یه سوال مهم
led کدوم نوت بوک به جز apple & sonny از لحاظ کیفیت بالا تره
بین
asus
lenovo
dell
یعنی تصویر خیلی خوبی میده واسه کارای ظریف گرافیکی میخوام؟؟؟؟واسم مونیتور از هرچیزه دیگه ای مهمتره
یه سوال مهم
led کدوم نوت بوک به جز apple & sonny از لحاظ کیفیت بالا تره
بین
asus
lenovo
dell
یعنی تصویر خیلی خوبی میده واسه کارای ظریف گرافیکی میخوام؟؟؟؟واسم مونیتور از هرچیزه دیگه ای مهمتره
من دنبال یه لپتاپ خوب با قیمت مناسب برای کارهای شخصی (نه کار حرفه ای و نه بازی) هستم. مهمترین موارد هم برام وزن کم و مدت طولانی استفاده از شارژش و همچنین سرعت خوب هست.
دوستان چیزی پیشنهاد دارن؟
نقل قول:
از لحاظ کیفیت قطعات به ترتیب
1- لنوو
2-ایسوس
3-دل
دوستان من میخوام یک لپ تاپ بین رنجه قیمتیه 700 هزار تومن بخرم. ( فرض رو بر این بگیرین که من هیچی از لپ تاپ و مدل هاش نمیدونم )
حالا بهترین پیشنهاد شما با بهترین سیستم در حدود این رنجه قیمتی ( حالا چه 20 تومن بالاتر چه پایین تر ) چیه?
با سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده مهندس عمران هستم.می خوام یه لب تاپ بخرم.به تبع کارم سرعت پردازش CPU برام خیلی مهمه.علاوه بر این با اینکه من کارم طراحی سازه است ولی طراحی معماری هم انجام میدم.دنبال یه لب تاپ میگردم که هم CPU بالایی داشته باشه و هم گرافیک مناسبی برای رندر گرفتن نهایتا هم 1.250.000 هم می خوام هزینه کنم.اول می خواستم از ایران رهجو مدل EA16FG رو بخرم ولی گویا ندارن...
از طرفی بازار هم وضع مناسبی نداره معلوم هم نیست کی میارن؟
اخیراً هم این دو مدل زیگورات خیلی توجه ام رو جلب کرده.
1-Inspiron 5010 2.5~2.8 3 4GB 500++ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 550V 1 GB Dos CPU (i5-460M) / TL / WB / / ( Colorful ) 935.000 toman
2-Inspiron 5010 1.73~2.93 6 6GB 500+ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 5650 1 GB 7 HP CPU (i7-740QM) / TL / WB / (ALUMINIUM) 1.380.000 toman
میخواستم از شما یک کمکی بگیرم ببینم 1 کی 2 هفته ای رو منتظر بمونم یا نه.
به جای سونی ، یکی از این دو مدل DELL رو خرید کنم یا نه؟.......
یک چیزی دیگه اینکه من نمیتونم بیام از تهران خرید کنم.باید از نمایندگی زیگورات یا ایران رهجو توی همدان خرید کنم.
با تشکر
کیفیت قطعات درسته من منظورم مونیتور و کیفیت اونهنقل قول:
اگه بگین برای چه کاری میخواین و چه چیزای لپ تاپ براتون مهمه راحت تر میشه راهنماییتون کرد...:46:نقل قول:
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
فقط 2 چیز بگم:اگه با این بودجه 5010 بگیری خیلی ... اشتباه کردی:41:نقل قول:
2-این تاپیک برای لپ تاپ های زیر 1 تومنه. توی تاپیک خودش مطرح کنین
سلام..نقل قول:
بنده مهندس عمران هستم.می خوام یه لب تاپ بخرم.به تبع کارم سرعت پردازش CPU برام خیلی مهمه.علاوه بر این با اینکه من کارم طراحی سازه است ولی طراحی معماری هم انجام میدم.دنبال یه لب تاپ میگردم که هم CPU بالایی داشته باشه و هم گرافیک مناسبی برای رندر گرفتن نهایتا هم 1.250.000 هم می خوام هزینه کنم.اول می خواستم از ایران رهجو مدل EA16FG رو بخرم ولی گویا ندارن...
با توجه به رنج قیمت این تاپیک گرینه مناسب میشه این:
ASUS K52JC
Core i5 450M@2.4(2.6)GHz,3MB
DDR3 4GB 1066MHz
+500GB SATA
Nvidia GeForce 310M 1GB
1,000,000T
سلام...نقل قول:
دوستان من میخوام یک لپ تاپ بین رنجه قیمتیه 700 هزار تومن بخرم. ( فرض رو بر این بگیرین که من هیچی از لپ تاپ و مدل هاش نمیدونم )
حالا بهترین پیشنهاد شما با بهترین سیستم در حدود این رنجه قیمتی ( حالا چه 20 تومن بالاتر چه پایین تر ) چیه?
همه چیز در تعادل میشه، و با توجه به قیمت گزینه ی بسیار مناسب:
Acer Aspire 5732ZG
T4400@2.2GHz,1MB,800MHz
DDR3 3GB 1066MHz
+320GB SATA
ATI Radeon HD4570 512MB
629,000T
اشتباهی در این تاپیک عنوان شد