سنجوتسو دیگه ، همون که جیرایا بلد بود ، و غورباقه ها به ناروتو هم یاد دادن . از نیروی طبیعت استفاده میکنه . توی زدن پین هم از اون ناروتو استفاده کرد . راسن شوریکن رو هم توی همین حالت میتونه پرتاب کنه ناروتو .
هاشیراما هم بلده سنجوتسو .
Printable View
سنجوتسو دیگه ، همون که جیرایا بلد بود ، و غورباقه ها به ناروتو هم یاد دادن . از نیروی طبیعت استفاده میکنه . توی زدن پین هم از اون ناروتو استفاده کرد . راسن شوریکن رو هم توی همین حالت میتونه پرتاب کنه ناروتو .
هاشیراما هم بلده سنجوتسو .
سلام.محتوای مخفی: سرنوشت ایتاچی!
سلام
بله درستهمحتوای مخفی: ایتاچی....
ممنون. می دونی این دقیقآ کدوم قسمت انیمه میشه, تا فقط همون رو دانلود کنم؟
298 و 299 شیپودن .
بازم ممنون. این 2 قسمت رو دیدم ولی همه چیزی که گفتی توشون نبود, منظورم "ایتاچی و با کمک ساسکه میرن کابوتو رو میزنن و ادو تنسه همه رو قطع میکنن". قسمت 300 هم دان کردم ولی تو اونم نبود, نمی دونی این ماجرا مال کدوم قسمته؟
هنوز انیمه اون قسمت ها پخش نشده ولی می تونی مانگا رو بخونی که خیلی ازانیمه جلوتر هستش ...نقل قول:
بازم ممنون. این 2 قسمت رو دیدم ولی همه چیزی که گفتی توشون نبود, منظورم "ایتاچی و با کمک ساسکه میرن کابوتو رو میزنن و ادو تنسه همه رو قطع میکنن". قسمت 300 هم دان کردم ولی تو اونم نبود, نمی دونی این ماجرا مال کدوم قسمته؟
راستی این هفته چرا باز مانگا نداریم ؟؟
نکنه باز هفته طلایی یا نقره ای گرفتن ژاپنیها ؟
مانگا احتمالا 1 شنبه بیاد ... وان پیس هم نیومد این هفته :(
643 اومده .
چه سوت و کوره اینجا...:n30:
آغااا میگم این چه وضعشه... اوبیتو مگه نمیتونست با شارینگانش به یه بعد دیگه بره پس چرا هی زرت زرت داره کتک میخوره از این پی زوری ها !!! :n02::n02: ناسلامتی ریکودو شده هاااا
ینی نمیتونه خودشو مثل قبل ترنسفر کنه یه بعد دیگه؟؟