نقل قول:
نفرت شما از مورینیو واقعا بعضی حقایق کاملا ملموس رو براتون محو کرده!
درست نيست كه به جاي بحث كردن و گفتن نظر خودتون صورت مسئله رو با بيان نفرت من از مورينيو پاك كنيد
من قطعا از مورينيو خوشم نمياد اينو بارها گفتم البته 99 درصد به خاطر اخلاق مغاير با فلسفه فوتبالشه و كلا مورينيو و رفتارش رو از جنس فوتبال نميدونم مگر اينكه در آينده خلافش ثابت بشه
اين نظر شخصيه منه و اجازه هم نميدم كسي بدون دليل اون رو رد كنه
اما چون معنيه كلمه نفرت رو ميدونم كاملا مطمئنم كه از مورينيو و هيچ كس ديگه اي متنفر نيستم
چون تنفر در روانشناسي تقريبا اينجوري تعريف ميشه : اولين قدم براي خارج شدن از مرزهايي كه درون اون آدم با خصوصيات انسانيش قضاوت ميكنه
به زبان ساده يعني اينكه كسي كه متنفره با خصوصيات انسانيش قضاوت نميكنه
پس آقا كسرا نه من و به احتمال زياد نه شما از كسي متنفر نيستيم
كلا بايد سعي كنيم چيزي يا كسي رو نفي نكنيم
و با همون جمله اول بحث رو مخدوش نكنيم
نقل قول:
اولا، من نمیدونم کدوم بازی رو میگین که موقعیت گل نداشت!!! خدارو شکر آمار 4 بازی، همشون هست. از 4 بازی فقط 1 باخت!
من مشخصا منظورم نيمه نهاييه سي ال بود كه قطعا از دو بازي قبل مهمتر بود
و اين چند روزه هم جسته و گريخته در تاپيك فينال سي ال اگر گاهي درباره مورينيو حرف زدم بيشتر درباره نيمه نهايي بوده كه به نظر من مورينيو اشتباهات فراواني از چيدن تركيب و تعويض گرفته تا نداشتن راه حل براي ادامه بازي بعد از 10 نفره شدن
نقل قول:
مثال شما از اون صحنه (رونالدو) با کمال احترام خیلی مزحک هست! مثل اینه که من صحنه هایی که بازیکنای بارسا توپ لو دادن، یا مثلا رونالدو مسی رو دریبل میکنه رو بیارم و تحلیل کنم...!
اصلا مثال من با نمونه هايي كه شما گفتين قابل قياس نيست چيزهايي كه شما ميگين اشتباهات فردي بازيكنا هستن كه براي هر تيمي پيش ميان
اما در اون صحنه رونالدو از نحوه بازي و استقرار بازيكناي رئال عصباني بود كاملا واضح بود
نقل قول:
جناب کرایوف تنها هدفشون از این مصاحبه، فقط و فقط کوبیدن مورینیو بود و بس. به شما هم پیشنهاد میکنم حداقل گل های بازی رئال-والنسیا رو ببینید تا متوجه بشین که ابتدا به ساکن، علت برد رئال، اشتباهات صد در صدی مدافعین والنسیا بود که گویا قبل بازی ماری جوانا مصرف کرده بودن!!!
باز هم خيلي قاطع قضاوت كردين و راي صادر كردين
دوست من كوبوندن مورينيو اينروزها اصلا سخت نيست چون مورينيو با حرفهايي كه درباره كليت فوتبال اروپا زد خودش رو تبديل به سيبل كرد
به همين خاطره كه مربيهايي كه حتي اگر در ظاهر اخلاق مدار بودن به راحتي و بدون هيچ ترسي از قضاوت ديگران و بدون توجه به درست يا غلط بودنش بدترين كلمات رو نثار مورينيو كردن
اما كرايوف داره ايراد فني ميگيره از تضاد تفكرات مورينيو با استعداد ذاتيه بازيكناش حرف ميزنه
بعد هم كرايوف رو شما چرا فقط از ديد رئيس افتخاريه بارسا ميبينيد كرايوف يك نويسنده و يك مقاله نويس در سطح فوتبال هم هست و قلمش آزاده كه در مورد مسائل روز فوتبال نظرش رو بگه
در مورد والنسيا هم اصلا با شما موافق نيستم
شما براي استفاده از اشتباه حريف بايد استقرار درستي در زمين داشته باشيد اصولا معروفه كه تا اشتباهي صورت نگيره گلي زده نميشه
شايد رئال گلهاي ساده و بر اثر اشتباهات والنسيا زد
اما نحوه استقرارشون در زمين به گونه اي بود كه به راحتي از اين اشتباهات استفاده كردن تازه اين بماند كه روي چند گل اين رئال بود كه والنسيا رو وادار به اشتباه كردنش كرد
در برابر سويا هم همينطور من بعد از بازي گفتم كه دفاع سويا در حد تيمهاي آسيايي هم نبود اما رئال سزاوارانه برد
چرا چون شما در مقابل مالديو هم بايد براي استفاده از اشتباهات حريف هوشمندانه رفتار كنيد
اما استرس كاملا مشهود و احتياط بيش از حد در برابر بارسا اجازه استفاده از اين اشتباهات رو نداد اشتباهاتي كه بارسا بارها در غيبت بازيكناي پرس كننده رئال از اول بازي انجام داد
جالبه كه شما برد تيم خودتون رو هم كم ارزش ميكنيد اينجوري كه كار رونالدو هم زير سوال ميره
نقل قول:
شما جواب این سوال من رو بدین: چطور میشه ترکیب بازیکنانی که تا 2 روز قبلش یا زیر تیغ جراحی بودن، یا نمیدونم مدام تو سالن ریکاوری، بتونه تیم سوم لالیگا رو 6 تا بزنه؟!
اينطوري كه هر كسي سر جاي خودش و نزديكتر به ذات خودش بازي ميكنه و به همين خاطر استرس كمتر ميشه و همين كمبود استرس باعث ميشه هوشمندانه تر و فرصت طلبتر بازي كنه
در اينكه نتيجه عجيب بود شكي نيست ولي در اينكه اين گلها رو رئاليها زدن هم شكي نيست
در مورد بنزما هم فكر كنم كاملا مشخص بود كه حضورش حداقل در ديدار آخر كه رئال بايد پرس رو به جلويي رو اجرا ميكرد الزامي بود هيچ كسي بهتر از بنزما در بين رئاليها براي اينكار نبود در واقع حضور بنزما حتي لازم تر از حضور رونالدو بود كه مورينيو بنا به هر دليلي با اين اشتباه گالري اشتباهاتش در ديدارهاي نيمه نهايي رو تكميل كرد
من سينا جان Stream عزيز و... بارها در طول فصل در مورد اشتباهات گوارديولا حرف زديم بدون اينكه فكر كنيم چيزي از ارزشهاي مربي جوانمون كم ميشه
اما متاسفانه بعضي از دوستان رئالي يك بار هم نيومدن از اشتباهات آشكار مورينيو حرفي بزنن چون جوي رو به وجود آوردن كه اشتباه كردن مورينيو رو تبديل به يك تابو كرده
يه جورايي مثل هولوكاست شده نميشه در موردش حرف زد