با سلام
دوستان گروه 44 اصفهان چجور جاييه؟
با 55 چه فرقي داره؟
كسي اونجا نبوده؟
Printable View
با سلام
با 55 چه فرقي داره؟
كسي اونجا نبوده؟
سلام یکی از دوستام میگه برگه سبزم اومده تاریخ اعزامم رو زده 14 اردیبهشت همچین چیزی امکان داره
من خودم ندیدم اما به نظر شما چیه؟؟؟
سلام
بالاخره كارت هاي پايان خدمت جديد(هوشمند!) رو براي ترخيصي هاي 85 تا 90 صادر كردند.
هفته پيش كارت دستم رسيد.
اقا اینا چجوری هستند یه عکسی ازش میگیری بذاری ؟نقل قول:
اطلاعاتی روش نوشته میشه یا دیگه تموم اطلاعات تو چیپ هستش ؟
و یه سوالی ک هست فردا روز وقتی یه نفر بخواد استخدام بشه از کجای کارت می فهمند که این معاف بوده یا معاف از رزم بوده یا کسری داشته و ...
يه چيزي شبيه گواهينامه هاي رانندگيه.نقل قول:
پشت كارت حاوي هيچ اطلاعات شخصي نيست(ماده قانون و هشدارها)،
روي كارت هم اطلاعات شناسنامه اي بهمراه (درجه ،تاريخ شروع و خاتمه خدمت و تاريخ صدور كارت) و ديگر هيچ ...
من كارت هاي ديگه رو نديدم ولي احتمالا بجاي تاريخ شروع و خاتمه خدمت ميزنه معافيت يا چيزي شبيه به اين.
با سلام...
دیدم این چند صفحه دوستان درباره فرار از خدمت و فراری شدن پرسیدن ...
اینا همش بر میگیرده به مسئول مستقیم طرف ...
یه بنده خدایی حدود 10 ماه هست که از خدمت فرار کرده ! تازه امروز نامه فرارش رو بردن فرماندهی و قضایی ...
اونا هم تنها کاری که میکنن حقوقش رو قطع میکنن! ( البته اگر قطع نشده باشه از قبل)
اگر دیدن خیلی سرباز لازم هستن و ... اسامی رو تحویل نظام و ظیفه و ناجا میدن ! ... اونا هم دلشون نسوخته یهو دیدی شب اومدن از خواب بلندت کردن بردن کلانتری...
کسانی هم که سال 90 از خدمت فرار کردن و هنوز نیومدن در صورت بازگشت خدمتشون همون 18 ماه حساب میشه ... تنها مشکلی که دارن دادسرا هست
که اگر اضافه خدمت زد دیگه قابل بخشش نیست و باید اضاف رو تحمل کرد.
دادسرا هم معمولا چنین سوالاتی میپرسه :
کی فرار کردی ؟ چرا فرار کردی ؟ چند دفعه فرار کردی ؟ متاهلی یا مجرد؟ ...
نمونه بارزش جلو چشمان خود بنده هست که بعد از حدود 4 سال برگشته سر خدمت و خدمتش هم 18 ماه حساب شده ؛ اضاف هم نخورده.
در ضمن اگر کسی حین خدمت به زندون بره ( خدا نکنه البته) اگر مراجع قضایی تشخیص بدن مدت زندان جزو خدمتش حساب میشه نه خلاء خدمتی.
سلام ,نقل قول:
اگه کسی کلا اقدام نکنه برای سربازی چی؟ با این 3 میلیون نفر سرباز غائب چیکار میکنند؟
با سلام...نقل قول:
والا فعلا اینقدر سرباز کم هست , همین که نمیریزن توی دبیرستان ها و دانشگاه ها سرباز بگیرن یه جورایی دارن احترام میزارن به افراد ذکور جامعه!:n02:
البته ... مجبور میشن تصمیم اساسی بگیرن! نه بیان و بگن قانون سال 68 رو عوض کردیم خدمت شد 21 ماه! اما عملا طرز انجام دادن خدمت هیچ فرقی با سال 1304 شمسی که طرحش توی ایران اومد نکرده.
نکته بسیار جالبی که بنده دیدم ... همین شرکت نفتی که هزار تست پزشکی میگیره برای استخدام برای پذیرش نیروی وظیفه در پژوهشگاه هاش سرباز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: !
تکلیف افراد غایب هم که مشخصه... نباید کسی منتظر باشه که بیان در خونه و بگیرنش... بلکه یه جا کارش به کارت پایان خدمت میفته ... اون موقع هست که اضافه خدمت 6 ماهی بخشیده نمیشه... و اگر خدمت هم بشه 24 ماه طرف 30 ماه سرباز هست!
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این مال من نیست:دی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبختی اینه که یکی از اینا هم نصیب ما نشد ...
:n03:
سلام دوستان
یه موردی هست که دو تا برادرن و پدر ماردشون فوت کرده .داداش بزرگش به خاطر سرپرست بودن داداش کوچیکه از خدمت معاف شد و الانم ازدواج کرده.حالا این سوال مطرحه که داداش کوچیکه که تنها زندگی می کنه چطور می تونه معاف شه؟!
ممنون می شم کسی ج بده.ثواب داره:n12:
سلام
ببخشید ، با اینکه میدونم معافیت لاغری مفرط بدون بیماری غدد حساب نمیشه ، ولی من با وزن 43 کیلو و جثه لاغر ، استثنا وجود داره یا منظور از این بند چیه؟ بند ۱: عدم کفایت رشد و نمو جسمی و عضلانی کافی که موجب ناتوانی در انجام تکالیف نظامی میشود، معاف دائم
ممنون
دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه جه طور می تونم 2 روزه بسیج فعال بگیرم؟
من خیلی لازم دارم
سلام /نقل قول:
هیچ راهی وجود نداره ، راهی باشه هم ما در این انجمن جایی برای پرداختن به این موارد که نیازمند وارد شدن به راههای فراقانونی و فرا ضابطه ای هست " نداریم " /
موفق باشید
این خواسته شما تقریبا غیرممکنه اگرم بشه آخه دو روز ئاسه این کار خیلی کمه!مگر اینکه یه آشنای درست و حسابی تو حوزه بسیج یا سپاه ناحیه شهرتون داشته باشید قانونه که برای صدور کارت فعال بسیج باید حداقل 6 ماه از بسیجی عادی شما بگذرد اما اگر آشنا داشته باشید میتونید کارت فعال بگیرید که زمان عادی شدن شما را 6ماه پیش بزنه ولی به نظر من بهترین کار اینه که اگه شما تو مدرسه یا تو دانشگاه که صدور کارت راحت تره برید اگر اونجا سابقه عادی دارید میتونید پروندتون را به حوزه بسیج انتقال بدید و اگه اینجور ی اقدام کنید کارت فعال راحت تر بهتون میدن .نقل قول:
در پاسخ به شما و پاسخ دوستان عزیز بخصوص سروش عزیز:n01:نقل قول:
بله میشه 2 روزه بسیجی فعال شد و کاملا قانونی هست
الان شرایط تبدیل عضویت عادی به فعال تغییر کرده و نیازی به سپری شدن 6 ماه از زمان عضویت عادی نیست.معیارهای با عنوان شایستگی ها مد نظر بسیج هست.
من برا یکی از دوستان همون روز عضویت عادی کارای عضویت فعال روانجام دادم و ایشون فعال شد. دوست من حافظ قران بودن.
بندهای زیادی با عنوان شایستگی ها ی بسیجی وجودداره که اگه واجد شرایط باشین حتی 1 روزه هم فعال میشید.
شما میتونید به پایگاه بسیج که عضو هستین مراجعه کنید و اگه مسئول پایگاه درجریان نبود به حوزه مقاومت بسیج یا ناحیه مقاومت بسیج مراجعه کنید.
سلام
برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودم ومعاینات هم انجام شد. الان از نظام وظیفه زنگ زدن که شنبه نوبت کمیسیون منه. اگه اونجا درخواستم رد بشه دقیقا چه اتفاقی میفته؟ امکان اعتراض به رای وجود داره؟ ممنون
بله. شما 1 بار حق اعتراض دارید.فقط دقت کن اگر از مدت تعیین شده بگذره و تو کمیسیون رد بشی ممکنه وارد غیبت بشی و اضافه خدمت سنواتی بخوری. مگر اینکه معاف یا معاف از رزم بشی.نقل قول:
فراخوان ایسنا برای طرح پرسشهای مردم درباره «سربازی»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 55 چه فرقي داره؟
كسي اونجا نبوده؟
سلام
دوستان شرايط من جوري شده كه ميتونم توي سپاه و تو شهر خودم باشم
مدركم ديپلم رياضي هست
چه پستي ممكنه بهم بخوره؟ممكنه وقت اداري باشه؟
ممنون
سلام اقا لشگر 28 پیاده سنندج چجور جاییه؟ کسی اونجا بوده ما رو راهنمایی کنه؟؟ تشکر فراوان:n16:
عزیز جان لازم نیست در هر صفحه مجددا سوالتون رو مطرح کنید !!!!نقل قول:
اینکه شما پستتون چه بشه بستگی به یگانتون داره و نمیشه پیشبینی کرد
tapatalk
سلام
از بچه های تهران کسی می تونه بگه از ترمینال جنوب و شرق چطور با هزینه کم می شه رفت پادگان 01 ممنون
سلام دوستان
اگه کسی مثلا خونه اش در کرج باشه و کارهای امریه اش را در تهران انجام داده یاشه و اونها هم 100درصد اونو یخوان و با فرض اینکه اون اداره مد نظر بعد از اتمام دوره آموزشی خدمت , اون فرد را به عنوان سرباز یگیره و یعد یه هفته اون سریازو یه اداره زیرمجموعه خود در شهر کرج بفرسته که تا اتمام خدمت اونجا باشه آیا اون بکماه کسر خدمت که بواسطه غیربومی بودن میدن به این سرباز ما هم میرسه؟( البته اگر یه سرباز سپاه هم چینین موقعیتی داشته باشه چی میشه؟)
سپاس فراوان
عزیز چنین قانونی وجود نداردنقل قول:
مدت زمان خدمت سربازی در حال حاضر بر اساس قانون 1391
الف : خدمت كاركنان وظيفه مأمور به دستگاههاي غير نظامي (امريه): 24 ماه.
ب : خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگانهاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.
پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بدآبوهوا: 19 ماه
ت : خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير: 18 ماه
سلام.
دوستان کسی غیبت داشته باشه و الان خودش رو بخواد معرفی کنه ولی بیماری تپش قلب داشته باشه آیا معاف میشه یا معاف از رزم یا هیچ کدام؟
سلام به همه سربازای مظلوم...
من اموزشی و دوره کد تو 02 بودم ولی الان که تقسیم شدم افتادم 33 توپخانه پرندک.....جون عزیزتون اگه کسی میدونه چه جور جاییه کمک کنه؟؟؟من خیلی ازش بد شنیدم..میگن اب نداره..مرخصی نمیدن..فرماندهاش عقده ای هستن...این حرفااااا درسته؟؟؟دارم دیوووونه میشم....کی میخواد 17 ماه دوام بیاره.........
لطفا یه ادرس دقیقشم بدن...من بچه مازندرانم..وقتی امدم ترمینال شرق(تهران پارس) چجوری برم به پادگان پرندک؟؟؟
خواهشااااا راهنماییم کنید تا حداقل کمی اروم بشم..
دست همتونو میبوسم....
راستی اگه ازدواج کنم...میتونم پادگانم رو تغییر بدم و مثلااا بیوفتم گرگان؟؟؟من بچه ساری هستم..مازندران..
ممنون
راستی راستی موبایل میتونم ببرم؟؟؟؟؟؟؟بدون موبایل دوام نمیارم
نقل قول:
دوست عزیز اول اینکه خسته نباشی . می دونم که سختی های زیادی تو این چهار ماه متحمل شدی .
اطلاع خاصی در مورد پرندک ندارم . در مورد موبایل هم به صورت رسمی نه نمی تونی ببری و اگه بگیرن کارت گیر پیدا می کنه و احتمالا تنبیه و توبیخ میشی اما می تونی مخفیانه ببری و شبا استفاده کنی تو خوابگاه .
بهترین موردی که خودت اشاره کردی اینکه بری ازدواج کنی و بعدش می تونی با ایستفاده از این مورد ظرف مدت 2 ماه منتقل بشی به استان یا شهر خودت
سلام داداش خسته نباشی.نقل قول:
پرندک رو منم شنیدم جای مناسبی نیست اما بیشتر در مورد آموزشی و دوره کدش بوده راجب خدمتش چیزی نمیدونم دیگرانی هم بهت گفتن احتمالا اطلاعاتشون واسه دوره آموزشی و کد بوده نه یگان ولی در هر حاب توکلت به خدا باشه و اگه شرایطش ازدواج داری کمک بزرگی هم میتونه برات باشه و میتونی با این شرایط متاهلیت انتقالی بگیری گرگان و از اونجا هم بیوفتی تیپ ساری.
راستی داداش منم اعزام مجدد بودم 02 که 12/1 اعزام شدم و الانم دروزه کد خوردم همون 02 و تو گروهان 3 که فرماندش هم جناب سروان مولایی.
