سلام
كسي ميدونه چه طوري بايد از جواستيك استفاده كرد ؟
وقتي وصل ميكنم مشناسه ولي تو بازي كار نمكنه
رو بازي هاي خاصي جواستيك رو ميشناسند؟
Printable View
سلام
كسي ميدونه چه طوري بايد از جواستيك استفاده كرد ؟
وقتي وصل ميكنم مشناسه ولي تو بازي كار نمكنه
رو بازي هاي خاصي جواستيك رو ميشناسند؟
من شنیدم رو gta 3 جواستیک جواب میده.ولی هنوز امتحان نکردم
به احتمال که بازی هایی که کلید سخت افزاری میخوان میشه
مثل یازیهای xperia play
اين طوري بد شد كه تعداداين طور بازي ها خيلي كمه
البته من گوشيم ارك نيست:31: Xperia™ mini (هيولاي كوچك)هست و بچه هاي اين كلوپ خسته :31:هستن اينجا پرسيدم
رو gta تست كردم كار كرد اما فقط دكمه هاي گاز چپ و راست و دنده عقب با اسكيپ
میخاستم از طریق root uninstaler برنامه update center رو حذف کنم .ولی نمیدونم چرا نمیشه و مرتب force close میده.؟
برنامه دیگه ای سراغ ندارین که بدرد حذف اپلیکشنای سیستمی بخوره؟مرسی
نقل قول:
بیلد نامبر ورژن رام شما هس .که با آپدیت تغییر میکنه.شما ورژن اندرویید و ورژن رام را با هم اشتباه گرفتی دوست عزیز.(2.3.4 ورژن اندروید شماس) .همونطور که دوستمون گفتن آندروید ورژن چهارم یا همون( ics ( ice cream sandwich
هنوز ریلیز نشده. میگن 2 ماه دیگه میاد.
نقل قول:
بازی Fight Game : Heroes رو نصب کنید ببینید میشه...
اینم یه سایت که ارئه داده:
فضا رو حذف کنیدکد:http://www.androidi ha.com/1390/11/30/free-download-fight-game-heroes-v1-1-0-for-android.html#more-15612
سلام دوستان.گوشیم چند وقته که lock نمیشه .دکمه پاور رو که میزنم صفحه تاریک میشه ولی دکمه Home رو که میزنم صفحه روشن میشه و از اون نوار پایینی که لاک رو باز میکنه خبری نیست و خودبه خود آنلاکه.
یه سوال دیگه هم داشتم 2-3 روزی میشه که شارژ گوشیم خیلی زود تموم میشه نرم افزار جدیدی هم نصب نکردم.12 ساعته با استفاده عادی تموم میشه.من چند وقتیه که تو محیط کارم از هاینترنتش روی سیستمم استفاده میکنم.ممکنه مربوط به این قضیه باشه و باتری مشکل دار شده باشه؟اگه باتری مورد دار شده قیمتش چنده باتریش؟
سلام دوستان
من یه مشکل با دفترچه تلفن دارم.قبل از ذخیره کردن شماره ها میپرسه که میخواید توی phone contacts باشه یا gmail contacts .من اکثر شماره ها رو بصورت phone contact ذخیره کردم.برا همین دیگه نمیتونم با gmail سینکشون کنم.حالا سوالم اینه که آیا راهی هس که بشه از تو گوشی اونا رو بصورت gmail contact تغییر بدم؟
یا اگه نمیشه چه راه دیگه ای برای انتقال شماره ها به gmail contacts هس.؟چون هر چی گشتم گزینه ای براش پیدا نکردم.مرسی
این قطب نمای دیجیتال کجاست؟ از کجا فعال میشه؟