با زدن دکمه ی Tab یه 10-12 حرف فاصله میاد ، چه جوری میشه این تعداد حرف رو تنظیم کرد؟ (واسه اول پاراگراف می خوام که باید 5 تا فاصله بذارم ، مجبور نباشم 5 بار دیکمه ی اسپیس رو بزنم)
Printable View
با زدن دکمه ی Tab یه 10-12 حرف فاصله میاد ، چه جوری میشه این تعداد حرف رو تنظیم کرد؟ (واسه اول پاراگراف می خوام که باید 5 تا فاصله بذارم ، مجبور نباشم 5 بار دیکمه ی اسپیس رو بزنم)
آفیس رو کلا پاک کردم حتی از رجیستری،دوباره به طور کامل نصب کردم مشکل حل شد،این قسمت از word واقعا برای فرمول نویسی محشر و راحته، درباره 2007 هم باید بگم اگه بهش عادت بکنید هم امکاناتش بیشتر شده و هم کار کردن باهاش خیلی راحت شده و ابزاراش خیلی دم دست تره:31::20:نقل قول:
سلامنقل قول:
شما بايد default tab stop رو تنظيم كنين و يا tabبندي كنين...
در 2003، در مسير format/tabs.../default tab stop رو نيمسانت تعريف كنين
سلام دوستان :11:
می خواستم ببینم از این "بسم ا..." هایی که صفحه ی اول تحقیق ها و پایان نامه ها میذارن از کجا باید پیدا کنم ؟ دنبال یه چیزی می گردم که خیلی خوشگل باشه و تکراری هم نباشه . واسه ی پایان نامه دانشگاه می خوام . شما می تونید کمکم کنید ؟
ممنون
برای این کار باید بری تاپیک فونت ، فونت بسم الله بگیری ، ولی فعلاً واسه این که کارت راه بیفته:نقل قول:
اینو بگیر
passwordکد:http://www.------------.info/font/Allah-name.zip
کد:www.------------.com
اينم يه چند تا فونت زيباي ديگه خدمت شمانقل قول:
همانطور که دوستان گفتند می توانی فونت را بگیری، اما یک راه ساده تر این است که یک عکس خوب دانلود کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان
این مشکلی که با مربع های قرمز رنگ مشخص کردم از چیه
بذارید یه کم توضیح بدم . این متن توی سیستم دیگه ای تایپ شده بعد آوردن من پرینت بگیرم روی فورمولها که کلیک می کنم درست میشه ولی خوب میبینید برای درس ریاضیه و توش پر فرمول راحی نیست که با یک کلیک بشه همشو درست کرد یا اینکه تنظیمات سیستمی که متن باهاش نوشته شده رو درست کرد
ممنون از دوستان
يعني شما فقط با يه كليك ساده روي فرمولها اونا رو درست ميكني يا اينكه دابل كليك ميكني و كار ديگه اي رو انجام ميدي ؟نقل قول:
در ورد 2007 چطوری میشه فرمولهای ریاضی تایپ شده را با درگ و دروپ کردن به مکان دلخواه جا به جا کرد مانند ورد 2003 که به راحتی میشه این کار رو انجام داد