از شانس ما 5شنبه ها تعطیل شده و از 4شنبه مرخصی میدن البته نیرو زمینی کلا تعطیل کرده اما به ما میگن از صدقه سری رژه خوبیه که شما روز ارتش رفتین واسه اینه فعلا تعطیل کردن واسمون.
اگه میشه توضیح بده چطوره و چه خبر قراره بشه و فرمانده و گروهانش کدومش بهتره و تو این 55 روز پیش رو چی در انتظارمونه ممنونت میشم.
میدونم این دوره به خاطر رژه برنامه شما کلا عوض شده بود اما هر چی اطلاعات داری بگو بازم از هیچی بهتره.
راستی پایان دوره چند روز دادن بهتون که برین سر یگان؟
سلام هم وطن...خسته نباشی..نقل قول:
به نظر من 02 بهترین و راحت ترین مرکز اموزش برای اموزشیهاست....اصلا کاری به کارت ندارن..خودت که اموزشی اونجا بودی میدونی چی میگم..
دوره کد هم وقت تلف کننده ترین روزهای سربازیه به نظرم....از بیکاری خسته میشی...صبح فقط دوتا کلاس دارین که اونم کلاساش همش چرته..بعدش که بیکارین ....
اونا دارن سرمون منت میزارن نامردا....اگه رژه خوب هم نمیرفتیم بازم پنجشنبه ها تعطیل میشد.....قرار شده بود که از اردیبهشت.. 02 هم پنج شنبه ها رو تعطیل کنه..ربطی به رژه نداره...
امیر نامرد هم که 5 روز تشویقی که از بالا دادن رو به ما نداد....من 17 باید خودمو به یگان معرفی کنم..
در مورد مولایی هم که باید بگم فقط با رفتارهاش بخندین..هر چی گفت جدی نگیرین..خیلی سوژه باحالیه..کاری به کارتون نداره...
یادش بخیر..شب اخری افسر سر بود...نگهبان اسلحه خونه بودم و نشسته بودم..امد منو دید گفت 10 روز اضاف میزنم برات....ولی بچه ها رفتن بهش گفتن تا نزنه..هر چند دوره کد کسی اضاف نمیخوره ولی تو حواست جمع باشه
وحید جان سلامم..
منم میدونم یواشکی میشه گوشی برد..میخواستم ببینم دژبانی بازم مارو میگرده حالا که ستوان سه شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وحید جان هنوزم دوست داری بری تو نظام؟؟؟؟؟؟؟؟یا نظرت عوض شد؟جدی جواب بدهاااااااااااااااا
از دوستان کسی میدونه پرندک پنجشنبه ها تعطیله یا نه؟؟؟؟؟؟
سلام؛
من ديشب از جهرم (مركز آموزشي شهيد دستغيب ناجا) اومدم مرخصي (متأهل هستم).
خداييش سربازي اون قدري كه آدم را ازش ميترسونند، وحشتناك نيست.
تنها چيزي كه هست، دور بودن از خانوادهست، كه اون هم تلفن عمومي هست و آدم ميتونه با خونه تماس بگيره.
اگه كسي در مورد اين پادگان سؤالي داشت، بپرسه، من تا جايي كه بتونم راهنمايي ميكنم.
نقل قول:
والله من از چندین نفر از دوستان شنیدم که مناطق محروم و ید آب و هوا مثل بوشهر و شهرستاناش 1 ماه کسر خدمت داره و اگر غیر بومی اون شهر هم باشی یک ماه دیگه کسر میشه.(جمعا 2ماه)
به مثال دقیقتر : یکی از دوستان تو همین فروم اگه اشتباه نکنم اول آبان تاربخ اعزامش بود و البته قرار بود بعد آموزشی تو عسلویه و خاتم الانبیا خدمت کنه و خودش گفت که پایه خدمتتشو 19 ماه براش زدن یکماه برای بدی آب و هوا + یکماه یرای غیربومی یودن
اگه کسی اطلاعات دقیقی داره لطفا راهنمایی کنه
الف : خدمت كاركنان وظيفه مأمور به دستگاههاي غير نظامي (امريه): 24 ماه.نقل قول:
پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بدآبوهوا: 19 ماه
امریه کسری خدمتی ندارد به غیر از قرارگاه خاتم که اصلا امریه حساب نمیشه
برای استفاده از کسری مناطق عملیاتی و بد اب و هوا باید حتما غیر بومی بود در ضمن کرج هم منطقه بد اب و هوا و عملیاتی ندارد !!!
