سلام به اساتید محترم
هنگام خرید 6177 به چه چیزهایی باید توجه کنم ؟ اگر میشه جزء به جزء راهنمایی کنید(چه پررو:31: )
ممنون :11:
Printable View
سلام به اساتید محترم
هنگام خرید 6177 به چه چیزهایی باید توجه کنم ؟ اگر میشه جزء به جزء راهنمایی کنید(چه پررو:31: )
ممنون :11:
سلام دوستان
آقا ما لپ تاپ اچ پی گرفتیم مدل 6170:31: بشدت هم هم راضی م
دوتا درایو بیشتر نداره. یکی c و دومی d
هارد لپ تاپ 500 هستش.
درایوc : چهار صدو خورده ای گیگه و d پونزده گیگه .
چطور میتونم درایو سی رو به چند چند درایو دیگه تقسیم کنم؟
ببخشید 6120 کانفیگ Cori5 نداره ؟
6166 هم رنگ دیگه ای داره؟
ممنون
من بالاخره چند روز پیش یکی گرفتم. 6160se . به نظر خودم که خیلی خوبه. کانفیگش اینه:
ci5s 2nd generation, 4 GB DDR3, 500 GB 7200rpm, ATI 6770 2 GB GDDR5 و...
راستی، من دی وی دی ریکاوری رو هم درست کردم. حالا سوالم اینجاس. آیا میتونم ویندوزو پاک کنم و 32 بیتی ultimate بریزم؟ آخه از 64 بیتی اونم home premium اصلا خوشم نمیاد. ریکاوری گرفتن این مدل پیشرفته شده. دستی میشه انتخاب کرد چه چیزی رو ریکاور کنیم. میتونیم فقط درایورها رو ریکاور کنم و یا فقط برنامه هایی که ریخته بودن خودشون و همچنین ویندوز.. حالا من اصلا هیچکدوم از اینا رو نمیخوام. میخوام ویندوز 32 بیتی نصب کنم، همه پارتیشن ها رو پاک کنم و خودم پارتیشن بندی کنم و برم از سایتش درایورهای 32 بیتی دانلود کنم. آیا اصلا درایورهای 32 بیتی میدن واسه این لپتاپ یا فقط حتما باید روش ویندوز 64 ریخت؟
مبارکت باشه. موقع خرید میتونستی بشون بگی تا واست پارتیشن بندی کنن. درایو Dدرایو ریکاوری هستش. با برنامه های مدیریت هارد دیسک (Partition Magic)و غیره میتونی پارتیشن بندی رو تغییر بدی.البته خود ویندوز سون این امکان رو بهت میده که درایوCرو به یک یا چند پارتیشن تقسیم کنی ولی محدودیت داره و نمیزاره هرچقدر از فضای خالی درایو Cرو که دلت میخواد انتخاب کنی. بعد از پارتیشن بندی دی وی دی ریکاوری تهیه کن .نقل قول:
درایوهای 32بیتی هم تو سایت اچ پی موجوده.ولی 64 بیتی که بهتره!! تازه اورجینالم هست و میتونی آپدیتش کنی.واسه کاربر خونگی Home PremiumباUltimateهیچ تفاوتی نداره. تصمیم با خودته!نقل قول:
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
- سر و ته پک دستگاه رو چک کن که با آرم اچ پی پلمب شده باشه و پلمبشم سالم باشه.نقل قول:
-دستگاه رو پیش خودت روشن کنن (وقتی دسنتگاه واسه اولین بار روشن میشه یه چند مرحله از نصب کامل ویندوزش مونده که اونارو باید کامل کرد )
-سریال باطری رو چک کن تا با دستگاه همخونی داشته باشه.
-مانیتور رو کامل چک کن تا پیکسل سوخته نداشته باشه
-کیبورد-تاچ پد-وایرلس-بلوتوث و....
-زیادی سخت نگیر !!!
دقت کنید که تنظیمات HP CoolSenseدر حالت Performance Optimized Modeقرار داشته باشه(اگه جواب نگرفتی بذارش تو حالت Coolest Mode)نقل قول:
لپ تاپ رو روی فرش یا جایی که نرم هست قرار نده.
دریچه های زیر لپ تاپ رو چک کن تا اگه گرد و خاک گرفته باشه تمیزشون کنی.
آره 64 بیتی خب بهتره و برنامه ها اغلب پرفورمنس بهتری میدن رو 64 بیتی، اما تنها دلیل من واسه اینکه از 64 بیتی خوشم نمیاد اینه که گوشیم درایور 64 بیتی اصلا نداره و توی اینترنت هم موجود نیست و سایت سونی اریکسون هم اصلا درایور 64 بیتی ویندوز سون واسه این گوشی بیرون نداده (w810i) :31: درایور ویستا 64 بیتی هم بهش نمیخوره توی ویندوز سون (از معدود درایورهای ویستاست که به سون نمیخوره :41: )نقل قول:
راستی من میتونم کل هاردو fdisk کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم و بعدش ویندوزم با برنامه هاشو ریکاور کنم؟ میخوام خودم پارتیشن بندی کنم، پارتیشناش خیلی به درد نخوره، بخصوص اینکه میخوام اون درایو ریکاوری رو پاک کنم چون خب توی 4-5 تا دی وی دی بک آپ گرفتم دیگه. میشه؟ مگه اون چیزایی که توی دی وی دی بک آپ گرفتیم توی درایو ریکاوری نیست؟ خب چه کاریه درایوشم داشته باشیم؟
سلام گرافیک ati 6770 که رو اچ پی هست قویتره یا gt 555 که روی asus n55 هست به نظرتون بین asus n55 و hp6199 کدوم بهتره من واسم 7200 rpm بودن هارد خیلی مهمه که انگار اچ پی 5400 ا :41: