صبانت و پارس مثل همند تقریبانقل قول:
پارس شاید بدتر به ازای هر 3 مگ ، یک مگ از حجم روزانه ات کم میکنه
پس فقط پیشگامان برات میمونه اینطور که شنیدم با اینکه تفاوت قیمت بین سرویس هاش خیلی زیاده اما فرق چندانی در سرعت شبانه نداره بهتر توی تاپیکش بپرسی
Printable View
صبانت و پارس مثل همند تقریبانقل قول:
پارس شاید بدتر به ازای هر 3 مگ ، یک مگ از حجم روزانه ات کم میکنه
پس فقط پیشگامان برات میمونه اینطور که شنیدم با اینکه تفاوت قیمت بین سرویس هاش خیلی زیاده اما فرق چندانی در سرعت شبانه نداره بهتر توی تاپیکش بپرسی
سلام
دوستان شما می تونید سایت صبانت و پنل کاربری و باز کنید ؟؟
باسه من همش resolving host میاد باز نمیشه سایت !!!!!!!!
This webpage is not available
ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED:n35:
من الان سرویس 1مگ یکساله دارم که تا یک هفته دیگه تموم میشه
خطم روی 4مگ بسته شده و سرعت دانلودم بین 350-400 هستش
الان میخوام سرویسم رو تمدید کنم. تفاوتی بین سرعت ها وجود داره؟ 12مگ سرعت دانلودش چقدره؟
گل بود به سبزه نیز اراسته شد! نه که خیلی سرویس های صبانت ها کیفیت دارند و همیشه با افت سرعت گاهی با پینگ بالا مواچه انذ از امروز صبح در مشهذ کلا سرویس قطع شده حالا از دیگر شهرستان ها خبر ندارم، هیچ مسولیتی و هیچ تعهدی برای پول و ابونمانی که از مردم می گیرند ندارند ، شاید یک طرف این مشکل خود ما باشیم که هیچ وقت به صورت گروهی اعتراض نکردیم ، جالبه صبح تماس گرفتم با پشتیبانی خیلی راحت میگه تا چند ساعت اینده همینه ، انگار سرویس مجانی داده نه معذرت خواهی طلبکارانه هم تماس رو قطع کرد، حالا اگر همین وضیعت در کشورهای توسعه یافته پیش بیاد ، این حق برای مصرف کننده محفوظ است که از شرکت شکایت کند و درصورت احراز کوتاهی و قصور ، شرکت باید جریمه سنگینی بده. جالبتر از ان همیشه دم از مشتری مداری می زنند
آقا مانی سلام و خسته نباشیدنقل قول:
من فکر کنم مشکل سراسری بود من مشهد هستم و آسیاتک دارم و از ساعت 1 بامداد دیشب تا صبح روی کانکتینگ میموند و به نت وصل نمیشد بنابر این خوابیدم تا الان درست شد.:n36:
دوستان خواستم از مخابرات بیام صبانت
تو سایتش زده مثلا سرویس 12 مگ 10 گیگ ماهانه 44 تومن
خواستم ببینم اینی که زده سرعت "تا 12 مگ" جریان این "تا" چیه!؟
و اینکه ترافیکی که گفتن از ساعت 2 تا 7 هست، با همین سرعت 12 مگه یا محدودش میکنن و آیا واقعا رایگانه!؟
به صرفه ترین تعرفه ش برای بازی آنلاین و دانلود شبانه چی هست اگه معرفی کنین ممنون میشم.
نقل قول:
عزیز این قیمت ها با قیمت هایی که توی نمایندگیشون توی شهر شما داره ممکنه فرق بکنه برای اطلاع از تعرفه ها بهتره به نمایندگی شهرتون مراجعه کنی
تا 12 مگ یعنی سرعت متغیره ، بستگی به پیک پهنای باند سرعت ممکنه زییاد تر یا کمتر باشه
اون شبانه هم الکیه ، اون هر چقدر حجم بخری 2 برابرش میتونی شب ها دانلود کنی بعدش که تمام شد ، سرعت محدود میشه
به صرفه ترین هم بستگی به نیاز داره اگه برای گیم میخوای به نظر من 2مگ با 3گیگ حجم ، قیمت ماهیانه حدودا میشه 18 تومن
اگه هم برای دانلود میخوای که اصلا صبانت به درد نمیخوره :n02:
مثلا من 12مگ، 10 گیگ رو بخرمنقل قول:
شبانه بیست گیگ مصرف کردم دیگه نمیتونم استفاده کنم تو کل ماه ( البته شبانه اش ؟ )
ترافیک روزانه ام که دست نمیخوره نه؟ اگه شب استفاده کنم و روز کمتر!؟
پس چرا این همه مانور دادن رو شبانه رایگانشون!؟
نقل قول:
اگه 10 گیگ بخری ، شب میتونی تا 20گیگ دانلود کنی ، وقتی این 20 گیگ شبانه تمام شد ، شب ها دیگه سرعتت محدود میشه و خیلی پایین میاد ولی روز سرعتت دست نخورده باقی میمونه
نه به ترافیک روز کاری نداره
اگه اون 20 گیگ شبانه تمام شد باید دوباره حجم بخری تا سرعتت شب ها بالا بره
اینم یه ترفند تبلیغاتی هست دیگه ، من خودم یکی از مشترکین راضی و پرو پاقرص صبانت بودم ولی با این کاراشون گند زدن به اعتماد مشترکین چندین و چند سالشون
الان من فقط به خاطر شبانه رایگان رفتم محابرات ، ولی با این حال ماهیانه 50 تا 100گیگ حجم هم میخرم
ممنون ولی با این وضعیت نگفتی چقدر میاد پایین! سرعت دانلود حدودا نصف میشه؟ یک پنجم؟ یا کلا در حد دیالاپ :n02:نقل قول:
برادر هموطن نازنین سرعتت میشه 15 کیلوبایت!!!!!!!نقل قول:
من 8 مگ داشتم اینجوری بود ماهی بالای 50 تومن خرج رو دستم میذاشت هی مجبور بودم حجم بخرم تا سد و باز کنن!!!!
اصن افتضاح به تمام معنا!!!!!
دوستانی که سرویس 8 و 12 دارند لطف میکنند یک پینگ از 8.8 و 4.2 بگیرند؟ممنون
وضعیت قعطی و تایم اوت به خصوص در شهر مشهد چطور هست؟:n01:
سلام. دوستان کسی از شیراز مرکز ایمان هست اینترنت صبانت داشته باشه
من جدیدا مشکل پیدا کردم چراغ نت و لینک خاموش میشه تا یه حجمی ارسالی خاص و دوباره روشن میشه.از دوستان کسی هست که مشکل قطعی داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دو مگ حجم 6 گیگ :n03:
سال 93 سرعت دانلود به 500 میرسید:n19:
دوستان صبانت هم کند شده و هم مرتب قطع میشه من اهواز هستم و هوا شدید گرم و شرجی شده و 2 هفته هست اینجوره چه کنم ..
لازم به ذکره مبین نت هم دارم همین جور شده سرعت شدید کند شده ..
دوستان صبانت هم کند شده و هم مرتب قطع میشه من اهواز هستم و هوا شدید گرم و شرجی شده و 2 هفته هست اینجوره چه کنم ..
لازم به ذکره مبین نت هم دارم همین جور شده سرعت شدید کند شده ..
سلام دوستان !!
این سرویس های جشنواره که صبانت برای مشترکین جدید گذاشته شبانه دارن ؟ شبانه ها محدودیت دارن ؟ مثل خیلی شرکت ها که بامبول هایی مثل نیم بها یا 1/3 بها رو گذاشتن ؟
راستی : سرویس 512 چند مگ سرعت میگیره ؟ 4 مگ رو میده ؟:n02:
منم چند روزه خیلی افت سرعت دارم و کیفیت سرویس همش متغیره :n27:
کلا سرویسای صبانت یا شبانه ندارن یا اگه داشته باشن به اندازه دو برابر روزانس بعدش سرعت میشه 16 کیلوبایت در ثانیهنقل قول:
بعد میتونی اگه دلت خواست یک سوم کنی شبانه رو یا حجم بخری تا سرعتت بره بالا
سرعتم بستگی به مرکز داره
اگه مرکز خلوت باشه 128 رو روی 12 مگ میبندن اگه نباشه هم رو 2 مگ
512 هم حداقل سرعتش 4 مگه
ممنوننقل قول:
سال 89 صبانت داشتم !! بی شک بهترین نت ممکنی بود که ملت اون سال دیده بودن !! سرویس 128 سرعتش رو 2 مگ بود
الان هم 512 خریدم !! ببینیم وضعیت چجوریاس
اگه اهل دانلود شبانه نباشیننقل قول:
صبانت میتونه براتون راضی کننده باشه
البته پینگ پایینی هم داره که برای بازی آنلاین مناسبه
اهوازی نبود جواب بدهد ............
