اگه بتونی این چرت پرتات را ثابت کنی بهت 20 گلد انتقال می دم :5::31: وگرنه با 4 تا عصام می یام سراغت :21:نقل قول:
Printable View
اگه بتونی این چرت پرتات را ثابت کنی بهت 20 گلد انتقال می دم :5::31: وگرنه با 4 تا عصام می یام سراغت :21:نقل قول:
خوش اومدی :10:نقل قول:
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
من تکذیب میکنم 10 گلد بده :27:نقل قول:
خب اینجا تو قسمت بازیهاش وست رو نداره ! دقیقا بگو مرحله به مرحله باید چی کار کرد .نقل قول:
بعد سایتش مطمئنه ؟
میترسیم بریم paypal بگیریم دوباره حسابو ببندن :41:
کامل توضیح بدیا :20:
نقل قول:
چاقال! تو که از من... احیانا کدورتی به دل نداری؟!! داری ... ؟! اگه داری خب بگو تا ... خودمو بکشم!!!
اوووه جالا فهمیدم چرا میومدی پست میدادی که واسه چی چاقال نمیاد تاپیک !! بابا من که اصلا با تو مشکلی نداشتم نگو خودت فکر میکردی من به خاطر تو رفتم از شهر !! قضیه اصلا یه چیز دیگه بود بابا .. حاجی من هیچ وقت با تو مشکلی نداشتم و نخواهم داشت فقط نمیدونم چرا همیشه طرف سعید رو میگرفتی :دی
قضیه من و سعید هم تموم شد . البته اون پا پیش گذاشت و خوب من هم معذرت خواهی کردم .
قبلا هم گفتم من همتون رو دوست دارم فقط اخلاقم بده دیگه و لجبازم . بازم اگه کسی از من کدورتی داره من معذرت میخوام :10:
بعله!
===
یادم نمیاد! ولی خب! شاید!!نقل قول:
نمیدونم چرا همیشه طرف سعید رو میگرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اثبات گلد می دم نه برای تکذیب :21: .نقل قول:
سایتش مطمئن است چون دفعه آخر با آرش اشتراکی گرفتیم :31:نقل قول:
برای رفتن به قسمت خرید اکانت باید از منوی سمت راست ( منوی اصلی اسمش هست ) گزینه سرگرمی ها را انتخاب کنی و بعدش یک صفحه باز می شه ( که باید حتما فلش کامپیوترت باز باشه چون فلش است انگار ) و گزینه خرید اکانت بازی را انتخاب کن بعد همون سطر اول نوشته اکانت 100 گلد که همون برای وست است و 32 تومان است
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
:21: خوب چون من حق بودم :31: ( :46: )نقل قول:
نع خیر!نقل قول:
دستت درد نکنه دیگه اونقدرام چیز نیستم که :دینقل قول:
سایتش مطمئن است چون دفعه آخر با آرش اشتراکی گرفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رفتن به قسمت خرید اکانت باید از منوی سمت راست ( منوی اصلی اسمش هست ) گزینه سرگرمی ها را انتخاب کنی و بعدش یک صفحه باز می شه ( که باید حتما فلش کامپیوترت باز باشه چون فلش است انگار ) و گزینه خرید اکانت بازی را انتخاب کن بعد همون سطر اول نوشته اکانت 100 گلد که همون برای وست است و 32 تومان است
منظورم این بود چطوری میخره و به کاراکترت توی اون ورد منتقل میکنه ؟
اگه گلد بخری میتونی توی هر وردی ازش استفاده کنی ؟
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
حالا من یه چیزی به حاجی گفتم تو چرا به خودت میگیری :دینقل قول:
تا اونجایی که من می دونم و کردم یوزر و پسورد را باید بدی بهش تا بتونه برات بخرهنقل قول:
فرقی نمی کنه گلد که خریداری شد می تونی هر ورلد ازش استفاده کنی
مثلا من و آرش 100 تا خریدیم اون بهم انتقال داد از اونجایی که من در ورلد 10 نیستم ولی تونست گلد را انتقال بده و الان هر ورلد برم نگاه کنم همون تعداد گلد را دارم و اگه گلد یک ورلدی مصرف کنم از گلدام کم می شه
سلامی دوباره:46:
چرا هیچ کس جواب ما رو نمیده؟
یه سوال دیگه:
من شب که دارم میخوابم دو تا دوساعت رو میزارم!
صبح که آنلاین میکنم انرژی و :40: پره!
با این حساب دیگه چرا باید پول هتل بدم؟
:13:
اینجا خیلی مطمئن هست.نقل قول:
خب اینجا تو قسمت بازیهاش وست رو نداره ! دقیقا بگو مرحله به مرحله باید چی کار کرد .
بعد سایتش مطمئنه ؟
میترسیم بریم paypal بگیریم دوباره حسابو ببندن
کامل توضیح بدیا
برای خرید اونجا که نوشته توضیحات یوزر و پسورد و ورلد رو بده هر ورلدی هم بریزه تو همه میتونی استفاده کنی :)
خب افراد بیکاری مثل من (آقایون در و دیوار بشنون) که صبح تا شب آنلاینن باید مدام برن هتل که انرژی پر کنن سریع برن دنبال کار بعدی :دینقل قول:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
شماها مصرفتون چجوریاست ؟ الان من 100 گلد بخرم چقدر طول میکشه مصرف کنم ؟ اوریج بگین .نقل قول:
100 بصرفه تر از همه هست .
بستگی داری چیا رو فعال کنی.
هر ویژگی 5 تا گلد میخواد => 100/ 5 = 20
پس میتونی 20 بار پرمیوم رو فعال کنی. و اگه 2 تا رو فعال کنی میشه ماهی 4 بار تقریبا 4 ماه و اندی :دی تورو نگه میداره
شما چون عضو جدید هستین در فروم پستاتون نیاز به تایید داره برای اونه یکم دیر برای عموم قابل نمایش می شه !! الان لولتون احتمالا پایینه وقتی لول آپ می کنید انرژی می ره رو 100 وقتی لولتون بره بالا دیگه نمی تونید 1 شبانه روز لول آپ کنید اون موقع مجبورین از هتل استفاده کنیننقل قول:
خوب مونده چه چیزایی را بخواهی دانلود کنینقل قول:
مثلا من کلا تا لول 99 بقط 7 بار از Higher income استفاده کردم ( 35 گلد ) بقیه اش انرژی بیشتر بودش ولی الان 3 باره هر دو را با هم فعال کردم که بعد 12 روز که مدت تموم می شه بازم فقط انرژی زیاد را فعال می کنم البته شاید فعال نکردم
ولی 100 گلد بخری با صرفه تره بگم بهت چون از لحاظ پولی حساب کن ببین 5 گلد چند در می یاد اگه 100 تا بخری
اینقدر با وسایل ساده حال میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرونترن آیتم هامو تنم کردم :دی
البته از این گرونترهاشو ملت دارن
ساده زیستن بهتر از همه چی هستش :31: فقط بعضی کارات را از دست می دی چون با این لباسا به محل کارت راه نمی دنت :31:نقل قول:
lol من هر روز یکی از اینا رو در حال کار پیدا میکنم :27:نقل قول:
اینم بهترین آیتم های که بنظرم پیدا کردم(البه بعضی ها رو فروختم اینا مونده اون نوشته هارو من دوست ندارم :دی )
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
خوب اینمم بر سر گرمی هرکی 3 تا عکس از لباس هاش بشه:
1- لباس هایی که باهاش حال میکنی
2- گرونترین آیتم هات
3- بهترین آیتم های رو که تو کار پیدا کردی بدون ریا بزار
(از هیچ کس هم ریپورت نمیخواهیم (سعید بخون) فقط برای سرگرمی هست :دی فتوشاپ هم ممنوع :دی )
من نمی تونم فعلا بزارم چون در حال کار کردن هستم :31:
ولی می تونم بگم بیشتر با ست جنتلمنم حال می کنم :31:
2- گرونترین آیتم هات
(از هیچ کس هم ریپورت نمیخواهیم (سعید بخون) فقط برای سرگرمی هست فتوشاپ هم ممنوع )
2- گرونترین آیتم هات
(از هیچ کس هم ریپورت نمیخواهیم (سعید بخون) فقط برای سرگرمی هست فتوشاپ هم ممنوع )
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------
نمیشه فقط باید عکس گذاشت اونم بدون شرح هست:دینقل قول:
من نمی تونم فعلا بزارم چون در حال کار کردن هستم
ولی می تونم بگم بیشتر با ست جنتلمنم حال می کنم
هر کس هم هر 3 تا عکسش باید از یک ورلد باشه :دی
بابا یک بار بگی کافیه !! :13: یک حرف را 4 بار گفتی !!
ست جدید رو دیدین ؟ اسمش ست س*/ک/*س هستش . قبلش حتما باید اینو بپوشین . اینم عکسش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از هیچ کس هم ریپورت نمیخواهیم (سعید بخون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
====
مواظب باش از خنده غش می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اه شرمنده من اصلا نمیتونم بازی کنم:13:
فعلا دارم روی یه آهنگ جدید کار میکنم؛ احتمالا به شدت خداست! وقت بازی کردن ندارم:41:
انشاالله تعالی ورد بعدی میام
چرا همه همينو ميگن بهم ؟ :27: اثرات نزدن هست شما هم نزنين :31::31:نقل قول:
من دقيقا اون حرفايي كه زدم رو با ساعت مچيم كه به وقت گرينويچ هم تنظيم هست حساب كردم كاملا درست بودش :27:نقل قول:
چاقال يه چيز الكي بگو اين بره خودش رو بكشه حال كنيم :27:نقل قول:
بدقول هم هستي :27: 300 ريال و 7 تا اسلحه كيو1 و 5 تا فود كيو5 بهت دادم + 37 ولنس هم بهت داد ولي تو اصلا يه تشكر خشك و خالي هم نكردي :31:نقل قول:
بالاخره پروژم رو تموم كرد خيلي جذاب شده :31:نقل قول:
براي براي چي اين رو نقل قول كردم ؟!!نقل قول:
خودت هم خيلي ساده هستي :27::27:نقل قول:
من يه لنگ داشتم قيمتش دو برابر قيمت كل آيتم هايي بود كه الان داري :27::27::27:نقل قول:
دقيقا :19:نقل قول:
تو هم اهنگ مينوازي ؟ :31:نقل قول:
يادمه قبلا با پيانو ازين چيزا كار ميكردي الان چي ؟! :8:
دیگه چند بار باید تشکر میکردم ! :18:نقل قول:
بدقول هم هستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 300 ريال و 7 تا اسلحه كيو1 و 5 تا فود كيو5 بهت دادم + 37 ولنس هم بهت داد ولي تو اصلا يه تشكر خشك و خالي هم نكردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که 1000 بار گفتم پولشو بدم خودت گفتی : هدیه رو وا نکرده پس میفرستم :دی
قبلا اینکارو کرده . یه مدت هم خود زنی میکرد .نقل قول:
چاقال يه چيز الكي بگو اين بره خودش رو بكشه حال كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blink:نقل قول:
آره هنوز هم ویلن سل کار میکنم:19:نقل قول:
تازگیا هم به سرم زده برم گیتار بخرم، دارم پول جمع میکنم:20:
در کل نه اینکه بازی نمی کنم، ولی نمی تونم اونقدر بیام که بتونم کمک کنم:41:
ما که اومدیم
aaaa
چقدر شلوغه :دی
باز رفت کما؟؟
مگه حساب کتابم سرت می شه :31:نقل قول:
نفس مصنوعی دارم میدم تاپیک رو :دی
مواظب باش ايدز نگيرينقل قول:
مثل اینکه هنوز آیتم پیدا نکردین بیاین اینجا اعلام کنین واسه همین تاپیک ساکته :27:
خب من اصلا فکرشو نمیکردم... ولی همین امروز یه چیز استثنایی پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو که از کوئست گرفتی :دی
راستی خوش اومدی به شهر . تو که گفته بودی بازی نمیکنی ! :10:
:31::31::31:نقل قول:
بعدش تصحیح کردم: بازی میکنم ولی نه حرفه ای!نقل قول:
همانگونه که [می توانید] مشاهده کنید، تازه لولم 7 شده!
:دی این ست هالیدیز همه دارن من ندارم :دی