داریوش سازمان جاسوسی داخلی چیه دیگه ! :31:نقل قول:
بحث سر عدم دسترسی مردم به اطلاعات آزاده و بس
فلان سازمانی هم اگه وجود داشته باشه مطمئن باش کارش گیر فیلترنت اینا نیست !
Printable View
داریوش سازمان جاسوسی داخلی چیه دیگه ! :31:نقل قول:
بحث سر عدم دسترسی مردم به اطلاعات آزاده و بس
فلان سازمانی هم اگه وجود داشته باشه مطمئن باش کارش گیر فیلترنت اینا نیست !
حالا ما که با اونا کاری نداریم نتمون اوکی باشه فقط:31:
حالا هر چی هست امروز بهتر شده اوضاع
هر چی بود رد کرد
همین طور که تو عکس کالبد شکافی مشاهده میکنید کلا package lost تعطیله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13::41:
آن گونه که برخی متولیان عرصه ارتباطات اعلام کرده اند تلاش برای اجرایی کردن شبکه ملی اینترنت عامل کندی واختلال
اینترنت طی هفته های اخیر است:18:
(منبع روزنامه روزگار یکشنبه 11 دی)
این مطلب که در صفحه اول روزنامه چاپ شده در ادامه میگه مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت از اعلام تاریخ دقیق خود داری کرده اما سقف آغاز به کار این شبکه رو دهه فجر میدونه شبکه ای که وقتی آغاز بکار میکنه تمام اطلاعات
باید از درگاه اون عبور کنه یانکنه در پایان مطلب میخونیم چنین سیستمی تاکنون در برخی از کشورها از جمله کره شمالی
آزمایش شده است:31:
به به به
بنده نیر به سهم خود تبریکات خود را به دوستان شلیک میکنم و آرزوی اوقات خوب و مفرحی را در سایت تبیان و سایت های مشابه برای دوستان آرزومندم
باشد که رستگار شویم
ان شاء الله
آره الان بیBسی هم گفت. الان یه مشکلی که من دارم اونجا هم گفت قطع و وصل شدن های پی در پی و موقت هستش که گند میزنه به همه چی. میگن مربوط به همونه، دارن تستش میکنن.نقل قول:
فقط امیدوارم همچین وضعیتی موقتی باشه، اگه بخواد ادامه داشته باشه که باید رسما بیخیال این جور اینترنت بشیم...
امروز به یکی از دوستانم میگفتم میخوام وایمکس رو امتحان کنم. میگفت وایمکس هم داستان های خودشو داره. اگه دنبال اینترنت خوب هستی بیشتر از این خودتو ضایع نکن و از همین حالا دنبال کارای مهاجرت باش :31: چون از این به بعد اینترنت خوب تو ایران کیمیاستنقل قول:
دوست من ما همین الانش هم اینترنت خوب نداریم و انتخاب ما بین دو گزینه بدترین و مزخرفترین هست که فعلا بدترین رو انتخاب کردم تا ببینیم بعدا چی پیش میادنقل قول:
درضمن مگه چند نفر امکان مهاجرت رو دارن؟شما میتونی مهاجرت کنی اما بقیه چی؟
در کل باید با هیمنا سر کرد
برای من الان اوضاع بدک نیست
منم که خودم دیگه سرم شولوغه کمتر به وبگردی میرسم در حده اینه که یه روز تو هفته بگردم لینک مستقیم کنم بزارم تو نوبت دانلود کنه
داریوش منم سرعت دانلودم خوبه و مثه همیشه هست اما سرعت وبگردیم افتضاحه و جون میکنهنقل قول:
من نمیدونم چه مرضیه که هرکسی تا یه اتفاقی میوفته زرتی دق ودلیش رو سر اینترنت خالی میکنه
9 دی میشه قطع میکنن،22 بهمن میشه قطع میکنن،شهادت فلان امامه قطع میشه،روز درختکاری قطع میشه