كرك و ريختي اگه داشته ؟نقل قول:
برنامه هاي پيش نياز بازي كه تو خودش داره ريختي مخصوصا Microsoft.net framework
Printable View
كرك و ريختي اگه داشته ؟نقل قول:
برنامه هاي پيش نياز بازي كه تو خودش داره ريختي مخصوصا Microsoft.net framework
نقل قول:
یه تاپیک مخصوص بازی IGI هست برو یه سری بزن . اون ها تو این بازی حرفه ای هستن
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
نقل قول:
کدوم بازی رو ؟
كرك كه نداره...نقل قول:
دات نت فرم ورك هم نداره....
ولي چندتا برنامه ميخواد كه راجع به گرافيكه كه اونا رو هم نصب ميكنم...
ببخشید حواسم نبود !نقل قول:
Red Orchestra 2 Heroes Of Stalingrad
همه ي برنامه هاي پيش نياز كه حتما نبايد توش باشهنقل قول:
شما كلا همه ي پيش نياز ها رو بريز ببين درست ميشه ؟ :21:
شما درست میفرمائید....نقل قول:
حالا من از کجابدونم که پیش نیاز این بازی چیه؟؟؟
سلام استاد من امروز بازی red orchestra 2 را نصب کردم و علامت بازی در دسکتاپ امد ولی وقتی روی بازی کلیک می کنم این اخطار می اید the program cannot start because d3dx9-43 .dll is missing form your computer.try reinstalling the progarm to fix this problem...استاد در dvd 1 کل محتویات support را نصب کردم ولی دوباره نشد قیل از اینکه سیستم را ریستارت کنم این اخطار را داد ولی در اخطار فایل d3dcompiler_43 را در همان اخطار با لا می داد و وقتی سیستم را ریستارت کردم در اخطار فایل عوض شد و اخطار که در بالا به زبان انگلیسی نوشته ام می دهد ...استاد تو رو خدا کمک کنید (ویندوز من 7 64 بیتی است و رم سیستم هم 6 گیگ ) ..استاد من از اینترنت فایل زیر را نیز دانلود کردم ولی بلد نیستم کجا بریزم .این فایل رو d3dcompiler_43
با سلام
من گرافیک ATI RADEON رو دارم ولی بیشتر وقت ها که می خوام بازی های قدیمی رو بازی کنم(مثل commandos 2 ) وقتی بازشون می کنم صفحه ی بازی خیلی کوچیکه از توی تنظیمات بازی هم که می خوام مثلا رزولوشن رو روی 800*1280 بذارم بازم توفیقی نمی کنه یکی راهنماییم کنه چجوری میتونم این مشکلو برطرف کنم (ویتدوزم هم 7)
بچه من در بازی fear 3 مشکل فول نشدن دارم - یعنی 1 سانت از هر طرف مانیتور مشکی هستش - حالا چیکار کنم که فول بشه - آپدیت بازی هم نصبه
درود
دوستان من بازی Trapped Dead رو نصب کردم و موقع اجراش این ارور رو میده
چه باید کرد؟
DirectX جدید نصبه همینطور ODBC و OPENAL و PhysX و Vcredist x86
ویندوزمم سون هست و بازیم آنچنان گرفایکی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با بازیه Crysis 2 مشکل دارم...
وقتی میرم توی بازی یکم که بازی میکنم از بازی میپره بیرون...الآن چند مرحله رد کردم و قبلا هم اینطوری میشد اما دوباره که میرفتم درست میشد اما الآن نمیدونم چرا دیگه درست نمیشه...خیلی هم امتحان کردم.
من توی یه مرحله ایم که باید یه هلیکوپتر رو بفرستیم زمین(نمیشه که بفرستیم هوا:31:)وقتی آتش میگیره یهو میپره بیرون و خطای محبوب Don't Send ویندوز XP رو میده.
فکر کنم دومین هلیکوپتریه که باهاش مواجهیم...چون من که یادم نمیاد جز دوتا , هلیکوپتر دیگه ای به ما شلیک کنه...
لطفا کمکم کنید
ممنون
شما اينكار ها رو بكننقل قول:
1-اپديت كارت گرافيك
2-اخرين نسخه ي DirectX
3-iاخرين اپديت Nvidia PhysX
4-Microsoft .Net Framework هم بريز
يه شصتي رو مانيتورت داره با نام Auto اونو بزننقل قول:
يه شصتي رو مانيتورت داره با نام Auto اونو بزننقل قول:
نقل قول:
آخرین ورژن دایرکت ایکس رو دانلود کن و نصبش کن احتمالا درست میشه
نقل قول:
برو تو تنظیمات کارت گرافیکت تو قسمت کنترل پنل و از اونجا گزینه استریچ تو دسکتاپ رو بزن
شما هم به اندازه ای که مایتورت میتونه ساپورت کنه دقت کن و بعد از تنظیمات بازی اون رزولیشن رو انتخاب کننقل قول:
نقل قول:
احتمالا نسخه دایرکت ایکسی که نصب کردی مشکل داره چون ارور داده شده میگه که فایل صوتی رو گیر نمیاره .
کسی نبود منو راهنمایی کنه ؟نقل قول:
پوشه سیو بازی The Rise of Atlantis کجاست؟
چون من در program file و همینطور پوشه های درایو سی در قسمت appdata در ویندوز 7 گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم.
چون ویندوز عوض کردم و می خوام ادامه بازی رو که در ویندوز قبلی انجام میدادم ادامه بدم.
لطفا راهنماییم کنید.
آخه چرا بازی the baconing برای من اجرا نمیشه ؟ win 7 , 64 bit . ati radeon 5650
میدونی که فایلهای ISO رو باید با برنامه هایی نظیر daemon tool باز کنی!نقل قول:
ضمنا هر چی گشتم نتونستم یه کرک مورد اطمینان توی نت براش پیدا کنم!!
ببین اینجا نیست:نقل قول:
کد:Documents and Settings\All Users\Application Data\TERMINAL Studio@\The Rise of Atlantis
دقیقا چی میگه؟؟...یعنی چه اخطاری میده؟نقل قول:
هیچ اروری نمیده . فقط توی بازی نمیره . هیچ اتفاقی نمی افته
عزیز من ویندوز 7 نیازی به نصب دایرکت ایکس نداره که!نقل قول:
به هر حال باید چیکار کرد؟
نه متاسفانه اونجا نبود.نقل قول:
ضمنا ویندوز من ویندوز 7 هست اون آدرس درش موجود نیست!
تو بازي فيفا 12 هم با تنظيمات high و هم low يكم لگ دارم.پچ حذف تماشگرارم زدم.دو سه تا كار ديگم كه بچه ها گفته بودن انجام دادم ولي درست نميشه.سيستمم اينه:
ram: 2 gig
cpu:2 dualcore:31:
graphic:1 gig gts 250
فيفا 11 رو با بالاترين تنظيمات به راحتي اجرا ميكردم.اينم بگم تو low ترين حالت لگ تقريبا از بين ميره.لگي هم كه دارم دائمي نيست.يعني مثلا 5 ثانيه بازي روونه بعد يه لحظه فريم فريم ميشه. در تمام طول بازي هم صفحه يكم ميلرزه. وقتي از مدرسه برگشتم ميام جواب هاتونو ميبينم :31:
پس ممکنه از کرک باشه عوضش کن اگه بازم جواب نداد مشخصات کامل سیستمت روبگذار....نقل قول:
توی seven باید بشه این:نقل قول:
کد:C:\Users\*user name*\AppData\Local\TERMINAL Studio@\The Rise of Atlantis
این مدل لگ معمولا به خاظر ضعف cpu هست....cpu_ت دقیقا چیه؟؟نقل قول:
بله عزیزم میدونم !نقل قول:
میدونی که فایلهای ISO رو باید با برنامه هایی نظیر daemon tool باز کنی!
ضمنا هر چی گشتم نتونستم یه کرک مورد اطمینان توی نت براش پیدا کنم!!
من با UltraISO باز کردم که باهم دیگه فرقی ندارن .
اما این صحبتی که شما کردی چه ربطی به اجرای بازی داره ؟
اونم یه بازی که کامل نصب شده !
شرمنده اوراکل جان نام کاربریت رو ندیده بودم فکر کردم یه کاربر معمولی هستی گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه!:31:نقل قول:
اونم منظورم این بود که این مشکل ذاتا از 3 جا نشئت میگیره:
1-یا سیستم واقعا ضعیفه که اصلا نمیکشه البته بعید میدونم مال تو اینجوری باشه و خودت متوجه نباشی!
2-مشکل کرک که اونم از بس که این بازی معروفه اصلا نتونستم براش یه کرک تست شده و مورد اطمینان پیدا کنم!
3-یا اینکه کلا بازیت مشکل داره که بازم تا یه کرک تست شده رو روش امتحان نکنی نمیشه به طور دقیق فهمید!
دشمنت عزیز .نقل قول:
1. سیستم من :
Core 2 Dou E4600
2X2gb Geil
256MB GDDR3 8600GT
که فکر نکنم کم داشته باشه .
