نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟
من صبا نت دارما فکر نکنید غریبه ام . از بچه های خودتونم . :31:
Printable View
نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟
من صبا نت دارما فکر نکنید غریبه ام . از بچه های خودتونم . :31:
سلام دوست عزیز شما مودم linksys مدل WAG120N رو بگیرید عالیه قیمتش هم حدود 80 هزار تومنه یه نیگاه هم توی تایپک مشاوره سایت بیاندازید خودتون متوجه میشین که این مودم یکی از بهترین مودم های توی بازارهنقل قول:
با سلامی دوباره به دوستان خوب پی سی ورلد
QUOTE=piishii;6382129]سلام[/QUOTE]
دیشب مشهد شبانه دانلود داشتند یا سیستم من مشکل داشته ؟
من دیشب برای دانلود فایل گذاشتم اما صبح که بیدار شدم دیدم کانکشن شبانه رو Connecting مونده و نمیتونه کانکت بشه
حتی ارور یوزر و پس هم نمیداد کلا رو کانکت میموند و وصل نمیشد:13:
احتمالا بعضی ها مشکل داشتند بعضی ها نه!!
شما چطوری تنظیم کردین برای دانلود شبانه که روی کانکتینگ مونده؟:20:
من خودم شب بیدار بودم کانکت و زدمنقل قول:
اما صبح که بیدار شدم دیدم نمیتونه وصل بشه حتی خودم ساعت 6:10 چندین بار کانکت و زدم نشد که نشد
احتمالا اشکال از شبکه باید یوده یاشه یا هزارتا مشکله دیگه
انشا... امشب اینطوری نشه
توی هفته ی گدیته چند بار ساعت 3 گداشتم شبانه شروع به دانلود کنه خوابیدم بعد روز بعدش دیدم که مثل این که 1 ساعت بعد Dc شده دیگه وصل نشده idm هم همش ارور داده بود جریان چی؟؟؟ چرا این اواخر اینجوری می شه؟؟؟
یه شب هم ساعت 3 گداشته بودم دانلود بعد شانسی ساعت 6 بیدار شده بودم دیدم چیزی دانلود نمی شه دیدم که آقا کلا dc بعد کانکت کردم کانتکت شد!!! تعجب کردم چرا بعد از یک ساعت مد ردیال رو گداشتم روی 1 ثانیه ولی کانکت نشده چرا؟؟؟
دیشب هم همین جور بوده!!!! کسی از دوستان راه حلی چیزی نمی دونه برای این مشکل؟
idm قابلیت کانکت شدن داره ولی خیلی با این صوفی که گفتی از برنامه ی reconnect استفاده کنی شاید مشکلت حل شه.نقل قول:
wireles zyxel بگیر.آنتن دهیش خوبه.سگ جونم هست.دوستم توو کافی نتش گذاشته.4 تا سیستمو مثل مرد ساپورت میکنه.آخ نمیگهنقل قول:
کلا دور از بحث idm خود کانکشن ویندوز هم قانیه شمارش روی 1 بوده که همهیشه بدون مشکل کار کرده ولی این اواخر یعضی اوقات مشکل بوجود امده مثل این که مشکل از شبکست!نقل قول:
شما از کدوم سرور دانلود میکنی ؟ آپلود باز در حال حاضر بهترین سروره و حرف اول رو میزنه و من هم تا بحال کوچکترین مشکلی باهاش نداشتمنقل قول:
اگه فایل هات مثلا رو مدیافایر هستش اول لیچ یا ریموتش کن رو آپلود باز و بعد از آپلود باز دانلود کن
من تمام فیلم هامو به همین روش به راحتی دانلود میکنم و شبی 1.5 تا 1.7 گیگ دانلود میکنم