ایا رو ویستا میشه ایکس پی نصب کرد یا نه؟
Printable View
همونطور که در xp نصب میکردید...فرقی نداره که عزیز;)...نقل قول:
سلامنقل قول:
جوابتون رو اینجا میگیرید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب نمیده فدات شم..!!نقل قول:
ورژن خاصی باید باشه..؟!:41:
سلام دوستان عزیز ،من یک کانکشن ای دی اس ال ساختم و همه ی مشخصات رو درست وارد کردم وقتی روی کانکت میزنم بعد از چند ثانیه و ( اون پیام هایی هست که هنگام کانکت شدن مینیویسه مثلا verifying your user name and password ) بعد از نوشتن این پیام ها یه پیامی رو مینیویسه که الآن یادم نیست یه چیزی تو این مایه هاست : authzired..... یادم نیست البته :31: بعد همینجا باقی میمونه و اگه کنسل رو بزنیم سیستم هنگ میکنه ، چیکار باید بکنم ؟؟؟؟ :41:
بچه ها مشکل حل شد و مشکل بعدی حالا هست ! وقتی به اینترنت کانکت میشم نه فایرفاکس و نه اکسپلورر هیچ سایتی رو باز نمیکنن چیکار کنم ؟؟؟؟ راستی ویساتام ultimate هستش
سلام همکار عزیز
من ویندورز ویستام رو تازه نصب کرده ام.این حالت 3 بعدی صفحاتش از بین رفته چه باید کنم؟کجا غیر فعال شده که دیگه 3 بعدی نیست؟
نقل قول:
لطفا یکی جواب بده!
دقیقا مورد چیه ؟ یعنی شما فایل فلش پلیر رو نصب می کنید ارور میده ؟نقل قول:
جواب نمیده فدات شم..!!
ورژن خاصی باید باشه..؟!
به نظر من بهتره اول xp رو نصب کنید بعد vistaنقل قول:
مودمت چی هست ؟نقل قول:
بچه ها مشکل حل شد و مشکل بعدی حالا هست ! وقتی به اینترنت کانکت میشم نه فایرفاکس و نه اکسپلورر هیچ سایتی رو باز نمیکنن چیکار کنم ؟؟؟؟ راستی ویساتام ultimate هستش
اگر اشتباه نکنم شما باید تم آارو رو داشته باشی ... برو توی تنظیمات تم ، ببین چی هست ؟ در بعضی مواقع غیر فعالهنقل قول:
سلام همکار عزیز
من ویندورز ویستام رو تازه نصب کرده ام.این حالت 3 بعدی صفحاتش از بین رفته چه باید کنم؟کجا غیر فعال شده که دیگه 3 بعدی نیست؟
همه ورژن ها این ارور رو میده ؟ با ورژن دیگه ای تست کردی ؟ وسط ستاپ قاعدتا نباید بخواد ریبوت کنی با اول قبل از نصب بخواد . در هر صورت ببین یک ورژن دیگه رو امتحان کن . راستی یک کاری کن برو تو ایکس پی بریز بعد از ویستا اجرا کن بببین میشه ...نقل قول:
من یه مشکلی با نصب daemon tools 4303 دارم .وسط ستاپ میخواد ریبوت کنم ولی قبل از بوت یه ارور میده که درایو sptd که توی system32 هست و نمیزاره ویندوز بال بیاد.وقتی هم که از xp میرم sptd رو پاک کنم ویستام بالا میاد . حالا الان من نمیتونم daemon tools رو نصب کنم لطفا بگید چی کنم
بله.مشکل اینجاست که قبلا(تو نصب قبلی ویستا) تم رو داشته اما الان تو تم ها اارو نیست!!!چه باید کنم؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سوال دیگه ام اینه تم ها تو کدوم قسمت درایو سی هستن.ادرسشون رو محبت کنید لطفا:20: