سلامنقل قول:
اطلاعات در مورد فیلر و فیلرگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
اطلاعات در مورد فیلر و فیلرگیری
روندگی و نفوذ پذیری ضد یخ زیاده و جاهای پوسیده نشتی میدهنقل قول:
در موتور ماشین هایی مثل پراید (البته در تمام موتور های سیلندر دار هست اما متفاوتند)نقل قول:
بطور خیلی ساده و خلاصه سوپاپ بوسیله فنری کاملا بسته نگاه داشته میشه در موقع نیازبه باز شدن بوسیله اسبک به روی اون فشار میاد و باز می شه فاصله بین اسبک و سوپاپ در موقعبسته بودن سوپاپ فیلر نام داره که باید تنظیم باشه
برای پراید مناسب ترین دور تعویض دنده برای حفظ شتاب و نفس ماشین و فشار نیومدن به موتور و یا گیرباکس 3000 دور هست البته بسته به شرایط هم داره و بیشتر برای دنده یک و دو و سه
این موضوع در خانواده 405 3500 تا 4000 و برای 206 هم 4000 هست
محمد جان سلام داداش این مشکل من همچنان باقیه یه پراید 87 دارم صدایی میده موقع شتاب وسرعت انگار مثلا تو تونل هستی یه جوری وووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو و میکنه اقا خاموش کردم تو سرعت همونجوری که گفتی بازم همون صدا رو میده روشنه ماشین بازم همون صدا رو میده از گیربکس واینا هم نیست همیشه روغن موتور 500 کیلومتر عوض میکنم+فیلتر هوا و روغن نوع روغن موتور هم یا ایرانول صبا میزنم یا ایرانول 8000 خلاصه همه چیزش تحت کنترل هست.
فقط یه نکته ای هست اینم بگم>>>
امسال عید نوروز رفتیم مسافرت شیلنگ کمکی رادیاتور و کمکی رادیاتور برعکس واشتباه بود یعنی طوری مک میزد از رادیاتور میریخت تو کمکی و کمکی هم سر ریز میکرد خلاصه هیچی اب تو رادیاتور نمیموند من دیر متوجه شدم البته تو سرعت که میرفتم درجه اب به علت اینکه تو سرعت هوا میخوره به رادیاتور پایین وحتی زیر متوسط بود ولی وامیسادم سریعا بالا میرفت منم هی تند تند اب بهش اضافه میکردم منو بگو فکر میکردم سوراخه از زیر تو مسافرت خلاصه این کار من بود تا 10 روز تا اومدم شهرم کرمانشاه بعد بردم مکانیکی گفت شیلنگت برعکسه مال کمکی به رادیاتور برام درستش کرد دیگه اب رادیاتور هم کم نشد از اون موقع میگم صدا ربطی به اون ممکنه داشته باشه ممکنه رادیاتورم سوخته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرفی موقع برگشت یه از خدا بیخبری تو لرستان زد بهم از طرف دقیقا باک بنزین کلا اون قسمت تووووووووو رفت از همون لحظه نشستم سوار رانندگی کنم بعد تصادف اون صدا شنیده شد احتمال بدم هرچی که هست مربوط به تصادف باشه خودم گفتم شاید پمپ بنزینم اسیب دیده باشه ولی درجه بنزینم کامل ودرست کار میکنه والا گیج شدم نمیدونم مشکل از کجاست ماشینم بسیار کم کارکرد ومثل عروس میمونه همه چی تنظیم و بدون عیب وایراد ولی این صدا تو مغزمه جدیدا هم تو سرعت 100 تا به بالا فرمون شدیدا به لرزه میفته به طوری که احساس میکنم لاستیکهای جلوم به لقی میزنه ومیخواد الانه که جدا بشه از ماشین ودر بره فک کنم جلوبندیم بعد 6 سال خراب شده هزینه جلوبندی چقدر در میاد برا پراید؟؟؟؟
محمد جان با توجه به اینکه بسیار کامل توضیح میدی ازتون تقاضا دارم کامل به سوالاتم جواب بدید شما استاد مایی بسیار جامع وسنجیده و عالی پاسخ میدین پستهای قبلیتونو خوندم ممنونم.
سلام
صدای باد نیست؟؟
لاستیک و رینگ سالمه و تاب نداره؟؟
ببین صدا از سمت یکی از چرخا نمیاد؟؟
معمولا این تیپ صداها میتونه از بلبرنگ چرخ باشه.
اگه زیر کاپوت باشه هم میتونه از یکی از بلبرنگ ها شفت خروجی گیربکس باشه.
برای اون لرزشتو سرعت 100 به بالا هم 4 تا چرخ رو بالانس کنید.
با سلام
امروز یه کمی درجا نگه داشته بودم ماشینو که طبق معمول اون پنکه های جلوی رادیاتور شروع به چرخیدن کردن ولی یه کم بعد یه صدای خرخر عجیب اومد و چراغ STOP روشن خاموش شد که زودی خاموش کردم ماشینو. بعد از اندک لحظه ای دوباره شروع کردم زود ماشینو پارک کردم تو کوچه اومدم.
اون صدا و دلیل روشن شدن STOP از چی می تونه باشه ؟
پژو 405 بود ماشینم
سلامنقل قول:
ممنون از لطف شما
اگه با موتور خاموش و دنده ی خلاص هم اون صدا شنیده میشه پس ربطی به موتور و رادیاتور و پمپ بنزین و گیربکس نداره .
یا اتاق ماشین صدمه دیده و یکی از درها یا درب صندوق عقب درست به لاستیکِ درب نمیچسبه و صدای بیرون میاد تو ماشین
باید با اسفنج یا پارچه ی خیس , اون قسمت از درب یا بدنه که به لاستیک میچسبه رو خیس کنین و درب رو ببندین و ببینید آیا تمام لاستیکِ دورِ درب خیس میشه ؟
هر جاش که خیس نباشه یعنی به درب نمیچسبه و از همونجا هوا و باد و صدا میاد تو ماشین .
دوم اینکه ممکنه یکی از چرخها صدمه دیده و صدا میده .
بهتره با جک زدن و چرخاندن تایرها مطمئن بشید که لقّی نداره و تاب هم نداره و صدای زبر نداشته باشه ( خششششش ) .
اگر با ماشین توی آب و شل رفته باشین و محورها در اوم غوطه ور شده باشه , احتمال داره این آب شل به بلبرینگ رسیده باشه و صدا میده .
آخرین کاری که به نظر بنده باید انجام بدین , باز کردنِ چرخها و تمیز کردن بلبرینگها و جای بلبرینگها و گیریسکاری اونها هست .
اصلاً بهتره هر 100 هزار کیلومتر بلبرینگها گیریسکاری بشه تا خراب نشه .
کاسه نمدِ چرخها هم که مثل گردگیرِ هست باید سالم باشه وگرنه بلبرینگها عمرش کم میشه .
برایِ چرخهای جلو میشه جک بزنین و با دنده 4 سرعت رو به 90 برسونید .
اگر بلبرینگ خراب باشه یا چرخ بالانس نباشه و لرزش داشته باشه راحت معلوم میشه .
نکاتِ ایمنی فراموش نشه .
ترمز دستی کشیده
آجر پشت و جلوی چرخهای عقب
جک سالم و قوی باشه
جلو ماشین کاملاً باز باشه یعنی به دیوار یا ماشین دیگه نزدیک نباشه
بچه کوچیک اطراف ماشین نباشه
سلام به همگی
من یه پارس ۸۴ دارم که تازگیها وقتی ماشین توی سرما مثلا توی حیاط محل کارم هست موقع استارت زدن اگر گاز ندم خاموش میشه یا اگر هم روشن بشه پت پت میکنه و خاموش میشه!
استپر رو ۲ ماه نیست عوض کردم (علت تعویض هم همین موضوع بود البته در هوای گرم)
فیلتر بنزین هم ماه رمضون عوض کردن و مدت زیادی نیست که از کار کردن فیلتر جدید میگذره
چند روز پیش هم کلا استپر رو باز کردم و با اسپری انژکتور شو کلا اون محفظه + استپر رو شستم
استپر ماشین هم از ایساکو گرفتم و لوگوی OPEL رو هست
هیچ تغییری به هیچ جای ماشین ندادم جز اینکه ۲ سری از جایگاه که همیشه بنزین می زدم بنزین نمی زنم
یه مشکل دیگه هم دارم که ماشین رو دنده ۲ و ۳ یه دل خیلی ریزی میزنه
میخواستم از دوستان بپرسم مشکل ماشین از چیه و برای حل این مشکل باید چیکار کنم ؟
پیشاپیش ممنونم
سلامنقل قول:
امکان داره استپر سرش بیش از حد بلند هست
با این آزمایش میشه تستش کرد :
همون موقع که سرده و روشن نمیشه , استپر رو باز کنین و فقط سه چهار میلیمتر از جاش بکشینش بیرون
دقت کنین که نباید اُرینگ استپر از جاش دربیاد
فقط سه چهار میلیمتر از جاش بیاد بیرون
حالا یک نفر استارت بزنه
اگر ماشین روشن شد پس سر استپر بیش از حد بلنده و هوای کافی به موتور نمیرسه .
باید با دست فشارش بدین تا بره تو
بیخودی نباید باهاش ور برین وگرنه تنظیم موتور به هم میخوره
اگه کاتالوگ دارین ببینین نوشته طول سر استپر چقدر باید باشه
اگه بیشتر باشه ماشین لرزش داره در دور آرام یا خاموش میشه
اگر کمتر باشه دور موتور زیاد میشه در دور آرام
چون استپر کارش فقط و فقط تنظیم هوا در دور آرام هست و به محض یک نیش گاز از مدار خارج میشه چون دریچه ی گاز باز میشه و هوای موتور رو تامین میکنه
در ضمن باز بودن بیش از حد دهنه ی شمعها هم باعث همین مشکل میشه خصوصاً در سرما
برق ضعیف هم میتونه باشه یعنی وایرشمع بنجُل با مقاومت زیاد ( بیش از 5000 اهم ) بنزین با اکتان کم هم همینطور کویل ضعیف هم همینطور
سلام
زنده باد و مرسی ار جواب فوق العاده خوبتون
نکته که توجه من روبه خودش جلب کرد اینه با اینکه این استپر دقیفا با مدل قبلی یکی هست اما این یه جورایی خیلی سفت و اصلا نمیشه کاریش کرد!
در مورد شمع هم 4 5 ماهی میش که شمع ها + وایر شمع ها از برند VALUEاصلی تعویض کردم
امروز هم نکته جالب این بود که یعد از گذشت 24 ساعت ماشین رو روشن کردم و با اولین استارت روشن شد
در مورد دل زدن در دنده 2 3 نظرتون چی هست و شتابش که احساس می کنم کم شده ؟
یعنی شما می فرمائین مشکل می تونه از بنزین باشه ؟