بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره :31:
معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309979
Printable View
بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره :31:
معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309979
آخه جالب ایتجاست با کسی که این اطلاعات رو داشته باشه فعلا دسترسی ندارمنقل قول:
اگه زحمتی نیست بچه خودتون که استفاده میکنید نظر بدید
با تشکر
با یاد اونقل قول:
بابت توجهتون متشکر ؛
ممنون میشم بفرمائید در محدوده ی آریاشهر ،کدوم isp ها افت کمتری دارن و از همه کمتر دچار کاهش سرعت میشن ؟
هیشکی نیست جواب من رو بدهنقل قول:
تورو خدا یکی منوراهنمایی کنه
من اینترنت adslدارم. از صبانت گرفتم . 128 هست. مصرف من خانگی هست
میخوام از صبانت اینترنت1mبگیرم. ولی اونا میگن فقط برای شرکا هست
حالا به من بگید که من چیکار کنم که بتونم بگیرم
سرعت دانلود 1m چقدر هست؟؟؟
سلام . شما باید از طرف دانشگاه نامه ببرید و کارت دانشجویی داشته باشید ، این طوری می تونید بگیرید .
شما هر سرعتی رو که می گیرید باید برای بدست اوردن سرعت دانلود تقسیم بر 8 کنید .
1000 / 8 = 125
سرعت دانلود 1 مگ 125 است .
یا باید از دانشگاه نامه بگیری ، یا از یکی از دوست و آشنایان که شرکت دارن بخوای که یه نامه بهت بدن که مثلا برای اون شرکت کار میکنی و نیاز به adsl داری . شماره تلفن درخواستی شما باید تو نامه ذکر بشه . مشخصات نامه و مدارک لازم رو از خود بخش فروش بپرسی بهت میگن .نقل قول:
شما چهار رقم اول شماره خطی رو که میخواین adsl بگیرین اینجا اعلام کنید ، دوستانی که در اون منطقه مخابراتی هستن پاسخ بدن .نقل قول:
ممنون
-
چهار رقم اول : 4404
مركز مخابراتي آيت الله كاشاني
تشكر التماس دعا
شرکت آسیا نتورک چطوریاست !؟
نام سایت را بدهید ببینیم .
با عرض خسته نباشید
از مرکز بی صاحب سلمان فارسی مزاحم میشم
کسی میدونه کیا اینجا سرویس خوب میدن؟ الان 5 ماهه شاتل رو رفتم تو نوبت و خبری نیست
از این رو بالاجبار دارم میوفتم تو دامن شرکتی به نام داده گستر عصر نوین، که گویا دست 2 فروشه
اگه کسی از کیفیت کارش خبری داره مرحمت کنه. من میخوام 64 ازش بگیرم خیلی گرونه(35) و نمیدونم چه سرعتی میده!!!