه قبل گفتم چی کار کنند. شما انشالا اجرا کن نتیجش رو میبینی
OMG!نقل قول:
لرد ثاندر برادر من! لرد ثاندر!
نگفتین ترنسفرچطوریاست؟
والا داداش من از امریکا اومد اروپا فکر کنم 50 60 هزار تومانی پول دادنقل قول:
OMG!
لرد ثاندر برادر من! لرد ثاندر!
نگفتین ترنسفرچطوریاست؟
الان نمیدونم قیمت چه جوریه
تو شاپ برو
قسمت اکانت
نوشته هر جایی بخوای بری 2600 ارپی میخواد
مثلا سایت پرسی باکس داره 3250 ارپی رو میده 100 هزار تومان
البته به نظر من شما بری اون کتاب ها رو بخری ارزون تر در میاد تو همون اروپای نردیک هم می تونی بیای بالا
به این اروپای غرب هم ترول بچه این چیزها داره. بیخودی پولت رو حروم نکن
مغزت رو باید تغییر بدی و دیدگاه و عقایدت رو نه سرور بازیت رو
من فکر می کنم تو این 100 رو هم بدی میای اینجا میگی ای بابا پولم رو ریحتم تو چاه
پس 2تا کار بکن به نظر شخصی من.
یا یک اکانت از اول بساز
یا همونجا بیا بالا
سلام دوستان کسی تو آپدیت کردن مشکل نداره؟ من چند روزه هزچی میزنم آپدیت بشه سرعت دانلودش صفر میشه چیکار کنم؟:n03:
عجب اسکینی زده برای تیمو !!
:n12::n12:
از شیلتر شکن استفاده کن بعد بازی رو اجرا کن که آپدیت شهنقل قول:
سلام دوستان کسی تو آپدیت کردن مشکل نداره؟ من چند روزه هزچی میزنم آپدیت بشه سرعت دانلودش صفر میشه چیکار کنم؟:n03:
سلامنقل قول:
برای من سرعتش خوب بود ، وسطش نت پکید ، بعد قطع شد ، دوباره که زدم هی صفر می شد ، این قدر باز و بسته کردم تا درست شد!
وسطش هم اگر از نت استفاده می کردم سرعت می رفت پایین.باید کلا بگذاریش راحت باشه حیوونی.
سلام علیکم
یک سوالی
ببینید مسئله من در حال حاضر بالا اومدن از برونز هست.
خوب می دونید خیلی از کسایی که توی برونز بازی می کنند Noob هستند و با نوع بازی ranked نا آشنا هستند ، لذا تمام champion ها رو خوب نمی شناسند.
معمولا یک چمپ ناشناس رو سخت تر می شه شکست داد.
مثلا من با singed اکثرا موفق می شم (اگر بتونم بردارم) ، چرا؟ چون اینا ابله ان تا حالا singed ندیدن ، می بیننش می رن بزنن دنبالش می کنند، من خودم خیلی راحت زدم این ها رو.
حالا singed چمپ خیلی خفنی نیست.
مثلا یک مدت با fiddle می رفتم ، اون هم واقعا خوب می زد.میرفتم bot ساپورت ، چند تا silence می نداختم ، اینا health شون نزدیک صفر می شد فقط یک dive می خواستند. یا مثلا وقتی fiddle اولت می زنه خیلی ها قاطی می کنند.
حالا به نظر شما چه champion هایی بیشتر این خاصیت رو دارند؟
خیلی چیزا هست. اگه جنگل بازی میکنی reksai بسیار باگ و نا آشنا با تازه کارا هست. top هم riven jax maokai... اگه میتونی mid هم azir بازی کنی اکثرا اگه ندونن مکانیزمش چطوره جلوش بکس و باد میکنن...
ولی درکل من میگم با چیزی بازی کن که لذت میده بهت
خوب امروز تصمیم گرفتم برم رپید الترا فایر بازی کنم
دیدم دیگه نیست :n20:
آقا
بدون پراکسی وصل نمیشه نمی دونم چرا