مگه ما حرفه ای بازی میکنیم ؟ :31:نقل قول:
همینکه اومدی خودش کافیه :46:
Printable View
مگه ما حرفه ای بازی میکنیم ؟ :31:نقل قول:
همینکه اومدی خودش کافیه :46:
بفرما تو پشت در بده :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چی بید :18:نقل قول:
از سایت دیگه عکس میذاری همینه دیگه . به کپی رایت احترام نمیذاری :27:
ha?!
راستی چاقال اینا چیه مستقیم میکنی فیلم قشنگ مستقیم کن:))
وقت کردی یه سرچ کن ببین چیه اونی که میذارم ! حجم که از سر راه نیاوردم چیز بدرد نخور بذارم !نقل قول:
حالا کدومو میگی ؟ :31:
:دی
همون آخری موزیک اینا داره :دی
فیلم های کمدی اینا بشین مستقیم کن این پیازو دانلود کردم میخوام ببینم:دی
همون پیاز کمدیه دیگه ! آی کیلو :31: خیلی هم باحاله ...نقل قول:
لینک IMDB واسه ممد که نذاشتم واسه تو گذاشتم دیگه ! اون Crazy Heart دوتا اسکار 2010 گرفته !
یکی همین Jeff Bridges بازیگر نقش اولش اسکار گرفته یکی هم آهنگ فیلم ...
فیلم های اسکار گرفته همیشه چرت هستن :دینقل قول:
لینک IMDB واسه ممد که نذاشتم واسه تو گذاشتم دیگه ! اون Crazy Heart دوتا اسکار 2010 گرفته !
یکی همین Jeff Bridges بازیگر نقش اولش اسکار گرفته یکی هم آهنگ فیلم ...
پیاز رو
گرفتم دیگه هنوز ندیدم:دی
اینجا فیلم های خوبی داره:
کد:http://www.katzforums.com/forumdisplay.php?f=24
اینا رو ولش کن !
رنک شیشی که از رنک یک بازی 10 لول عقب تر باشه !$#@$@#%%^%$#$! :دی
رنک یک ورکر هست بیناموس خیلی سریع هم میره بالا :دی
معلموم نیست باگ ماگ میزنه انگار:دی همه کوئست هارو هم میره کره خر خر پول هم هست :دی راستی چینیه :دی لول
چاقال این فورت حمله رفتی ، من دفاع هستم نقشه رو با اطلاعات میدی؟:دی
میخوای منم 4 تا فحش بدم ؟ :27: ولی کارش درسته طرف آیدی با حالی هم داره .نقل قول:
5 گلد بده . نقشه رو واست برفستم :21:نقل قول:
چاقال این فورت حمله رفتی ، من دفاع هستم نقشه رو با اطلاعات میدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
کسی کوئست east رو انجام داده ؟ نیاز به توضیحات کامل بید
من :31: نقشه اول :31:نقل قول:
:دی نه من با اون مشکل ندارم با این golde حال نمیکنم :دینقل قول:
میخوای منم 4 تا فحش بدم ؟ ولی کارش درسته طرف آیدی با حالی هم داره .
ای نامرد :دی بگو کدوم طرف هستند که کلی Ex دش کنم بشم رنک 5 چون زیاد فاصله ندارم باهاش:دینقل قول:
5 گلد بده . نقشه رو واست برفستم
سعید رو گفتم بیاد:دینقل قول:
کسی کوئست east رو انجام داده ؟ نیاز به توضیحات کامل بید
من به این رنک 1 شک دارم !!! البته من به این kooboo رنک 1 ورلد 9 هم شک دارم !! چون اونم فاصله 7 - 10 لولی با رنک 2 داشت !! فکر کنم این رنک 1 هر ورلد از تیم خود وست باشه !!چون این kooboo را کاملا می دونستم طرف نه کویست می رفت و نه فورت !! ورلد 10 را کاملا نمی دونم ولی 9 که اون طور بود !نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد سمت راست هستند چون سمت راست برجاش ساخته شده بهتره که از راست شروع کنند تا آفلاین های آتاکیر ها هم بتونند تارگت زیادی داشته باشند برای زدن
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
چاقال به احتمال خیلی قوی می برین چون از دو طرف هستین و تعدادتون برای 2 طرف بودن خوبه
اصلا خلاف قوانین بازی های آنلاین هستش که از اعضای طراح یا سازنده یا دست اندرکار بازی بیان و تو بازی با بازیکن های معمولی رقابت کنن .نقل قول:
=========
با فورت خداحافظی کنین :27:
lol خجالت بکش ! همسنگرات دارن جون میدن رفتی پشت دیوار قایم شدی ؟ :27:
---------- Post added 04-04-2010 at 12:03 AM ---------- Previous post was 03-04-2010 at 11:58 PM ----------
گزارش لحظه به لحظه از جنگ :27:
jojok has hit you for 305 damage.
یواش بابا چه خبرته !! :دی
به این می گن حالش را ببر :31::5:
شانس بیاری نیای تو تیرس من زیر 350 نمیخوری :دی
بابا چرا ایستادی اونجا یک جا برو که تارگت داشته باشی !!
مردم :31: VenGyr shot at you and you passed out!
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
ولی طرفتون خیلی بی عرضه هستند چون با 2 برابر افراد نتونستند زود فورت را بگیرند
36 round !!!!! :2:
13 تا Missed Shot داشتی ؟! :18:
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی طرفتون خیلی بی عرضه هستند چون با 2 برابر افراد نتونستند زود فورت را بگیرند
36 round !!!!!
حالش را ببر :31: نفر دوم دمیج هستم ولی من از اون اولی بهترم چون من 2 تا هم پس اوت داشتم :5:
یه سر بیا ورد 5 بهت نشون بدم دمیج چیه :دی
با 320 تا لیدرشیپ میرم فورت رو آسفالت میکنم بر میگردم :27:
بعد ما دو حمله همزمان داشتیم ! اصلا قرار نبود اینجا باشیم . تلگرام داده بودن هر کی حال داشت بیاد اینجا ! اصل کار اون یکی فورت بود :دی
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 660 Experience points. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A bad hit almost knocks you down, but with the help of your comrades you continue the fight! You lose 305 health points.
فقط لیدر شیب داشتن که کافی نیست !! جنگ خوبی بود ولی نتونستین زود بگیرین با اینکه 2 برابر بودیننقل قول:
انشاالله فورت بعدی :31:
الان بیان بازی کنند از کجا می تونی ثابت کنی که از تیم هستند ؟ چه طور امکان داره که طرف اصلا فورت نره و کویست نره 7-10 لول فاصله بندازه !!نقل قول:
اصلا خلاف قوانین بازی های آنلاین هستش که از اعضای طراح یا سازنده یا دست اندرکار بازی بیان و تو بازی با بازیکن های معمولی رقابت کنن
من ورلد 9 لول 93 بودم اون رسیده بود به 99 !!! خودشم همون کارایی که اون می کرد منم می کردم به جز robbing train
خودشم من فقط از فورت تجربه می گرفتم ولی اون حتی شرکتم نمی کرد من فقط 5 تا 1500 گرفتم ورلد 9 ولی اون
حالا بیا شک نکن !!
الان حتما باید میگفتم چقدر aim و stamina هم دارم ؟ :31:نقل قول:
(خب وقتی این دو تا نباشه دیگه نمیشه دمیجی زد که من بخوام بگم چقدر لیدرشیپ دارم ) :27:
چه فرقی داشت دیر گرفتیم یا زود ؟ :18:
تا باشه از جنگ ها :10:نقل قول:
انشاالله فورت بعدی :31:
این فورت با قبلی ها فرق می کرد چون یو هم بودی ( البته فرقی نمی کنه مدافع بودی و یا مهاجم )
بعضی فورت ها هادی هم می یاد که اون فورت ها برام خیلی حال می ده چون با هادی تو چت صحبت می کنیم حالا هم با یو در p30 :20:
خب از خودش بپرس چیکار میکرده . یا تو فروم جار بزن بلکه اعتراف کرد :27:نقل قول:
حالا بگم که بهش چند بار تلگرام زدم اصلا تلگرام را باز هم نکرد چی می گی ؟ خودشم فقط با ویتامین تلگرام نداده بودم با چند تا یوزر, خودشم با فاصله زمانی دادم گفتم شاید از اسم یوزر خوشش نمی یاد نمی خواهد جواب بده ولی ...!!!نقل قول:
بيام ورلد 12 فول ليدرشيپ ميرسم بهتون ؟!
سعید میگم این رنک یک ورلد 10 جواب منو میده چندبار باهاش سلام و احوال پرسی کردم :دی ازش سئوال اینا کن میفهمی:دی
اما خوبه همه دارن این کوئست ست هالیدیزر رو میرن :دی من دارم به رنک 4و 5 میرسم مثل جت :دی
چاقال عجب Ex میدی:دی کمکم کن برم رنک های بالا:دی من با 10 تا دوئل رنک 4 میشم:دی
نقل قول:
یکی دوتا هم فورت برم برات رنک 4 می شی :31:
ببخشین ماجرای این فورت چیه؟
اون موقع که ما بودیم از این قرتی بازیا نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی این کوئست باعث شد فاصله 4000 Ex رو بکنیم 1000 Ex :دی
آره فورت اون موقع نبود !نقل قول:
فورت همون قلعه هست و هر شهر می تونه داشته باشه که اون یکی شهر ها هم به فورت شهر های دیگه حمله می کنند تا بتونند بگیرنشون :31:
اینا جدید هست:دی هنوز کجاشو دیدی:دینقل قول:
ببخشین ماجرای این فورت چیه؟
اون موقع که ما بودیم از این قرتی بازیا نبود
راستی ساسی مانکن 7 فروردین دستگیر شده بود 9 فروردین آزاد شد lol
خواستین عکس اثبات بزارم:دی