مي دونم يكي مال پسر عليه دختر يكي ماله نجات طبيعته
اقا تو رو خدا تمام كد هاي گيم شارك اين بازي را بزاريد البته مال لوحه خانه نباشه
Printable View
مي دونم يكي مال پسر عليه دختر يكي ماله نجات طبيعته
اقا تو رو خدا تمام كد هاي گيم شارك اين بازي را بزاريد البته مال لوحه خانه نباشه
همه این پست های که داری میزاری خیلیا گزاشتن لطفا دیگه از این پستای تکراری نده تایپک رو بیخود شلوغ کردی یکم پست های قبلی رو بخون تا هی از این پستا تکراری نذاری
چه بهانه ای خوبی که هرکی ادعا می کنه رفته شهر میگه سیوش برای پی اس1
اینطوری که شما داری میگی میتونی که از مزرعه جدیدت با برنجش با موبایل از تلوزیون یه عکس بی کیفیت بگیری برامون بذاری که نه؟
فقط شما برای این بازی ازیاد وقت نذاشتی همه زیاد وقت گذاشتن ولی نمی دونم چرا هیچکی هیچی ازاینا که میگی ندیده!
بچه ها من چند روزه نمی تونم بازی کنم اخه دنبال یگ گیم شارک برای شبیه ساز پلی یکم
برای خود پلی یک نه برای شبیه ساز هر کی داره برام بذاره جومونگ یدونه گزاشته بود چند باری کار کرد ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه
سلام
همانطور که دوستان دیگه هم گفتن لطفا" این همه شایعه درست نکنید ... این مطالب رو زمانی میتونید بنویسید که مدرک داشته باشید !!!
این تاپیک بیخودی 388 صفحه نشده !!!
این مطالبی که گفتید در مورد شهر و زن دوم در این ورژن هاروست مون وجود نداره شاید در ورژن های دیگه ( مثل friend of mineral town در Visua lBoy ) باشه ولی قطعا" اینجا همچین چیزی نیست.
حیف من ندارمش والا حتما برات میذاشتم تا زودی کارت راه بیوفتهنقل قول:
بچه ها من چند روزه نمی تونم بازی کنم اخه دنبال یگ گیم شارک برای شبیه ساز پلی یکم
برای خود پلی یک نه برای شبیه ساز هر کی داره برام بذاره جومونگ یدونه گزاشته بود چند باری کار کرد ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه
برای چی با psx emulation cheater کار نمیکنی ؟
مگه مشکلی داره ؟
...............................
راستی کسی هست که هاروست مون wonderfull life برای ps2 رو با مبدل بازی کنه؟!!!
با کلی دردسر تونشتم بازیش رو با مبد بالا بیارم ولی حالا نمیدونم چرا کاراکترش راه نمیره ... با دکمه های چپ و راست فقط می جرخه !! (گریه)
این مشکل رو داخل تاپیک خودش هم گفتم ولی مثل اینکه اونجا گرد خواب پاچیدن و کسی جواب نداد !!!
ممنونم اگه کسی کمک کنه !!!!
چرا با همین کار می کنم ولی نمی دونم دیگه چرا کار نمی کنه اگه داریش برام اپ می کنی که دانلودش کنمنقل قول:
حیف من ندارمش والا حتما برات میذاشتم تا زودی کارت راه بیوفته
برای چی با psx emulation cheater کار نمیکنی ؟
مگه مشکلی داره ؟
سلامنقل قول:
بابا خيلي باحالي . اگه من مي تونستم مثل تو اينطوري دروغ بگم الان چه چيزا كه نداشتم . :5:
ناتسومي هم نيست ناتسومه و حتي شما نگاه نكرديد كه ببينيد عكس هاتون شبيه هم هست يا نه ؟ :5:
عكس چپ همون بازگشت به طبيعته كه تو اين تاپيك روش بحث ميشه و عكس راست harvest moon magical melody هست كه براي كنسول گيم كوب ساخته شده و خيلي با اين بازي متفاوته و گرافيك خوبي داره . :18:
اين هم توضيحاتش :
اين هم عكس هاش :کد:https://www.gamefly.com/MediaTitle/Details/118710
حالا شما چطوري بازي گيم كوب را تو پلي استيشن 1 بازي كرديد خدا مي دونه !!! :31:کد:https://www.gamefly.com/game/gamecube/Harvest-Moon-Magical-Melody/118710/Screenshots/
البته يك نسخه درست به همين صورت هم براي WII ساخته شده .:13:
در ضمن اون كه مي گيد نسخه ي اصلي ، تو ايران چون بازي ها را از اينترنت دانلود مي كنند همه ي نسخه ها اصليه و خود من با اينكه چند تا سي دي مختلف هاروست مون را از شركت هاي مختلف ايراني دارم چند تا ديگه را هم براي اطمينان از اينترنت گرفتم كه هيچ فرقي ندارند و حتي الان نسخه ي آلمانيش را هم دارم . :21:کد:http://nintendocity.wordpress.com/2006/08/22/harvest-moon-para-wii-en-el-tgs/
در ضمن قبلاً هم گفته بودم اگه ادامه بدي با مديران در ميان مي ذارم تا خودشون قانوني با شما برخورد كنند .