تا الان که همه ی بازی های رو اجرا کرده و مشکلی نبود .
2. خودمم اینو حدس میزنم اما خب کرک Skidrow هست .
که شامل این 2 تا فایله :
steam_api.dll
Steamclient.dll
حالا نمیدونم کامله یا نه .
چرا این بازی معروف نیست ؟
میگفتن به سبک Call Of Duty زدن .
منم رو حساب همین 7 ، 8 گیگ دانلود کردم!
ببین ظاهرش که به کرک نمیخوره!!نقل قول:
حداقل باید یا آیکون اصلی بازی یا یک فایل شبیه paul.dll داشته باشه بازم میگم یه کرک درست ازش توی نت گیر نیاوردم...البته از قرار معلوم تا اونجا که من خبر دارم فکر کنم بازی درست وحسابی کرک نشده(البته مطمئن نیستم) ولی فکر کنم دلیل منتشر نشدن یه نسخه_ِ فیزیکی معتبر از بازی هم همین باشه!!
در مورد بازی هم البته تا اونجا که من میدونم بازی گند زده و بخش single player_ش واقعا ضعیف دراومده که دلیل اصلی سر صدا نکردنش هم همین بوده!!
نقل قول:
فدای تو عزیز بشم من
چرا توی ویندوز سون هم دایرکت ایکس باید نصب بشه . شما زمانی که نسخه جدیدش رو نصب می کنید بعضی از فایلها بهش اضافه میشه
یکم بیشتر تحقیق کنی میفهمی که ویندوز 7 روش دایرکت ایکس نصبهنقل قول:
علاوه بر اون من بنا به حرف شما نصب کردم ولی تغییری نکرد
حالا چیکار کنم حل بشه؟
میشه اون فایلو بذارین که دستی اضافه کنم؟!
به آدرس C:\Users\*user name*\AppData\Local رفتم ولی اونجا پوشه ای به نامTERMINAL Studio@ نبود و به صورت دستی هم که خودم وارد کردم یعنی در حالت Hidden هم موجود نبود!نقل قول:
خوب توی سرچ بزن ببین پوشه ای به نام The Rise of Atlantis اصلا تویAppData وجود داره یا نه؟؟نقل قول:
من که خودم این بازی رو ندارم ولی طبق چیزهایی که توی نت گفتن قانونا باید اونجا باشه!!
توی سرچ زدم نبود!!نقل قول:
دوستانی که کارت گرافیک ati دارن بازی the baconing را نخرن که اجرا نمیشه . لعنتی
مشكل در بازي Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad :
سلام. من اين بازي رو نصب كردم، تو سي دي كرك هم بود كه كركاشو هم تو محل نصب بازي كپي كردم.
يه برنامه هم داشت به نام Steam كه اونو هم نصب كردم و هم آپديت كردم.
ولي بازي رو كه ميخوام اجرا كنم مينيوسه Steam is Required to play the game
حالا من با اين برنامه چيكار كنم تا بتونم بازي رو اجرا كنم ؟؟؟
ها ها هانقل قول:
گرافيك GeForce مياره....
هه هه هه :21::21::21:
حیف شد .نقل قول:
چون به نظر بازی خوبی میومد .
البته از یه لحاظ بهتر شد الکی 5 تومن پول این بازی رو ندادم .
ممنون بابت راهنماییتون .
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درپایان نصب بایداین تصویربیادکه شما پسوردواکانت رویاداشت ونگهداری کنید بعداینترقطع ریستارت و وارد گزینه آفلاین بشید
دوستان این قضیه ی Don't Send دادن توی بازی Crysis 2 چیه؟
خیلی روی اعصابه:19:...وارد بازی که میشم بعد از 2 دقیقه میپره بیرون این خطا رو میده.
برای چی این خطا رو میده؟چطوری درستش کنم؟
بگین اگه بلدین..ممنون
محتویات داخل دی یو دی چند وقته وقتی بازی میخرم البته تو بعضی ار موارد اونم خیلی کم دی وی دی رایترم میگه که دی وی دی که گذاشتین خام هستش ولی وقتی همون دی وی دی رو میذارم تو لپ تاب محتویاتش وا سه نصب میاد یه بارم ویندوز عوض کردم و دوباره امتحان کردم این بار دی وی دی 1 رو لود کرد ولی 2 رو خام تشخیص داد میشه راهنماییم کنین
به احتمال زياد DVD رايترت خراب شدهنقل قول:
براي من هم اين جوري شده بود DVD ها رو نمي خوند يا DVD هاي ديگه هم امتحان كن
نقل قول:
کرک بازیت رو عوض کن