با سلام به دوستان.
در صفحه مشترکین حجم باقی مانده را نامشخص میزنه مشکل چی است؟
در ضمن وضعیت تراز مال چی است که هر روز کم تر میشه؟
با تشکر.
Printable View
با سلام به دوستان.
در صفحه مشترکین حجم باقی مانده را نامشخص میزنه مشکل چی است؟
در ضمن وضعیت تراز مال چی است که هر روز کم تر میشه؟
با تشکر.
با سپاس.نقل قول:
داخل سايت مبين نت رفتم طرح نوروزي نداشت. ميشه بگين چطوره و هزينه اش چقدره؟؟؟ اگر لينكش رو هم بدين ممنون ميشم.
:n03::n03::n03:
باید برید داخل حسابتون تغییر طرح رو بزنید ببینید نوزروزی هست یانه اگر نه که حتما برش داشتننقل قول:
6 ماه 1 مگ 80 ت
برای بچه هایی که اصفهان هستن، یه شرکت دیگه هم هست که وایمکس میده، شرکت اسپادان نمیدونم کیفیتش چطوره ولی فعلا پایین ترین قیمت را داره اگر همین مودمی که دارما قبول کنن بعد از تموم شدن طرحم میرم اونارم یه تستی میزنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب مبین رفته بود کما
ساعت 5 صبح دوباره مودم رو خاموش روشن کردم درست شد گفتم از این 3 ساعت حداقل استفاده کنیم
ولی فک کنم یا قطع بود یا باز آپی عوض شده بود
سلامنقل قول:
شاید حجمت را تموم کردی. چون تراز مالی فقط در صورتی کم میشه که حجم تموم شده باشه.
یعنی حجم اضافه برات حساب میکنه.
مثلاْ اگر 10000تومن داری و حجم خریداری شده تموم بشه؛ از اون 10 تمون کم میشه و اگر طرح جدید (با پرداخت هزینه طرح)بخری دیگه کم نمیشه تا حجم این طرح تموم بشه.
من از ايرانسل راضي بودم تو اين 3 سال حالا اينجا كه رفتم پوشش دهيش خوب نيست مجبورم مبين نت بگيرم. مبين نت خوبه؟؟؟ خيلي ها ناراضي هستن تو اين تاپيك. اينترنت 1 مگ مخابرات سرعتش با 1 مگ وايمكس مبين فرق داره؟؟؟؟ مخابرات بهتره برم بگيرم. چون پسرخاله ام 512 داره خوبه ولي خودم 128 داشتم راضي نبودم.
با تشکر.نقل قول:
یعنی اگر حجم طرح تمام بشه و حجم اضافه خریداری کنیم دیگه حجم نشون نمیده؟
درسته من حجم طرحم چند وقت تمام شده اما یک سال از زمان ان باقی مانده است به خاطر اینکه هر گیگ 5 هزار حساب میشه تغییر طرح ندادم و حجم خریداری میکنم.
پس الان میشه گفت تراز مالی میزان حجم خریداری نشون میده به صورت پولی.
با تشکر از شما.
اینا مال همین مبین نت هستن. نمایندگی گرفتن و به اسم خودشون ارائه میدن.نقل قول:
گرجی جان من فکر نمی کنم اینطور باشه. اون زمان که بحث صدور پروانه ی وایمکس مطرح بود، 4 تا شرکت مجوز گرفتن که غیر از ایرانسل و مبین نت، رایانه دانش گلستان و اسپادان هم به ترتیب برای استان گلستان و اصفهان مجوز گرفتن. رایانه دانش که اصلاً کارشو شروع نکرد (و فکر کنم نابود شده)، اما اسپادان فعالیت داره. البته بعداً داتک هم برای تهران مجوز گرفت که با توجه به پوشش اندک (فقط شهر تهران) و قیمتای بالا فکر نکنم اقبال چندانی داشته باشه.نقل قول:
نه این شرکت اسپادان یه اپراتور منطقه ای هستش هم سیم کارتش منطقه ایه و هم وایمکسش منطقه ای (محدود به استان اصفهان)، سال 87 به چهار تا شرکت پروانه وایمکس دادن، اول مبین نت برای پوشش سراسری، دوم ایرانسل برای پوشش 10 شهر، سوم اسپادان برای اصفهان و چهارم شرکت رایانه دانش گلستان برای استان گلستان که این آخریه انگار از صفحه روزگار محو شد. بعدا هم به داتک و چندتا شرکت دیگه مجوز منطقه ای دادن.نقل قول:
ببخشید ... :n16:
من نمیدونستم :n29:
دوستان اوضاع جدید تورنت چجوریاست میخام امشب برا دان بزارم کسی خبر داره؟؟؟
از بی تورنتی داریم میمیریم
من روزا میتونم دان کنم ولی شبا اصلا نشد...البته چند هفته پیش بودانقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
1 هفته پیش سرعت خیلی بد بود در حد 0.2 کیلوبایتنقل قول:
دوستانیی که 1 -2 شب پیش تورنت رو تست کردن حتما اعلام کنن
از بین دوستان کسی هست که از emule استفاده کنه؟کار میکنه اصلا؟
من یه زمانی در موردش تحقیق کردم متاسفانه باید آپی ثابت داشته باشینقل قول:
راستی در مورد تورنت الان که تست کردم سرعت دان خوب عالی بود ولی سرعت up در حد 0.7 بود که هر چند ثانیه کلا قطع میشد ولی نه اینقد که دانلود ازکار بیافته
سلام دوستان کسی مودم بیرونی مبین نت لازم نداره کسی خواست من دارم می خوام بفروشم:n06:
دوستان روز اول فعالسازی حجم حساب نمیشه؟
اگر از وامکس استفاده کنم آیا نیاز به خط تلفن داره؟ آیا برای استفاده از adsl مخابرات باید خط تلفن (شماره ی تلفن) داشت ؟ اگر این طور هست آیا میشه اون شماره رو از خود مخابرات قطع کرد و فقط از اینترنتش استفاده کرد؟
در وایمکس به خط تلفن نیاز ندارید و از طریق دکل ها به اینترنت متصل میشید به همین دلیل هر جا آنتن بده قابل استفاده و قابلیت جابجایی بین شهرها و مناطق رو دارهنقل قول:
در adsl اینترنت از طریق خط تلقن ثابت قابل دسترسی هست و نمیتونید بدون اون به اینترنت وصل بشید
روز اول یه 200 مگ با سرعت فک کنم 1 مگ یا 512 به عنوان تست به شما میدن. (شبانه هم نداره)نقل قول:
گوگولی برام ترکید اصلا باز نمیشه
Https و گوگل ترکیدن
این صفحه مشترکین الان مشکلی نداره؟مال بقیه هم همینجوریه؟:n27:
بلهنقل قول:
خدا رو شكر تو ويندوز فون مايكروسافت يه طرحي داد وگرنه مبين نت چكار مي كرد.
ديروز رفتم نمايندگي سيب سبز مبين نت 40 هزار تومان براي تبديل مودم گرفت و يه سرويس 6 ماهه با 18 گيگ دانلود گرفتم 90 هزار تومان با مالياتش.
منظورم قسمت حجم بود که هیچ اطلاعاتی ندارهنقل قول:
طرح 1 مگ نوروزی 6 ماهه 18 گیگ مبین نت،با مالیات 84800نقل قول:
40 تومن عجب دزد بازاریه این عالم وایمکس، من فکر میکردم 10 -15 تومن بگیرن مثل هزینه رانژه کردن خظ ای دی اس النقل قول:
کاش اینجا میپرسیدی یه جا بهت معرفی میکردم پایین تر از میدون ولیعصر نمایندگی مبین مجانی واسه من تبدیل کرد !!نقل قول:
اون سیب سبز منم رفتم گفتش ۲۰ تومن میگیرم منم ندادم رفتم دادم همینجایی که میگم مجانی تبدیل کرد
واسه من كه نشون ميدهنقل قول:
بعضي وقتا اينطور ميشه و خودش برميگرده
بدبخت این همه گفت میخوام بیام مبین نت...خوب میگفتی:(نقل قول:
من ندیدم والا زده باشهنقل قول:
از ساعت 2:15 تا 7 صبح 160 مگ دانلود کردم بعد مودم را خاموش نکردم و تا ساعت 8:30 وبگردی کردم بعد مودم را خاموش کردم
حالا می بینم که 160 مگ را از ترافیک من کم کرده یعنی باید سر ساعت 8 مودم را خاموش می کردم؟
اگر فایلی را بزارید برای دانلود نصفش تا ساعت 8 دانلود بشه و نصف دیگش تا ساعت 8:30 مبین نت میتونه تشخص بده چه حجمی در ساعت رایگان و چه حجمی در ساعت غیر رایگان دانلود شده ؟
بله باید قبل از 8 دیگه دانلودو قطع کنید مثلا 7:55نقل قول:
در ضمن مبین نت بین ساعت رایگان و غیر رایگان تشخیص میده و دیگه نیازی نیست مودم رو خاموش و روشن کنید
این بخشش در پیت نیست که کسی بتونه گولش بزنه :n09:
احتیاجی به روشن و خاموش کردن مودم نیست . فقط دانلودتون رو از 2:10 شروع کنید و 7:50 قطع کنید. این طوری میتونه خیالتون کاملا تخت باشه.نقل قول:
باسلامنقل قول:
حتما نسبت به اعلام شکایت بابت دریافت وجه اضافی توسط عامل فروش از قسمت صدای مشتری در سایت مبین نت اقدام نمائید
حداکثر هزینه جهت تبدیل مودم 25.000 تومان و هزینه طرحتونم 84.800 بوده که از شما 20.000 تومان بیشتر دریافت شده است.
از ایشون فقط 40000 تومن نگرفتن 5200 تومن هم روی طرح کشیدن جمعا 45200نقل قول: