این سرعت که خیلی پایینه ! 16 مگ ... 90 کیلوبایت !؟نقل قول:
Printable View
این سرعت که خیلی پایینه ! 16 مگ ... 90 کیلوبایت !؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خدا عالمه چطور تونستم این پست بذارم
یا مودمم خراب شده
یا همسایه مون باز وسیله پر باری روشن کرده!!
بعد از ریستارت مودم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:منم با حرفتون موافقم ،اینا تو 9 مگش موندن وای به حال 16 مگ :n02:نقل قول:
سلام دوستان عزیز من ۲ مگ دارم
تو تاپیک دیدم بعضی از شما هم تغییر سرعت زیاد دارین !
من سرعتم با اسپید تست از ۱۵۰ تا ۹۰۰ متغیره که ۸۰ درصد موارد حول ۲۷۰ میچرخه
شبا هم بهتر میشه نسبت به صبح
نکته جالب اینه که تو اسپید تست بعضی موقعها که تازگی بیشتر شده isp منو میزنه shahrad net company ا!!! مثل عکس sleeplessness بالا
ادرسش هم دور بر تبریزه
هیچ وقت همlocation منو کرمان که هستم نمیزنه ! رو تهرانه اکثر مواقعنکته جالب اینه که هر دفعه زنگ میزنم پشتیبانی در مورد نویز یک چیز میگه اخر نفهمیدم snr ام خوبه یا بد !! خودم هم رو مک بلد نیستم چک کنم ببینم راست میگن یا نه !
بعضی موقع ها سرویسهای گوگل مثل مپ رو راحت باز میکنه بعضی موقع ها انگار به کلی گوگلو حتی سرچ رو فیلتر ناقص کردن و نصفه نیمه باز میکنه !!
چرا اینجوری شده پارس دیگه اعصابمو خرد کرده ؟؟
من که خطم داغونه همون یک مگ یا دو مگ رو به زور جواب میده قبلا بهتر بود جدیدا که شماره های مشهد 8رقمی شد و خطم میخوان اضافه کنن بدتر هم شده پدر این مخابرات لعنت که مثل آدم کار نمیکنه
192.168.1.1نقل قول:
رو توی مرورگرت تایپ کن
یوزر و پس
admin
در قسمت status مودمت یه سری اعداد هست عکس بگیر بذار ببینیم پشتیبانی راست میگه یا بهانه میاره؟
داداش خطت رویه 8 مگ بسته شده.وقتی میری تو Status یه قسمت هست به اسم statics رو اون کلیک کن و یه عکس بزار.در ضمن بلاخره یه کرمونی تو این فروم پیدا شد.(یه هم استانی)نقل قول:
آقای مدیری که پست من در مورد جشنواره پاییزه پارس که سرویس 16 مگ رو به دلیل تبلیغ پاک کردی توجه داری که روزانه و شبانه توی تاپیکهای مختلف طرحها و تعرفه های isp های مختلف گذاشته میشه آب از آب تکون نمیخوره ؟حالا اومدی یه پست که کل مطلبش هم از سایت پارس آنلاین بوده رو پاک میکنی؟
این مطلب دقیقا از سایت پارس گذاشته شده به همراه لینک . دو صفحه هم در مورد همون پستی که پاک کردی پاسخ زده شده ! بعد میای فقط اونو پاک میکنی مخبر هم میاد میگه تبلیغ ممنوع!!؟:n01:
اینم همون چیزی که بهش میگی تبلیغ !!! مطلب عینا از سایت پارس کپی شده . این تاپیک در مورد پارس آنلاینه. اینم یه مطلب در مورد طرح جدید پارس آنلاین از سایت پارس آنلاینه .
الان وقت خرید اینترنت پرسرعته
همزمان با فصل بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و با بازگشت از مدارس و یا دانشگاه لذت استفاده از اینترنت پرسرعت خوب را تجربه کنید
بعد از تجربه 9 مگابایت بر ثانیه این بار موفق به ارایه سرویس تا سقف 16 مگابیت بر ثانیه شدیم.
• برای اولین بار در ایران.
• بر روی سرویس های حجمی بالاتر از 128 kbps.
• رایگان و بدون پرداخت هیچ هزینه اضافی.
هم اکنون برای خرید اقدام نمایید
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه سرویس 2 مگ
محتوای مخفی: سرعت