اگر بیماری شما باعث معافیت میشود حتی اگر غیبت هم داشته باشید منع قانونی برای معافیت ندارد و میتونید معاف بشیدنقل قول:
عزیزم من مثال زدم کرجو. شما جای کرج و تهرانو بزار عسلویه و بوشهر( آیا کسر شاملش میشه , منظورم بد آب وهوا و غیر بومی)نقل قول:
اگه کسی مثلا خونه اش درعسلویه باشه و کارهای امریه اش را درتهران انجام داده یاشه و اونها هم 100درصد اونو یخوان و با فرض اینکه اون اداره مد نظر بعد از اتمام دوره آموزشی خدمت , اون فرد را به عنوان سرباز یگیره و یعد یه هفته اون سریازو یه اداره زیرمجموعه خود در شهرعسلویه بفرسته که تا اتمام خدمت اونجا باشه آیا اون بکماه کسر خدمت که بواسطه غیربومی بودن میدن به این سرباز ما هم میرسه؟( البته اگر یه سرباز سپاه هم چینین موقعیتی داشته باشه چی میشه؟)
پس یعنی بوشهر عملیاتیه که بهش کسری تعلق میگیره یا بد آب و هوا؟
راستی منظور از غیر بومی , شهر محسوب میشه یا استان؟( یعنی اگه تو استان خودت خدمت کنی ولی نه تو شهر خودت غیربومی محسوب میشی)
سپاس ناظر فعال عزیز
یا حق
سلام دوستان
من برج 4 اعزامم ولی معلوم نیست کجا میفتم
با توجه به اینکه مدرک دکتری دارم چظور میشه بیفتم تو ارتش؟
متاهلم
بسیجی نیستم
ممنون
\نقل قول:
داداش شما تو ارتش خدمت می کنی ؟کدوم ناحیه کشور ؟
پنچ شنبه ها رو ارتش بازم تعطیل کرده ؟ ؟؟؟؟ از کی تا کی ؟ بخش نامه اش اومده یا نه فقط پادگان شما به اختیار فرماده تعطیل کرده ؟ :n02:
سلام عزیزنقل قول:
والا اوایل می گردند یه جورایی اما کم کم که باهاشون دوست بشی دیگه حله و می تونی راحت ببری و بیاری . یه مدت بری دستت میاد چیکار کنی :n10:
خواستنش رو که می خوام اما نه به شدت قبل :n02: والا اگر می دونستم جای دوری نمی فرستن و تو شهر خودم خدمت می کنم اصلا شک نمی کردم هر چند که الانم با ستوان 1 دو ساله اگر برم فوقش 2 سال تا سروانی جای دیگه خدمت می کنم و بعدش میشه انتقال گرفت و اومد نزدیک ترین جا . ولی با همه این اوصاف تا اخرین لحظه خدمت اقدام نمی کنم برای پذیرش و جذب تو ارتش :n02: ( قبل خدمت ادم با ذهنیت کال اف دیوتی به ارتش نگاه می کنه و با خودش یه همچین دنیای فانتزی در نظر داره اما بعد اینکه میری تو میبینی اونی نیست که فکرش رو می کردی اما بازم خوبی های خودش رو داره :n10:
کاملا درست فهمیدی دوست عزیز . خدمت برای غیر بومی ها در جای بد اب و هوا 19 ماه هستش و برای بومی های اونجا 20 ماه . ( 2 ماه برای غیر بومی کم می کنند . 1 ما برای بومی ها ) . دوست خودم که بومی هستش الان داره با 20 ماه ترخیص میشه :n10:نقل قول:
منظور از بومی هم شهر محسوب میشه نه استان ! از یه شهر دیگه همون استان هم باشی 19 ماه به علت بدی اب و هوا خدمت می کنی اما مثل ما از همون شهر باشی و اب و هواش بد باشه 20 ماه خدمت می کنی )
ممنون دوست عزیزنقل قول:
مثلا اگه من ساکن بوشهر باشم و قرار باشه بعد دوره آموزشی , خاتم عسلوبه خدمت کنم و بعد از یک هفته منو به شرکت زیر مجموعه خاتم تو شهر بوشهر بفرستن که تا آخر خدمت همونجا باشم آیا من میتونم از 2ماه کسر خدمت استفاده کنم یا رو حساب اینکه در شهر خودم دارم خدمتمیکنم بهم 1ماه کسری تعلق میگیره؟
سپاس فراوان