سلام
روی هارد اکسترنالم ویروس اتوران و win 32 هست همون هایی که باعث hidden شدن اطلاعات میشه...اما هر چقدر سعی کردم که با نورتون اینترنت سکیوریتی حذفش کنم نتونست!!!یعنی اصلا نمی تونه پیداش کنه!!!!ایا راهی هست که حذفش کنم...؟؟؟؟؟
ممنونم
Printable View
سلام
روی هارد اکسترنالم ویروس اتوران و win 32 هست همون هایی که باعث hidden شدن اطلاعات میشه...اما هر چقدر سعی کردم که با نورتون اینترنت سکیوریتی حذفش کنم نتونست!!!یعنی اصلا نمی تونه پیداش کنه!!!!ایا راهی هست که حذفش کنم...؟؟؟؟؟
ممنونم
سلام دوستان نورتونی
من یک سوال تکراری دارم درباره آپدیت ! درواقع میخوام روش عملکرد نورتون رو متوجه بشم که رفته رو اعصابم .
تا جایی که میدونم نورتون از دو تا دیتابیس استفاده میکنه یکی smart یکی هم معمولی که یک بانک کامل هست .
نکته اول این هست که نمیتونم درک کنم چرا بعد از آپدیت آفلاین یک سیستم دوباره همون حجم باید به صورت live دریافت بشه !!؟؟ فرضا ما آفلاین آپدیت میکنیم ، 5 دقیقه بعد میخوایم لایو آپدیت کنیم ! عملا باید تنها اطلاعات جدیدتر به بانک موجود اضافه بشه ، اینکه چرا کل بانک از اول دانلود میشه برا من سواله
دیگر اینکه حجم دیتابیس هوشمند ( smart ) تا جایی که یادمه کمتر بود ! در نتیجه وقتی smart definitions فعال هست باید حجم کمتری دانلود بشه ، الان من smart definitions رو غیر فعال کردم حجم آپدیت کمتر شد ! ( از 120 به 37 )
این ابهامات رو برام روشن کنید ممنون میشم .
من توافق نامه ها و حریم خصوصی رو نخوندم توشون اشاره میشه که ما رو مرورگر هاتون افزونه اضافه میکنیم بدون اجازه شما و اجازه حذف هم نمیدیم !؟
مرسی
سلام.نقل قول:
در حضور نورتون نباید گرفتار این ویروسها بشید.برای رفع مشکل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید تا با ویژگی های آنتی ویروس خودتون بیشتر آشنا بشید.
سوالات شما به هم مربوط هستن و باید بدونیم تو چه شرایطی آپدیت رو انجام دادید.مثلا اولین آپدیت بعد از نصب بوده یا نه؟نقل قول:
اگر فرض کنیم شما بسته آپدیت را نصب کردید و Smart Definitions را غیرفعال کردید:
در این حالت اگر حجم آپدیت(Live Update) کم بشه معلوم میشه که بسته آپدیتِ آفلاین شناسایی شده و از نوع کامل (Full Database)هستش.
آپدیت های Smart حجمشون همیشه کمتره.اما اگر بعد از اولین آپدیت روی این گزینه سوئیچ کنیم، همیشه آپدیتها از ابتدا دانلود میشن.
سلام.نقل قول:
نکته اول این هست که نمیتونم درک کنم چرا بعد از آپدیت آفلاین یک سیستم دوباره همون حجم باید به صورت live دریافت بشه !!؟؟ فرضا ما آفلاین آپدیت میکنیم ، 5 دقیقه بعد میخوایم لایو آپدیت کنیم ! عملا باید تنها اطلاعات جدیدتر به بانک موجود اضافه بشه ، اینکه چرا کل بانک از اول دانلود میشه برا من سواله
در این مورد فرضبه های مختلفی وجود داره.اما بیانیه سیمانتک قابل استناده:Intelligent Updater only updates the virus definitions, but LiveUpdate includes the virus definitions and Product Updates like intrusion prevention signatures, browser protection updates, firewall updates, new version patches etc. These may also be major updates of large size, which you may have misunderstood as the virus definitions. Also, if you run the Intelligent Updater, make sure that you restart the computer once or twice because sometimes Norton product may be able to recognize the updated definitions only after a reboot
منم توافق نامه ها رو نخوندم اما همه چیز در بخش تشریح ویژگی های هر محصول مشخص شده.از جمله همین تولبار نورتون.نقل قول:
من توافق نامه ها و حریم خصوصی رو نخوندم توشون اشاره میشه که ما رو مرورگر هاتون افزونه اضافه میکنیم بدون اجازه شما و اجازه حذف هم نمیدیم !؟
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات بیشتری کسب کنید.
سلامنقل قول:
اگر در عمل نگاه کنیم بله بدون اجازه(در حقیقت بدون گزینه انتخاب یا عدمش در هنگام اینستال عادی) نصب میشه...
ولی خیر بسادگی حذف میشه، در تمام مرورگرها با همون روال عادی اکستنشنها و تولبارها به انتخاب خودتون غیرفعال یا ریمو میشه.
توضیح خوبی بود ، ممنون . البته من سیستم رو Restart نکرده بودم . اما باز سوال پیش میاد که اگر لایو شامل آپدیت های دیگه میشه چرا با آفلاین حجم یکسانی داره !؟نقل قول:
Intelligent Updater only updates the virus definitions, but LiveUpdate includes the virus definitions and Product Updates like intrusion prevention signatures, browser protection updates, firewall updates, new version patches etc. These may also be major updates of large size, which you may have misunderstood as the virus definitions. Also, if you run the Intelligent Updater, make sure that you restart the computer once or twice because sometimes Norton product may be able to recognize the updated definitions only after a reboot
من کاربر فایرفاکس هستم اکثرا افزونه نرم افزارهای امنیتی با نسخه های جدید فایرفاکس ناسازگار هستند برا همون خیلی اذیت میکنه ... حداقل باید اجازه حذف بدن ! خیلی هم دیر اقدام به آپدیت کردن افزونه ها میکنند نورتون رو نمیدونم ، اما مثلا کسپر کلا درگیره اطلاع هم میدی میگه فایرفاکس زود آپدیت میکنه :31:نقل قول:
منم توافق نامه ها رو نخوندم اما همه چیز در بخش تشریح ویژگی های هر محصول مشخص شده.از جمله همین تولبار نورتون.
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات بیشتری کسب کنید.
پروسه نصب بنده به این صورت بود :
نصب ، ریست ، آپدیت آفلاین ، لایو آپدیت ( حجم 127 مگابایت ، smart definitions فعال بوده ) ، لغو آپدیت
غیر فعال کردن smart definitions ، لایو آپدیت ( حجم 37 مگابایت )
با توجه به توضیحات شما به نظرم چون smart فعال بوده قصد داشته از ابتدا آپدیت کنه ...
بعد از غیر فعال کردن smart definitions ، آپدیت آفلاین ظاهرا قبول شده و آپدیت اطلاعات جدید صورت گرفته ( 37 مگابایت )
در FF دیزیبل...در IE و کروم هم دیزیبل هم ریمو کامل پشتیبانی میشه...پس اجازه میده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک مورد مهمی که در توافقنامه ها هست گاهی بدترین حالت پیش بینی و اعلام میشه در حالی که در عمل اینطوری نیست .
در ضمن تا حالا نورتون با تغییرات پی در پی فایرفاکس پیش اومده و افزونه اش از کار نیافتاده.
به طور کلی سایز آپدیت در Live Update با بسته های آفلاین متفاوته.نقل قول:
این بستگی به نوع محصول شما و نسخه اش داره.مثلا اگر آخرین نسخه را دانلود کرده باشید دیگه Engine Update دریافت نمی کنید.
همین مثال شما به وضوح تفاوت این دو را نشون میده: بعد از آپدیت افلاین بازم 37 مگابایت آپدیت داشتید.
در مورد فایرفاکس هم همونطور که آرش جان گفتن نورتون به سرعت خودش رو با نسخه جدید هماهنگ میکنه و شما آپدیتهایی با مشخصه Product Update دریافت میکنید که معمولا نیاز به Restart دارن.
والا دیروز که من نورتون نصب کردم با فایرفاکس 13 ناسازگار بود ، عملا چون من فایرفاکس استفاده میکنم از remove پشتیبانی نمیشه ، حالا برم Chrome برعکس میشه :31:نقل قول:
در FF دیزیبل...در IE و کروم هم دیزیبل هم ریمو کامل پشتیبانی میشه...پس اجازه میده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مورد مهمی که در توافقنامه ها هست گاهی بدترین حالت پیش بینی و اعلام میشه در حالی که در عمل اینطوری نیست .
در ضمن تا حالا نورتون با تغییرات پی در پی فایرفاکس پیش اومده و افزونه اش از کار نیافتاده.
مرورگر های دیگه ام رو تست نکردم ... البته ممکنه اون 37 مگ آپدیت رو انجام میدادم مشکل ناسازگاری هم برطرف میشد .
نه ناسازگار نیست...آخرین آپدیت افزونه 13June(دو روز پیش!)نقل قول:
بخش بالایی شاتی که انداختم از فایرفاکس13 بود، شما دیزیبلش کنید عملن هیچ کاری روی فایرفاکس انجام نمیده...
البته برای ریمو کامل هم در FFیکسری ترفندی طولانی! هست...اگر با دیزیبل مشکلتون حل نمیشه بگید بزارم
فایرفاکس خودش اتوماتیک چون ناسازگار هستند disable میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ترفند ها رو بزارید ممنون میشم جاهای دیگه هم شاید بشه استفاده کرد در کل مفیده به نظرم .
کسپر که افزونه ها رو اینجا میزاره :
کلا من ترجیح میدم از افزونه هایی مثل WOT و Adblock و ... استفاده کنم یا هر افزونه گزینه Remove داشته باشه .کد:C:\Program Files\Mozilla Firefox\extensions
دیگه اینکه به نظرتون smart definitions فعال باشه یا غیر فعال ؟ به نظرم غیر فعال قدرت تشخیص بالاتری باید داشته باشه ! اگر یک توضیح بدید ممنون میشم .
درباره Pulse Update هم چیزی دستگیرم نشد !