5-6 ماه پیش انقدر دانلود کردم که هنوز وقت نکردم اون ها رو مرتب کنم :دینقل قول:
برا همین ماهی فکر نکنم بیشتر از 10 گیگ دانلود داشته باشم
بیشتر و خیلی بیشتر برام پینگ مهمه
البته میخواستم وایرلس بخرم ولی چون امکان ارائه تو منطقه ما وجود نداشت مجبوری صبا رو انتخاب کردم
بنده سه ماه اول رو که گرفتم عالی بود سرعتش اما وقتی شبانه من تموم شد(دو برابر حجم خریداری شده شبانه میده و بعدش نیم بها)گفتن پیشنهاد ویژه رو فعال کن تا ۱/۳ حساب بشه از وقتی که پیشنهاد ویژه رو فعال کردم تا الان سرعت خیلی بد شده ولی از یکشنبه داره پیشرفت میکنه
اولاش که خریدم سرعت دانلود به ۵۰۰ کیلوبایت در ثانیه میرسید(سال۹۳)
سلام دوستان من هنگام شبانه شدن سرعت نتم خیلی پایین میره ینی سایت های خارجی رو باز نمیکنه!
میخواستم بدونم شما هم این مشکلو دارین؟ راستی حالت 1/3رو هم فعال کرده بودم ولی احساس میکنم دارم کنترل میشم!
نقل قول:منم این اشتباه رو کردم:n21:
این پیشنهاد .یژه کلا سرعتو یجوری میاره پایین نتونی دان کنی
همون نیم بها رو باید میذاشتی
سلام من یکی از کاربراتور صبانت هستم و وقتی میخواهم وارد پنل کاربریم بشم و وقتی کد ملی رو میزنم هی میگه فرمت کد ملی اشتباه است لطفا بگیدچی کار کنم
سلام دوستان
وضعیت سرویس های نامحدود صبا چ طوره ؟؟؟ برنز و .... چین؟؟؟؟:n13::n13:
اعداد رو فارسی میزنی یا انگلیسی؟نقل قول:
دوستان شما هم به مشکل پینگ برخورد کردید؟
کد:C:\Users\*>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
خوب بلاخره گوش شیطون کر امروز صبانت من رانژ شد !!
سرعت رو 200 لیمیت شده است :n02: سرویس 512 !!! حالا اینو با پشتیبانی تهران حرف میزنم که ببرن بالا اگه شد :n02: البته خط من بیشتر از 4 مگ نمیکشه :n02:
ولی پینگها خیلی بهتر از مخابراته که تایم اوت و پینگ 300 داشتم :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: پینگو :دی
My results: DOWNLOAD: 1.72 Mbps | UPLOAD: 0.69 Mbps | PING: 69 ms
سرویس صبانت دو مگ حجم شش گیگ گرفتم
دیروز سیم رو چک کردم قطع شده بود درستش کردم
دوستان کاربرد من گیمه و شبانه لازم ندارم اصلا ، دانلودی هم به اون صورت در روز ندارم
فکر کنم توی این چند ساله در مجموع پینگ صبا نت از بقیه isp ها بهتر باشه
دوستان الان های وب دارم که خیلی خیلی بد شده تو این چند ماهه
صبا واسه گیم خوبه؟
من که 2 هفته اس گرفتم !! عالیه !! پینگ خارج بی نظیره :n02:نقل قول:
اینم تست های شبانه دیشب:
نقل قول:
عجب پینگی با آمریکا داره:11:شبانه صبانت:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبا نت توی شهرستان هم خوبه؟
من سمنان هستم
برا تبریز که خوبه !!نقل قول:
اتفاقا تو شهر هایی غیر از پایتخت به خاطر یوزر کم کیفیت شرکتها بهتره
مگه صبا شبانه داره ؟نقل قول:
کاملا رایگانه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اره داره !! من چند شبه دانلود میکنمنقل قول:
اتفاقا تو تهران هم فکر کنم صبا نت خوبه!نقل قول:
چه سرویسی به نظرتون بگرم به صرفه تره؟
کاربردم بیشتر بازی فوتباله و دانلود کم