والا این Hp از سری بیزینس هست و اصلا درست نیست مقایسه
صفحه نمایش مات هم فقط بخاطر سری بیزینس بودنش هست.
حسگر اثر انگشت هم زیاد حساس نیست و اکثر اوقات اصلن کار نمیکنه.
گرافیک هم خیلی ضعیفِ و طراحیش هم طراحی سنگین و حجیم و مناسب محیط کار هستش.
م
Printable View
والا این Hp از سری بیزینس هست و اصلا درست نیست مقایسه
صفحه نمایش مات هم فقط بخاطر سری بیزینس بودنش هست.
حسگر اثر انگشت هم زیاد حساس نیست و اکثر اوقات اصلن کار نمیکنه.
گرافیک هم خیلی ضعیفِ و طراحیش هم طراحی سنگین و حجیم و مناسب محیط کار هستش.
م
صفحه نمایش بهتر فروشنایی خوب صفحه،براق نبودن، سبک تربودن،حسگراثرانگشت ،سیستم خنک کننده بهتروگرم نشدن به هنگام اجرای بازی،البته گرونتر هم هستش.نقل قول:
کلا شاید تعصبی حرف زدم برا همین پستم رو ویرایش میکنم.نقل قول:
به هر حال باید دلیل محکمی باشه وجود داشته باشه که بگین "از هر لحاظ بهتره"نقل قول:
تنها چیزی که من می بینم صفحه نمایش بهتر ، حسگر اثر انگشت و مارک معروفتره
در مورد کیفیت ساخت بدنه که به قطع z500 سره .
عجیبه HP توی لپ تاپ هاش از سیستم صدای Beats استفاده می کنه که همیشه رقیب جدی Dolby بوده که تو این لپ تاپ استفاده نمی شه !!!! ( کیفیت صدا یه جورایی مایوس کنندست تو کلوب تخصصی این لپ تاپ هم اشاره شده )
ار کارت گرافیک بسیار ضعیف تر هم که ...
استفاده از رم های 1333 مگاهرتزی در HP در مقابل رم های 1600 مگاهرتزی Z500
Keyboard backlit در مقابل کیبورد معمولی !
هارد 750 در مقابل 1TB !
( نکته : Z500 فقط 20 گرم از 5450S سنگین تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . دی جی کالا توی مشخصات کلی وزنشو گرد کرده . ولی توی بررسی تخصصی اشاره کرده 2.35 کیلوگرم هستش . )
صدای بیش از حد فن لپ تاپ !!!!!
قبلا قیمت اچ پی 2400بود و زد 500 حدودا 2700.الان قیمت اچ پی را ندارم.اما در کل طراحی زد500 یه چیز دیگه است.نقل قول:
دوستان یه سوال داشتم چطور میشه برم تو بایوس ؟؟؟کدوم کلید را باید بزنم؟
کلید fn + f2 هنگام راه اندازی ویندوز اینو بزنین اون موقع که لوگوی LEnovo میادنقل قول:
پس خوبه با هم آشناشون کنیم !:36:....مال من شکلاتیه و هنوز یک ماهشم نشده !....:rolleye:نقل قول:
دی وی دی درایورهاش خرابه!!!دوستان درایورها را ازکجا دانلود کنم؟
نقل قول:تو پست های قبلی هم بار ها گفته شدهکد:http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?&DocID=DS032587