من آرت 4 دارم . سرعت دانلودم روی 120 هست . میخوام اکوآفیس که 512 هست بگیرم
سرعتش چقدره ؟
دانلود نیاز ندارم فقط سرعت برام مهمه
Printable View
من آرت 4 دارم . سرعت دانلودم روی 120 هست . میخوام اکوآفیس که 512 هست بگیرم
سرعتش چقدره ؟
دانلود نیاز ندارم فقط سرعت برام مهمه
من اکو 512 دارم ، سرعتم 525 در ثانیه هستش.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
در صورتی که مشکلی پیش نیاد چه 128 بگیرید و چه 2 مگ سرعت در روز تقریبا برابر 230-250 کیلوبایته ، البته اکو (از پشتیبانی هم میتونید سئوال کنید)
به قول یکی از دوستان منم هم دائم المحدود شدم
یه هفته بیشتره سرعت شبانه ام از 2 بیشتر نمی شه
می خواستم تست بذارم ولی متاسفانه هیچ سایتی باز نمی شه
دلم خوشه ADSL دارم
شاتل همینه دانلود =====================محدود
اگر میخوای دانلود کنی شرکت رو عوض کنی بهتره
سوال دارم ایا شاتل هر شهری میتونه پهنای باند روزا به 4 مگ ببنده؟ایا مقدور هست براشون اگه اشنا داشته باشیم چه جوره چون سرعت مهم هست استفده دانلود و این چیزا نداریم
تو مشهد که اکثرا 3 تا 4 مگ هست؟
سلامنقل قول:
جواب سوالتونم اینه که نمایندگی های شاتل تقریبا هیچ گونه دخالتی در کیفیت سرعت اینترنت شما ندارند و سرعت شما رو دفتر مرکزی تعیین میکنه که چقدر باشه (محدودیت هم همونجا اعمال میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یه نکته ی ظریفی که وجود داره اینکه سرعت بیشتر، مساوی دانلود(یا آپلود) بیشتره
چون اصول اینترنت بر اساس ارسال یا دریافت اطلاعاته
چه شما فیلم انلاین نگاه کنید، چه ویدئو کنفرانس ، چه وبکم ،و چه دیتا آپلود کنید از حجمتون کم میشه (میشه گفت همون دانلود خودمون)
ما که بخیل نیستیم:31: ولی میشه بگید سرعتهای بالاتر به چه کاری میاد، درصورتی که شما دانلود نداشته باشید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت براتون باز میشه؟
سلام دوستان تا چقدر توي ساعات رايگان استفاده كنيم محدود نميشيم ؟ الان حدودا من شبي 200 مگ استفاده ميكنم محدود ميشم ؟
سلام
سوالی دارم آیا راهی است شبها از v p .. استفاده کنیم چون خیلی وقته که وی پی شبها کار نمیده و شاتل بسته است لطفا اگر راهی داره بگید
و از کجا متوجه بشویم که شاتل محدود کرده
ممنون
خداحافظ