بابا من تسليم من سرعت اينترنتم خيلي پايينه رفتم تو اينترنت انداختم اينجا عكسارو ولي سمت چپي خود بازيه باور كن تو شهر هم ميره ما له پي اس 1هم نيست مال پي اس2 هست خوب نگاش كن لانه ي سگ ظرف غذاي سگ خونه صندوق پست متوجه ميشي تا زه اون لونه بقلي جاي ايتم ها هست كه به زك مي فروشي
نقل قول:
سلام
بابا خيلي باحالي . اگه من مي تونستم مثل تو اينطوري دروغ بگم الان چه چيزا كه نداشتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناتسومي هم نيست ناتسومه و حتي شما نگاه نكرديد كه ببينيد عكس هاتون شبيه هم هست يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس چپ همون بازگشت به طبيعته كه تو اين تاپيك روش بحث ميشه و عكس راست harvest moon magical melody هست كه براي كنسول گيم كوب ساخته شده و خيلي با اين بازي متفاوته و گرافيك خوبي داره .
برای هر دوتون متاسفمنقل قول:
بابا من تسليم من سرعت اينترنتم خيلي پايينه رفتم تو اينترنت انداختم اينجا عكسارو ولي سمت چپي خود بازيه باور كن تو شهر هم ميره ما له پي اس 1هم نيست مال پي اس2 هست خوب نگاش كن لانه ي سگ ظرف غذاي سگ خونه صندوق پست متوجه ميشي تا زه اون لونه بقلي جاي ايتم ها هست كه به زك مي فروشي
اگه این عکس رو میگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال نینتندو یا فکر کنم نینتندو64 است نه ps2
در ضمن شهر هم نداره
برو به این آدرسنقل قول:
این رو دانلود کن ...کد:http://www.4shared.com/dir/7854499/dd7c2576/sharing.html
pecsetup_v2.5
امیدوارم که به دردت بخوره
بابا من با پي اس2 بازي كردم چي ميگي با با كجاي كاري هيچي نميدوني
آره . ببخشيد من هم اشتباه كردم اين بازي اسمش Harvest Moon 64 كه براي همون نيتندو 64 هستش و اينم يه عكس ازش با كامپيوتر خودم :نقل قول:
البته هيچي به بازگشت به طبيعت خودمون نمي رسه و من فقط ورژن هاي اين بازي تو
Nintendo 64 ، Nitendo Ds ، Game Boy را گرفتم كه ببينم چطوريند و هيچ كدوم به نسخه ي پلي استيشن 1 نمي رسند . در ضمن من نسخه هاي PSP و دو تا از نسخه هاي Game Cube را گرفتم كه نسخه هاي گيم كوبش خيلي قشنگ و گرافيكيه ولي نتونستم تو كامپيوتر با مبدل اجراش كنم ، آخه اين بازي ها گرافيك بالايي دارند و براي اجرا با مبدل به كامپيوتر خيلي قوي مي خواند و شايد اونا بهتر باشند . بازي هاي PS2 را هم كه از اول مي دونستم بازي هاي معموليش حداقل به رم يك گيگ و گرافيك 512 لازم داره ديگه نگرفتمشون .