دوستان چندی پیش برنامه به روز داشت می گفت که میشه مودم ADSL رو به ست تاپ باکس وصل کرد و فول آرشیو برنامه های صدا و سیما رو دید...مراحلشم گفت ولی متاسفانه خونمون شلوغ بود من نفهمیدم.......کسی میدونه این قضیش چیه و چه جوری باید وصل کرد؟؟؟؟
Printable View
دوستان چندی پیش برنامه به روز داشت می گفت که میشه مودم ADSL رو به ست تاپ باکس وصل کرد و فول آرشیو برنامه های صدا و سیما رو دید...مراحلشم گفت ولی متاسفانه خونمون شلوغ بود من نفهمیدم.......کسی میدونه این قضیش چیه و چه جوری باید وصل کرد؟؟؟؟
اين تلویزیون مبتنی بر آی پیه iptv شرکت ارائه کننده هم شیماست که هزینه اولیش 200 تومن با ماهیانه 15 تومن اشتراک و مودم adsl اونم فقط برای برنامه ضبط شده یا زنده تلویزیون توی سایتش یک لیستی هم از فیلمهای موجودش داره. فکر کنم یکبار توی سایتشون دیدم فرار از زندان هم توی آرشیوشون بود. ضمنا از این سیستم نمیشه اینترنت گرفت فقط به سرورهای مخصوص خودشون وصل میشهنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشيد
ميخاستم بدونم فركانس ديجيتال فرستنده سمنان چنده؟
چون من كل پست ها و لينك هاي مربوطه شما را خوندم وكلي هم سرچ كردم ولي نتونستم پيدا كنم!!:41:
راستي پس كي رسمي ميشه؟
اینجا رو برو آخرین استان رو ببین مثل اینکه نوشتهنقل قول:
اونجا بپرسی بهت جواب میدن کی رسمی شدن رو اگه میدونن بهت جواب میدن در غیر اینصورت نه.کد:http://ostaniha.com/page/digital-p3.aspx
دوستان تلویزیون ما گیرنده داخلی داره . میخواستم بپرسم چرا موقع فوتیال های خارجی فقط صدا میاد ؟ یعنی تصویر قطع میشه ؟
.نقل قول:
. مدل تی وی تون چیه ؟ ؟ بگید تا دوستان سریع تر راهنمائیتون کنن... :20:
. خوش باشید /
.
دم شما گرم...:11:نقل قول:
SONY 46NX-720نقل قول:
درادامه صحبت هاي دوستمون بگم كه چند روز پيش كه نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال توي مصلي بود اونا هم بودند به خاطر نمايشگاه 50%تخفيف ميدادند كه ميشد 100تومن هزينه اوليه +3ماه استفاده مجانينقل قول:
وتوي 3ماه اوليه هم اگر خوشتون نيومد ميتونيد دستگاه رو پس بديد وپولتون رو پس بگيريد
منم ثبت نام كردم گفت تا 2ماه ديگه وصلش ميكنند:27:
عجبا!خوب سود کردی پس....اگه ما هم بخوایم چه جوری باید اقدام کنیم؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: