من از هردوتا شون دانلود دارم سرعتشون خوبه شاید چون من چندتا همزمان می زنم ولی در کل همون شبی یک گیگ و خرده ای قبلنا دانلودها خیلی بد بود حالا خوب شده ولی میهن دانلود یکم شبانه بازی درمی یارهنقل قول:
Printable View
من از هردوتا شون دانلود دارم سرعتشون خوبه شاید چون من چندتا همزمان می زنم ولی در کل همون شبی یک گیگ و خرده ای قبلنا دانلودها خیلی بد بود حالا خوب شده ولی میهن دانلود یکم شبانه بازی درمی یارهنقل قول:
من با art1 تا ساعت 8 ،8 و نیم سرعت بین 23 تا 17 متغیر با سرعت کنده که عملا یعنی افتضاح . این شامل آپلود سنتر ها و رپیدباز میشه ولی تو سایت دانلودز سرعت 110 . اما از اون به بعد تا 2 شب سرعت برای رپید باز و بقیه هم میشه 110 .من راضیم همیشه تا 8 سرعت بد باشه ولی از اون به بعد 110 باشه .دیگه هم نمیدونم اگر سرعت دوباره برگرده به 21 چه طور میتونم به زندگی ادامه بدم .
با راپید باز با اکو 512نقل قول:
سرعت دانلودم 38 تا 40 متغیره
البته 2 روزه از آرت هوم استفاده می کنم با 9.9 دانلود می کنه
نقل قول:
منم تو همین موندم اگر تو تونستی با سرعت بالای 35تا40کیلو با eco512من دانلود کنی هر چی گفتی درسته.
دان استریمت که توی مودم نوشته چند هست؟!نقل قول:
دوستان شماها همتون با شبانه مشکل دارید از دیروز عصر تا الان که نت نبودم 6 صفحه رفته جلو همه شاکی از کم دان کردنتون تو شبانه هستید
یکی مثل من چی بگه که در طول روز هم افت های اسف بار و قطعی های چند ساعته شهری داره و یک سری هم انگار نه انگار که باید جوابگو باشن ؟ :31:
اینکه 17 تا 23 سرعت افتضاحیه خب نسبی است. حالا اگر بیاد ثابت روی 16 چی ؟باز هم ایدئاله و افتضاح نیست. قرارداد 128 هست و شاتل داره سرویس رو در شرایط ایدئال ارایه میکنه. اینکه در ازای پولی که میدیم، به نسبت کشورهای دیگه سرعت بیشتری حق ماست بحث دیگه ای است و قبول دارم با این پول باید سرعت بیشتری داشته باشیم.ولی در شرایط فعلی سرعت ایدئال هست. الان از رپید دانلود کردم سرعت 16. ولی جای گله نیست.( خودمو عرض می کنم)نقل قول:
من سرعت روزم خوبه (قابل قبول هست) و جسارت دانلود در روز رو به خودم نمیدم چون سه سوته حجمم تموم میشه.:2:نقل قول:
البته چند روز هست که سرعت روزها هم افت پیدا کرده ولی قابل تحمله.
ولی شب افتضاحه و چندین شبه دیگه اصلا دانلود ندارم (سرعت 15 کیلوبایت ارزش استهلاک و مصرف برق سیستم رو نداره)
برامن كه خيلي كمه حدود 10 كيلو بايتنقل قول:
بچه ها کجای پنل می شه دید سرویسمون تو کدوم ناریخ تموم می شه؟
هیچجا. تاریخ شروع آخرین قراردادت رو نگاه کننقل قول:
من eco-128 دارم (کرج) :20:نقل قول:
تویه روز اصلا قطعی و کمبود سرعت ندارم :5:
ولی این چند وقته خدا نکنه ساعت از 1 بگذره دیگه عملا میشم دایال آپ :19:
ولی این 3 شب یه چیزیو تست کردم و جواب گرفتم اونم اینه که من دانلودم و میزارم از ساعت 12:50 شروع شه
این 3 شب که تست کردم دیدم وسط دانلود اصلا سرعتم کم نمیشه و به روال عادی (60KB)پیش میره فقط نکتش اینه که باید 2 تا دانلود همزمان انجام بشه تا زمانی که یکی از لینکها کارش به پایان رسید یکی دیگه سریع از پهنا استفاده کنه که کم نشه! ( درصورت حتی 1 ثانیه وقفه تویه دانلود دیگه سرعت از 10 بالاتر نمیاد )
من خودم دلیل علمی و قانع کننده ایی براش پیدا نکردم ولی خودم و دوستم تو کرج این روش برامون جواب داده ! :18:
راستی من اکثرا از سرورهایه راپید باز و ایران لچ و مدیا فایر استفاده میکنم . :11:
سلامنقل قول:
وقتی برات پیش فاکتور ارسال میشه، روز قبل از شروع دوره جدید، پایان دوره فعلی هست.:31:
سلام همشهری. شما کدوم منطقه ی مخابراتی ؟نقل قول:
سلام من خودم گوهردشت خیابون 8 هستم و منطقه مخابراتیمون باغستاننقل قول:
سلام من خیابون هشتم گوهردشت هستم ولی منطقه مخابراتیم باغستان یا پیش شماره 432
لینک خرید ترافیک رو بزن بهت هشدار میده تا فلان تاریخ قابل استفاده هستنقل قول:
این تاریخ اتمام سرویسه
این 17 تا 23 در شرایطیه که بین این دو عدد با سرعت کمی تغییر میکنه تا سرعت رو پیدا نکنه گیر میکنه اصلا دان نمیشه نمیدونم تا حالا باهاش برخورد کردین یا نه تو این شرایط سرعت واقعی 10 هم نیستنقل قول:
سلام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه وضعیه دیگه !!!!! کدومو باور کنیم ما ؟!
osen جان هر دو درسته .رپیدشر محدود شده
اینم یه دلیلش هست ولی بعضی مواقع یا بهتر بگم بیشتر مواقع فرقی نداره . هم من و هم چنتا از دوستان تست کردن .نقل قول:
درسته رپید محدود شده ولی اینا سرعت start رو رو 1مگ بستن که هرکی تست بگیره بگه عجب سرعتی ولی بعدش سرعت میاد پایین مثلا من هر دفعه تست میگیرم میزنه 1.80 مگابیت ولی اول دانلود سرعت 250 هست و بعدش میاد رو 512نقل قول:
اينقدر غر غر كردن بعضي از حسود ها :34::15: كه سرعت آرت از 1 مگ شد 512 :41:
آرتي ها تأييد ميكنن؟
نقل قول:نقل قول:تایید میشه، ملاک سرعت دانلود با دانلود منیجر هست، اسپید تست به هیچ وجه درست نیست و فقط سرعت اولیه رو نشون میده.نقل قول:
حرف شما کاملا درسته وما هم همین مشکلو داریم.نقل قول:
البته ملاک اصلی اون553msاست که در کشور های خارجی دو رقمی است.
دیدم از آرت هوم کسی تست سرعت نمی گیره
گفتم یه تست بگیرم تا حال کنید:31:
البته سرعت دانلود همیشه رو 9.9 ثابته
درست به درد دانلود نمی خوره اما واسه وبگردی و واسه من که باید همیشه on باشم عالیه
هر روز هم حدود 400 مگابایت استفاده می کنم
نمیدونم این رو بگم یا نه :دی
دوستانی که Speedtest یه سرعتی رو براشون نشون میده ولی IDM با یه سرعت دیگه دانلود میکنه باید توجه داشته باشید که چند دانلود همزمان با هم بذارید تا از سرعت ماکزیموم استفاده کنه. انتظار نداشته باشید با گذاشتن یک دانلود با سرعت 120 دانلود کنه. من که سرعتم 250 هست حدودا 7 تا رو با هم میذارم و هر کدومشون با سرعت 50 تا شروع به دانلود میشه. ولی اگر یه دونه خالی رو بذارم شاید به 50 هم نرسه.
خدا رو شکر تکذیب میشه :27:نقل قول:
اکو 512 تهران
سرعت دانلود هم از سرور آلمان 20 و سرور کانادا 50
نقل قول:
سرویستون چیه؟
از کدوم شهر هستین؟
شما آرت چند دارين؟نقل قول:
ميشه لينكي كه 1 مگ دانلود ميكنين رو بذارين؟ ممنونم.
آرت 1 دارم عزیز .نقل قول:
متوجه نشدم یعنی عکس از صفحه ای که آب و داون استریمم رو نوشته بزارم ؟!
برای بنده که آرت 2 هستم هنوز downstream هنوز 1021 هست ولی دانلود روی 70 می چرخه ...
چرا واسه آرت هوم رو افزایش نمی دن؟:19:
نه منظورم اينه كه فايلي كه شما با سرعت يه مگ دانلود مكنين مثلاً چيه لينكش رو ميشه بذارين؟نقل قول:
چون قبلاً صفحه ديدن سرعتش 1 مگ بود ولي الآن شده 512 و همچنين دانلود هم99 درصد سرور ها سرعتش 512 يا كمتر شده و فقط چند تا معروف مثلاً فايرفاكس سرعتش همون 1 مگ هست. بيشتر من الآن مشكلم صفحه هست كه قبلاً با DU Meter ميديدم 900-1000 پر ميكرد ولي الآن 450-600 ميچرخه! براي منم داون استريم 1020 هست ولي متأسفانه صفحه هم 512 باز ميشه.
شما از مگا آپلود با چه سرعتي ميگيرين؟ يا هر سايت اشتراك فايل ديگه؟
چون نامحدوده و اگه بشه 1 مگ ميشه گرون ترين سرويس شاتل كه 400 هزار تومن پولش هست :31:نقل قول:
قبلا گفتم . هنوزم میگم . خدا لعنت کنه این شاتل رووووووو . ایشاا... حرومشون بشه این پولی رو که از امثال من میگیرن و حقمون رو بهمون نمیدن .
شرکت دزد می خوای ؟؟؟؟ فقط شاتل
سرعت دانلود من الان بطور میانگین رو 50 ست . 100 % هم سرعت از 1 صبح به اونور میره روی 17 ( حداکثر ) .
من که اگر مشکل رفع نشه . میرم به شرکت عزیز صبانت :40: میپیوندم . حداقل سرعت همهگی روی 1 مگ بسته میشه .
مرگ بر شاتل
ساعت 11 شب
اکو 128 اصفهان