دوست عزیز با چه ای پی و پورت وارپ کانکت میشیدنقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
دوست عزیز با چه ای پی و پورت وارپ کانکت میشیدنقل قول:
- - - Updated - - -
کدوم ترکیب پورت و کشور ت.ورگ.ارد روی شاتل جواب میدونه
بیزحمت کسی داره پی وی بفرسته ترکیب رو
ممنون
ثابت نیستنقل قول:
منم نمیتونم اعلام کنم
باید اسکن بزنید بعضی اوقات مسیر رو این مسیر میافته
- - - Updated - - -
ثابت نیستنقل قول:
منم نمیتونم اعلام کنم
باید اسکن بزنید بعضی اوقات مسیر رو این مسیر میافته
سلام
دوستان جدید بسته ها وتعرفه شاتل گران نشده اند؟
سلامنقل قول:
این
دی ان اس dct 9nl داخلش
آی پی ش چند هست ؟ چون تو گوگل سرچ کردم چیزی نیومد
شاتل بسته هاشو بازم افزایش داد از 165 هزار شد 220 هزار
و من دیگر ازش سرویسی نمیگیرم و نخواهم گرفت هرگز
تو این دو سال فقط پسرفت کردن
شاتل تا سال 98 شاتل بود
ازون تایما خراب کرد روز به روز گرونتر کرد فناوری بوق قدیمیشو بدون اینک توسعه ای چیزی بده حداقل
ما ک خداحافظ به امید روزی ک فیبرشو بیاره بتونیم استفاده کنیم ازش
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم پلن بود ؟ این صفحه اصلی سایته
چه سرویسهای مزخرفینقل قول:
- - - Updated - - -
چه سرویسهای مزخرفینقل قول:
دوستان من هرکاری میکنم Windscribe با شاتل وصل نمیشه ولی با ایرانسل راحت وصل میشه با همراه
اول هم وصل نمیشه فقط با ایرانسل! میشه کاری کرد که اوکی بشه؟
سلام، یکسال و نیمی هست که مشترک شاتلم. به استثنای چند هفته که پشت سرهم قطعی نداشتم، بقیه روزها تعریف چندانی نداشت. الان چند وقتیه که روزهای تعطیل و آخر هفته یعنی 5شنبه ها و جمعه ها قطعی های مکرر دارم. بقیه روزها مشکلی نداشت. حالا نمیدونم مشکل از خود شاتله یا مرکز مخابراتی.
تازه هزینه سرویسهاش هم تعریفی نداره. من 4 مگ با 90 گیگ میگرفتم نزدیک 170 هزار. الان ایرانسل سرویس 8 مگ داره با 100 گیگ، کمتر از این، یا نهایتش اندازه این.
اگر شد، قصد دارم برم پیشگامان، اگر پیشگامان هم اکی نبود، دیگه به نظرم باید با اینترنت adsl خداحافظی کرد.
بدبختی و مصیبت شاتل اینه که 3 ماهه میخری، اصلا 3 ماه چیه، 1 ماهه میخری حجمت تموم میشه میخای یه سرویس دیگه بخری
میگه نههههه
باید حجم اضافه بگیری تا اخر همین سرویس فعلی ت صبر کنی
نمی2نم این چه صیغه ایه دیگه
اسیاتک و شاتل خوب بودن
ولی هرکدوم تو یه سری جزئیات داغونن
به صورت مکرر شخصا قطعی دارم. که یه قسمت عمده ش مشکل از زیرساخت های محابرات و فرسودگی و عدم تعمیرش هست.نقل قول:
مثلا این که روز اولی که من از شاتل نت میخریدم 7 سال پیش اینا متراژم 900 متر بود. الان متراژم شده 5200 متر. این وسط کجا اتصالی داره و سیگنال اینطوری میشه معلوم نیست.
هیچ همکاری هم مخابرات نمیکنه جهت درست کردن قضیه.
پیشگامان رفیقم اسلام شهر داره خیلی راضی هست ولی خب کلا نت شهر به شهر و حتی منطقه به منطقه فرق میکنه قضیه ش
نت مبتنی بر سیم هم چه TD LTE چه FD سرعت بهتری معمولا داره ولی این هم باز منطقه به منطقه فرق داره. الان شهر ما خونه خودمون من سرعتی که از ایرانسل میگیرم 1/3 خونه دوستم توی محله دیگه همین شهر هست. یه شهر کوچیک هم هستیم. دکل سمت اونا خیلی خلوت تر هست تا دکل سمت ما.
در کل سرعت نت سیم کارتی بهتری میگیری بیا روی اون
باز چخبره نت چرا خراب شده
نه پینگ درسته نه سرعت :grrr:
دوستان اگر کسی تمایل داشت از این کمپین حمایت کنه. کمپین توقف فروش حجمی اینترنت ثابت هستش
- - - Updated - - -
دوستان اگر کسی تمایل داشت از این کمپین حمایت کنه. کمپین توقف فروش حجمی اینترنت ثابت هستش
کی میخاد نت درس بشه پس
از قندشکنای دیگه که خودمم دارم استفاده کن مث لانترن و ITOP VPN برای ویندوز ...برای گوشی APNA VPN بگیر سرور بزار روی PAKISTAN ZONG FREEنقل قول:
مثل این رفیقمون باشید :»نقل قول:
ما ایرانیم باید اول دلمون به حال خودمون بسوزه و همدیگه رو تو این کشتی سولاخ یاری بدیم
+ مهسا ان جی هم خیلی خوبه (سرور های رایگان vless ,shadowsocks , vmess + اپدیت خودکار و کلی قابلیت دیگه )
پروژه متن باز هست رو گیت هاب اخرین ریلزش رو میتونید بگیرید
داخلش فقط ور برید cdn ip رو با اپراتور خودتون ست کنید
- - - Updated - - -
مثل این رفیقمون باشید :»نقل قول:
ما ایرانیم باید اول دلمون به حال خودمون بسوزه و همدیگه رو تو این کشتی سولاخ یاری بدیم
+ مهسا ان جی هم خیلی خوبه (سرور های رایگان vless ,shadowsocks , vmess + اپدیت خودکار و کلی قابلیت دیگه )
پروژه متن باز هست رو گیت هاب اخرین ریلزش رو میتونید بگیرید
داخلش فقط ور برید cdn ip رو با اپراتور خودتون ست کنید
سلام دوستان
چند روز پیش تماس گرفتم برای اینترنت VDSL شاتل کارمندشون گفت اول باید ADSL بخرید بعد اگه خط کشش داشت تبدیلش میکنیم به VDSL تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم برای همه اینجوریه؟
گفتن از پایه شروع کنی خطت رودل نکنه مریض شه بیفته رو دستت :biggrin:نقل قول:
یعنی کسی بخواد فیبرنوری بگیره ابتدا باید ADSL بگیره بعد مدتی تبدیل کنن به VDSL بعد فیبرنوری؟ :wac:
چیزهایی تو این کشور می بینی و می شنوی که در هیچ کجای دنیا مانند نداره.
سرویس VDSL تا یه قسمتی از اون بر پایه فیبرنوری هست که میتونه فیبرنوری تا سر کوچه یا خیابون یا حتی داخل مجتمع باشه. بعد اون دیگه روی سیم مسی هستش.
ببین دور و برتون فیبرنوری اومده؟ اگر اومده شاید بتونی VDSL بگیری. اگر نبود پس حرف مفتی بیش نزده و فقط میخواد مشتری گیر بیاره.
نه فیبر داستانش جداست کلا داخل واحد هم فیبر میکشننقل قول:
ولی ظاهرا برای VDSL اینجوریه که پله ای میبرن بالا!
امروز سرویس ADSL من وصل شد ولی پشتیبانی تست گرفت و گفتش امکان ارائه سرویس VDSL به علت نویز روی خط من وجود نداره...دوباره باید درخواست جمع آوری ثبت کنم :mellow:
این وضعیت خط روی شاتل
سلام
دوستان کسی میتونه بره تو قسمت خرید ترافیک و نگاه کنه که بسته نیم گیگ براشون هست یا نه ؟
واسه من دو روز پیش بود ولی الان نیست
سلام، واسه منم این گزینه وجود نداره...نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام، واسه منم این گزینه وجود نداره...نقل قول:
شما میتونین با تغییر تنظیمات مودمتون سرعت بیشتری بگیرین از سمت چپ قسمت Administration بعد سربرگ DSL Setting قسمت Stability Adjustment بزرگترین عدد مثبتی که خط دچار قطی نشه و SNR کمتر از 6 نشه تنظیم کنین سایر تنظیمات قسمت بالایی DSL Setting هم غیر فعال باشهنقل قول:
دوستان snr من همیشه 15 یا 16 فیکس بود
اما چند وقتیه که شب ها snr میاد زیر 8 و صبح ها درست میشه !
پشتیبانی هم جواب درست حسابی نمیده بهم بنظرتون چیکار کنم؟
خطم دوطرفه چند ماهیه به علت بدهی قطعه میتونه تاثیر گذار باشه یا نه؟
نقل قول:
پروفایل خط رو به پشتیبان تیکت بزن برات عوض کنه
البته اختلال های isp ها یکی 2 تا نیست ...
خیلی وقته پروفایل گیم دارم همه چی اوکی بودنقل قول:
یکی دو هفته ست اینجوری شده
درود ؛ بله عدم پرداخت بدهی تاثیر داره. بدهی رو تسویه کنید و این دو تا پست رو هم مطالعه بفرمایید:نقل قول:
تسویه کردم ولی فرقی نکردنقل قول:
بیشتر از ۱۰ روزه که زیرساخت دچار مشکل شده. Snr افت میکنه. از دیروز مقداری وضعیت بهتر شده و snr به حالت نرمال نزدیک تر ولی هنوز درست نشدهنقل قول:
*بر اساس تجربه خط adsl خودم
سلام دوستان . واسه استفاده از شبکه های اجتماعی و قدرت وصل شدن به فند شکن شاتل رو پیشنهاد میکنید یا مخابرات ؟ یا تفاوتی ندارن ؟
انگار نوبتی جاشون رو عوض میکنن با هم،قبلا شاتل راحت برا من جواب بود الان برا استفاده از قندشکن کلی اذیت میکنه در صورتی که میرم خونه فامیل ک مخابرات دارن راحت با دو تا برنامه فری هم جوابه،دو تا سرویس دارم ازشون هر دو رو دارم تخلیه میکنم با این اوصافنقل قول:
هر چی هست زیر سر خودشونه برا منم همینه،ربطی ب بدهی هم نداره،متاسفانه شاتل افتضاح شدهنقل قول:
این جنشواره ارزش داره از آسیاتک بیام رو شاتل ؟
۱۸۰۰۰ گیگابایت
ترافیک بینالملل
۱٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان
۱۲ ماهه
ماهانه ۱۲۵٬۰۰۰ تومان
۸ مگابیت بر ثانیه سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب و راهاندازی رایگان
اینترنت از 200 تومن شده 265 واقعا نمیصرفه ، اینی که شاتل میده عالیه نه ؟ حداقل تا یکسال !
سلام،دوستان قندشکنهای رایگان روی شاتل بهتره جواب می دن یا آسیاتک؟
من که رو آسیاتک v2ray دارم خوبهنقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان اگر بگم پشتیبانی خط رو از annex m برداره و رو annex a ست کنه snr دانلود بهتر میشه یا فقط رو آپلود تاثیر میزاره؟