با این اوصاف صبانت صرفا برای گیم توی شهرستان خوب هست:n13:
Printable View
با این اوصاف صبانت صرفا برای گیم توی شهرستان خوب هست:n13:
برای همه چی خوبه فقط یکمی حجم دزدی داره و آپلودش بالای یه مگ نمیره(من سرویس دو مگ دارم)نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
والا دوستان میگن حجم دزدی داره !! من هم رو این مورد دقت کردم !! فعلا به چیز مشکوکی بر نخوردم !! البته من هم احساس میکنم یکم بیشتر مصرف شده !! ولی چون مصارف با گوشی و لپ تاپ و سیستم هست نمیشه واقعا گفت که حجم دزدی بوده یا نه !!نقل قول:
فعلا تازه گرفتم سرویس رو !! :دی بعدا میتونم بگم :دی
(تبلیغ نباشه:D)نقل قول:
با برنامه data monitor اندروید یا networx میشه مصرف نت رو مدیریت کرد
از توی تنظیمات مودم قسمت sratus هم آدرس مک وای فای دستگاه هایی ک وصل رو نشون میده تا بدونی حجمت چطور مصرف میشه
بیشتر از صد مگ دزدی نمیکنن
من تا نرم افزار های مدیریت دیتا رو گوشی و سیستم نصب نباشه اینترنت استفاده نمیکنم !! ولی چون نمیشه همه دیوایس هایی رو که وصل میشه مدیریت کرد برا همین میگم ( البته میشه ولی من همیشه خونه نیستم که مدیریت بکنم )نقل قول:
با سلام دوستان آبادانی تو تاپیک صبانت داریم
من میخواستم بدونم پینگ ایران و داخلی صبانت توی آبادان چطوره و پینگ توی سرورهای ایرانی بازی call of duty 6 &8 به پینگ 20 میرسه؟؟
سرویسهای نامحدودش چطوره؟؟ممکنه بعد از دانلود زیاد محدودت نکنن؟؟
لطفا از آیپیهای زیر پینگ تایم بزارید برام
ping 146.66.155.1
ping 146.66.152.1
ping 10.31.36.98
ping 8.8.8.8
و یه تست پینگ از سرور تهران از سایت speedtest
با تشکر فراوان
کسی میتونه در مورد نا محدود های اینجا توضیح ببده؟
مثلا 1024 بعد از 20 گیگ دانلود سرعتش چقدر میشه؟ و قبلش چقدره؟ و محدودیت حجمی هم وجود داره؟ مثلا اگه در ماه بیشتر از یه مقداری دانلود بشه کلا سرویس بیاد در حد دایل آپ؟
سلام دوستان.میخواستم بپرسم میشه دانلود رو بست.فقط پیج باز کنیم.ای دی اس ال صبانت 2 مگ سه ماهه
میتونی با نرم افزار محدودیت بذاری روی سرعت !!نقل قول:
نت لیمیتر !! رو دانلود کن میبینی آپشن ها رو
- - - Updated - - -
میتونی با نرم افزار محدودیت بذاری روی سرعت !!نقل قول:
نت لیمیتر !! رو دانلود کن میبینی آپشن ها رو
واسه مغازه میخوام.نمیخوام کسی دانلود کنه.فقط پیج باز کنن باهاش.سیستم ندارم.میخواستم بدون سیستم این کارو انجام بدم.راه داره بشهنقل قول:
نه راهی نیس:n02:نقل قول:
مرسی ممنوننقل قول:
اگه روتر یا مودمتون همچین قابلیتی رو داشته باشه، می تونین محدودیت سرعت تعیین کنین.نقل قول:
چرا صبانت از چند وقت پیش بعضی وقت ها (یا همیشه) بعضی سایت ها رو نمیاره؟
مثلاً الان حدود یه ماهه نمی تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم یا مثلاً الان نمی تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم.
جالبه pingشون رو دارم.
پارس هم همینه محدودیت خیلی شدیدی اعمال کردن روی پورت ها از منبع اصلی ربطی هم به شرکت ها نداره کسی هم صداش در نمی اد . تنها مشکل یوزر های اینترنت هم اینه که چرا شرکت ها ساعات شب که رایگان بوده را برداشتن :n02:نقل قول:
- - - Updated - - -
پارس هم همینه محدودیت خیلی شدیدی اعمال کردن روی پورت ها از منبع اصلی ربطی هم به شرکت ها نداره کسی هم صداش در نمی اد . تنها مشکل یوزر های اینترنت هم اینه که چرا شرکت ها ساعات شب که رایگان بوده را برداشتن :n02:نقل قول:
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم !! خیلی رو اعصابمه !! باید چندین بار DC کنی تا شاید لود شدن !!! خیلی وقتا روی گیم سرور ها اینجوری میشه که رو اعصابهنقل قول:
=============
اینم الان :n27::n27::n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مودمتون قابلیت ریست داره یک بار ریست کنید من این کار میکنم درست میشهنقل قول:
چند وقتیه خیلی بد پیج وا میشه عملا بدون قند شکن اصلا نمیشه وبگردی کرد چون بیشتر سایتها وا نمیشه با اینکه فی لتر هم نیست پینگ هم بیشتر موقعها نوسان داره از 100 میاد رو 700 برای 10 20 دقیقه :n23:. واسه شما هم همینطوره ?
Nنقل قول:
ببین خطت نویز نداره؟
با سلام لطفا کاربران سایتو بچه های خوزستان مخصوصا آبادانی ها من رو راهنمایی کنن من آبادان زندگی میکنم مرکز مخابراتی ولیعصر آبادان هستم
میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 نامحدود 10گیگ حداقل تبادل اطلاعات سرعتش چنده؟؟ و بعد از تمام شدن 10 گیک چند میشه؟؟و ممکنه سرعتش بعد از 10 گیگ کاهش پیدا نکنه؟؟ چون من خودم و همسایهامون الان شاتل داریم128نامحدود سرعتش فیکس 120 هستش 100گیگ هم دانلود کنم تغییر نمیکنه البتهدوستان تو مرکز مخابراتی های دیگه اینطوری نیستن و سرعتشون 8 هم میشه
چون من نت رو برای گیم آنلاین میخوام شاتل بدردم نمیخوره و بیشتر مواقع لگ هستم تو بازی چه سرور ایرانی چه خارجی
ممکنه صبانت 128 نامحدود سرعت دانلودش بعذ از 10گیگ کاهش پیدا نکنه؟؟
آیا صبانت پینگ خارجی و داخلی و پکت لاستش بدرد گیم میخوره؟؟
با تشکر فراوان
به عنوان سوال آخر آیا صبانت مثل شاتل و پارس آنلاین سرویس کاهش پینگ یا همون گیم داره؟
Nنقل قول:
نقل قول:
دوستان لطفا جواب منو بدین و راهنماییم کنید
شما میتونی شاتل بخری و سرویس گیم رو روی اون فعال کنینقل قول:
البته اگر پکت لاس داشته باشه به درد نمیخوره
ولی صبا بعد از محدودیت حجم گذاشته شده سرعت رو میبره روی سرعت اسمی
- - - Updated - - -
شما میتونی شاتل بخری و سرویس گیم رو روی اون فعال کنینقل قول:
البته اگر پکت لاس داشته باشه به درد نمیخوره
ولی صبا بعد از محدودیت حجم گذاشته شده سرعت رو میبره روی سرعت اسمی
فقط بعد محدود شدن شبانه پیشنهاد ویژه رو نزنید من زدم دهنم سرویس شد!نقل قول:
من الان شاتل دارم سرویس گیم هم فعاله ولی بیشتر موقع ها لگ دارمنقل قول:
تنها شرکتی که سرویس گیم داره پارس میمونه !! میتونید اون رو تست کنیدنقل قول:
دوستان صبانت این روزها در چه وضعیته؟ برای کسی که دانلود شبانه نداره آیا پیشنهاد میکنید؟ مثل بعضی شرکتها در طول روز هم سرورهای خارجی سرعتش پایین تره؟
من اینم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=13&p=8712624&viewfull=1#post8712624
صبانت بهترین گزینه س دانلود شبانه کنی ب همون نسبت خیلی کم سرعتت کم میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
شما چگونه هست وضعیت شبانتون؟
شبی چند گیگ؟
ماهی چند گیگ رایگان اگر پشت هم دانلود کنید با محدودیت اگه در کاره چه قده؟
دو برابر حجم اولیه شبانه میدهنقل قول:
شبی ۲ الی ۳ گیگ قبلا تا ۵ گیگ دان میشد
اگه شبانه تموم شه نیم بها حساب میکنه یه پیشنهاد ویژه میاره اصلا نشانگر موس رو هم روی اون نبر بدبخت میشی
مرسی بابت اطلاعاتتوننقل قول:
دوستان صبانت نامحدود داره اصن.اگه داره ماهی چنده.تا چنگ گیگ راه داره
سلام
دوستان من به دلیل قبولی دانشگاه اومدم تهران خونه گرفتم
حالا احتیاج به اینترنت دارم
خودم قبلا (شاتل + مخابرات اصفهان ) داشتم و به شدت راضی بودم
حالا اومدم تهران شاتل که پورت نداشت و مخابراتم که سرویساش خوب نیست
حالا صبا نت تعرفه هاشو که خوندم دیدم بد نیست و طرح 1 مگ 5 گیگ ماهی 24 تومن به نظرم خوبه
فقط میخواستم در مورد شبانه هاش و دسترسی و قطعی و پشتیبانیش بدونم
دانلود شبانم هم شبی 700 مگ در نظر بگیرید (گرچند که به این عددم شاید نرسم)
سلام
دوستان من به دلیل قبولی دانشگاه اومدم تهران خونه گرفتم
حالا احتیاج به اینترنت دارم
خودم قبلا (شاتل + مخابرات اصفهان ) داشتم و به شدت راضی بودم
حالا اومدم تهران شاتل که پورت نداشت و مخابراتم که سرویساش خوب نیست
حالا صبا نت تعرفه هاشو که خوندم دیدم بد نیست و طرح 1 مگ 5 گیگ ماهی 24 تومن به نظرم خوبه
فقط میخواستم در مورد شبانه هاش و دسترسی و قطعی و پشتیبانیش بدونم
دانلود شبانم هم شبی 700 مگ در نظر بگیرید (گرچند که به این عددم شاید نرسم)
صبانت ، تنها تا دو برابر حجم خریداری شده اجازه دانلود میده و بعد از اون سرعت به شدت محدود میشه در حدود 8 کیلو و پینگ هم سر به فلک میکشهنقل قول:
برای مثال یکی از دوستانم 6 گیگ حجم داشته و تقریبا 12 گیگ شبانه دانلود کرده و بعد محدود شده
اما پینگ خوبی داره
محدود نمیشه.دوست شما پیشنهاد ویژه رو فعال کرده که شبانه ثلث حساب بشه ولی سرعت اینطور بشهنقل قول:
فکر کنم مشترکین جدید هم شبانه ندارند
دوستان حالت 1/3 غیر فعال شده؟
دوستان اینم سرعت صبانت 2 مگابیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]