TH-P42A20 با x20وv20 چه تفاوتي داره
من از تصويرa20 راضيم ولي از صداش خيلي راضي نيستم
TH-P42A20 با x20وv20 چه تفاوتي داره
من از تصويرa20 راضيم ولي از صداش خيلي راضي نيستم
نقل قول:
Samsung c650 همون c695 هستش ؟! اخه چند جا سوال کردم گفتن فقط c695 موجوده !!یه جا خوندم همونه که بعد با گارانتی میشه این:31:
.
درسته ؟!:11:
-اره عزيز روي كارتن هم C650 نوشته نميدونم چه اسراري داره سام كه c695 بگهنقل قول:
باسلام خدمت دوستان نظرتون راجع به PK 760 ال جی چیه
راستش یکی از انتخابهای من برای خرید همین است ولی توی فوروم خیلی کم درموردش گفته شده (مخصوصا نقاط ضعف)نقل قول:
امیدوارم یکی از دوستان راهنمایی کنه
سلام خدمت همگی
با اجازه چند تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
1-دوستان کدام یک از مدل های زیر ----T دارند
sony EX500
samsung c650
LG cd660
2-از مدل های بالا کدام یک را به ترتیب پیشنها میدید،البته کنتراست بالا ،امکانات بالا { از فرمتهای مختلف پشتیبانی بکنه} و حرکت تصویر مناسبی داشته باشه اخه من شنیدم بعضی از این مدلها در هنکام پخش فوتبال به حرکت های سریع خوب واکنش نشون نمیدن و به اصطلاح کند هستند:41:
البته اگر شما پیشنهاد دیگه ای دارین ممنون میشم ولی انتخابهای من با توجه به بودجه ام که 1200 هستش گزینه های بالا بود
البته یک مقدار در مورد LG660 دوستان رای منو زدن اینقدر گفتن خوب نیست خوب نیست که دو دل شدم ولی وقتی ویژگی هاش خوندم دیدم خوبه ولی مارکش یه مقدار اذییتم میکنه
لطفا توضیح کامل بدهید
با تشکر:40:
-سري هاي pk جز بهترين انتخاب ها هستند بسيار خوض قيمت و كيفيت قابل قبول با توجه به هزينه اي كه ميكنيد و پيشنهاد ميشه به دوستاننقل قول:
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
-دو مدل ال جي وسامي ----t دارندنقل قول:
-با توجه به گزينه هاي شما ونياز تون پيشنهاد من :
samsung c650
lg ld660
sony ex500
-اينطور نيست ال جي برند خوبيه و محصولات بسيار خوب با امكانات عالي وقيمت هاي مناسب داره
فروشنده میگه این مدلex716sony ریسیوردااخلی داره .میخواستم ببینم در مورد ریسیور این مدل کسی اطلاعات داره
سلام به دوستان عزیز و بویژه تشکر از راهنمائی های دوست گرانقدر t-tanhayam در این فوروم
چند ماهی هست که تو نخ خرید HDTVهستم و بالاخره50VT20 رو به یکی از دوستان سفارش دادم برام بیاره.اما بدلیل شلوغ شدن اخیراوضاع کوردیستان ایراق!و ... ظاهرا باید صبر کنم.از طرفی وقتی رویوهای سایتهای معتبر جهانی رو میخونم کامنت های دارندگان این پنل خیلی نا امید کننده هست و آدم رو به شک میندازه هرچند هنوز هم در اغلب مراجع معتبر اون رو بهترین TVمی دونن.حتما هم باید تا 2 هفته دیگه خریدم رو انجام بدم.با این اوصاف راهنمائی بفرمائید چکار کنم؟خواسته های من از TVکه بخرم این هاست:
-بالاترین کیفیت تصویری برای سورس SD
-پنل زیبا باشه و انعکاس نور در حد معقول باشه
-3 بعدی بودن مهم نیست
-اینترنت مهم نیست
-گیمر نیسم
-فوتبال زیاد میبینم
-اجرای فرمت های مختلف خیلی مهم نیست و فوقش میتونم جدا پلیر تهیه کنم
-قیمت چندان مهم نیست و سایز 46 به بالا باشه
-اهل تعویض به این زودی ها نیستم و تا کار کنه نگهش میدارم
امیدوارم نگید با ان خواسته ها برم CRT بگیرم!
هر کدوم از دوستان نظر بدن سپاسگزار خواهم بود.:46:
با سلام من قصد خريد LED دارم و ازتون ميخوام كه كمك كنيد تا گزينه مناسب تر رو انتخواب كنم.
1- براي بازي با xbox مناسب باشه
2- قابليت پخش فرمت mkv با كيفيت فول اچ دي را داشته باشه
3- شفافيت تصوير بالاتر
و مصرف برق كمتر
از بين اين مدلها كدوم مناسبتره؟ و اگه برند بهتري هست راهنمايي كنيد
samsung C6960
Sharp LC40LE700-M-IR
در ضمن بودجه من 1.600 تا 1.900
ممنون