دوستان شبانه به صورت auto connent کار میکنه یا هنوز باید کانکشن رو قطع و وصل کرد؟!
Printable View
دوستان شبانه به صورت auto connent کار میکنه یا هنوز باید کانکشن رو قطع و وصل کرد؟!
به صورت اتوماتیک هستش دیگه لازم نیست خودتون دستی عوض کنید خودش سر موقع معین شبانه حساب میکنه:46:نقل قول:
قیمت آسیاتک توی کرج هنوز ثابته ! من توی این هفته میرم مخابرات . اگه 256 بدن ، میگیرم اگه نه ، چاره ای ندارم جز اینکه از آسیاتک بگیرم ( 1 مگ / 3 ماهه / 10 گیگ / 50 هزار تومان )
برای این گفتم ناچارم چون شرکت دیگه ای توی منطقه ما سرویس نمیده ! :13:
سرعت دانلود شبانه من دو روزه به شدت افت کرده حجم دانلود شبانه من از 2.5 گیگ رسیده به 1.4 گیگ برای مستقیم کردن لینکها از rapidbaz یا mul.ir استفاده میکنم .
دوستان از چه سرویسی برای مستقیم کردن لینکها استفاده میکنن و حجم دانلود شبانشون چقدره ؟
دوستان برای استفاده از شبانه سر 2 schedule میدید خودش دانلود میکنه یا .....
مطمئن هستید اگه ppoe باشه اصلا حجم کم نمیکنه؟!
یعنی همه اتو کانکت ها و shotdown turn on ها رو remove کنم....
----------------------------
راستی شما میدونید چطوری میشه Lock screen رو بعد بوت از حالت هایبرنیت حذف کرد.
چون اتومات داخل سیستم عامل نمیشه.
بله سر ساعت یک دیگه از حجم کم نمیکنه به صورت اتوماتیک قبلا باید دیسکنکت میشدی و دوباره کانکت تا شبانه محسوب بشه ولی تازگیا اصلاحش کردن:46:نقل قول:
مطمئن هستید اگه ppoe باشه اصلا حجم کم نمیکنه؟!
خوب خدا رو شکر که دوستان مشکلی در سرعت دانلود ندارند :18:نقل قول:
بچه ها من الان شاتل دارم ماهی 44 تومن میدم 256 شرعت دانلود 30 هست و تو 24 ساعت فقط 2.5 گیگ دانلود میکنه ! اسیاتک اوضا چطوره ؟ بهتر از شاتله ؟
شاتل دیگه چه دزدیهنقل قول:
من تا ماه پیش که تو آسیاتک بودم خیلی خوب بهت حال بدن و سرعت شبانه بترکونه نهایتتتتتت 1.5 گیگ دانلود می کنی که اونم اکثر مواقع نمیشه . تو مرکز ما که قطعی مکرر داشت و اعصاب خوردی زیاد
:41::46:
ای بابا .. من می خوام برم شاتل .. از آسیاتک خسته شدم. یعنی می گی نرم شاتل؟؟؟؟!!! :41:نقل قول: