برای من وضع بهتر شده ولی نمی دونم چرا با یک کانکشن توی idm یا لینک غیر مستقیم سرعتم افتضاحه کسی می تونه راهنمایی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برای من وضع بهتر شده ولی نمی دونم چرا با یک کانکشن توی idm یا لینک غیر مستقیم سرعتم افتضاحه کسی می تونه راهنمایی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
خواهش می کنم اول این پست من رو بخونید بعد به سوالات من جواب بدید . ممنون:46:
1) دوستانی که از مبین نت سرویس می گیرن آیا یه همچین تخلفاتی دیدن ؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6376502&postcount=4466
2) و اینکه سرعت دانلودش چنده؟؟ البته من بیشتر برای وبگردی می خوام.
3) در ضمن لازم هست باز هم مودم بخرم؟؟ با توجه به اینکه مودم ایرانسل رو دارم.
یعنی می تونم با ریست کردن مودم ایرانسل و تنظیم کردن تنظیما مبین نت روی مودم از همون مودم قبلی استفاده کنم؟؟
4) به دانشجویان سرعت بالاتر از 128 می ده؟؟؟
من دو سه هفته اس خریدم( سه ماه 15 گیگ) و حجم مصرفی رو هم با du meter , network meter چک میکنم تا حالا همون چیزی بوده که مبین میزنه :27::27:نقل قول:
دانلودش هم روی 67 و نه بالا میره نه پایین میاد اپلودش هم یکم نوسان داره ولی برای فایل های حجیم روی 60 کیلو بایته :27::27:پینگش هم روی 480 تا 580 بوده و برای وبگردی بد نیست ولی ایده ال هم نیست ولی با توجه به پینگ adsl خیلی زیاده
مودم هم از خودشون باید بخرید
با کپی کارت دانشجویی هم تا 1 مگ میدن (بعضی جاها البته ندادن مثل اینکه)
دوستان پوشش شهرستان ها چطوره ؟
آیا شهری به غیر از شهرهای معرفی شده داخل سایت مبین نت هم فعال شده ؟
خبری ندارید که چه شهرهایی و چه زمانی فعال میشن ؟
مرسی
وضعیت پینگ اصلا خوب نیست .
مخصوصا برای بازی های آنلاین :(
توی ساعات رایگان برای اینکه ترافیک کم نکنه باید کار خاصی انجام داد؟ چون خود شرکت گفت باید مودم رو خاموش روشن کنی؟
و این جمعه ها واقعا رایگانه؟ آخه یه بار 2.5 گیگ ازم کم کرد!!
این دیگه به خاطر کیفیت سرویسشونه. خیلی وقت پیش اینطور نبود. چرخوندن مودم و وصل شدن به یک BTS دیگه هم هیچ تاثیری نداره و اکثر کاربران اینجا وضعشون همینه.نقل قول:
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
قبلاً باید دیزکانکت و کانکت میشدی که ریبوت کردن هم همون کار رو میکنه. اما الان مثل اینکه مشکل برطرف شده و دیگه لازم نیست این کارو بکنی.نقل قول:
سلام
این موضوع که جمعه ها تا ساعات 2 ظهر رایگان هست واقعیت داره؟؟ سایت مبین نت من چیزی ندیدم!!!!!
بله من الان دارم استفاده می کنم و چیزی کم نمیشه ...نقل قول:
دوست عزیز بله میدونم رایگان هست من خودم مخالف این رایگان بودن هستم چون سرعت کلی میادنقل قول:
پایین من میخوام بدونم از ساعت 2 به بعد این رایگان قطع میشه که من بتونم کار کنم یا نه...؟