سلام دوستان
من اهواز هستم
پارس 512 دارم
الان یک ماهه جوری شده نتم که نهایتا روزی 10 وصل میشه
هرچقدر هم به پشتیبانی رجوع میکنم میگن به خاطر افزایش پهنای بانده صبر کنید درست میشه
میخواستم ببینم همه جا اینجور شده یا فقط اهواز اینجوره؟
Printable View
سلام دوستان
من اهواز هستم
پارس 512 دارم
الان یک ماهه جوری شده نتم که نهایتا روزی 10 وصل میشه
هرچقدر هم به پشتیبانی رجوع میکنم میگن به خاطر افزایش پهنای بانده صبر کنید درست میشه
میخواستم ببینم همه جا اینجور شده یا فقط اهواز اینجوره؟
کسی دانلود از سایت ی وت ی و ب مشکلی نداره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشتیبانی چرتو پرت زیاد میگه کاریشم نمیشه کرد:n03:نقل قول:
میگم مگه 16 مگ سراسری نشده ؟ پس چرا زنگ میزنم پشتیبانی میگه ما دسترسی نداریم و دست ما نیست و مقامات بالاتر به طور اتوماتیک خودشون میزارنو از این چیزا :n22:اینم وضع خطم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ آسیاتک دارم که شبانه از 1 تا 8 هم رایگانه - سرعت روز حدود 500 کیلوبایت میده و شبانه رایگان 120 تا 130
ولی قیمتش 44200 تومن هست برام یکم زیاده
میخوام پارس آنلاین بگیرم سرویسای نامحدودش که هیچی
سرویس محدود 512 5 گیگ در ماه سرعتش چنده ؟ شبانه که از 2 تا 7 هست سرعت دانلود چقد میده ؟
کسانی که سرویس 1 مگ دارن هم لطف کنن اعلام کنن سرعت چقدر هست و پینگش چنده ؟
میخوام یه سرویس بگیرم ماهانه 20 تومن بدم و شبانه رایگانش هم سرعت از 100 کمتر نشه
پیشنهادتون چیه ؟
درضمن ، اصفهان هستم :n16: تشکر
نقل قول:
به نکته خیلی مهمی اشاره کردی داداش
آپلودم اصلا خوب نیست می خوام یه چیزی سند کنم اذیت می کنه
نقل قول:
وضع خطت بدک نیست رو 16 مگ میره margin ت خوبه !
چرا برا من مشکل داره قبلا برا من بدون هیچproxy کار میکرد اومدم اینجا گفتم دیگه از اون روز نتونستم بازش کنمنقل قول:
دوستان برای رفع محدودیت از چه تیلتر شکنی استفاده می کنند ؟
و اینکه باید آی پی داخلی بده یا خارجی ؟
واسه من الان که ساعت 2:48 هست ، روی 240/250 بالاتره نمیره .... خط هم روی 9 مگ بسته شده
آهان اینم بگم که من با 3-4 تا پشتیبانی هاشون هم حرف زدم و داستان محدود کردن پارس رو گفتم. همه بلااتفاق میگفتند همچین چیزی نیست ...
شاید هم پارس محدود میکنه اما خود پشتیبانی در جریان نیست ..!
به یکیشون گفتم : این چیزی است که همه جا میگند داره پارس انجام میده
گفت : کجا هست این اعتراض ها ؟
گفتم تشریف ببرید فروم پی سی ورلد، یک 3800 صفحه ای ملت فقط راجع به شما حرف زدن ... ( بعدش هم اومد با تیم ویور دید صفحه ی اینجا رو )
و بعدش بهش گفتم : خلاصه اگه این روش ادامه پیدا کنه ، همه ی این چند صد تا عضو که تو فروم دارن شکایتتون رو می کنن قرار گذاشتیم یکجا تخلیه کنیم خط رو ...
تا اینو شنید بدبخت گرخید ! :n02: کاملا این گرخیدن رو تو صدا و رفتار بعد از شنیدن آخرین جمله ام میشد فهمید ... ! :n02: