من میخوام مودم وایرلس بخرم.که 88 تومن هست.میخوام بدونم انتن رو هم با مودم میدن؟؟؟؟؟
Printable View
من میخوام مودم وایرلس بخرم.که 88 تومن هست.میخوام بدونم انتن رو هم با مودم میدن؟؟؟؟؟
عزیزم... مودم و آنتن سرهم هستن :31:نقل قول:
مگه یه دونه مثل ماهواره بالای پشت بوم نمیذارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
من تازه یه مودم tplink گرفتم...اما نتونستم راه اندازیش کنم...یعنی طرف بهم گفت که چکار کنم اما نمیشه...
ببینید...
من اول پاور رو نصب کردم بعدش سیم تلفن رو زدم ...چراغ ADSLشروع کرد به چشمک زدن...بعدشم ثابت شد......رفتم یه کانکشن ساختم و سیم Lan رو وصل کردم به پی سی...اما کانکت رو که میزنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه توی شکل نگاه کنید میبینید که...من انگار قسمت Lan پی سی فعال نیست اخه میدونید.و..طرف گفت که باید یه ایکون لن داشته باشی اگه نبود با مادربورد نصب کن اما من توی سی دی مادربورد پیداش نکردم...مدل مادربورد من p35ds3l giga هست...میشه بگین جریان چیه؟؟؟
مگه می خوای ارتباط وایرلس بین شرکتی راه بندازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
یه آنتن روی خود مودم هست که حداکثر تا 100 متر برد داره. اگه آنتن جدا بگیری تا 300 متر...
اینو ببین اگه این شکلی باشه یعنی لن ت(شبکه) وصله
اگه این جوری هستو وصل نمی شه؟:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون...ببین اون پایینی رو ندارم.یعنی نمیاد...نقل قول:
حالا جالبش اینجاست که وقتی USB رو میزنم میاد اما همین که میکشمش دیگه نیستش...یعنی سیم لن رو که وصل میکنم اون پایینی نیست و نمیتونم کانکت کنم و اون ارور رو میده...
سلام دوستان
من هنوز به جوابم نرسیدم
تنظیمات مودمو میارم روی PPPoE مودم هم خودش وصل میشه
ولی Internet Gateway نمیاد و من همینجوری وصل نیستم
ضمنا می خوا با یه مودم TD-8841 به 3 نفر اینترنت بدم
یعنی هیچکس نمیدونه چرا
يا درايور كارت شبكه آنبوردت نصب نيست كه ميشه از رو cd مادربرد نصب كرد يا اينكه لن آنبورد رو از تو بايوس غيرفعال كردی.نقل قول:
ممنون ...نقل قول:
مشکل منم همین جاست که روی سی دی پیداش نمیکنم...مدل مادربرد من P35 DS3L GIGA هست...نمیدونید کجاش باید برم؟؟؟
در مورد بایوس...از کجا باید نگاه کنم... لطفا دقیق بگید:10: