قربونه دستت (ماشالله به این حافظه)نقل قول:
Printable View
قربونه دستت (ماشالله به این حافظه)نقل قول:
اگه برای بازیهای دیگه این مشکل رو نداره شاید مشکل از بازیه.نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
من اشکال از fan رو هم اضافه میکنم و تاکید میکنم که اگه دنبالش نره خیلی براش بد میشه و مثل من مادربردش میسوزه.:19::19:
کارت درست شد؟نقل قول:
اگه Ctrl;Alt;Delete رو بزنی ولی تصویر ندیدی Delete;Tab;Enter رو بزن؛اگه شد مشکل از یه جای بازی نیست و به ویرایش و... ای که تو کردی ربط داره اگه نشد؛از پوشه ها ایه که بازی رو اجرا میکنن مثل GTA3.img که این هم شاید ویرایش بد شما باشه.:31::40::11:نقل قول:
ویرایش: چه جالب همه به جزمن پروفشنال و 3 ستاره و همکار انجمن این جا حرف میزنن,پس فعلا تایکی مثل Option من این جا نیومده خدانگهدار.
اقا احسان ممنون میرم ببینم چی میشه .
آقا آدرس دقيق ماشين فروشي رابگيد بابا يه جايي رفتم سه طبق هست اما كسي نيست كه ازش ماشين بگيريم
من تو يه مرحله گير كردم كه بايد بايد اول يه پيشخدمت هتل رو دنبال كنم و برم تو پاركينگ اونو بكشم بعد لباسش رو بپوشم بيام يه ماشين رو بردارم و ببرم تو گاراژم و دوباره برگردم برم جلوي در پاركينگ هتل و بعدش ازم ميخواد كه ماشين رو يه جايي پارك كنم ولي هر چي ميگردم اون جاي پارك ماشين رو نميتونم پيدا كنم. ميشه بگيد بايد چي كار كنم.
یه جایی بیرون شهره (فکر کنم خاکیه ) میره تو یه گاراژ بمب کار میزاری و بعد میای تا یارو سوار ماشین شه و بترکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه تراینر دارم که میشه ماموریت رو رد کرد اما وقتی اجراش میکنم و میخوام وارد بازی بشم بازی ارور میده و خارج میشه کسی تراینر سالم رو نداره ؟
كلا نميشه به اين ترينتر ها اعتماد كرد بازي رو خراب ميكنن بهتره خودت تمومش كني تا بازي بهت حال بدهنقل قول:
منم کاملا موافقم. من که از ترینر متنفرم. حاضرم تا آخر عمرم هر روز 9999 ساعت چیت بزنم اما ترینر نزنم.(راستی مگه هر روز 24 ساعت نبود؟)نقل قول:
كلا نميشه به اين ترينتر ها اعتماد كرد بازي رو خراب ميكنن بهتره خودت تمومش كني تا بازي بهت حال بده