سلام چطوري؟
فكر مي كنم سوال پرسيدن از تو سخت نباشه اما جوابات خيلي پيچيدس ولي خب از جوابات معلومه كه از اعماق وجودت سوال رو درك ميكني.
خب يه سوال بر حسب حال خودت مي خوام بپرسم .خدا رو تعريف كن يه تعريف كامل
اميدوارم تكراري نباشه
Printable View
سلام چطوري؟
فكر مي كنم سوال پرسيدن از تو سخت نباشه اما جوابات خيلي پيچيدس ولي خب از جوابات معلومه كه از اعماق وجودت سوال رو درك ميكني.
اميدوارم تكراري نباشه
نظرت رو درباره کاربرای زیر هم بگی ممنون میشم :
rootnt
soda
fly nightmare
نظرت رو درباره من هم بگی بدم نمیاد
درباره خودت هم نظر بده !
راستی نگو نظر من برای من ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سامان جان عجب سوالهایی می پرسی جیگر!!
بنده خدا فکر نکنم دیگه اینورا پیداش بشه!!
saeid_ronaldo
آقا ایشالله این فرم رو پر کنیم استخدام میشیم دیگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بيوگرافي يعني:
1-نام؟
2-نام خانوادگي؟
3-نام پدر؟
4-مدرك تحصيلي؟
5-سن
6-محل تولد؟
7-مشغله حال حاضر؟
و يه سري سوال ديگه
8-چجوري با پي سي اشنا شدي؟
9-هدفت از نشستن روي صندلي چيه؟
10-اگه جاي من بودي صندلي داغ رو چجوري اداره ميكردي؟
11-صندلي داغ يا سوتي بازار؟(حتما و فقط يك گزينه)
12-منو چند تا دوست داري؟
13-بازم ميگم من رو نقد كن. ميخوام نظرتو در موردم بدونم؟
یه فلامینگو داشت پرواز میکرد یه بقچه به پاهاش آویزون بود انداخت توی یه لوله شومینه من توش بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
خب ...
1 - کسی که منو آفرید برام اسم نذاشت . میدونم قبولش سخته ، اما خوب باور کن ، حقیقت اسم برای من فقط یک کلمه برای برقراری ارتباطه .... این کلمه هر چیزی میتونه باشه ، و من دوست دارم آدمای اطرافم با اسمی که راحت ترن منو صدا کنن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - مثل جواب بالا .... با این تفاوت که ممکنه نشون بده من وابسته به کدوم پدرم ...... اما این مهم نیست . چون اگه واقعا نشون میداد Duplication توش نبود .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - من بابا صداش می کنم .
4 - سیکل > ترک تحصیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - 17 شایدم 18 ، هنوز در موردش فکر نکردم .....
6 - تهران
7 - کافی نت
8- یادم نیست .
9 - جواب دادن به سئوالاتی که هست ..... و شاید آخرین فعالیتم در این فروم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 - اگر کنترلش رو به من بدی نشونت میدم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11 - بازار داغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 - واسه دوست داشتن آدما واحدی نمی بینم .... کودکانه : 10 تا ( چون بیشتر از 10 بلد نیستن و 10 بیشترینه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
13 - را نداره ..... کودکانه : saeid_ronaldo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------
سلام mercedes عزیز ... خوبی ؟نقل قول:
سلام
به به دوست عزیز.
-------------------------------------------------
Farbod_h
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
سلام
من فقط اومدم حالت رو بپرسم خوبی
خدا عمرت بده جواب این جونارو می دی
فقط یه چیزی بگو هزارمین پستت رو کجا دادی؟ الان 999 تا پست داری !
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما خوبی ؟
خدا امیدوارم عمر خوب هم به شما بده ....
هزارمین پست من در این فروم دیده نخواهد شد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tom boy
سلام . ممنون ، شما خوبی ؟ در pm هم با شما صحبت کردم .نقل قول:
سلام
خوبی؟
سوالی ندارم هویجوری یه pm دادم.
آهان یه سوال اگه مثل من فردا امتحان فیزیک داشته باشی و کتابو نصفم نکرده باشی طول ترم هم چیزی نخونده باشی چه می کنی؟
take care
be happy
خوب من که دیگه درس نمیخونم ، اما تقلب واسه این جور موقع هاست دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( البته انواع مختلف داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقا مهدي
سلام .... شما هم بپرس ...نقل قول:
منم سوال وپرسم:
1- از کدوم رنگ بیشتر خوشت میاد؟ از کدوم بدت میاد؟
2- بهترین تاپیک این انجمن کدومه؟
3- بدترین تاپیک این انجمن کدومه؟
4- از کدوم شکلکهای اسمایل خوشت میاد؟؟ پر کاربردترینشون کدومه؟؟
5- فکر میکنی من چند سالمه؟؟ چه شکلی هستم؟
فعلا ........
1 - همه رنگ ها خوب هستن ، اما بیشتر با سیاه انس میگیرم ، و با قرمز سخت کنار میام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 و 3 - نمی تونم یک تاپیک رو انتخاب کنم ، در برهه های مختلف زمان هر کدوم می تونه بهترین یا بدترین باشه .
4 - از شکلک هایی که تو اون لحظه ی خاص که دارن توسط من انتخاب میشن ، حالت و احساس من رو بهتر برسونن . فکر می کنم اگر در لحظه ای شاد باشم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
5 - خب این فکر نیست ، یه جور قضاوت بدون اطلاعاته ...
اما پروفایلت رو دیدم ، زده بودی دانشجو ، حدس میزنم زیر 25 باشی .... ( اگه اطلاعاتی که دادی درست باشه )
چهره رو هم نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------
siavash_Skh
نظرت چیه با مدیرا درمورد این که p30 رو تقدیم من کنن صحبت کنیم ؟ اگه قبول کردن اسم جدیدشو نشونت میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
اگه می دادن که اسم سایت رو خودت تعیین کنی به جای P30World چی می ذاشتی ؟؟ ( فرض کن دیگه پی سی ورد رو نمی تونی بذاری )
تا حالا به هیچ کدوم از کاربر ها حسودیت شده ؟ اگه آره کی ؟
تا جایی که یادمه به کسی حسودی نکردم .... شایدم یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------
Y a z d a n
1 - فریزر ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-صندليش چجوره؟(خيلي داغه)
2-خيلي خوش تيپي؟
3-خوشگل مي رقصي؟
4-رفتي قاطي مرغا يا نه؟
2 - میگن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - رقص بیلمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - من با مرغ ها قاطی نمی شم ، چون ممکنه ، و من از آنفولانزای مرغی خوشم نمیاد ( یه بیماریه واگیر دار ).....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Master
سلام Master جان ..... شکر ...نقل قول:
سلام نایتی چطوی؟
چهخبراز خانوم بچه ها ؟
رشتت چیه؟
چقدر به مسیح اعتقادداری؟
میدونسیتی که ما از خاندان حضت مسیح هستیم ؟
چقدردر روز دعا میکنی ؟
کلیسا چقدر میری؟ کم شده بیشتر شده؟
نظرت راجع به مذهب چیه ؟
فرق بین دین و مذهب چیه؟
خدا وجود داره ؟ چجوری برای خودت اثباتش کدی؟
خانوم بچه ها ؟ کدومشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیکل > ترک تحصیل ...
همون قدر که مسیح به من اعتقاد داره .
و تو میدونی که ما همه از یه جریان به وجود میایم ؟ اما هر کسی به گونه ای به این جریان شکل میده .
من برای دعا کردن خودم رو برنامه ریزی نمی کنم . یه گل سرخ ، عطر خوبی رو به من هدیه می کنه ، و ستایش خدای را ....
در طول عمرم تنها یک کلیسا در اصفهان از دور دیدم ، و دیگه ندیدم . اما هر جایی میتونه تبدیل به کلیسا و مسجد و میکده بشه .... حتی درون من ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باغبان را در چمن هر گل به رنگی دیگر است
گرچه مذهب مختلف باشد ، هیچ کس بیگانه نیست
فرق دین و مذهب ؟
دین رو با " د " " ی " و " ن " مینویسن ، اما مذهب رو با " م " ، " ذ " ، " ه " و " ب " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا وجود داره .
خدا وجود نداره .
خدا
هم وجود داره ......هم وجود نداره .
اصلا به من و تو چه که وجود داره یا نداره ...
( بودا )
اینجوری .... دیدی نیازی به اثبات هم نداره ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کودکانه :
خدا خوردنیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی برام میخری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجاست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------
soleares
نقل قول:
به به ببین دوست گلمون نشسته رو صندلی فکر کنم مثل کباب بچسبی ! به کباب پز !
خب بعضی از سوالات رو دوستان عزیز همیشه انلاینمون پرسیدند اما جواب بده ...
1- لقب يا نام مستعارت چيه ؟ البته به جز این که الان نام کاربریت شده ها
2- نام پدر ؟
3- مدرک تحصيلي ؟
4- نام يا آدرس سايت يا وبلاگت چيه ؟
5- نام مورد علاقه 2 تا از دخترا 2 تا از پسرا ؟
6- حيوون مورد علاقه ؟
7- حيوون خونگي مورد علاقه ؟
8- کدوم درس دبيرستان رو دوست داري ؟
9- سخترين درس چيه ؟
10- الان خوشحالي يا ناراحت يا هيچ کدوم ؟
11- کدوم نام کاربري اينجا بعد از مال خودت قشنگتره ؟
12- اگه همين الان بميري مي ري بهشت يا ميري به درک ؟
13- جهنم رو تو سه خط توصيف کن ؟ نگو نميشه ...
14- درآمدت چقدر باشه راضي ميشي ؟ اصلا راضي ميشي ؟
15- دوست داري نباشي ؟
16- چند سال ديگه 3025 ساله ميشي ؟
17- از رياضي خوشت مياد ؟
18- مي توني بگي بوش بهتره يا بن لادن ؟ یا
19- نظرت درباره صدام چيه ؟
20- مارک تلويزيونتون چيه ؟
21- سيدي رام بهتره يا دي وي دي رام ؟
22- عينک مي زني ؟
23- چند کيلويي ؟
24- جوجه کباب يا کباب کوبيده ؟
25- امگا 3 يا ويتامين ث ؟
26- قهوه خور هستي يا چايي خور ؟
27- ساعت چند مي خوابي و بيدار ميشي ؟
28- درس تاريخ سخته ديگه ؟ آيا دوست داري تاريخ بخوني ؟
29- يه اسم رو من مي ذاري ؟ همه نوع آزادي ...
30- تو فامليتون کيو بيشتر دوست داري ؟ (نسبت فاميليتو باحاش بگو)
31- نظرت رو درباره اين جمله بگو " ترس توست که شير را درنده مي کند" ؟
32- دوست داري که با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشي بيافتيد تو حوض نقاشي ؟
33- پفک رو ترجيح ميدي يا چيپس رو ؟
34- بهترين مارک ماکاروني چيه ؟
35- اسپاگتي يا ماکروني دم انداخته شده ؟
36- شب هاي برره يا باغ مظفر يا نقطه چين يا پاورچين ؟
37- مهران غفوريان يا مهران مديري ؟
38- بامشاد يا قل مراد ؟
39- مادر يا خدا ؟
40- پدرتو بيشتر دوست داري يا مادرت رو ؟
41- Stabilo Boss چيه ؟
42- ناهنجارترين شغل به نظرت چيه ؟
43- بهترين شغل از نظر شرافت چيه ؟
44- بهترين شغل از نظر درآمد ؟
45- تا به حال به يه مستحق واقعي کمک کردي ؟
46- موس کامپيوترت چه مدليه ؟ (اپتيال نمي دونم گوي بي سيم ...)
47- بز رو دوست داري يا گوسفند رو ؟
48- نماز مي خوني ؟ (اگه خواستي جواب ندي يه خط تيره _ بذار تا تو پيغام خصوصي بپسرم !
49- اسم بهترين دوستت تو مدرسه ها و دانشگاه و آموزشگاه چي بوده ؟
50- چه طور شد که اينجا عضو شدي ؟
51- اصلا منو می شناسی که داری جواب سوالامو می دی ؟
سلام soleares جان ... چشم ، جواب میدم :
51 - نه ، اما می تونم به چشم یه دوست خوب بهت نگاه کنم ....
1 - خوب معمولا همین nightmare صدا می کنن دوستان .... و البته هر دوستی با هر نامی دوست داشته باشه میتونه منو صدا کنه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - ببینم تو که میگی بعضی سئوالارو دوستان همیشه آنلاین پرسیدن چرا تکراری میپرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم هر چی دوست داری بپرس .... من بابا صداش می کنم .
3 - سیکل > ترک تحصیل .
4 - یه زمانی یه وبلاگ ساختم در زمینه کامپیوتر.... البته مدتیه وقت نکردم آپدیتش کنم :
البته بازم هست که ترجیح میدم اینجا نگم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - ببین سئوال تو این بود :
نام مورد علاقه 2 تا از دخترا 2 تا از پسرا ؟ ==> خوب من با توجه به سئوالت اینجوری برداشت می کنم : بهتره از 2 تا از دخترا و 2 تا از پسرا نام مورد علاقشون رو بپرسی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - مار کبری
7 - ندارم .
8 - سال اول دبیرستان از زیست و به خصوص ژنتیک خیلی خوشم میومد ....
9 - خسته کننده ترین کلاس ...
10 - اگه بار خاطرات گذشته رو بدوش بکشم میتونم ناراحت باشم و اگر در آینده سیر کنم غرق در خوشحالی بیهوده .... سعی می کنم در این لحظه باشم . این جوری همیشه شادی هست ....
11 - تا بحال به این موضوع فکر نکرده بودم ، اما معنای این کاربر جدیدمون ، fly nightmare نظرم رو جلب کرد ، میتونه معنی جالبی داشته باشه برای من ، و آخرین آواتاری که قرار دادم .
12 - الان نمی میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اما فکر می کنم وارد بهشت بشم ، و ناگهان درک رو ببینم ، به خاطر Screen saver [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13 - طه (1)
ما قرآن را بر تو نازل نكرديم كه خود را به زحمت بيفكنى! (2)
آن را فقط براى يادآورى كسانى كه (از خدا) مىترسند نازل ساختيم.( 3 )
( سوره ی طه در کتاب قرآن) همیشه آیه ی اول این سوره منو تکون میده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 - زمانی راضی میشم که شاهد باشم ... این میتونه اوج بی نیازی باشه .....
15 - این غیر ممکنه !
16 - 3007 یا شایدم 3008 سال دیگه ( Run > Calc ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17 - شاید هنوز وارد دنیاش نشدم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما با شناخت فعلی که از خودم و ریاضی دارم : نه!
18 - بوش میتونه منو گرسنه کنه ، اما اگه یه بن برای خرید روغن لادن داشته باشم ،در کنار تخم مرغ ...... مسلما " یا " سوم نیمرو خواهد بود .....
19 - نشنیدم اما شاید یه روزی خواننده بشی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 - واقعا نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21 - دی وی دی رایتر ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22 - از هفت سالگی
23 - آخرین بار فکر می کنم 62 بودم .
24 - بستگی به اون لحظه داره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25 - حذف "یا" و جایگزینی " و " ( ثـ3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
26 - آب رو ترجیح میدم ...
27 - خواب من ساعت و تایم مشخص نداره ، یهو 5 روز بیدارم ، 1 روز خواب ...... اما معمولا شب ها نمی خوابم .
28 - آره سخت چون پر اسامی مختلف که باید حفظ کرد ، و زیباست چون پر از تجربیات گوناگونه .....
ترجیح میدم درسی رو بخونم که "در لحظه بودن" رو یادم بده ....
29 - چون همه نوع آزادم ، پس این کار رو نمی کنم ... ترجیح میدم با نام کاربری که خودت انتخاب کردی ( اگه ناراحت نمیشی البته) در موردت تایپ کنم .
30 - من سله ی رحم خیلی ضعیفی دارم ..... حتی چهره ی بعضی هارو اصلا یادم نمیاد ...
31 - روزی استاد و شاگردی در بیابان راه میرفتن . استاد به شاگرد گفت ، اگر الان بهت بگم چند لحظه با مرگ فاصله داری باور می کنی ؟
شاگرد تعجب کرد و پرسید منظورتان چیست ؟
استاد جواب داد ، برگرد تا ببینی ....
شاگرد ناگهان شیر گرسنه ای را دید که به سمتش میدوید و حدود 2 کیلومتر فاصله داشت ....
بسیار دستپاچه شروع به دویدن کرد ، اما استاد مانع شد ....
استاد به سرعت اندکی علف بیابان را جمع کرد و در پشت خود همانند دم بست ، و حرکت خود را همراه با کمی دیوانه بازی و رقص به صورت مارپیچ ادامه داد . شاگرد نیز همانند او تقلید کرد ...
شیر وقتی به آن دو رسید ، ایستاد و با تعجب نگاه کرد .... شیر آرام آرام در پشتشان حرکت میکرد ، اما حمله ور نمیشد . شاگرد به شدت ترسیده بود ...
استاد به او گفت : کاری که ما انجام میدهین ، در غریزه ی او تعریف نشده ، بنابراین او از بی گدار به آب زدن هراس دارد و تا موج ترس را در ما حس نکند ، هرگز حمله ور نخواهد شد .... حال تو میتوانی کاری بیش از این انجام دهی و کاری کنی که حیوان از تو بگریزد ....
تصور کن تو هیولایی هستی که هر پایت به اندازه ی 10 متر طول دارد و هر نعره ات می تواند بادی عظیم به پا کند .... ناگهان شاگرد تکان عظیمی خورد و با این تلقین قوی ، با فریادی غول آسا برگشت و به دنبال شیر کرد ....
حال همه چیز بر عکس بود .... شیر فرار می کرد و شاگرد کیلومتر ها به دنبال او دوید ....
( بر گرفته از کتاب های دون خوان ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
32 - نه ... دوست دارم وقتی دوست تو که دوست داره با دوست من دوست بشه باهم دیگه دوست شدن هولشون بدیم تو حوض نقاشی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
33 - اسپری بی حس کننده دندون پزشکی رو
34 - همیشه مصرف کننده بودم .... بیشتر از نیمرو هم درست نکردم تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
35 -اسپاگتی تا به حال نخوردم ، اما ماکارونی دم انداخته شده ..... باید سیخ بزنم و گرنه نمیشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
36 - مهران مدیری
37 - مدیری رو ترجیح میدم ، چون جدی تر کار رو دنبال می کنه و تجربه ی بیشتری داره ( البته شناخت من در همون حدیه که چندتا کار از این دو شخص تو تلویزیون قبل ها نگاه کردم )....
38 - بامشاد رو تا حدودی زیارت کردم ، اما قل مراد ؟ نمیدونم کیه ...
39 - وجود نیروی مهر .....در قلب مادر .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40 - بیشتر رو دوست ندارم ....
41 - فکر می کنم یه گروه موسیقی باشه ( تو گوگل سرچ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
42 - بیکاری
43 - این به کسی که اون شغل رو داره بستگی داره ... میتونه یه سوپور باشه ، و یا یه مدیر عامل .
44 - بخشیدن و سهیم شدن آنچه روزی داده شده ....
45 - خوب همیشه سعی کردم کمک کنم ، اما اینکه کارم کمک واقعی بوده یا دروغی اهمیت نداره ، مهم اینه که من دوست داشتم کمک کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
46 - فعلا تو کافی نت پشت یه سیستم ثابت نیستم ، با موس های جورواجور کار می کنم ...
47 - گوشت رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
48 - بستگی به دید تو از نماز داره ....
49 - من همیشه با همه دوست میشدم ، شخص خاصی تا به حال تو مدرسه و ( دانشگاه که نرفتم ) و آموزشگاه خاص تر و بهتر نبوده ....
50 - یادم نیست .
------------------------------------------------------------
fly nightmare
سلام ... مرسی ... راستی من fly رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....نقل قول:
سلام چطوري؟
اميدوارم تكراري نباشه
جوابای من پیچیده نیست ....شاید شما سعی در پیچیده نگاه کردن به مسائل دارین . بله همیشه سعی می کنم از اعماق وجودم سئوال رو درک کنم ... و ممنون از لطف شما . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانی در کتابی این جمله ها رو خوندم ... برای من زیبا بودن :
سکوت می میرد ...
ابدیت می میرد ....
من می میرم ....
تو نیز خواهی مرد ....
و تنها یک چیز باقی خواهد ماند :
" عشق "
و مسیح فرمود :
" عشق خداوند است ... "
خب از ساعت 1 تا 4:29 اینارو جواب دادم ....
تا بعد .....
soleares
خیله خوب اینبار نمیگم نظر من برای من .....نقل قول:
نظرت رو درباره کاربرای زیر هم بگی ممنون میشم :
rootnt
soda
fly nightmare
نظرت رو درباره من هم بگی بدم نمیاد
درباره خودت هم نظر بده !
راستی نگو نظر من برای من !
تو را با نظر من چه گینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( به لهجه ی افغانی )
آقا مهدی
بنده خدا رو دست کم گرفتی ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سامان جان عجب سوالهایی می پرسی جیگر!!
بنده خدا فکر نکنم دیگه اینورا پیداش بشه!!
تا بعد ........
چند سوال دیگه میخوام بپرسم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- چرا ترک تحصیل کردی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پشیمون نیستی الان؟؟)
2- چرا میخوای از اینجا بری؟؟ چه احساسی داری که میخوای از اینجا بری ؟(خوشحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا ناراحت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- نظرت در مورد قوز فیش چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- الان چندتا سیدی یا دی وی دی داری؟؟ (بدون نگاه کردن میتونی از حفظ بگی؟؟)
5- تا حالا چندبار با دوستات دعوا کردی؟؟ خوردی یا زدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- سیبیل داری؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- ریش چطور؟؟ چه شکلی هستند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- ورزش میکنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چه ورزشی؟؟)
8- سیگار میکشی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه مارکی؟؟
9- روزنامه یا مجله میخونی؟؟ چی؟؟
10- دوست داری که کدوم شهر زندگی کنی؟؟(داخلی و یا خارجی؟؟ نام ببر)
11- از خودت یه سوال بپرس و جواب بده!!
12- بی مزه ترین لطیفه ای که شنیدی را تعریف کن!
13- میدونی چندشنبه به دنیا اومدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- دندون درد گرفتی تا حالا؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- سوالها که آسون بودن؟؟ نه؟؟
16 - فعلا دیگه سوال ندارم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بعد...
سلام به صندلي نشين جديد عزيز
يك سوال دارم .
اشور باني پال رو مي شناسي؟
سلام خوبي؟خوشي؟سلامتي؟
من اگه ميگم جوابات پيچيدس نسبت به اين ميگم كه اكثرا بصورت عام پاسخ ميدن وگرنه فكر ميكنم جوابات قابل فهم باشه
حالا بي خيال ميگم تو از توهم (يادم نيست چند تا م داشت)خبر نداري؟
چه چيزه پرواز دوست داشتني هست؟
منظور امام حسين از آزاده تو اين جمله چيه اگر دين و ايمان نداري پس لااقل آزاده باش؟
ميشه دوباره يه تاري بزني و بذاري ما هم بشنويم؟
آقا مهدي
چندتا دیگه هم بپرس ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند سوال دیگه میخوام بپرسم:
1- چرا ترک تحصیل کردی؟؟ (پشیمون نیستی الان؟؟)
2- چرا میخوای از اینجا بری؟؟ چه احساسی داری که میخوای از اینجا بری ؟(خوشحال یا ناراحت؟ )
3- نظرت در مورد قوز فیش چیه؟؟
4- الان چندتا سیدی یا دی وی دی داری؟؟ (بدون نگاه کردن میتونی از حفظ بگی؟؟)
5- تا حالا چندبار با دوستات دعوا کردی؟؟ خوردی یا زدی؟؟
6- سیبیل داری؟؟ -- ریش چطور؟؟ چه شکلی هستند؟
7- ورزش میکنی؟؟ (چه ورزشی؟؟)
8- سیگار میکشی؟؟ چه مارکی؟؟
9- روزنامه یا مجله میخونی؟؟ چی؟؟
10- دوست داری که کدوم شهر زندگی کنی؟؟(داخلی و یا خارجی؟؟ نام ببر)
11- از خودت یه سوال بپرس و جواب بده!!
12- بی مزه ترین لطیفه ای که شنیدی را تعریف کن!
13- میدونی چندشنبه به دنیا اومدی؟؟
14- دندون درد گرفتی تا حالا؟؟
15- سوالها که آسون بودن؟؟ نه؟؟
16 - فعلا دیگه سوال ندارم!!
1 - دلم میخواست برم شاخه تجربی و ژنتیک بخونم ، اما اون سال هیچ مدرسه ای شاخه ی تجربی نداشت ( فکر می کنم معدلم 17/34 بود )
به اجبار رفتم ریاضی ، و به خاطر روحیه ی شاد و لطیفم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هر 2 سال اخراج شدم . چندبار هم سعی کردم برم امتحان بدم برای دیپلم اما نشد ....
2 - یه سری مشکلات برام داره به وجود میاد ، که اگه جم و جورشون نکنم میتونه ضربه ی سختی به زندگیم وارد کنه ... اما فکر نمی کنم بتونم برای همیشه برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( .... سعی می کنم سر بزنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - After some drinking ..... i can feel that ( خیلی اصطلاح کره ای بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خوشمان آمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4 - ببین تو اگه بگی فاکتوریل عدد 99959949541591 چند میشه ، شاید بتونم بشینم و حساب کنم ... ( کاری که cpu از عهدش بر نمی آد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اما این سئوالت رو مغزم نمیتونه Process کنه .... هنگ می کنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - خیلی کم ، شاید کمتر از 5 بار ... زیاد اهل دعوا نیستم . اما خوب تا حالا کتک نخوردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - الان نه ریش دارم نه سیبیل . اما گاهی ریش کامل میزارم . هیچ علتی هم نداره ، دلم واسه ریش تنگ میشه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یعنی چی قیافم چه شکلیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شبیه آدمیزاد دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - آره یه زمانی رزمی کار می کردم ( kickbox ) حالا هم گاهی شبا میرم باشگاه .
8 - سیگار گاهی میکشم ، اما نه سیگار روشن حالم از دود سیگار به هم میخوره .... معمولا 3 روز یه سیگار خاموش گوشه ی لبم میمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... ( این مثل چرخوندن یه خودکار لا به لای انگشتای دستم ، آرومم می کنه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - نه .... اخبار رو معمولا از نت دنبال می کنم . مجله هم همین مجله های PCWORLD رو دانلود میکنم گاهی PDF می خونم . ( 95 % اخبار کامپیوتری )
10 - داخلی اصفهان ، خارجی اسکاندیناوی یا مکزیک .
11 - ؟ .... !
12 - اگه تونستیی یه جک بگی توش " یه " نباشه ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13 - 4 شنبه ، 8:15 صبح ، اون فلامینگو منو از تو بقچه پرت کرد تو شومینه ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 - به حکم انسانیت ، بله .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15 - هنوز سئوال ها علامت سئوال درست نکردن ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 - جون من راست میگی ؟ خوب فکراتو کردی ایشالله ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم بازم وقت بیشتری رو با شما دوستان گل باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------
behroooz
سلامی به گرمیه انفجار بزرگ گیتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به صندلي نشين جديد عزيز
يك سوال دارم .
اشور باني پال رو مي شناسي؟
نمی شناختم اما سرچ کردم ....
یاد حمله ی آشوری ها به کتابخانه ها و تمدن اصیل و غنی ایران افتادم .............. واقعا افسوس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون behroooz جان ، حداقل یه چیز تازه امروز از سئوال شما آموختم . امیدوارم بتونیم تمدن غنی و اصیل خودمون رو دوباره روزی احیا کنیم ....نقل قول:
اشوربانی پال پادشاه جنايتکار اشوری را به سبب ساخت نخستين کتابخانه تاريخ از وحشيگری به دور می داند اين در حالی است که از او کتيبه ای در دست است که جنايات دهشتناکش در ايلام را بيان می دارد و البته ناصرپورپيرار ان را جعلی می داند . (همان ؛ ص۷۵) شگفت انکه با وجود سختگيری بسيار او بر دقت در اسناد تاريخی مربوط به ايران زمين ؛ توضيح نمی دهد که با توجه به کدامين سند تاريخی بنای نخستين کتابخانه جهان را به اشور بانی پال نسبت می دهد ؟ با توجه به کدامين مدک مستند کتيبه اشوربانی پال را جعل می داند ؟ از ديگر سوی توضيح نمی دهد چرا داريوش بزرگ را به سبب تنبيه شديد شورشيان و ياغيان وحشی می داند ؛ در حاليکه از داريوش بزرگ نيز اسنادی در دست است که دستور تاسيس دانشکده های پزشکی و علوم سياسی در مصر را صادر کرده بود ( سير تمدن و تربيت در ايران باستان ؛ ص ۳۲۶ و ص ۳۳۸) ايا نمی توان داريوش را مشابه استدلال ناصر پورپيرار ؛ به سبب ساخت اين مراکز فرهنگی از وحشيگری به دور دانست ؟
تا بعد ....
fly nightmare
سلام . ممنون ( به توان 3 ).... شما خوبی ؟ خوشی ؟ سلامتی ؟نقل قول:
سلام خوبي؟خوشي؟سلامتي؟
من اگه ميگم جوابات پيچيدس نسبت به اين ميگم كه اكثرا بصورت عام پاسخ ميدن وگرنه فكر ميكنم جوابات قابل فهم باشه
حالا بي خيال ميگم تو از توهم (يادم نيست چند تا م داشت)خبر نداري؟
چه چيزه پرواز دوست داشتني هست؟
منظور امام حسين از آزاده تو اين جمله چيه اگر دين و ايمان نداري پس لااقل آزاده باش؟
ميشه دوباره يه تاري بزني و بذاري ما هم بشنويم؟
tavahommmmmmmm از دوستان هم ارتعاش منه ..... حتی اگه هفته ها هم نبینمش میتونم حس کنم حالش خوبه یا بد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یه کتاب که در مورد هر روز سال یه جمله نوشته بود ، روز من رو اینطور خوند :
آزادی و عشق ، دو بال پرواز منند .......
منظور حقیقی رو خودش میدونه ، اون خالص ترین منظوره ...
اما اگه من با ذهنیت و شرایط خودم بخوام این جمله رو برداشت کنم .... ممکنه خرابش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( به قول امضای saviss : هر کسی از ظن خود شد یار .... )
پس :
اگر دین و ایمان ندارید لا اقل آزاده باشید ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فرصت کردم ، حتما ... هر چند خیلی تکنیک هاشو فراموش کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ....