میگم تو قبض تلفن کدوم قسمتش برا اینترنت ADSL هست؟اسم فیلدش چی هست؟
Printable View
میگم تو قبض تلفن کدوم قسمتش برا اینترنت ADSL هست؟اسم فیلدش چی هست؟
سلام من براي پرداخت اينترنتي نمتونم ترافيك اضافه بخرم... هر وقت روي گزينه پرداخت كليك ميكنم ... ميگه تراكنش نا معتبر است... مشكل از بانك ملته.... اقاي مخابراتي مشكل ما را حل كن ....
جلوش نوشته کارکرد ADSLنقل قول:
من همین الان امتحان کردم شارژ کرد، اکسپلوررت رو عوض کن شاید مشکلت حل شه. من با فایر فاکس رفتم.نقل قول:
آقای adsltce خداوکیلی این سیستمتونو درست کنید.شارژ آنلاینش که کار نمیده همش میگه تراکنش نامعتبر!!!
هر گزینه ای رو هم که میزنی یه پیام میاد یا باید ok بزنی یا cancel !!!
قبض های قبلی رو هم که نمیشه تسویه کرد!!!
گزارش ها رو اگه تاریخ رو عوض کنی (تاریخ قبل از عضویت بزنی یا چیزی بیرون از تاریخ شروع استفاده) قاطی میکنه!
لطفا اینا رو برطرف کنین (و همینطور سرور یا موتور AAA , ...)
خیلی اشکال داره
لطفا پیگیری کنید.
نقل قول:
در ضمن همونطور که دوستمون گفتن مشکلات بالا (شارژ آنلاین و پیام) با Firefox وجود نداره و همین الان شارژ کردم مشکلی نداشت.
این مشکلات با IE وجود داره.
لطفا پیگیری کنید.
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
ترکنش نامعتبر رو کجا میبینید؟ توی صفحه بانک؟ یا توی پنل؟ میشه یه عکس بزارید؟ ( البته اگر از پنله عکس بزارید)
تسویه کردن مقادیری که قبلا رو قبض فرستادید رو داریم انجام میدیم منتها یه مقدار حساسه اجازه بدید سر فرصت اضافه میکنیم.
در مورد تاریخ گزارش قاعدتا باید بگه بازه نا معتبر است، حالا من با IE هم امتحان میکنیم ببینم مشکل چیه که هنگ میکنه
به روی چشم
بعضیاش دست ما نیست به خدا، مثل سرور، قراره به زودی بخرن
من با فايرفاكس هم همون مشكل را دارم / پيام تراكنش نامعتبر را در همون صفحه بانك ملت ميده....نقل قول:
با سلام و احترامنقل قول:
در firefox پیام نمیاد و راحت قسمت های پنل باز میشه.
همچنین در firefox وقتی گزینه تمدید اعتبار و سپس شارژ آنلاین رو میزنیم کاملا به صفحه پرداخت الکترونیکی بانک ملت وارد میشه و پس از انجام تراکنش به پنل بر میگرده.
اما در IE وقتی روی هر قسمت کلیک میکنی پیام میده. در مورد شارژ آنلاین هم وقتی مراحل رو انجام میدیم صفحه پرداخت الکترونیکی بانک ملت در داخل پنل باز میشه و دقیقا این پیامو میده : "متاسفانه ، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراکنش نمی باشید"
(در IE صفحه بانک در داخل پنل به صورت کادر کوچکتر و front پنل باز میشه بعد از اون هم باید دوباره وارد پنل شد)
اینم عکس ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از پیگیری شما.
با سلام و احترام.نقل قول:
من با firefox ورژن 9.0.1 امتحان کردم و تونستم شارژ کنم.
لطفا چک کنید تنظیمات مرورگر پیشفرض باشد.
اگه صفحه بانک کامل باز میشه و گزینه های اطلاعات کارت میاد نباید مشکلی وجود داشته باشه.
با تشکر.
من بعد یک ماه ثبت نام کردن، از مخابرات زنگ زدن خونمون گفتن فردا صبح میایییم ولی متاسفانه نیومدن . ما را از کار و زنگی انداختن الکی. زنگ زدیم کسی جواب نداد چراغ adsl مودم هنوز روشن نیست. تو سایت مسخرشون هم سرویسم هنوز فعال نیست.
من فقط می خواستم از زحمات شبانه روزی مخابرات تشکر کنم و .......