برو دعا کن که بهت هیچی ندادن و ازت چیزی کم نکردن.نقل قول:
این مخابرات که ما میشناسیم کلا سرش نمیره و بخششی تو کارش نیست.
Printable View
برو دعا کن که بهت هیچی ندادن و ازت چیزی کم نکردن.نقل قول:
این مخابرات که ما میشناسیم کلا سرش نمیره و بخششی تو کارش نیست.
سه گیگ 2 روز پیش شارژ کردم.
نمیدونم چی شد یهو شد 500 تا !
نه دانلود کردم. نه هیچی. فقط وب گردی !
چند ساعت تویه اینترنت بودید تویه این دو روز؟نقل قول:
اگه زیاد بوده که درسته 500 مگ
سلام شاید اینجا جاش نباشه ولی من تو هر تاپیکی در مورد مخابرات شهر های مختلف تهران و مشهد و خوزستان و... میبینم همه ناله میکنن همه میگن سرعت پایینه اصن به خدا تا خوندم سرعت دانلود 70 تا باورم نشد من دو مگ مخابرات دارم نه 128 که تا دو مگ میگن بازه ها نه خوده 2 مگ از اصفهان شبا از 1 تا 7 کامل رایگانه سرعت شبا به خدا 250 کمتر نمیشه صبحا که میره رو 350 چرا جاهای دیگه اینطوریه؟؟ به نظرم مخابرات بهترین سرویس هارو میده یه عده میگن نویز داره یکی میگه دزدی میکنن شارژ هارو ولی اصلا اینطوری نیست سرویس من باورم نمیشه این حرفا
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
شما داری مشهد رو با شهر خودتون مقایسه میکنید :n08:جمعیت خوزستان کجا و جمعیت مشهد کجانقل قول:
نسبت به ماه رمضون سرعتم بهعتر شده اما مثل قبل نشده. 2 مگ دارم طلایی .این عزیزانی که مثل من 2 مگ طلایی دارن چه جوزیاست شبانشون میگ150 میره. مال من که به زور 100 تا میشه از سایت دانلودها.درمورد این 1گیگ هدیه ما که هرچی گشتیم پیدا نکردیم چیزی نیست
دیشب تونستم 2گیگو 400 مگ دانلود کنم که هنوز نسبت به طرح طلایی خیلی کمه!
باورتون میشه تا همین دو روز پیش speedtest.net پهنای باندمو تو روز زده بود 400kb!!!
من که ازشون راضی نیستم ایشاها تو گلوشون گیر کنه اون پولای رو که از ما دزدیدن.
در ضمن بابا به خدا بروزینگ چرا اینقدر کم مکنه؟؟؟
من میگم که ب جای هر یک مگی که ما مصرف میکنیم 2 مگ از ما کم می کنن!!!
راستی اونای که ویندوز 8 دارن آپدیت را خاموش کنن یا بزارن رو حالت دستی و فقط شبا تو رایگان بزارن آپدیت شه چون آپدیت ویندوز 8 بعضا هر کدوم تا 300 مگ هم واسه من بوده.
زياد بودم توي نت ولي هر چي باشه 3 گيگ كجا و 500 مگ كجا !نقل قول:
مطمئنم اينا روزي حداقلش 200 مگ بايد از كاربرا دزدي بكنند. ديگه عادتشون شده.
به ما یک
گیگ دادن 2 روز تموم شنده موندم چجوری تموم شد؟!:n13::n13:
نه من از اصفهانم گفتم چن تا تاپیک رفتم همه ناله میکردن ولی من عالیهنقل قول: