این شهر های ویژه چه امتیازی دارند؟
پار انلاین در ماه به طور میانگین چند روز قطعه؟
Printable View
این شهر های ویژه چه امتیازی دارند؟
پار انلاین در ماه به طور میانگین چند روز قطعه؟
نقل قول:
امتیازشون اینه که داره 6 گیگو میده 18 تومن اما شهر های غیر ویژه بیشتر باید بدند
فعلا تو این 2 روز که من داشتم اصلا 1 بار هم قطع شده اما خیلی از دوستانو دیدم که تو تاپیک گفتند قطع شدو google برا ما باز نمیشه اما میگم من تاحالا خدارو شکر مشکلی نداشتم
من یه چند ساعتیه که نمی تونم وارد سایت پارس بشم !!
ما دیشب ساعت 6:45 صبح بود دیدیم سرعت 180-190 هست ما هم شک کردیم که نکنه رایگان نیست مودمو خاموش روشن کردیم دیدیم 1 مگم کم نکرده هیچی از 6:45 تا 7 با خیال راحت گذاشتیم دانلود حالا میبینم از زمانی که مودمو خاموش کردمو روشن کردم دیگه از رایگانی در اومده --هیچی الکی 137 مگابایت کرد تو پاچمون -خیلیییی نا مردیه
نتیجه اخلاقی اینکه نباید مودمو توی ساعت رایگان 6 تا 7 خاموش روشن کرد
پس شما چه جوری دقیقه به دقیقه گزارشتون رو میبینید و پولی نمیشه >؟
اینم گزارش مصرف
کد:http://rapidshare.com/files/446698254/rptOneBillUserCdr.xls
256 سری SRنقل قول:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
من 2-3 روزه بین ساعت 1-3 شب اکثر دقایق گوگل باز نمیشه و فقط سایت های .IR باز میشه و سایت های معروف دانلود داخلی
نقل قول:
این گزارش کارکرد من ملاحظه کنید
مودم رو خاموش نکردم ولی بارها دیسکانکت کردم که برم ببینم از ترافیکمون کم نشده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان چند روز هست که سرعت فوق العاده اومده پایین
بطوری که سرعت دانلود من 240 کیلو بود (یکسالی هست که پارس دارم، سرعت 350 هم میشه). حالا صفحه هم باز نمیکنه!!!
Google رو بزور بعد از یک دقیقه باز کرد
الان هم به زور وارد پی سی شدم
نقل قول:
سرویس شما چی بود که سرعتتون رو 240 بوده؟
512 داشتین؟ یا بالاتر؟
از برکات سالگرد خروج شاهه.نقل قول:
بعد از 22 بهمن به مرور برمیگرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سری SR
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
چرا توی قسمت مدیریت سرویس من، سری SR نداره برای انتخاب؟ شما رفتید حضوری درخواست این سرویس رو دادید؟ راستی فکر میکنم چند تا از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن