[QUOTE=golabi2;5050662]میگم اون 68 نفری که به بسیار ضعیف رای دادن رو چه حسابی این کار رو کردن؟[/QUOTE
هيچ ادم كم عقلي اين كارو نميكنه:31:
2دليل ممكنه داشته باشه
1.ايكس باكس فن بوي ها
2.بيمار هستند:31:
Printable View
[QUOTE=golabi2;5050662]میگم اون 68 نفری که به بسیار ضعیف رای دادن رو چه حسابی این کار رو کردن؟[/QUOTE
هيچ ادم كم عقلي اين كارو نميكنه:31:
2دليل ممكنه داشته باشه
1.ايكس باكس فن بوي ها
2.بيمار هستند:31:
خب خیلی گرونه. نمی ارزه که.نقل قول:
یعنی کپی خورش نکردن؟
حالا بگید ببینم مثلا شاهزاده ایرانی 4 یا 5 چند تومنه؟ 15 یا 120 ؟!
خب شما فقط قیمت رو نبین.وقتی بلو ری رو بگیری دستت تازه معنیه سی دیه با کیفیت رو میفهمی.نقل قول:
خیلی حسن های مختلف داره.مثلا نه گیر داره نه خرابی داره نه خش می افته و خیلی چیزای دیگه
که شما رو هیچ کنسولی این کیفیت رو نمیبینی.
به نظر من کاملا به صرفه هست.دیگه اعصابت از دست سی دی خورد نمیشه که چرا خرابی!
کپی خور نشدنشم میشه یه خوبی باشه تا یه بدی.شما داری با دستگاهی بازی میکنی که از مرقوبیتش
مطمئنی.دیگه دلت شور نمیزنه که قبلا چه بلایی سرش آوردن تا -- بشه.کنسول رو بعد کارخونه خودت میگیری دستت نه یه فروشنده وحشی که معلوم نیست چطوری باهاش رفتار کرده.
شاهزاده 4 فکر کنم 25 تا 35 باشه.شماره 5 هم 45 تا 55 حدودا
تو بهترين هم كه باشي هميشه مخالف داري!!!نقل قول:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
من كه چند روز پيش سوال كردم شاهزاده نسخه جديد بالاي 65 تومن بود!!!ارزون شد؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
يكي از دوستان سوال كرده بود البته يادم نيست كجا ولي سوالش اين بود كهps3 فت رو با چي تميز كنه؟؟؟
اول از همه بايد بگم جنس ال سي دي ها و ps3 فت تقريبا تو مايه هاي همديگست---و هر چه قدر هم وسواس به خرج بدي بازهم خش ميافته مگر اينكه بزاري همين طور گرد و خاك بخوره!!!و دستش نزني---اما براي حداقل رسوندن خش از همين دستمالهاي مخصوص ال سي دي بايد استفاده كرد---تازه اون هم بايد خيلي آروم كشيد---
تو يه تاپيك هم ديدم نوشته بود براي تشخيص آك بودن فت بايد وقتي روشن ميكني تاريخ ماه و روز و ساعت ثبت بخواد---اما بايد بگم كه اين هم اشتباهه چون با يه فرمت ساده دستگاه بازهم اين رو ازت سوال ميكنه---پس راه خوبي واسه تشخيص آكبندي دستگاه نيست!!!فقط يك راه مطمئن وجود داره اينكه وقتي دستگاهي توليد ميشه همون ماه توليدش بري بخري---يكمي هم بايد خبره باشي--
الان هم كسي اگه فت ميخواد فقط بايد تو اين شركتهاي كامپيوتري دنبالش بگرده----
بازم نمی ارزه.نقل قول:
فرض کن هر بازی متوسط 50 تومن باشه. اگه آدم بخواد ده تا بازی بگیره میشه نیم میلیون!
بنظر من که احمقانه میاد آدم واسه ده تا بازی نیم میلیون تومن بده :13:
خوب هر کسی نظری داره من الان 34 تا بازی دارم فکر کنم تا حالا حدود 1.5 میلیون پول بازی داده باشم اصلانم به نظرم احمقانه نمی آد لذتش رو بردم ، آدم جیبشو نگا می کنه بعد می ره سراغ پلی استیشن سه ... و جالب تر اینجاست با اینکه حدود 400 تا بازی ایکس باکس دارم ولی بازم با پلی سه بیشتر بازی می کنم !!!!نقل قول:
من هم 34 تا بازي داشتم سراغ ايكس باكس نميرفتم البته الان هم ايكس باكس ندارم----ps3 رو هم بيشتر واسه ديدن فيلم بلوري خريدم---بازي هم ميكنم روزي 2 يا 3 ساعت---
به نظر من هم ميارزه چون تو ايران هيچ تفريح درست و حسابي وجود نداره---نه فيلم روز دنيا و نه غيره----------بزرگترين تفريح همين بازي هستش----
خوب یه راهشم اینه که بازی رو تعویض کنی با کسایی که PS3 دارننقل قول:
یه راهشم اینه که پول داشته باشی
یه راهشم (که فک کنم مختص خودمه)اینه که کار کنی،پولشو بازی بگیری،من خود کنسول رو هم اینجوری گرفتم
يه راهه ديگه هم داره ---پول تو جيبي!!!البته بستگي به مقدارش داره----